fbpx

2016. DECEMBER- PATKÁNY HÓNAP – KÍNAI ASZTROLÓGIAI ELŐREJELZÉS

Karold át a világot! Elkezdődött a Patkány hónapja!

A hónap legerősebb eleme a víz, amely a kínai asztrológia szerint az érzelmeket, gondolatokat, a bölcsességet, és korlátozhatatlanságot szimbolizálja. Az érzelmek főként az ünnepek alatt kapnak nagyobb szerepet, talán nem véletlenül alakult úgy, hogy az egyik legszeretetteljesebb ünnepünk pont erre az időszakra esik. Jó lesz együtt lenni, ha túljutunk a szokásos bevásárlásőrületen, megfőztük, amit meg kellett, megsütöttünk mindenki kedvencét, és már csak a családtagokat vagy barátokat várjuk, rá fogunk jönni, hogy azért mindig megéri ez a sok idegesség, mert tényleg van valami extra ezekben a napokban. A Majom éve rendkívül sok nehézséget hozott az embereknek, számtalan kapcsolat bomlott fel, munkahelyi változások nehezítették az életet, nagy csalódásokat hozott a kapcsolatokban, ezért az, ami erre a hónapra fennmarad, az tudd, hogy kiállta a próbát. Azok az emberek, akik most melletted vannak, azokra tényleg számíthatsz, akkor is, ha számtalan konfliktusotok volt már. Mindez már tényleg nem érdekes, sőt ne is foglalkozz vele, mert a Majom éve azt szolgálja, hogy menjen, aminek mennie kell, szakadjon, hasadjon is akár, de ne nyomorítson semmilyen teher tovább. És igen, ez sokszor nagyon fájdalmas, mert olyan változásokat hozott, amit nem akartál, nem is számítottál rá, és mégis szükséges volt.

Ezért hát, ezt az erős szeretet és érzelem energiát, ami most körbevesz, először magadnak add meg. Lásd meg értékeidet, lásd, hogy milyen értékes ember vagy és ezt a sok akadályt legyőzted, a problémákat megoldottad. Szeretgesd meg első körben Önmagad. Aztán fordulj oda azokhoz az emberekhez, akik körbevesznek, tudd, hogy ők is ugyanilyen kemény dolgokon vannak túl, ki kevésbé, ki jobban és légy hálás nekik, hogy melletted vannak.

A túl sok víz energia sokaknál a kontroll hiányát is elő fogja hozni, így akiknek amúgy sincs, vagy fejletlen az erkölcsi gátjuk, azoktól ne várjunk csodát. Az ilyen emberek képtelenek lesznek érzéseiket helyes mederbe terelni, jókedvük a harsányság szintjét súrolja, rosszkedvük esetén pedig jaj annak, aki a környezetükben van. Minden baj forrása az lesz, hogy ők nem tudják irányítani és kézben tartani az érzéseiket, vagy azt, amiben hisznek és emiatt helytelenül cselekszenek, rossz döntéseket hoznak.

Mindezek mellett ideális hónap ez a kereskedőknek – nem azért, mert ilyenkor boldog, boldogtalan vásárol 🙂 -, mivel a víz elem támogatni fogja az értékesítést, a marketing akciókat, az üzletkötéseket. Ugyancsak kedvez a spirituális tevékenységeknek, a társasági összejöveteleknek, tanulásnak, pláne, ha ez a három dolog valamilyen módon még össze is kapcsolódik.

Lássuk még mire számíthatunk ebben a hónapban az érzelmeken kívül. Nos hát vízre, ha minden jól megy, akkor végre hó formájában, de ha nem akkor is valamilyen alakjában jelen lesz, akár szürke ködös napokat is okozva. Legyünk optimisták és készüljünk fehér Karácsonyra!:-)

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

December 14., 15., 19., 26., 27.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

December 16.,18.,28.,30.


KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Születés éve (év oszlop): tágabb környezeted, nagyszülők, külföld, olyan emberek, akikkel felületes kapcsolatban vagy

Születés hónapja (hónap oszlop): család, szülők, testvérek, munkahely, kollégák, barátok

Születés napja (nap oszlop): Te magad, párod, otthonod

Születés órája (óra oszlop): gondolataid, vágyaid, gyermekeid, bárki, akiről gondoskodsz, hivatásod (nem összekeverendő a munkáddal)

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!


