fbpx

Elgondolkodtató üzenetekkel érkezett az idei Ló hónap: sokunk élete nagyon megváltozik a következő napokban. A Jang Föld Ló hónap hatással lehet a hosszabb távú céljainkra azáltal, hogy felnyitja a szemünket. Látjuk és érezzük majd az elakadásainkat, tisztában leszünk azzal, hogy milyen helyzetben vagyunk valójában, különösen akkor, ha ez az állapot nem jó nekünk. Nem lesz rá lehetőségünk, hogy csak úgy, mint máskor, a szőnyeg alá söpörjük a problémákat. Szembesülni fogunk velük, ha tetszik, ha nem, és a változást kikényszeríti belőlünk az élet. Természetesen ne számítson mindenki hatalmas drámára, egész apró, mindennapi dolgainkban is megjelenhet ez, mint például egy rossz szokás vagy a mozgáshiány.

A kapcsolatok terén is érezhetjük a Ló hónap hatásait. Ez már csak azért is így lesz, mert a Ló jegy a kínai asztrológiában a Románc virág állatok közé tartozik, amelyek a kapcsolódásokra hatnak. Régóta elhúzódó probléma esetén fokozatosan erősödik a Ló jegy hatása, és egyre inkább érezzük, hogy foglalkoznunk kell végre a gondjainkkal, és mindenképp tennünk kell a méltatlan vagy idejétmúlt helyzet ellen. Jobban járunk, ha tudatosítjuk a problémát, nem mismásolunk, hanem mihamarabb a megoldásra fókuszálunk. Előfordulhat, hogy nem találjuk meg azonnal a probléma gyökerét, de nem szabad feladni – az Univerzum abba az irányba terelget majd minket, ami nekünk a legjobb.

Ez az időszak arról is szól, hogy felismerjük a saját korlátainkat, különbséget tudjunk tenni aközött, ami a mi hatáskörünkbe tartozik és ami rajtunk kívül áll. Ez utóbbitól pedig távolságot kell tartani, vagy ha elkapott az ár és át kell mennünk a tapasztaláson, akkor minimum tanulni belőle. Sokaknak a mértékletességet kell megtanulniuk. Van, aki a szerelemben és annak megélésében nem tudja fékezni magát, mert minden édes nedűt, minden mámorító szenvedélyt egyszerre akar behabzsolni, ha már végre hozzájutott a forrásához. Más viszont legalább ennyire bele tud feledkezni a munka és kötelesség világába, anélkül, hogy észrevenné, a szervezete nem bírja a felfokozott tempót. Bármiben lehetünk mértéktelenek, az sem kell hozzá, hogy a születési horoszkópunkban benne legyen a Ló szimbólum.

A Ló jegy alapvetően elég intenzív, de a jelenlegi időszakban Föld elem lassítja, így hiába a Lóban lévő a sok tüzes energia, lesznek napok, amikor másra sem vágyunk majd, csak heverészni, nyugiban lenni. Legfőképpen a szeretteinkkel. Igen-igen, a következő időszakban kiemelten fontosak lesznek a kapcsolataink, legyen az párkapcsolat, család, barátság vagy gyerekek. Ahogy már fentebb bevezettem, ezek minőségére is jobban rálátunk majd, így esélyes, hogy most fogunk dűlőre jutni egy-egy kapcsolatunkat illetően. Ott, ahol már megtört valami, ahol már mindenki éli a saját életét, látszólag közös úton járva, ez lehet az a hónap, amelyben pont kerül a kapcsolat végére, mert az egyik vagy mindkét fél belátja, ez így már nem működik tovább. De ne csak arról beszéljünk, hogy milyen nehézségeket sodorhat némelyikünk életébe az élet, hanem arról is, hogy legalább ugyanennyien minőségi javulást tapasztalnak majd. Például egy nyomasztó dologtól, helyzettől vagy személytől végre megszabadulunk. Vagy, ami eddig nem működött, most egy kis változtatás hatására szárnyalni kezd. Új barátságokat vagy hosszú távon gyümölcsöző üzleti kapcsolatokat köthetünk. A stagnáló vállalkozásunk végre beindul és jönnek az eredmények. Tehát számtalan kedvező eseményre is lehet számítani. A közös nevező mindben az, hogy mi teszünk valamit azért, hogy a rosszból a jobb irányba mozduljanak el a dolgok. Ezáltal ismerjük fel, hogy bár az eseményeket, a nyomasztó helyzeteket az élet méri ránk, nem az a cél, hogy még rosszabb legyen, hanem pont ellenkezőleg. Azért csikarja ki a megújulást, hogy végre felszabaduljunk és boldogabbak lehessünk.

