fbpx

Az év legkeményebb és leghatározottabb hónapja ez a mostani. Augusztus 7-én, az esti órákban kezdődik a Jang Fém Majom hónapja, ami – bár a Majom jegyet sokszor mondják játékosnak is – valójában a fegyelemről, kitartásról és keménységről szól.

A testileg/lelkileg gyengébb emberek két dolgot tapasztalhatnak: egy részük felüdülésként fogja megélni, hogy lám, mégsem vagyok olyan harmatgyenge, sokkal többet bírok, mint, amennyit gondoltam magamról. Erőt, határozottságot kapnak majd a hónap energiáinak köszönhetően. Végre képesek lesznek nemet mondani, amikor arra van szükség. Kilépni egy méltatlan helyzetből, megszakítani negatív kapcsolatokat. Egyszóval, akinek erre van szüksége, az nyugodtan használja fel ezeket az energiákat! Másokat viszont letaglózhat a sok erőteljes energia, úgy érezhetik, hogy most már végképp minden és mindenki elnyomja őket, hogy felesleges a harc, mert úgyis alulmaradnak. Nekik üzenem, hogy ez nem így lesz, mert ha tudatosítják, ha nem, akkor is az erősítő energiák rájuk is hatnak. Csak sajnos másokat is, így az elnyomó embereket is a környezetükben. Azonban a Majom egy harcosabb hónap, még ha maga az év nem is annyira az. Sokakból kihozhatja a kíméletlenséget is. 

Nehezebb lesz hatni az érzelmekre, mert többen ezt inkább a gyengeség jelének fogják érezni. Ezért inkább a józan ész lesz a hatékony eszköz. Ne kezdjünk bele az érzelmi zsarolásba, mert olyan negatív hatást érhetünk el vele, ami az alaphelyzetet még inkább megnehezíti. Törekedjünk helyette a nyílt kommunikációra. Kérjünk segítséget, ha szükséges, de ne sajnáltassuk magunkat, mert az ellenérzést fog szülni. Úgyis tudni, érezni fogjuk mi is és mások is, hogy ki az, aki valóban támogatásra szorul és ki az, aki csak mentesíteni akarja magát a nehézségek alól, mert kényelmetlen és megerőltető a kihívás.

Ahogy írtam, ez a hónap nem a látványos nyavalygásról szól és az érzelmek is háttérbe szorulnak, avagy kénytelenek leszünk felülemelkedni rajtuk és megtenni azokat a lépéseket, amelyek elősegítik boldogulásunkat. Céltudatosak, határozottak leszünk és a terveink érdekében többet vagy nehezebbet is bevállalunk. A következő napok bizony hozhatnak megerőltető feladatokat, állóképességünket, akaratunkat próbára tevő kihívásokat. De meglepő módon, annyira ezzel nem lesz gond, mert magunkban érezni fogjuk, hogy képesek vagyunk megoldani őket. Sőt, ha őszintén magunkba nézünk, akkor még azt is érezhetjük, hogy jól esik kihozni magunkból a maximumot.

Mivel az érzelmek kevésbé lesznek befolyással, inkább a terveinkre, a másokért való cselekvésre, avagy valami magasabb rendű cél elérésére fókuszálunk, akár érzéktelenné is válhatunk. Egyszerűen a finom rezgéseket, a célozgatásokat kevésbé tudjuk érzékelni, ezért most a nyílt kommunikációnak kedvez minden. Hajlamosabbak is leszünk odavágni kíméletlen mondatokat, éles kritikát megfogalmazni, ugyan mindenféle bántó szándék nélkül, de egyenesen a szemébe mondani másoknak a véleményünket. Na, ebből azért adódhatnak problémák, mert lesz egy kisebbség, akit viszont a Majom hónap energiái kifejezetten érzékennyé tesznek. Nekik amúgy is van erre hajlamuk, ami most felerősödhet. Cserébe viszont ők lesznek azok is, akik ebben a keményebb hónapban segítségére tudnak lenni azoknak, akikre negatívan hat a hónap. Nekik feladatuk lesz, hogy együttérzéssel, meghallgatással forduljanak a nehézséggel küzdők felé. Ettől ők is jobban fogják érezni magukat, ráadásul felvértezik magukat az érzéketlenebb világi hatások ellen.

