fbpx

Sorsfordító energiák mutatkoznak, amelyek sokunk életét helyezik majd teljesen új perspektívába. Elementáris erők hatnak majd ránk, amivel feljebb is léphetünk, de legyőzöttekké is válhatunk. Az, hogy kire milyen hatással lesz, leginkább az egyéni horoszkóp kérdése, de az biztos, hogy ilyen-olyan mértékben mindenkire hatni fognak ezek a gigászi energiák.

Ismerjük a mondást, miszerint az április szeszélyes, de ez most kevésbé lesz igaz. Legalábbis az életeseményeket tekintve, mivel az idei április eldöntött tényeken alapuló változásokat hoz. A döntést nem feltétlenül mi hoztuk meg, hanem egy magasabb rendű és fejlettségű tudat. Ami a sorsunkba meg van írva, az irány, amerre tovább kell fejlődnünk adott lesz. Az ötletek, tervek “teljesen véletlenül” a következő napokban jelennek meg a gondolatainkban és tetteinkben.

Különleges bolygóállások arra utalnak, hogy az életünk alapjai változhatnak meg. Szétfeszítő energiák mutatkoznak, amik ha kell, felrobbantanak minden eddigit azért, hogy valami új épülhessen. Le kell számolni a múlttal, mert az megköt és felemészt. Kell az új, kell a változás, mert csak ez visz előre, ez segít abban, hogy a lehúzó, stagnáló erőktől megszabaduljunk. Ez igaz a személyes történetünkre és a világéra is, így nem meglepő, ha nagy történések, változások és döntések szemtanúi leszünk. Lehet, ez most még csak a kezdet lesz, a hatások és események hosszú távon bontakoznak ki.

A Sárkányban lévő hangsúlyos földes energiák okán a biztonságunk, az anyagiak, minden, amit eddig megteremtettünk célkeresztbe kerül. Kell-e nekem az, amit eddig építettem vagy valami mást akarok? Azt a biztonságot élem meg, amire vágytam vagy épp ellenkezőleg, napi szinten jelen van az életemben a bizonytalanság? Olyan közegben, családban, városban, országban élem az életem, ami nekem jó vagy a végletekig alkalmazkodom, hogy valahogy megéljek ebben? Olyan társsal élek, aki támogat, aki mellett ki tudok teljesedni vagy aki mellett az egész élet egy reménytelen megalkuvás? Ilyen és ehhez hasonló gondolatok ébredeznek bennünk és sarkallnak arra, hogy megtegyük a kezdő lépéseket. Nehéz gondolatok ezek, de maga az egész hónap energiája is rendkívül komoly. Most nem a lazaságról, repkedésről szólnak a napok. Most dönteni kell és cselekedni, akkor is, ha nehéz vagy fájdalmas. Mert emlékezzetek: a 2024-es elemzésben előre jeleztem, hogy ez az év nem a láblógatásról szól. Aki jobbra akarja fordítani a sorsát, aki fejlődni akar, annak fel kell vállalnia a vele járó kihívásokat és nehézségeket is. Azonban, ha valamikor eljött az ideje annak, hogy kitörjünk a stagnáló, unalmas, esetleg lehúzó helyzetből, amiben épp vagyunk, akkor az most van.

Ne a környezettől várjuk a megoldást, ne másokat figyeljünk, hogy mit kellene tenni. Ez az időszak az énről szól, arról, hogy az erő bennem van és ÉN tudom meghozni azokat a döntéseket, amiket kell. Nekem kell megtennem a lépéseket, amik a változást hozzák. Ez persze nem zárja ki, hogy külső hatások eredményezik az előrehaladást.

A hónap eseményei járhatnak külső és belső konfliktussal, hiszen szétfeszítő energiák lesznek jelen, amelyek hatnak az érzéseinkre és a hangulatunkra. Ennek következtében sokszor érezhetünk feszültséget akár magunkban, akár a környezetünkben.