Sokakat felélénkít majd a Ló hónap energiája, főként a hónap második felében. Szívesen töltjük az időt társaságban, bulikra és élményekre vágyunk, és ezekre valóban lesz is lehetőségünk. Meg kell nyílni, barátkozni! Szeretni és szeretve lenni lesz jó a következő hetekben. Erre kapunk és adunk lehetőséget. Keressük majd az újat, az érdekeset. Vágyunk a felfedezésekre, izgalmakra az anyagi világban, valamint az érzelmeinkben és a gondolatainkban is. Az intuíciónk ismét felerősödik, ezért számtalan varázslatos és megmagyarázhatatlan spirituális élmény átélői lehetünk. Ez utóbbiak esetén is érdemes lesz önkontrollt gyakorolni, mert észre sem vesszük és beszippant az ezotéria, függővé válunk tőle, ami akadályoz a racionális döntések meghozatalában. A türelemre sajnos nem lesz kedvező hatással a Ló energiája, ezért ne csodálkozzunk, ha a boltban a sorban megy az elégedetlenkedés, mert 2 perccel többet kell várakozni, ha az ügyfelek, mindent már tegnapra akarnak, ha a családtagjaink hamarabb idegbe helyezik magukat egy-egy olyan helyzetben, amiben máskor meg tudnák őrizni a hidegvérüket. És persze ránk is hantnak ezek az energiák, így mi is akaratosabbak, veszekedősebbek lehetünk, viszont ha jól kipufogtuk magunkat, akkor hamar meg is nyugszunk.

Az alkotó kreativitás, az elmélkedés, a világmegváltás napjai jönnek. Beindul a képzeletünk és ennek hatására számtalan jó ötlet születik. A megvalósítás már más kérdés, mert elképzelhető, hogy az már túl sok energiát követelne, így a kényelmesebbek későbbre halasztják a cselekvést. Szabotálhatja a dolgokat, ha megszűnik a lelkesedésünk, mert valami más kezd el érdekelni.

És végül a szerelem! Az év egyik legjobb hónapja jön a romantika szempontjából, kár lenne hát kihagyni. Ámor nyila most sokakat eltalálhat. Aki új kapcsolatra vágyik, vagy a jelenlegit mélyítené el, illetve javítana rajta, az most aktivizálja magát, mert nagyon kedvezőek a kilátások a sikerre. Több jegy szülöttje számíthat meghitt és olykor szenvedélyes szerelmi eseményekre a hónap folyamán.

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a KECSKE szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. 

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Június 7., 13., 15., 19., 25., 27.,

Július 1.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Június 6., 11., 12., 16., 18., 23., 24., 28., 30.

Július 5., 6.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Tigris év: Kisebb-nagyobb események és lehetőségek várnak rád a Ló hónapjában, melyek új lendületet hoznak a mindennapjaidba. Valószínű, hogy több szórakozási lehetőség adódik majd, amelyek megszínesítik a szürke hétköznapokat.