A Majom hónap fő témái – többek között – a felelősségvállalás, a korrektség, egyenesség és másokért való kiállás is lesz. Ezért most többeknek ilyen vagy olyan témakörök mentén megjelenik ez a tanítás. Lesz, akit megkísértenek, lesznek akiknek hazudnak, másoknak pedig felül kell emelkedniük önös érdekeiken és másokért kell cselekedniük, akár áldozatot hozniuk. Megjelenhet az alamusziság, kijátszás, az, hogy mást mondok, mint amit gondolok és majd végül teszek is. Akinek ilyen jelenik meg az életében, és negatív esemény kapcsolódik hozzá, annak még van fejlődnivalója ezen a területen. Mások viszont pont ilyen történések által tudnak majd szintet lépni. Az energiák megélésének alacsonyabb szintje a sumákolás és a másokon való átgázolás lesz. A magas szintje pedig az, amikor rájön valaki, hogy annak ellenére, hogy mindenki másképp gondolkozik, cselekszik, valahol mélyen mégiscsak egyek vagyunk és összetartozunk, így egymással összefogva, a nagy közösért működve – hosszú távon – mindenki jobban jár.

A Majom jegyhez tartozik a mókázás és féktelenség is. Ez az időszak rendkívül kedvez a társasági eseményeknek, utazásoknak, új barátságok és akár üzleti kapcsolatok kialakításának. Aki teheti, mindenképp mozduljon ki otthonról. Egy séta a városban, vagy hosszabb-rövidebb, külföldi vagy belföldi utak rendkívül jót fognak tenni. Amúgy is észrevehetjük másokon és magunkon is, hogy jobban rajtunk lesz a nyüzsöghetnék. Nehéz lesz megmaradni egyhelyben, mert ha szabadságra nem is tudunk vagy akarunk menni, akkor is csinálni akarunk valamit. Valójában bármibe belevághatunk, akár olyan dolgokba is, amik eddig teljesen a látómezőnkön kívül voltak vagy nem volt merszünk kipróbálni. A júliusi földes energiák után végre a mozgásvágy is megérkezik, ami pozitív hatással lesz testi és lelki egészségünkre. Ha valaki fogyókúrába kezdene, az is sikereket fog elérni. Még a kényelmesebb emberek is aktívabbak lesznek, persze csak magukhoz mérten.

Kiemelt téma lesz ebben a hónapban az anyagiak, a pénzügyeink, a vállalkozásunk, a munkánk és a céljaink. Sajnos, előre nem tudom megmondani, hogy ez kinek lesz pozitív előjelű és kinek negatív, de az mindenképp elmondható, hogy a befektetett energia megtérül, így az, aki láblógatás helyett a megújulásra és az esetleges problémákra, vagy csak a munkájának magas szintű elvégzésére fókuszál, annak inkább sikeres hónapja lesz. Esélyes, hogy meg kell majd hoznunk fontos döntéseket, amelyek az egzisztenciánkat érintik. Lehetséges, hogy véget vetünk valaminek azért, hogy valami új kezdődjön el. Ehhez ugyancsak erőt kapunk, ezért is leszünk képesek meghozni keményebb döntéseket is.

Az augusztusi energiák sokakat hirtelenné, meggondolatlanná is tehetnek  avagy erőből akarnak majd mindent megoldani. Lehetnek nagyon kemény helyzetek is, akár kíméletlenségig fajulók. Ez a személyes életünkben és nagyvilág eseményeiben is megjelenhet. Az utazásoknak, ahogy mondtam különösen kedvező ez az időszak, így sokan kelnek útra, kirándulnak, avagy sportolnak majd. De sajnos az sem kizárt, hogy a balesetek száma is ezzel arányosan növekedni fog, legyünk hát különösen körültekintők a közlekedés és egyéb tevékenységeink során. Ha valakinek most lesz nagyműtétje, az megnyugodhat, teljesen jó időszakot kapott vagy választott.

