fbpx

A testi, lelki és szellemi szépség és magaslatok megnyilvánulását fogjuk látni az elkövetkezendő napokban.

Különösen fontossá válnak a külsőségek, legyen szó a test szépségéről, de akár arról, hogy mit mutatunk a külvilágnak magunkról, az életkörülményeinkről. Akinek baja van önmagával, amúgy sem tetszik sokminden magán, annak még nehezebb lesz ez az időszak, mert csúcsra járatja az önmarcangolást.  Néhányan viszont azt tapasztalják majd, hogy nem kell annyit tenni azért, hogy vonzóbbak legyenek. Szebben ragyog a bőr, csillognak a szemek, olvadnak a kilók, kipattannak az izmok. Ne kérdezzétek, mitől lesz ez így, egyszerűen ez a Kakas hónap nagyobb támogatást ad arra, hogy szebbnek, vonzóbbnak érezzük magunkat. És, ami bent van, az nyilvánul meg a külvilágnak is, így mások is hamarabb felfigyelnek majd a pozitív változásainkra. Különösen alkalmas ez a hónap arra, hogy tegyünk valamit a külső-belső szépségünkért. Most érdemes fogyókúrába kezdeni, fodrászhoz, kozmetikushoz menni, szépészeti beavatkozásokat végeztetni. Nagy precizátst igénylő vagy plasztikai műtéteknek is kedvezők az energiák.

Lelki értelemeben nagyot lehet fejlődni, nemesedni. Felül lehet emelkedni a kicsinyes gondolatokon, irigységen, rosszindulaton. Járhatjuk a saját utunkat anélkül, hogy másoknak akarnánk megfelelni. Persze, ahogy ez lenni szokott, nem mindenkinek megy ez majd zökkenőmentesen. Előtte le kell majd tudni néhány kört: el kell bukni néhányszor, sérülni vagy bántani kell, ahhoz, hogy végül ráébredjünk a magunk igazságára. A saját tapasztalatnál semmi sem lesz jobb tanácsadó. Ne a mindent megmondó “guruk” által kijelölt utat járjuk, hanem a saját megéléseinkre, a belső hangunkra támaszkodjunk. A belső késztetésünk is ez lesz: a magunk útját járni, a saját változásainkat és fejlődésünket elindítani és maximálisan megélni. Az érzelmeket hűti a sok fém, ami jelen lesz a hónap folyamán, ami miatt kritikusabbak, keményebbek lehetünk önmagunkkal és másokkal szemben is. Ugyanakkor pont emiatt józan döntéseket tudunk hozni, amiben helyet kap az igazságosság és korrektség is.

Intellektuális szempontból pedig egyértelműen a megújulás, fejlődés lesz tapasztalható, ahogy saját munkban, úgy a környezetünkben is. Számtalan jó ötlet, új fejlesztés, előremutató változás lesz majd kicsiben és nagyban. Az otthonunkban, a családunkban, a munkahelyünkön, azaz a szűk és a tág környezetünkben elindul valami új, ami kicsit javít vagy lendít az eddigin. Engedjünk teret a fejlődésnek, akár a saját magunk által, akár mások általa generáltnak. Még akkor is, ha kicsit szokatlan vagy túl újszerű, valószínűleg ideje van a váltásnak. Nagyobb késztetést érezhetünk arra, hogy megmutassuk a világnak azt, amiben ügyesek vagyunk. Brillírozni tudunk azon a területen, amiben otthonosan mozgunk. Szellemi képességeink javulnak, gyorsabban látjuk át az összefüggéseket, könnyebben sajátítunk el új tudást és számtalan különleges meglátásunk lehet.

Mindezek mellett igen változatos, már-már kiszámítatlan ez a hónap. Nehéz lesz belelátni mások fejébe, lekövetni, hogy valójában ki mit akar, mi a belső motivációja. Nem egy váratlan helyzet teremt teljesen új alapokat, amihez majd alkalmazkodni kell. De hosszú távon ezek a legtöbb esetben valami jobbhoz vezetnek, még akkor is, ha eleinte a hátunk közepére kívánjuk a változást. Most mindenkinek meglesz az esélye, hogy magasabb szintre lépjen abban, amiben úgy érzi, hogy eljött az ideje az emelkedésnek. Lesz, akinek ez a privát életében bekövetkező változásban nyilvánul meg, míg másoknak a munkájukban vagy akár a munkahelyükön lesz megújulás. Sokaknak hatnak a Kakas hónap energiái majd a személyes kapcsolataikra. Számos szakítást, megbotránkozást, perpatvart, extrém helyzetet vagy egyszerűen változást fogunk látni a környezetünkben és legalább annyira a nagyvilágban is.