Tigris hónap: A Ló hónap lendületbe hoz, növeli az akaratot, a kitartást és egyúttal a szenvedélyt is, ennek köszönhetően különösen ideális bármibe belekezdeni most, amihez kell a lelkesedés és az akaraterő. A Tigris által uralt életterületeid virágzásnak, sőt mi több, burjánzásnak indulnak. Ha Tigris havában születtél, úgy a munkádban feladataid megsokasodnak, a munkahelyi közeg különösen intenzívvé válhat. Ha épp váltáson gondolkodsz, úgy eljött az idő, hogy konkrét lépéseket tegyél érte, mert a jelenlegi energiák a segítségedre lesznek.

Tigris nap: Lehet, hogy úgy érzed, hogy a párkapcsolatodra ráférne már, ha valami vagy valaki felrázná, mert szinte csak úgy eléldegéltek egymás mellett, mennek a szürke hétköznapok és nem történik semmi különleges. Ebben hozhat átmenetei fellendülést a Tigris hónapja. Ismét egy húron pendültök majd és több élvezetes, testet és lelket frissítő közös eseményre számíthatsz. Ha úgy érzed, hogy nyüzsögni szeretnél, szervezz bátran programokat, mert a párod is nyitottabb lesz rá. Ha épp nincs társad, akkor van esély arra, hogy megismerj valakit, aki passzol hozzád! Mivel hangsúlyosan tüzes energiák dominálnak, a Ló hónapja túlzott indulatokat is tud gerjeszteni, ezért tudatosabbnak kell lenned az önmérsékletet illetően, olykor kontrollálni kell az érzéseidet, mert enélkül pillanatok alatt alakulhatnak ki konfliktusok.

nyúl NYÚL

Nyúl év: A történések most nem annyira benned, hanem körülötted zajlanak. Meglepően jó lehetőségek, újdonságok, új kapcsolatok jelenhetnek meg eddig ismeretlen területekről.

Nyúl hónap: Változásokkal és lehetőségekkel érezik a Ló hónapja. Felismerhetsz egy a negatív helyeztet amiben benne vagy, de eddig nem voltál igazán tudatos rá. Lehet új munkád vagy megszűnhet a jelenlegi, lehetnek érdekesebb feladataid, jöhetnek-mehetnek a kollégák a munkahelyeden. A családodban avagy barátságaidban is történhetnek meghatározó események. Amennyiben vannak problémák jelenleg az életedben, látszólag rajtad kívül álló okok miatt, ezek most felerősödhetnek, aktuálissá válnak azért, hogy felismerd, mi az, ami jó neked és mi az, amire csak hátráltat. A problémák valójában az esetek nagy többségében visszavezethetőek hozzád. Lehet, nem teszel semmit, de akár pont az is lehet a probléma forrása, hogy elfogadsz egy olyan állapotot, amivel valójában nem tudsz megbékélni. Ha ez most erőteljesebben jelenik meg, az azért történik, hogy a célra tudj fókuszálni és  eltűnjön az életedből minden olyan tényező, amely a fejlődésedet akadályozza.

Nyúl nap:  A Ló hónapjában tisztábban fogd látni és értékelni a párod viselt dolgait. Ráébredhetsz, hogy nem minden van úgy jó, ahogy jelenleg van, és szeretnéd, hogy változzanak meg a dolgok. De ez nem megy egyik percről a másikra, egyrészt neked is tenned kell érte, másrészt a társadnak is fel kell ismernie, hogy tényleg gond van. Nem érdemes homokba dugni a fejeteket, jobb mihamarabb megoldást keresni. Ha nem így tesztek, akkor nagy eséllyel az Univerzum beveti magát és így vagy úgy, de ki fogja kényszeríteni a változást. Amennyiben jelenleg nincs párkapcsolatod, akkor ez a hónap hozhat romantikus kapcsolatot neked. Lehetséges továbbá bármilyen állapotváltozás, úgymint költözés, felújítás, vagy erre irányuló tervek és szándékok, melyet majd később követ a kivitelezés is.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő SÁRKÁNY által képviselt energiára nincs hatással.

kígyó KÍGYÓ

Kígyó év: Nem fogsz unatkozni, számtalan program és esemény színesítik majd a napjaid. Ha teheted, kelj útra a családoddal vagy a barátaiddal, biztosan jól fogod magad érezni!