Meg kell említeni az alacsony szintet is, amely sötét, lehúzó gondolatokat és érzéseket is okozhatnak. Borúsnak, reménytelennek láthatjuk a helyzetünket, és bár tudjuk, hogy tennünk kellene valamit, mégsem tesszük meg. A sok-sok jelen lévő föld elem ellene megy a változásnak, legalábbis megnehezíti az elindulást. De ha egyszer megindul, akár egy földomlás, akkor nincs megállás. Ennek következtében, sokat hezitálhatunk, talán többet is, mint kellene és kell majd valamilyen külső hatás vagy nagy átélés ahhoz, hogy végre elhatározásra jussunk. Még a feszítő energiák ellenére is lesznek emberek, akik a stagnálást választják. Ez is egy választás. De ami a sorskönyvünkbe meg van írva, mint időszerű változás, az akkor is meg fog történni, ha a belső ellenállásunk hatalmas és még ellenállást szül. Ebben az esetben, a változásokat negatív érzésekkel élhetjük meg. Ugyanakkor, ha együtt mozdulunk az energiákkal, akkor testi, lelki és szellemi nagytakarítás részesei lehetünk, amely új élményeket, lehetőségeket és pozitív változásokat hoz az életünkbe. Ezért azt javaslom mindenkinek erre a hónapra, csak legyen nyitott és érezni/tudni fogja, hogy most kell-e cselekedni vagy sem. Ne féljünk a változásoktól, se attól, amit az Élet elénk sodor, se attól, ami bennünk születik. Ez az új kezdet időszaka.

“Az erő legyen veled!” És ott is lesz. Pont annyi, akkor és úgy, ahogy az adott helyzetben szükséges lesz. Ezért sem kell félni semmitől, mert a belső erőnk növekedni fog és ha kell, akkor a szemmel láthatatlan szférákból is segítséget kérhetünk.

A spirituális világ is nagy mozgolódásba kezd, ami azt jelenti, hogy számtalan szokatlan dolog történhet az életünkbe. A szellemvilág könnyedén jutatja el információit és jeleit felénk, így akik fogékonyak, azok még inkább érezni fogják a jelenlétet. A legracionálisabb ember is azon kaphatja magát, hogy megmagyarázhatatlan véletlenek történnek, olyan dolgokat érez, ami rá amúgy nem jellemző. Mit mondható akkor arról, aki amúgy is fogékony a láthatatlan világ jelzéseire? Ez most egy olyan időszak, ami különösen alkalmas spirituális, lelki közösségek összekapcsolódására, ezért még erősebben hat az ima, a meditáció, illetve minden tiszta szándékú ezoterikus tan és módszer. A gondolkodásunkra is nagyobb befolyással lesznek ezek az energiák, ezért az érdeklődésünket jobban felkelti majd minden olyan információ, ami az élet értelmét, a fejlődésünk célját kutatja.

Gyakorlati szinten a hónap energiái kifejezetten előnyösen hatnak minden olyan tevékenységre, ami az otthonunk, kertünk, földünk megújításával kapcsolatos. Költözés, felújítás, változtatás a környezetünkben, a munkánkban, a kapcsolatainkban, ezek most mind időszerűvé válhatnak. Az anyagiakra is felforgató hatással lesz a Sárkány hónapja, de hozhat némi kiszámíthatatlanságot is, így a pénzügyi döntésekben észnél kell lenni. A Sárkányban lévő föld elem arra fog ösztönözni, hogy még nagyobb biztonságot teremtsünk magunknak és a szeretteinknek. Ehhez mindent megkapunk: az akaratunkat, az eltökéltségünket és sokaknak még az újító ötleteik is lesznek.

A földes energiák mindig kedveznek a gyarapodásnak, ami természetesen jelenthet egy nagyobb befektetést, vásárlást, de legalább annyira a testi gyarapodást. Ez most emésztési problémákkal és betegségekkel jelentkezhet, így aki erre hajlamos, annak ebben a hónapban kifejezetten javasolt a könnyű, diétás étrend tartása.

Az emberi kapcsolataink is fókuszba kerülnek, megjelenhetnek gondolatok, de akár sugallatok is, hogy a másiknak mire kellene figyelnie, mi segítene neki. Gyógyító erőnk kiteljesedhet, akár saját magunkra vonatkozóan, de másokra is. Egyidejűleg vágyhatunk majd arra, hogy elvonulhassunk a saját világunkba, szívesen töltjük az időnket alkotó tevékenységekkel, kulturális programokkal. Máskor viszont kell a társaság, az energiáink összekapcsolódása.

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a KAKAS szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. 

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Április 6., 8., 12., 18., 20., 24., 30.

Május 2.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Április 4., 5., 9., 16., 17., 21., 28., 29.