És végül a szerelem, ami jelen lesz, még akkor is, ha mint írtam nem tocsogunk az érzelmekben. De azért mégiscsak jelen lesz a romantika is, csak elő kell csalogatni. A jang fém a harcos, akinek a szívét meg lehet lágyítani, de a szerelmét inkább a cselekedetein keresztül, az óvó, védelmező hozzáállásán látjuk majd, mind a romantikus szerelmi vallomásokban. Így a mostani szerelmekben sokkal inkább a mögöttes tartalmon lesz a hangsúly, mint a heves udvarláson, és rózsaszín álmokon.

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a TIGRIS szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. Ezzel a szimbólummal óvatosan kell bánni, nem mindenkinek fog működni, akár fokozhatja a nehézségeket is, így ha ezt tapasztalod, akkor hagyd el!

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Augusztus 7., 8., 14., 16., 20., 26., 28.

Szeptember 1., 7.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Augusztus 12., 13., 17., 19., 24., 25., 29., 30.

Szeptember 5., 6.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Tigris év: Erőteljes reagálásokra számíthatsz a környezetben. Lehetséges, hogy csak a szemlélője leszel az eseményeknek, de könnyen belesodródhatsz és aktív résztvevőjévé is válhatsz nekik.

Tigris hónap: A lehetőségek hónapja, ami segít az előrelépésben, fejlődésben. A rizikó csak abban van, hogy hajlamosabb leszel elhamarkodottan dönteni és cselekedni. Avagy a körülötted lévő emberek válnak impulzívvá, amire majd figyelned kell, mert olyan változásokat eredményezhetnek a te életedben is, ami fenekestül forgatnak fel mindent. Ez az a hónap, amikor bármit megvalósíthatsz, amit csak szeretnél. A kérdés már csak az, hogy mit akarsz valójában? Mielőtt belevágnál valamibe, legyen az munkával kapcsolatos vagy akár a családdal, barátokkal, azt javaslom, hogy mindenképp gondold végig a lehetséges előnyeit és hátrányait, mert enélkül nagy meglepetések érhetnek. A kommunikációdban szintúgy legyél körültekintő, mert nagy az esélye a félreértéseknek, és a konfliktusoknak is.

Tigris nap: Az egyik legkiszámíthatatlanabb hónap jön a párkapcsolatod szempontjából. Most bármi megtörténhet. Ha azt hiszed, hogy a meglévő kapcsolatodnál nincs harmonikusabb a világon, még akkor is előfordulhat, hogy valami fatális dolgon összekaptok. Sértődések, beszólások, hirtelen odavetett bántó szavak sokat ronthatnak a hangulaton. Éppen ezért tudatosságot és megfontoltságot javaslok és így nem lesz semmi gond. Esélyes továbbá utazás, költözés, bármilyen nagyobb változás a párod vagy a te életedben. A baleseteknek is nagyobb az esélye ezért légy óvatos a közlekedés és a mindennapi tevékenységeid során.

nyúl NYÚL

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Nyúl által képviselt energiára nincs hatással.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Sárkány év: Nagy az esélye a kisebb-nagyobb változásoknak, többségében, mint lehetőségekből való választás, majd cselekvés. Ragadd meg a lehetőségeket, mert ahogy jönnek, úgy mennek is.

Sárkány hónap: Kedvező ez az időszak a számodra, ha szeretnél valamilyen változást a munkádban, mert most megteheted, hogy új kihívásokat keresel vagy vállalsz, esetleg teljesen más területen próbálod ki magad. Családoddal, barátaiddal, illetve munkatársaiddal jobban egy hullámhosszra tudsz kerülni és támogatni tudjátok egymást nehezebb helyzetekben. Aktív napok jönnek, amelyeket a munkádban, de legalább annyira a privát életedben is megélhetsz. Érzelmesebb is leszel, de csak pont annyira, hogy könnyebben rá tudsz hangolódni a környezetedre.