A 2016. december 7-én kezdődő kínai asztrológia szerinti Patkány hónapban ilyen érzések, események jelenhetnek meg az életedben:


TigrisTIGRIS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Tigris által képviselt energiára nincs hatással.


nyúlNYÚL

Szerelem a láthatáron, pedig még nincs is a nyári nyüzsgés, de te már most azon szerencsések közé tartozol, akiknek lesz alkalmuk egy kis flörtre, évődésre. Kiváló terepei ennek a karácsonyi céges vacsorák, bulik, amikor mindenki magához képes lelazul és egy sokkal szerethetőbb formáját hozza. Csak attól óvnálak, de attól viszont nagyon, hogy valami olyan álmot kergess, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal, ne helyezd túl magasra a mércét a reményeidben. Lehet, hogy valamelyik jóképű kolléga, aki eddig levegőnek nézett, megnyílik bájaidra, esélyes, hogy a cég legjobb nője végre észrevesz, de korántsem biztos, hogy ez hosszú távon kitart. Ha meglendül a fantáziád, nos az lesz az, ami szinte garantálja, hogy egy jól induló esemény a végén teljes csőd és csalódottság legyen. Hát kell ez neked? Gondolom nem, ezért ha már csak szikráját is érzed annak, hogy elkezdted építgetni a légváraidat, akkor most rázd meg magad, ébredj fel, nézz körbe a valóságban és értékeld azt, ami van. Hidd el, az is maga lehet a csoda, nem szükséges még ki is színezni!


SárkánybetuSÁRKÁNY

A decemberi napok – és talán idén végre megadatik, hogy amolyan igazi romantikus havas napok is legyenek -, de főként az ünnephez kötődőek az érzelmes oldalad erősítik. Már most, pár héttel a Karácsony előtt is, kedves elképzelésekkel tervezgeted az ünnepeket, tele vagy ötletekkel, hogy kinek mi lesz az ajándék, mit fogsz főzni, kinek mi a kedvence. Amennyiben Sárkány napján születtél, akkor még inkább jelentőségteljes lesz számodra a családi együttlét és a meghitt pillanatok. Nem a cukormázzal leöntött, giccses ünnepi hangulat jár át, hanem valós kötődés, megbocsátás és erős ragaszkodás a szeretteid iránt. Ha volt a szívedben harag, az ezekben a szép decemberi napokban enyhülni látszanak, nyitott leszel az oldásra, meghallgatod a másikat és át is tudod érezni a mondanivalóját.

Ugyan itt a nagy eszem-iszom időszaka, mégsem kötelező érvényű, hogy ekkor szedd fel az év végi plusz kilókat, csak hallgass a kis figyelmeztető belső hangokra, hogy mikor kell megálljt parancsolnod magadnak.


kígyóKÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kígyó által képviselt energiára nincs hatással.


lóLÓ

A Patkány hónapja mindig változásokat, változékonyságot hoz a szülöttjének, így ha érzéseid azt súgják, hogy jelenlegi helyzettel valamilyen problémád, vagy adott személyekkel kapcsolatban rossz érzéseid vannak, ne habozz és cselekedj. Sokszor ezek fizikai szinten is megjelenő új eseményeket eredményeznek, lehet ez költözés, felújítás a lakásban, és még ennél is nagyobb, merőben új élethelyzetek megjelenésére is számíthatsz. Ez a hónap a párkapcsolati “szennyest” is a felszínre hozhatja, amely lehetőséget biztosít arra, hogy tovább ne nyomassza a kapcsolatot, hanem végre tisztázásra kerüljenek. Ha már késő, amennyiben túl sok probléma feszül benne, akkor ez a hónap kifakasztja a “sebet” és szakításra ösztönözheti bármelyik felet. Ugyanakkor mielőtt hirtelen döntéstől vezérelve felbontanád amúgy jól működő kapcsolatodat, azt javaslom, aludj rá egyet, holnapra teljesen más megvilágításban láthatod a dolgokat.