A hónap középpontjában az emberi kapcsolataink lesznek. A harmonikusak és a nehéz érzésekkel átitattak kötik le energiáinkat. Sok társasági esményre lehet számítani, rendezvényekre, családi és szakmai összejövetelekre. Még a legmagánakvalóbb emberek is – magukhoz képest – nyitottabbá válnak és ha akarnak, ha nem, valamilyen szinten több nyüzségesre számíthatnak. Ez lehet, hogy csak abban nyilvánul meg, hogy összefutnak a boltban a szomszéddal és a szokásos jó reggelten kívül váltanak még 3 mondatot, míg mások társaságba vágynak és programokat szerveznek, hogy még több esemény részesei legyenek. Ajánlom is egyébként, hogy mozduljunk ki a négy fal közül, keressük fel barátainkat, hívjuk meg a rokonokat egy sütögetésre vagy sütézésre, stb. Tegyük félre a sértettségüket, ha van és élvezzük szeretteink társaságát. Különösen jó ez a hónap párkeresés szempontjából, mert most több Románc Virág csillag gondoskodik arról, hogy új szerelmek szökkenjenek szárba.

Igen kiemelkedő figyelmet kap a hónap folyamán az egó és büszkeség. Többeknek lesznek olyan történéseik, beszélgetéseik, sőt akár vitáik, amelyekben nehéz lesz a lényegre fókuszálni, sokkal inkább fenn lehet akadni majd a közlő stílusán, szavain és nehezebb lesz figyelni a mondanivalóra. Aki ezt meg tudja ugrani, az már valamilyen fejlettségre utal. Aki a hónap történéseit sértődéssel, bosszúval, kicsinyiskedéssel kezeli…nos, annak van még hová fejlődnie. És ne gondoljuk, hogy attól, hogy ma a tőlünk várható szinten oldottunk meg egy kényes helyzetet, attól még holnap nem futhatnuk bele olyanba, ahol magasabbra teszi az Univerzum a lécet. Mert valahogy az Égi rendező nagyon is tudja, hogy kinek hol van a gyenge pontja és abban fogja próbára tenni. Törekedjünk hát arra, hogy egy-egy konfliktusos helyzetből leszűrjük, hogy hol, miben kell nekünk változtatni, hol jogos a kritika. Ha pedig nekünk szúrja a szemünket valami, azt finomnak foglalmazzuk meg, mert biztosak lehetünk benne, hogy pillanatok alatt leszünk képesek akartatlanul belgázolni a másik lelkébe vagy olyat mondani, ami miatt a másik fél már csak a stílusunkra tud figyelni, nem a mondanivalónkra.

Alacsony szinten sok kolfliktust okoz a Kakas hónap, látványos veszekedéseket és kevésbé nyílatakat, de legalább olyan kellemetleneket is.

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a SÁRKÁNY szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. 

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Szeptember 8., 10., 14., 20., 22., 26.

Október 2., 4.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Szeptember 7., 11., 18., 19., 23., 25., 30.

Október 1., 5., 7.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő TIGRIS által képviselt energiára nincs hatással.

nyúl NYÚL

Nyúl év: Sok zűrzavaros ember lehet a hónap folyamán a környezetedben, akikhez nehéz lesz alkalmazkodni. Leginkább azért, mert annyira kiszámíthatatlanok.

Nyúl hónap: Készülj fel, mert bármikor bármi megtörténhet. Még az is, amire egyáltalán nem számítottál, sőt el sem tudod képzelni, hogy ilyen is történhet. Ne gondolj azonnal rosszra, inkább furcsára vagy különlegesre! A munkádban és személyes kapcsolataidban számíthatsz változásokra, újításokra, kiszámíthatatlanságra. Az a legjobb, ha nyitottan állsz mindenhez és mindenkihez és megértő leszel, még akkor is, ha te azt az adott dolgot teljesen másképp csinálnád. Sokan lesznek a környezetedben olyanok, akik inkább mennek a maguk feje után. Te is azt érezheted, hogy csinálsz mindent úgy, ahogy jónak látod, ne szóljon bele senki a dolgaidba. Ez persze konfliktust is szülhet, de te nagymestere vagy az ilyen helyzetek kezelésének. A személyeskedést kerülni érdemes, már önmagában ezzel kicselezheted a problémákat. Ha új munkára vagy érdekesebb feladatokra vágysz, akkor elég jó az esélye, hogy megérkezeik a várva várt lehetőség. Ugyanakkor ez akkor is megtörténhet, ha nem számítasz rá, akkor is történik valami, ami felzavarja az állóvizet.