Május 3.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Tigris év: Megjelenhetnek a környezetben nehezebb természetű emberek, akikkel kihívás lesz megtalálni a közös hangot, de aztán végül sikerülni fog, ha megvan benned rá az akarat.

Tigris hónap: Most nem osztogatják könnyen a sikert, de nem is vagy tőle elzárva. Tulajdonképpen csak rajtad múlik, hogy mit hozol ki ebből a hónapból. Lesznek napok, amikor könnyebben tudsz majd haladni a feladataidban, máskor meg úgy érzed, hogy ezernyi teher nehezedik rád. Ne aggódj, mert most valóban csak annyit kapsz, amennyivel egyedül is elbírsz. Csak egy kicsit meg akar mozgatni az Univerzum, azért, hogy ráébredj önnön erődre. Mindezek mellett lesznek egész jó lehetőségek, új célok és pozitív anyagi kilátások is a hónap folyamán, így ne hátrálj meg a kezdeti nehézségek esetén, mert a végén ott vár a jutalom.

Tigris nap: A közös célok és megoldandó feladatok kovácsolnak össze a pároddal. Együtt elérni valamit, változtatni, megújítani, ez nagyon motiváló lesz mind a kettőtöknek. Ezek teljesen el tudják terelni a figyelmet az esetleges nézeteltérésekről, ezáltal is gyógyítva a kapcsolatot. Tervezzetek a hónapra közös programokat, beszéljétek át, hogy min akartok változtatni az otthonnal és/vagy az életetekkel kapcsolatban és vágjatok bele a kivitelezésbe is. Ha jelenleg nincs társad, de szeretnél, akkor mozdulj ki a komfortzónádból és add meg az esélyt az Életnek, hogy az utadba terelje a lehetséges párodat.

nyúl NYÚL

Nyúl év: A Sárkány hónapja az utadba terelhet rég nem látott ismerősöket, akikkel talán újra itt az idő, hogy felvedd, vagy inkább folytasd a kapcsolatot.

Nyúl hónap: Amiért az elmúlt hónapokban dolgoztál, meghozzák az eredményüket. Legyen ez jó vagy rossz, egyértelműen látni fogod, hogy az eddig befektetett munka elegendő volt-e vagy sem, mert pont annyit fogsz visszakapni, amennyit beletettél. A karrieredben is nagyobb fordulóponthoz érhetsz. Ha például olyan problémákba futsz bele, amivel már korábban is meggyűlt a bajod vagy felbukkan valaki az előző munkahelyedről, ezeket semmiképp se a véletlen számlájára írd, hanem próbáld megfejteni az üzenetét. Lehet az ok az, hogy ideje újat keresni és erre ez a hónap tökéletesen alkalmas, de az is, hogy még mindig nem sikerült megoldanod a feladatot, melyet a munkádon keresztül próbál tanítani neked az Univerzum. Persze lehet ezen felül más ok is, melyet leginkább Te fogsz érezni, ha alaposan végiggondolod a miérteket. 

Nyúl nap: Amennyiben egyedül élsz, a Sárkány hónapja hozhat számodra olyan új társjelöltet, aki felkavarja szíved állóvizét. Ez most a karmikus találkozások ideje, így legyél nyitott a közeledésekre. Párkapcsolatban élve inkább a problémákra világít rá ez a hónap, és nem is annyira a kapcsolatodhoz köthetők az események, viszont a társaddal együtt élheted át őket. Minden negatív esemény egy tanulási folyamat számodra, a pozitívak pedig a jó döntéseidért elnyert jutalmak. 

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Sárkány év: Figyelj a barátaidra, a körülötted lévő emberekre, mert általuk fontos események átélői és/vagy tanúi lehetsz.

Sárkány hónap: Azt gondolom, hogy ez a hónap a legideálisabb arra, hogy karrierterveid megvalósítsd. Ez igaz akkor is ha váltásban gondolkodsz, de akkor is, ha már régóta várod, hogy felbukkanjon egy igazán jó lehetőség. Ez lehet új munka, feladatok és emberek is. A lényeg, hogy most semmi sem kötelező, inkább csak ajánlott, de a döntés a Te kezedben van. Negatív eseményeket akkor tapasztalhatsz meg mind a munkádban, mind a családi és baráti kapcsolataidban, ha már amúgy sem volt rózsás a helyzet. Az ilyen negatív állapotokat kívánja rendezni a hónap energiája, akár úgy is, hogy fájdalmat okoz és kivág mindent, ami nem működőképes, azért, hogy jobb irányba induljanak el végre a dolgok. Figyelj a családod és barátaid testi/lelki egészségére, illetve a velük történő események nagy hatással lehetnek a Te életedre is.