A havában születve a változások főként a munkádat fogják érinteni, mind változások formájában, mind pedig az érzelmi és hangulati ingadozások tekintetében, de legalább ennyire esélyes, hogy a családi, baráti körben tapasztalod ezeket.


kecskeKECSKE

Itt a számot vetés ideje, korábbi cselekedeteid kerülnek megmérettetésre, s függően attól, hogy helyes döntéseket hoztál-e korábban, pozitív élményekben lesz részed, míg ha rosszakat, úgy a kevésbé kellemes események részese leszel.

Újra felbukkanhatnak már elfeledett érzések, megjelenhetnek rég nem látott barátok, szerelmek. A támogatásod, önfeláldozásod megjutalmazza az Univerzum, eljött az aratás időszaka, amikor a szívességeidet szívességekkel honorálják, amikor a jó szavaidból a viszonzás virágai nyílnak. Ilyenkor azt érzed, hogy minden szép, nem volt hiábavaló a sok küzdelem, mert vannak körülötted olyan emberek, akikért érdemes volt, a hála és szeretet intenzív érzése vesz körbe.

Ellenben, ha olykor vétettél más ellen, decemberben a saját bőrödön is megtapasztalhatod, hogy a másik fél mit érzett korábban miattad. Olyan emberek fordulnak ellened, akikről soha nem gondoltad volna, ezért a csalódás még keserűbb lehet. De hiába kutatsz az emlékezetedben e sorokat olvasva, a legritkább esetben történik meg az, hogy a revanst, az általad megbántott személytől kapod vissza, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy rájöjj, bármit, amit teszel, azzal a jövődet alakítod, előbb-utóbb mindenkinek számolnia kell tettei következményével.


majomMAJOM

Láblógatásra, unalomra egyáltalán ne számíts, nincs itt az ideje ennek, viszont annál inkább érzelmes oldalad kibontakozásának. Fizikai, szellemi aktivitás jellemzi a hónapodat, sok-sok esemény fűszerezi mindennapjaidat.  Látszólag kemény énedet a Patkány hónapja meglágyítja, nyitottabb leszel mindenféle társas összejövetelre, mert szívesen töltöd az időd olyan emberek társaságában, akik közel állnak szívedhez.

Ha Majom napján születtél és párkapcsolatban élsz, úgy ez a kapcsolat igazi érzelmekkel töltődik fel, még jobban képes leszel megnyílni, megmutatni valójában milyen vagy legbelül. Talán egy kicsit védtelenebbé is válsz emiatt, de aki ismer, az tudja, hogy azért te egy erős, szilárd jellem vagy, lehet rád hatni érzésekkel, de manipulálni általa, mert ha egyszer ez megtörténik, elvágod a szálakat és onnan nincs visszaút.

Hétköznapi ügyeidet tekintve kimondottan sok tennivalóra, intézendőre számíthatsz. Amennyiben az üzleti életben tevékenykedsz esélyesek jogi ügyletek kisebb-nagyobb vitákból eredendően, de neked áll a zászló, ha odafigyelsz a részletekre, minden problémát könnyen elsimíthatsz.


KakasKAKAS

Majd minden decemberi hónap feszegetik emberi kapcsolataid, ilyenkor van az, hogy rájössz, bizonyos személyek valójában milyenek, milyen a te hozzáállásod hozzájuk, mit teszel helyesen és milyen hibás szokásaid vannak velük kapcsolatban. Ha Kakas napján születtél, akkor a párkapcsolatodban történhetnek kardinálisabb változások. Lehet ez csupán csak annyi, hogy a párod valamilyen szempontból látványos változásnak indul, olyan dolgokat tesz meg, amelyek eddig nem voltak rá jellemzőek, más esetben a régóta érlelődő konfliktusok, morgolódások és elégedetlenségek okán könnyen szakításhoz is vezethetnek az események. Ha érzed magadban, hogy valami nagyon nem jó, valami már tényleg olyan szinten zavar, hogy képtelen vagy elviselni tovább, akkor ne habozz, hanem cselekedj. Változtass magadon, a viselkedéseden, az életviteleden, bármin, aminek szükségét érzed. Csak azt ne várd meg, míg az élet kényszerít egy hathatós hátsóba rúgással, hogy végre elindulj a változás útján, az már kevésbé lesz a szájízed szerinti esemény.