Kígyó hónap: Aktív napok várhatók mind a munkádban, mind a magánéletedben. Kihívást és/vagy érdekességet jelentő feladatokat kaphatsz, melyek aktivizálnak és pörgősebb tempót diktálsz magadnak és a környezetednek is. Jöhetnek új projektek, új ügyfelek. A munkahelyeden is nagyobb nyüzsgésre számíthatsz. A családoddal és barátaiddal mozgalmas, többségében szórakoztató, jó hangulatú események várnak rád. Ez azonban nem lesz így, ha feszült a kapcsolataid vannak, mert ebben az esetben, tekintve, hogy erőteljes tüzes energiák hatnak rád, könnyen előfordulhat, hogy a konfliktusok tovább fokozódnak.

Kígyó nap: Abban az esetben, ha jelenleg még nincs párod, akkor most tényleg érdemes lenne jobban belevetni magad a párkeresésbe, mert ez egy olyan hónap, amikor nagy esélyed van rá, hogy találkozz valakivel, akivel romantikus kapcsolatba kerülhetsz. Ha viszont van társad, akkor ez a kapcsolat – ha jól működik amúgy is – még inkább elmélyülhet és belevághattok bármilyen otthonnal kapcsolatos változtatásba is. Amennyiben konfliktusos a viszonyod a pároddal, akkor esélyes némi ajtócsapkodás, de utána jöhet az édes kibékülés.

ló LÓ

Ló év: Figyelj a környezetedre, mert lehetnek érdekes vagy jelentős események. Bármilyen új lehetőség megjelenhet vagy új kapcsolatok is szövődhetnek, csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel.

Ló hónap: Ez a hónap a “Tied”! Veled foglalkozik most az Univerzum. Rád tekint és megpróbál egy kicsit a kedvedre tenni. Ezért foglalkozz te is többet magaddal, a vágyaiddal! Próbáld meg tudatosítani mit szeretnél és kérd is nyugodtan! Júliusban sok dolog tud az elvárásaidnak és álmaidnak megfelelően alakulni, sokkal inkább, mint bármikor máskor. Ha hónapjában születtél, úgy ez a munkáddal kapcsolatos lesz, itt történhetnek meghatározó események, legyen az akár egy új munkahely, vagy változások a jelenlegiben. Történjen jó vagy rossz, a cél az, hogy előre haladj az utadon.

Ló nap: A júniusi energiák a párkapcsolatodra irányítják a figyelmet. A harmonikus kapcsolat még inkább élvezetessé válik mert benned és a párodban is megjelenik a késztetés, hogy még többet tegyetek egymásért. A szenvedély is tetőfokra emelkedhet, a szexualitáson nagy hangsúly lesz. Tudnod kell, hogy ez az év elég nagy hatással van a párkapcsolatodra. Ha sok a nehézség, sok a konfliktus, akkor ez a hónap fordulópontot is hozhat. Kontroll nélkül könnyen feszültség, akár komoly konfliktusok is lehetségesek. Amennyiben még nincs társad, akkor tárd ki a szíved, mert nagy esélyed van rá, hogy megérkezik a nagy Ő.

Hallgass majd a belső hangodra, mely iránymutatóként, szintmérőként és védelmezőként megsúgja neked, hogy miben, hol a határ. Hiszen kínálkozó alkalom, csábítás lesz bőven, de ha mindent behabzsolsz egyszerre, hamar a maximális megcsömörlés és kiábrándultság lesz az eredménye!

kecske KECSKE

Kecske év: Alapvetően nem kell nagy eseményekre számítanod, de azért járj nyitott szemmel, mert egész jó lehetőségek jöhetnek váratlan helyekről.