Sárkány nap: A következő napok egyik legfontosabb üzenete, hogy ne halogass, hanem cselekedj, amikor szükséges. Ha nem szeretnél mindenről lemaradni, ha nem hiányzik a késésből vagy elmaradásokból adódó stressz, sokkal jobban jársz, ha erőt veszel magadon és inkább előre dolgozol. Ez különösen igaz, ha egészségügyi témáról van szó. Tedd, amit helyesnek érzel – inkább legyél túl óvatos, mint óvatlan.

Párkapcsolat vonatkozásában a magas szinten működő kapcsolatot erősíti a Sárkány energiája, melynek hatására a párod támogató lesz és többet tesz azért, hogy neked jó legyen, mint általában. Előfordulhat, hogy a pároddal történnek olyan események, amelyek még jobban összekovácsolnak avagy csak a hónap eseményei nála koncentrálódnak. A rosszul működő kapcsolatnak sajnos nem tesz jót ez a hónap, mert a különbözőségeket még inkább kiemeli, a problémákat a felszínre hozza. Ellenben szingliként minden neked kedvez, hogy végre rátalálj az igazira.

kígyó KÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kígyó által képviselt energiára nincs hatással.

ló LÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő  által képviselt energiára nincs hatással.

kecske KECSKE

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kecske által képviselt energiára nincs hatással.

majom MAJOM

Majom év: Mozgalmas napokra számíthatsz a Sárkány hónapjában. A barátaiddal, családoddal eltöltött idő aranyat ér, mert közelebb kerültök majd egymáshoz érzelmileg.

Majom hónap: Ahogy az egész év, úgy ez a hónap is meghozza a maga elfoglaltságait. Sok-sok intézendő, program és feladat vár rád, amelyekkel teleírhatod a naptárad. Lehet, hogy ezt olykor megterhelőnek érzed majd, de ha valaki kibírja, akkor az Te vagy, hiszen az aktív életvitel egyébként is közel áll hozzád. Új kapcsolatokra tehetsz szert a hónap folyamán, illetve a meglévők minőségileg javulhatnak. Amennyiben munkát keresel vagy a váltáson gondolkodsz, akkor érdemes lesz  meglovagolni a hónap támogató energiáit és tenni az ügy érdekében. Ha nem terveztél váltást, akkor is jöhetnek egész kecsegtető lehetőségek, amelyekről majd Te döntesz, hogy élsz-e velük vagy sem. 

Majom nap: A párkapcsolatodnak jót tesz ez a hónap: egyrészt felpezsdíti, több közös eseményre, szellemi és fizikai aktivitásra számíthatsz, másrész az érzelmek mélyebb megélésére is lehetőséget ad. Most esélyes, hogy a még laza kapcsolat szorosabbra fonódik, ha pedig nincs párod, akkor megismerkedsz valakivel, aki felkelti az érdeklődésed.

Kakas KAKAS

Kakas év: Eljött az a hónap, amelyek hatására valamiért a figyelem középpontjába kerülhetsz. Új kapcsolatok, barátságok jöhetnek, amelyek az életed adott területein fejlődést eredményeznek.

Kakas hónap: A Kakas jegy szülöttjének igazán jók a kilátások karrier szempontjából mind 2024-ben, de különösen ebben a Sárkány hónapban. Felfigyelhetnek rád a feletteseid, kollégáid, ügyfeleid, meg tudod mutatni nekik, miben vagy ügyes, milyen előnyökkel jár, ha téged választanak, együttműködnek veled. Számtalan jobbnál-jobb ötleted és lehetőséged lesz, ami megkönnyíti, hogy feljebb lépj nem egy, hanem akár több lépcsőfokkal is a karrieredben. Könnyebb lesz a kapcsolatteremtés, hiszen még a szokásosnál is sokkal vonzóbbnak, érdekesebbnek látnak. Ha munkát keresel, nagy eséllyel találsz is. Amennyiben nagyobb kihívásokra, pozícióra vágysz, akkor ebben is sikerélményed lehet, valamint az üzleti életben eredményes lehetsz.