Sárkány nap: A hónap történései, programjai jobban összekovácsolnak a pároddal. Ha tehetitek, tervezzetek erre a hónapra utazást, kirándulást vagy bármilyen olyan programot, ami mindkettőtöket érdekel. Akkor sincs gond, ha semmi extra nem lesz, mert így is érzelmesebb, harmonikusabb napokat éltek meg a hónap energiáinak köszönhetően. Kevés az esélye a konfliktusoknak, ezért ha vannak problémák, akkor azokat most szépen el lehet simítani. Amennyiben nincs társad, de szeretnél, úgy azt javaslom, legyél nyitottabb az új kapcsolatokra, elég jó esélyeid vannak rá, hogy találkozol valakivel.

kígyó KÍGYÓ

Kígyó év: Nem várt események kavarhatják fel a mindennapok megszokott rendjét. Olyan események történnek a környezetedben, amelyek érzékennyé, akár sebezhetővé tesznek. A kisebb-nagyobb utazások ideje is most jön.

Kígyó hónap: A munkádban, munkahelyeden feszültségek vagy fontos változások lehetségesek, melyek felborítják az eddigi munkád. Többségében azért ezek olyanok, amelyek nem érnek teljesen váratlanul, mert vagy előzményeik voltak vagy már érezted a változás szelét korábban is. Ne dugd a fejed a homokba, tégy magadért, lépj, változtass, legyél rugalmas! Kezeld a helyén a dolgokat, ha érzelmileg meg is visel a helyzet, akkor is törekedj az összeszedettségre! Ha kapsz új feladatot, akkor lásd meg, milyen előnyei vannak, ha nem jó a jelenlegi helyed, akkor keress újat! A hónap energiái nagyfokú érzékenységeket is okozhat benned és a környezetedben, ezért a kapcsolataidban is lehetnek változások.

Kígyó nap: Amennyiben párkapcsolatban élsz, úgy ez a hónap a társad életében meghatározó események történhetnek. Valami megy azért, hogy átadja  a helyét az újnak. Érzékenyebbek is lehettek, ami miatt hevesebben reagálhattok és a feszültség hamar a tetőfokára hághat, sértődések, veszekedések esélyesek. Jó hír viszont, ha nincs társad, de vágysz rá és hajlandó is vagy érte tenni, akkor az élet az utadba tereli azt az embert, aki pont neked lesz megfelelő. Aktuálissá válhat költözés, szakítás, újra egymásra találás. A lényeg, hogy most minden felbolydul!

ló LÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő  által képviselt energiára nincs hatással.

kecske KECSKE

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KECSKE által képviselt energiára nincs hatással.

majom MAJOM

Majom év: Meglehet, eljött az ideje, hogy útra kelj és felfedezd a környezetedet vagy akár más országokat is. Ehhez a tervedhez barátok és családtagok is csatlakozhatnak. Légy óvatos az utazás során, de ne is aggódd túl a dolgokat, mert fantasztikus kalandok részese lehetsz.

Majom hónap: Ha eleged van a munkából, családból, barátokból és szükséged lenne már egy kis térre, énidőre, akkor ezt valószínűleg meg is fogod kapni. Ha teheted, akkor ebben a hónapban vegyél ki szabadságot és utazz el valahova. Akkor is, ha csak rövid időre vagy távra, de jót fog tenni a környezetváltozás és az új élmények. A munkádon fókusz lehet a következő napokban akár azért, mert minden rendenben van vele, jól csinálod a dolgodat és most ennek eredményet látod. Akár pedig azért, mert valami nem igazán jó és itt az ideje, hogy kezdj vele valamit. Ha más munkát vagy munkahelyet szeretnél, akkor ideális hónap – a nyári pangás ellenére is -, hogy több energiát fektess a váltásba. Másoknak uborkaszezon lehet ez a hónap, míg neked a lehetőségek tárháza nyílik meg és csak rajtad múlik, hogy élsz-e velük vagy hagyod, hogy tovaszálljanak.

Majom nap: Az otthon és a párkapcsolat lesz a figyelmed fókuszában, akár azért, mert minden rendben velük és további jobbnál jobb lehetőségek, élmények várnak rád, akár azért, mert nagyon nincsenek helyén a dolgok. Ez utóbbinál olyan eseményeket és helyzeteket tapasztalhatsz meg, melyek rávilágítanak, hogy tényleg nem jó, az amiben vagy: váltanod kell, módosítanod, átbeszélned, megoldanod, az adott szituációtól függően. Ha nincs társad, akkor a következő napok az utadba sodorhatnak valakit, akivel komoly kapcsolat alakulhat ki. Ideje van az utazásoknak, költözésnek, felújításoknak is. Legyél körültekintő a következő napokban, mert a baleseteknek is nagyobb az esélye!