Nyúl nap: Párkapcsolati feszültségek lehetségesek, főként, ha valamelyikőtök korlátozni akarja a másikat. Engedd szabadon a párod szárnyalni, és ezt add meg magadnak is ezt. Az egyéniséged kibontakozásának hónapja van. Külső és belső megújulásra vágyhatsz, akár arra is, hogy a párkapcsolatodban történjen ez meg. A otthonoddal kapcsolatos változások sem kizártak, ami lehet akár eladás/költözés is. Ha nincs társad, akkor ez a hónap támogatja az ismerkedést, bár ne légy meglepődve, ha a szexualitás erősebben hatja át az új kapcsolatot vagy akár csak ezért jön létre.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Sárkány év: Nagy lehetőségeket hozhatnak a következő napok, amelyek a személyes és szakmai életedben hoznak előremozdulást. Nem minden Sárkány jegy szülöttjénél jelenik ez meg, de ha minden jól megy, akkor te pont közéjük fogsz tartozni, így érdemes lesz nyitott szemmel járnod!

Sárkány hónap: Azokon a területeken, amelyekbe ebben az évben több enerigát tettél, most nagyobb előremozdulást élhetsz meg. Azaz, az eddig befeketett munka végre kifejti hatását, meghozza eredményét. Ez megjelenhet karrierfejlődésben, új és/vagy érdkesebb feladatokban, szakmai továbbképzésben, új partneri kapcsolatok kötésében, stb. Számtalan kisebb-nagyobb fejlődés mutatkozhat, leginkább pozitív értelemben. Negatívra akkor számíthatsz, ha eddig ellustálkodtad az időt, felelőtlen vagy hanyag voltál.  Ha munkát keresel, ez az egyik legkecsegtetőbb hónap arra, hogy találsz is valamit, ami akár jóval jobb lesz, mint a korábbi. A meglévőben is kedvező fordulatokra, mozgalmas napokra számíthatsz.

Sárkány nap:  Kedvező időszak ez a párkapcsolat tekintettében, ha van társad jelenleg, ha nincs.Ha van, úgy a kapcsolatotok szorosabbá válhat, közös célok és összetartás jelenik meg mindkét fél részéről. Talán kevésbé fog a romantika dominálni, inkább egyfajta erős szövetség érzése jár át benneteket. A párod életében nagyobb változás történhet, akár előrelépés vagy fejlődés a karrierjében. Most realizálódhatnak azok a remények, melyek már hónapok óta foglalkoztatnak. Ha nincs társad, úgy nyiss a külvilágra, mert a rengeteg társasági esemény, új kapcsolat hozhat új szerelmet!

kígyó KÍGYÓ

Kígyó év: Rendkívül határozottan és talpraesetten intézed az ügyeid a hónap folyamán. Számíthatsz lehetőségekre, amelyek előremozdítanak a karrieredben.

Kígyó hónap: Ha munkáról van szó, akkor a Kakas hónapja nagyon nem az érzékenykedésről szól. Hideg fejjel gondolod át a feladataid és a döntéseidben sem fognak akadályozni az érzéseid. Növekszik a kitartásod, többet fogsz bírni tempóban és terhelésben is. Ez a hónap kifejezetten alkalmas rá, hogy tárgyilagosan rendezd az esetleges vitás helyzeteid. A munkádat illetően, főként, ha váltásban gondolkozol, akkor van rá esélyed, hogy számodra ideális feladatot vagy munkahelyet találj, de ehhez tenned is kell. Sőt, minél inkább elhagyod a komfortzónád, annál jobbak lesznek az esélyeid, mind az állásváltoztatás, a feladatok vagy új ügyfelek terén. A Kakas szimbólum segít majd abban, hogy jobban el tudod adni magad, illetve az üzleti életben is több sikerre számíthatsz.

Kígyó nap: Párkapcsolatban élve a szenvedély helyét a józan ész veszi át. Kevesebb érzelmi fentre és lentre számíthatsz és több kiszámíthatóságra. Ebben a hónapban érdemes olyan projektekbe kezdeni, amely kitartást, összefogást és/vagy szépérzéket kíván. Azért a romantika sem tűnik el teljesen, de meglehet, nem a pároddal éled meg, hanem a külvilágtól kapsz több pozitív visszajelzést. Ha viszont nincs épp társad, akkor érdemes lenne kezdeményezni vagy fogadni az udvarlást, mert nem marad el a siker!

ló LÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő LÓ által képviselt energiára nincs hatással.

kecske KECSKE

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KECSKE által képviselt energiára nincs hatással.

majom MAJOM

Majom év: Lehetséges, hogy sokan kemény, határozott embernek tartanak, ezért nehezebben megy az ismerkedés. De ez most biztosan változni fog, mert sokkal vonzóbbnak és megközelíthetőbbnek fognak érezni a környezetben. Ezért az ismerkedés is egyszerűbb lesz.