Kakas nap: Talán nem ez lesz életed legromantikusabb hónapja, de azért ne is zárjuk ki. A következő napok azt segítik, hogy a már meglévő kapcsolat magasabb szintre emelkedjen minden téren. Ez eredményezheti, hogy megszilárdul benned vagy a társadban a döntés, miszerint Ti egymásnak vagytok teremtve, összeköltözhettek, hosszú távra szóló döntéseket hozhattok a hónap folyamán. A párod életében komoly, többségében pozitív események történnek, amelyek hatással lesznek a Te életedre is. Amennyiben eltávolodtatok egymástól a pároddal az elmúlt időszakban, most ismét egymásra találhattok. Abban az esetben pedig, ha egyedülálló lettél, akkor Rád találhat újra a szerelem. Ez a hónap a fontos elhatározásoknak, az előremutató változásoknak kedvez, így szinte biztos, hogy pozitív történések átélője leszel.

KutyaKUTYA

Kutya év: Bár nehéz fellegek lesznek körülötted, meghatározó események átélői vagy szemlélői lehetsz. Ne engedd, hogy az indulataid vagy mások negatív befolyása alá kerülj. Hallgass a belső hangodra, és tudni fogod, mi a helyes, mi az igaz.

Kutya hónap: Nem a legkönnyebb formába önteni, hogy milyen hónapod lesz, mert a Sárkány energiái egyidejűleg hatnak az anyagi és a szellemi szinteken is. Az anyagi világban leginkább a karrieredre és családi/baráti kapcsolataidra lesz hatással, akár pozitív, akár negatív értelemben. Pozitív lehet, mert olyan változások jönnek, amelyek kirobbantanak az állóvízből. Azonban ez akkor is megtörténhet, ha amúgy még dagonyásznál benne és akkor is, ha már amúgy annyira nem élvezed. Meghozhatsz döntéseket, amelyek váratlanul pattannak ki a fejedből, de mindent felforgatnak körülötted. Lehetségesek konfliktusok, nem is kicsik. Ha most mérges leszel vagy valakivel vitába keveredsz, akkor nagyon mély indulatok és erők szabadulhatnak el. A családodban és barátaidnál nagy változásokat tapasztalhatsz, melyek így vagy úgy, de rád is hatással lesznek. 

A spirituális befolyása ugyancsak nem elhanyagolandó a Sárkány hónapjának, mert láthatóvá teszi számodra a láthatatlant. Nagy tanítások, tapasztalások érkeznek ezekben a napokban. Olyan hatások érnek, amelyek akár az egész gondolkodásod, vágyaid és terveid módosítják. Ha amúgy is nyitott vagy ezekre, akkor az érzések, az érdeklődésed a tapasztalások még nagyobbak lesz. Érezni, érteni és “látni” fogsz dolgokat, attól függően, hogy fejlődésedben hol tartasz. Nincs más dolgod, mint nyitott szívvel befogadni azokat az információkat, amelyeket ebben a hónapban az Univerzum csak Neked, az előrehaladásod elősegítése miatt küld.

Kutya nap: Nagy tudatosságra és önkontrollra van szükséged, mert a jelenlegi bolygóállások melegágyai a komoly nézeteltéréseknek! Ha nem korlátozod a benned lévő hatalmas energiákat, veszélyes erőket engedsz szabadjára, holott ezeket pont azért kaptad, hogy te légy az, aki fékként működik a nehéz helyzetekben, másokat jobb belátásra bír, és őrzi a nyugalmat. A Bivaly év energiái a Sárkány hónapéval komolyan próbára tehetik a párkapcsolatodat, ha nem működőképes, akkor szét is robbanthatják. Ha összhang van köztetek, még akkor is lehetségesek feszültségek. Az április nagy változásokat hozhat az életedbe az otthonoddal kapcsolatban. Az intuitív képességeid felerősödnek, olyan dolgokat láthatsz, hallhatsz, melyek nem evilágiak és nem a jelen idősíkra vonatkoznak.

DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Disznó által képviselt energiára nincs hatással.

patkany PATKÁNY

Patkány év: Jövés-menés, érdekes programok, baráti és családi összejövetelek színesíthetik a mindennapjaidat a hónap folyamán. Lehetséges, hogy utazás vagy kirándulás is lesz áprilisban.