Kakas KAKAS

Kakas év: Onnan jön a támogatás, illetve a lehetőségek, ahonnan talán nem is várnád. Barátok és a család is melléd áll, ha nehézség adódik. Ráadásul utazásra és új ismeretségek kötésére is adódik majd alkalom.

Kakas hónap: A következő napokban erősebb, elszántabb és kitartóbb leszel. Bár meglehet, néha úgy érzed, hogy nem vagy kellően teherbíró, de a Majom hónapjában melléd szegődik az erő. Így több terhet tudsz viselni és nehezebb helyzeteket is meg tudsz oldani.  A közvetlen környezeted erősíteni fog, és a veled töréntő események is szorosan velük kapcsolatosak lesznek. A munkádat illetően számíthatsz szakmai előrelépésre, új feladatokra, elismerésre. No meg rengeteg feladatra is, akár nehezekre is. Az újítás hónapja is ez, így minél inkább nyitott leszel a változásra, minél inkább lépsz ki a komfortzónádból, annál esélyesebb, hogy a sikered is nagy lesz. Lehetséges utazás családdal, barátokkal, avagy a munkád miatt.

Kakas nap: Kakas napján születve építhetsz leginkább önmagadra, de természetesen a társad is támogatni tud. A párkapcsolatban most nem annyira az érzelmek, hanem a józan ész dominál, ezért ne várd, hogy problémák esetén egymás vállára borulva siránkoztok, hanem mindketten a gyakorlatias megoldásokat keresitek. Amennyiben nincs társad, úgy van némi esélyed párra találni a Majom hónapjában, de mivel az érzélmek kevésbé kapnak teret, így lehet, ez amolyan visszafogottabb kapcsolat lesz a végén.

KutyaKUTYA

Kutya év: Kevesebb az esélye, hogy látványos, nagy események történnek veled, inkább a szorgos hétkoznapok folynak. A barátaidnál, a környezetedben azért tapasztalhatsz mozgolódást, változásokat és neked is lehetőséged lesz az utazásra vagy kirádnulásra.

Kutya hónap: Bármi is fogalmazódik meg a fejedben, bármit kitűzöl magadnak, azt kitartó munkával és eltökéltséggel el tudod és el is akarod majd érni. Erős, stablil emberként a felelősségvállalás sem áll messze tőled, amit próbára is tehet az élet a Majom hónapjában. Ez megjelenhet új kihívásokban, munkahelyi, családi nehézségekben. Minden esemény téged erősít. Ha munkáról vagy megoldandó feladatokról lesz szó, úgy félre tudod tenni a kényelmességet és halogatást, bármit elintézel, megoldasz, amit csak elhatároztál. Ha munkát keresel, úgy most elég nagy esélyed van találni is. Ha szakmai elismerésre vágysz, azt is megkaphatod.

Kutya nap: Amennyiben van, úgy a társad sziklaszilárdan áll majd mögötted és támogat minden tervedben. Ha kell határozottan ösztönöz arra, hogy cselekedj. És te is meg tudod adni ezt magadnak is és neki is. Az érzelmek helyét inkább a józan ész veszi át, de ez most kifejezetten a segítségedre lesz, mert így még jobb döntéseket tudsz hozni. Szingliként sincs okod panaszra, mert esélyes, hogy lesz hódolód a hónap folyamán, de ha nem is, akkor sem veszed annyira a szívedre, hogy nem most jött a nagy Ő. A kihívások, nehéz feladatok is megtalálhatnak a hónap folyamán. Ahogy az utazás, sőt a költözés is.

DisznóDISZNÓ

Disznó év: A barátaid között lehetnek most olyanok, akik érzékenyebben reagálnak mindenre. Kicsit sajnáltatni is akarják magukat. A felszínre jöhetnek problémák, amelyek eddig is megvoltak, csak alvó üzemmódban. Ha utazni szeretnél, akkor erre is adódhat lehetőség, akár olyan helyeket is felfedezhetsz, ahol bár soha nem voltál, mégis egyből kötődést érzel.