Pozitív hozadéka a hónapnak, hogy feldobja szerelemi és társasági életed. Ha még a szinglik táborát erősíted, úgy nagy eséllyel ez már nem sokáig lesz így, mert a Patkány energiája az utadba terelhet valakit, akivel meghatározó és szenvedélyekkel átitatott kapcsolat kezdődhet.


KutyaKUTYA

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kutya által képviselt energiára nincs hatással.


DisznóDISZNÓ

Az érzelmes Disznó jegy szülöttjeként még inkább érzékeny oldalad fog megnyilvánulni. Párkapcsolatodban erős kötelék alakul ki, melyekben az érzelmek meghatározóak lesznek és a konfliktusok elsimulnak. Ugyanakkor ne feledjük, hogy ehhez kell némi tudatosság, hiszen továbbra is tart a Majom év mindent felforgató hatása nálad. Amennyiben nem tartod kontroll alatt a hangulataidat, érzéseidet, kötödést erősítő hónap ide vagy oda, ugyanúgy bármikor kirobbanhat a veszekedés.

Ha Disznó havában születtél, a munkádon belül és/vagy családi körben fokozódik az egység érzetedet. Nincs az a konfliktus, amit ne lehetne feloldani, nincs az a megromlott kapcsolat, melyet nem tudnál helyrehozni némi kedvességgel és megértéssel. Szívesen töltesz majd tartalmas órákat, napokat a barátaiddal és a szüleiddel, családoddal való kapcsolat minősége is fontosabb lesz, ha jó, akkor még jobb lehet, de ha kevésbé az, akkor is tudsz javítani rajta.


patkany PATKÁNY

Patkány hónapban szinte egyértelmű, hogy valamivel kedveskedni fog neked az Univerzum, hogy pontosan mivel, az mindig egy kicsit a meglepetés része. Az élet ilyenkor akar megjutalmazni eddig fáradozásaidért, érdemes hát tudatosabban megfogalmazni magadban, mire is vágysz, mi hozna egy kis könnyebbséget az életedbe és figyelmesebbnek lenni, hogy észre is vedd, amikor az elképzeléseidnek megfelelően alakulnak a dolgok. Ezek gyakran igen apró elemekből állnak össze úgy, hogy a végén azt érzed, valahogy minden úgy alakult, ahogy elképzelted.

Olykor, a decemberi napok azt eredményezik, hogy Patkány által képviselt területeken jelentőségteljesebb változások következnek be. Ha Patkány havában születtél, akkor a munkádat fogja érinteni, hozva rengeteg feladatot, elfoglaltságot. Ha munkát keresel, ekkor nagyobb eséllyel találsz valami megfelelőt, vagy pont kapod meg a vágyott munkakört. Barátaiddal több esemény köt össze, a velük töltött idő meghatározó fontosságúvá válik.


BivalybetuBIVALY

Aktív személyiségedet némileg elcsendesítő napok várnak rád, gyakrabban vágysz a nyugalomra, egy kis pihenésre…persze a magad módján. Akkor is, ha fizikailag továbbra is fokozottan aktív leszel, a gondolataidban vagy a környezetedben fogod valamilyen formában megtapasztalni az stabilitást. Az környezetedben élők most még szívesebben vannak a társaságodban, mert egy meleg kályhaként ontod magadból a békét és háborítatlanságot. Minden elcsendesül körülötted, az eddigi problémák elsimulni látszanak és egy normál szintre állnak be. Ha viszont Disznó is van a horoszkópodban, mindez talán kevésbé lesz érezhető, ekkor nem tud annyira érvényesülni a visszafogó energia, sőt, tennivalóid, társasági és érzelmi életed nagymértékben fokozódhat.

A nyugalmat ajánlatos önkéntes alapon vállalni és biztosítani, mert ha nem teszed meg, akkor az Univerzum zár ki a “játékból” egy kis betegséggel. Függően attól, hogy mennyire igényli a szervezeted a regenerálódást, dől majd el, hogy hány körből (értve ezalatt napokat, heteket) maradsz ki.


Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!