Patkány hónap: Nem szereted az állóvizet és nem is kell attól tartanod, hogy unalmas napok jönnek. A stabilitás lehetősége vagy az arra való igénye  növekedhet, ezért megfontoltabb döntéseket fogsz hozni. Magadhoz képest kiszámíthatóbb és földhöz ragadtabb leszel, ez pedig segítségedre lesz abban, hogy a felmerülő problémákra jobb megoldásokat találj. A Sárkány hónap energiái segítenek a karrieredben való pozitív változásokban, így ha új pozícióra, munkahelyre vágysz, netán a feladataidban szeretnél jobban kiteljesedni, akkor ezek mind adottak és lehetségesek lesznek. A családoddal és barátaiddal szorosabbra tudod kötni a kapcsolatot, így egyrészt javulhat is, másrészt pedig szeretetteljesebbé válik.

Patkány nap: Az áprilisi napok érzelmileg fogékonnyá és talán egy kicsit sérülékenyebbé is tesznek. Szívesen gondolkodsz el az élet jelentőségteljes dolgain. Aktívvá válsz, amit fizikai és szellemi téren is érzel majd. Párkapcsolatban élve akár a párod, akár az otthonod miatt több intézendőd adódhat. Esetleges konfliktusok esetén jobban jársz, ha az érzéseidet szavakba is öntöd, mivel ebben az időszakban a társad is érzelmesebb, megértőbb oldalát mutatja feléd. Ha nincs párod, bátran ismerkedj, mert a Sárkány hónap kedvez a szerelemnek.

BivalybetuBIVALY

Bivaly év: Akkor is, ha csak szemlélni fogod a világ történéseit, nagy befolyással lesznek az életre. A hónap energiái felnyitják a szemed, hogy milyen környezetben élsz és remélhetőleg a vágyat is növelik benned, hogy jobbíts rajta.

Bivaly hónap:  Ez a hónap alaposan felforgatja az életed számos területét. A munkahelyeden, a feladataidban avagy a vállalkozásodban a rosszul működő dolgok felfedik magukat. Nem kérdés, hogy aminek mennie kell, az menni is fog. A változás, elengedés napjai jönnek, és ez így jó – még ha most nehéznek is tűnik, később hasznosnak ítéled majd.  A változás elől kitérni nem lehet, de az energiákat felhasználva olyanokat valósíthatsz meg, amelyekre magadban már vágytál. A cél az, hogy rátalálj az utadra és elindulj a fejlődés útján. Ha munkahelyet váltanál, esetleg a pozíciódban, fizetésedben, feladataidban szeretnél változást elérni, ha újításokat akarsz bevezetni, akkor most jött el a megfelelő pillanat, hogy tegyél ezekért. Könnyű nem feltétlenül lesz, de hogy időszerű, az biztos. 

A személyes kapcsolataidban is felismeréseid lesznek, ráébredhetsz, hogy nem mindegyiket működteted a megfelelő szinten ezért vagy neked, és/vagy a másik félnek változtatni kell valamin, hogy újra teljes, mindkettőtök számára értékes legyen ez a kötődés.

Bivaly nap: Önmagad vonatkozásában lesznek nagy felismeréseid, mert az események arra sarkallnak, hogy szembesítsd magad negatív tulajdonságaiddal, szokásaiddal vagy esetleg egy adott dologhoz való viszonyulással. Ez megtörténhet pusztán gondolati síkon is, aminek ugyanakkora hatása lesz a továbbiakra, mintha szemmel is látható lenne. 

A párkapcsolatodra is nagy erők hatnak, a társad életében történő események komolyan fogják befolyásolni a te mindennapjaidat is. Együtt is hozhattok jelentőségteljes döntéseket, amelyek meghatározó változásokat eredményeznek a kapcsolatotokra, otthonotokra, további életetekre vonatkozóan. Amennyiben konfliktusokkal terhelt, feszült kapcsolatban vagytok egymással, akkor ez a hónap alaposan próbára tehet benneteket, hiszen magának az évnek is ez az üzenete: újítsuk meg a kapcsolatunkat, hogy magasabb szinten, harmóniában élhessünk együtt. Amennyiben egyedülálló vagy, de nyitott vagy egy új szerelemre, akkor nincs más dolgod, mint hagyni, hogy az Univerzum az utadba sodorja a lehetséges párodat. Ehhez csupán csak nyitottnak és olykor kezdeményezőnek kell lenned.

Képek forrása: pixabay.com