Disznó hónap: Ez a hónap munka és a személyes kapcsolataid vonatkozásában meglehetősen érzékeny. Amolyan érzelmi huzavonák lehetségesek, előfordulhat, hogy te vagy a környezeted a megoldást abban látjátok majd, ha érzelmileg hattok egymásra. Ezt amúgy nem javaslom, mert hosszú távon csak gondot és kellemetlenséget fog okozni és ezáltal az ellenétetek is kiélesedhetnek. Régebbi feszültségek ismét kiújulhatnak, korábbi kapcsolatrendszered ismét előtérbe kerülhet, illetve a munkádban is megjelenhetnek olyan tényezők, emberek, amikkel, akikkel már volt dolgod. Ha munkahelyváltáson gondolkodsz, akkor érdemes a volt kollégák segítségét is kérni, illetve az sem kizárt, hogy korábbi helyeden adódik újra nyitott pozíció. A kapcsolataidban a kommunikációra különösen figyelj oda, kerüld a hirtelen reagálásokat! Lehetséges utazás akár személyes okok miatt, akár munkádból kifolyólag.

Disznó nap: Váratlan események boríthatják fel a napjaidat, melyek bár előzmény nélkülieknek tűnnek, de elhiheted, hogy nem azok. Párkapcsolatban élve, a társad és közted lehet némi feszültség, de ezek is többségében már meglévő problémákból fakadnak. Cél, hogy ne a drámázáson, hisztin legyen a hangsúly, hanem okos tervezéssel, stratégiával próbáljatok közösen megoldásokat találni. Az érzelmeket kell leginkább a háttérbe szorítani, még ha olykor nehéz is. Ha nincs társad, a következő napokban felbukkanhat olyan ember a környezetedben, akivel már volt kapcsolatod korábban vagy akivel a karma köt szorosan össze.

patkany PATKÁNY

Patkány év: Mozgalmas napok jönnek, kisebb-nagyobb kirándulásokkal, utazásokkal és/vagy sok-sok programmal. Ha amúgy is szeretsz jönni-menni, akkor valószínűleg élvezni fogod ezt az aktivitásban bővelkedő hónapot.

Patkány hónap: Remélhetőleg túl vagy már a láblógatós, pihenős nyaraláson, mert az augusztusi energiák az aktív pihenést vagy a pörgős munkát támogatják inkább. Az érzelmek a privát és a szakmai életedben előtérbe kerülnek. Ez megnyilvánulhat abban például, hogy a családoddal szorosabb kapcsolatra vágysz, de abban is, hogy a munkahelyeden a kollégáiddal nyitottabban, akár bizalmasabban tudsz kommunikálni. A megérzéseid sokat fognak segíteni abban, hogy elérd a céljaid. Márpedig belül feszíteni fog a tettvágy, jópár olyan napod lesz, amikor elővesz a mehetnék. A munkádban is több aktivitásra számíthatsz, jöhetnek jó lehetőségek, megújulás, akár a feladataidban, de legalább ennyire esélyes új munkahely is. Főként, ha  épp keresésben vagy. Lehetséges utazás munka vagy privát okból, ami esetén nagyobb gondosságot javaslok, tekintettel arra, hogy megnövekszik a balesetek esélye.

Patkány nap: Augusztus folyamán a párkapcsolat nagyobb mértékben kerül előtérbe, többségében pozitív események és lehetőségek okán. Ha van párod, de sok a nézeteltérés, akkor ez a hónap a segítségetekre lesz, mert harmonizálja a kapcsolatot. A legideálisabb, ha ebben a hónapban mentek nyaralni, kirándulni, akár valamilyen vízparti üdülőhelyet is célba véve. Egyedülállóként lehetőséged lesz megismerni valakit, akivel érzelmi kapcsolatot tudsz kialakítani, ennek az esélyét növeled, ha kimozdulsz otthonról és a komfortzónádból is. Érzelmesebbé és hangulatodat illetően változékonyabbá válhatsz.

BivalybetuBIVALY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Bivaly által képviselt energiára nincs hatással.