Kecske hónap: Aktív napok várhatóak, melyek számos fejlődési lehetőséget nyújtanak. A karriered szempontjából jelentős változások lehetségesek. Ez lehet új munkahely vagy valamilyen szintű előrelépés a jelenlegi állásodban, esetleg új kihívást jelentő feladatokkal bíznak meg. Nem kizárt, hogy kollegiális kapcsolataidban minőségi változás történik és ugyanezt tapasztalhatod a családi és/vagy a baráti viszonyaidban is. Mindeközben olyan inspiráló erőt ad neked ez a hónap, amely által nagy hatással tudsz lenni környezetedre, ezáltal hozzájárulva mások tanulásához, tapasztalásához. A spiritualitás és a magasabb nézőpontból való látásmód szintúgy megjelenik, lehet ez egy “mester” (és itt nem feltétlenül önmagát gurunak tituláló emberre gondolok) felbukkanása is, akitől pont azokat a gondolatokat hallod, amire ott és akkor szükséged lesz.

Kecske nap: Kellemes, kényelmes napok jönnek, melyek hatását a párkapcsolatodban is érezheted. A társaddal alkotó folyamatokat, együtt fejlődést élhettek át. A problémák enyhülnek, könnyebb most szót érteni egymással, így el lehet simítani az esetleges problémákat. Az összeköltözés, házasság, elköteleződés hónapja, ha ez a következő hetekben történik nálad, akkor tudd, hogy jó időszakot választottál. De ha szingli vagy épp, úgy elég nagy esély van rá, hogy rád találjon a szerelem, úgyhogy romantikára fel!

majom MAJOM

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Majom által képviselt energiára nincs hatással.

Kakas KAKAS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KAKAS által képviselt energiára nincs hatással.

KutyaKUTYA

Kutya év: Frissítő fuvallatokat hoz a Ló hónapja, új lehetőségek és impulzusok érnek, amelyek mozgalmasságot hoznak a mindennapjaidba.

Kutya hónapja: A Ló hónapja hatást gyakorol rád és te is hatással tudsz lenni bárkire és bármire. Főként akkor, ha az adott dolog kiváltja belőled a lelkesedést. A munkádban és baráti/családi kapcsolataidban esélyesek kisebb-nagyobb változások. Az új lehetőségekre is itt számíthatsz, de ehhez nyitott szemmel kell járni, hogy észre vedd őket. Nem árt, ha a temperamentumosabb oldaladat kicsit visszafogod, mert a konfliktusokra is nagyobb esélyed lesz a tüzes energiáknak köszönhetően.

Kutya nap:  Ez az a hónap, amikor elmélyül a kapcsolatod a pároddal. Most látni fogod, hogy az eddig befektetett energia mennyire megérte, mert ezáltal mélyül el a szeretet köztetek. A jól működő kapcsolatban a szenvedély emelkedhet, de még a lagymatagoknak is új lendületet ad a Ló energiája. Amennyiben éppen egyedül vagy, úgy az Univerzum segítségével képes leszel most jobban megnyílni, vonzóvá válni, és egyúttal felpörgeti társasági életed, romantikát csempész a szürke hétköznapokba.

DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő DISZNÓ által képviselt energiára nincs hatással.

patkany PATKÁNY

Patkány év: Nagyon kiszámíthatatlan most minden körülötted. Mielőtt döntesz, jól vizsgálj meg mindent, ne engedd, hogy a a pillanatnyi hatások és érzések teljesen befolyásoljanak!

Patkány hónap: A munkádban, munkahelyeden lehetséges változás. A saját és a kollégáid hangulata is meglehetősen változékony lehet, akárcsak egy nyári nap: reggel napsütés, aztán jön egy vihar és elsöpri a meleget. Bármi lehetséges, pozitív és negatív értelemben is. Alacsony szinten megélve a hónap energiáit, nagyobb esélye van a konfliktusoknak. Magas szinten viszont rád vár a megújulás, melyet kezdeményezhetsz te, de akár  külső események is teremthetnek olyan helyzetet, ami kellemes változásokat eredményez a karrieredben, de akár a személyes kapcsolataidban is. Számos program és társasági esemény részese lehetsz, amelyek teret engednek az ismerkedésnek. Esélyes némi flört ezeken az eseményeken, így ha épp szingli vagy, akkor lesz alkalom ismerkedésre, de ne légy meglepődve, ha ezek csak kérész életű kapcsolatok lesznek.

Patkány nap: Ingatag napok jönnek, bármilyen kis esemény, de akár a gondolataid is könnyen befolyásolnak. Egy adott pillanatban úgy tűnik minden jó, a következőben pedig beborul és rögtön le is szakad az ég és átfordul a hangulatod negatívba. Avagy az egyik napon szeretnél valamit elérni, elindulni egy irányba, másnap pedig úgy ébredsz, hogy pont az ellenkezőjét akarod. Minden csak pillanatnyi, minden változik körülötted és benned is, de aggodalomra nincs ok, ez most így van rendjén.

Esélyes, hogy lesz némi feszültség a párod és közted. (Már amennyiben van.) Most még szakításig fajuló viták/veszekedések is lehetségesek.  De nem kell megijedni, mert ez lehet csak egy pillanatnyi állapot és pár óra vagy nap múlva – főként, ha mindketten nyitottak vagytok a problémák megoldására – minden megint szép és jó lesz. Nem érdemes semmit sem véresen komolyan venni. Segíthetsz magadon, ha igyekszel ingadozó kedélyállapotod és elhatározásaid kiegyensúlyozott tartományban tartani. A jó kapcsolatba is hozhat változást a hónap tüzes energiája azáltal, hogy felrázza és még több szenvedélyt, romantikát és spontaneitást csempész bele. Ha pedig nincs párod, akkor vesd bele magad az életbe, mert jó eséllyel új szerelmet hoz ez a hónap Neked!

BivalybetuBIVALY

Bivaly év: Meghatározó események történhetnek a családodban, a baráti körödben. Lehet, közvetlenül nem lesznek rád hatással, de mégis befolyásolják a napjaidat.

Bivaly hónap: A sorsunkat nem kerülhetjük el. Te se harcolj az ellen, ami jön, inkább alkalmazkodj az új helyzethez és hozd ki belőle a lehető legtöbbet! Ez a hónap azokat a nehézségeket vagy problémákat görgeti eléd, amelyek már korábban is ilyen vagy olyan módon szerepeltek az életedben. A munkádban lehetnek változások, akár amiatt, hogy már jóideje dolgozol valamin és most jönnek az eredmények, akár azért, mert eddig nem tettél sokat és ennek következményeivel szembesülsz. Fontos találkozások ideje ez, olyan emberek bukkanhatnak fel, akikről az az érzésed, hogy már “ismered” őket, avagy régebbi kapcsolataid újra aktivizálódnak.

Bivaly nap: Ennek a hónapnak erős spirituális hatása van, ezért nagyobb késztetést érezhetsz, hogy ilyen témákkal foglalkozz. Olvass vagy képezd magad ezoterikus, filozófiai vagy a tudományok területén! Túlzásba ne vidd azért, mindenben felesleges “jelet” látni, de mértékkel jól be tudod építeni a mindennapjaidba azokat a valós üzeneteket, melyeket az Univerzum küldd számodra, hogy segítségedre legyen! Párkapcsolat vonatkozásában jók a kilátások, főként akkor, ha korábban tettél azért, hogy jól működjön. Ha pedig nincs épp társad, akkor te is azon szerencsések közé tartozol, akik okkal remélhetik, hogy a hónap meghozza számukra a szerelmet.