Majom hónap: Munkában nincs kényeskedés, jöhetnek és sokszor jönnek is a nehéz feladatok. Határozott, következetés és felettébb céltudatos leszel a következő napokban. Számtalan feladat és kihívás jelentkezhet, melyek közül néhány alaposan feladja neked a leckét. De sebaj, mert te pont ilyen helyzetekben vagy elemedben, még akkor is, ha amúgy nem vágysz rá. Munkahelyi változások lehetségesek, több társasági élet, nagyobb nyüzsgés, nehéz, koncentrációt és kitartást igénylő feladatokat kaphatsz. A karrieredben előmozdulás lehet, ami belső döntést és külső megújító eseményeket is jelenthet.

Majom nap: Ha épp a szinglik táborát erősíted, de már nem szeretnéd, akkor használd ki ezeket a szép szeptemberi napokat, menj társaságba, élj minden meghívással, mert elég jó esélyed lesz rá, hogy találkozz valakivel, akivel szoros kapcsolatot tudsz kialakítani. Nem baj, ha nem robbanásszerű az ismerkedés, ha lassan olvad a “páncél”, ez a hónap most nem a heves szenvedélyekről szól. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor szorosabbá válhat a kapcsolatotok, de leginkább azért, mert valamilyen közös cél kovácsol jobban össze. Ez lehet például az otthonotokban történő változás vagy valamelyikőtök életében történő nagyobb események. Érdemes lesz vigyázni arra, hogy a párod, de akár te is érzékenyebb lesztek, főként, ha kritikáról van szó.

Kakas KAKAS

Kakas év: Meglehetősen érzékeny hónap ez a mostani, sok jót ki lehet belőle hozni, de könnyű lesz belegázolni mások érzéseibe, amivel komoly nehézségeket okozhatsz magadnak.

Kakas hónap: Ez a hónap a munkádra és személyes kapcsolataidra irányítja a reflektorfényt, ezeken a területeken élhetsz meg nagy fenteket és lenteket. Részben rajtad is múlik, hogy alakulnak a dolgok, mert például a pozitív lehetőségek egész kis apróságokban, szinte véletlenszerűen jelentkeznek, de ha nem vagy rájuk figyelmes, akkor könnyen elmennek, épp olyan gyorsan, ahogy jönnek. A nehézségek inkább akkor lesznek jellemzők, ha az adott területen már amúgy is van valami probléma. Ebben az esetben azért tapasztalod azt, hogy még nehezebb a helyzet, hogy végre kirobbantson valami abból a méltatlan vagy fejlődést már nem hozó állapotból, amiben éppen vagy. Ne félj, mert ha ezen változtatsz, akkor utána megjutalmaz az Élet és kínál olyan lehetőséget, ami talán még jobb lesz, mint amire számítottál. Ha a munkádban történik változás, teszem azt felmondanak neked, akkor tedd magad túl mihamarabb a veszteségen és nézz másikat. Már nem itt van a helyed, menned kell tovább. De ha már egy ideje keresgélsz, akkor ez a hónap hozhat kellemes meglepetést egy jó ajánlat vagy például a meglévő helyeden fizetésemelés formájában. A kommunikációval viszont vigyázz, mert a te és a környezeted büszkesége is szuperézékeny lesz a Kakas hónapjában.

Kakas nap: A jól működő párkapcsolatnak rendkívül jót tesz a Kakas hónap energiája. Elsimítja a feszültségeket, ráébreszt benneteket arra, hogy a másik az igazi és ezért még többet, jobbat akartok egymásnak nyújtani. Figyeljetek, kényeztessétek, emeljétek egymást és csodát fogtok megtapasztalni. A konfliktusos kapcsolatnak sajnos nem tesz jót ez a hónap, nem kizárt, hogy most csúcsosodik ki minden probléma, amit vagy képesek lesztek együttes erővel orvosolni, vagy menthetetlenül a szakítás irányába sodródtok majd. Ha viszont épp nincs társad, úgy hajrá, ez az egyik legjobb hónap arra, hogy az élet az utadba terelje a nagy őt. De ehhez érdemes lesz társasági életet élni, ismerkedni, jönni-menni. Ha költözni, felújítani vagy bármi változtatást szeretnél az otthonoddal, vagy önmagaddal kapcsolatban, arra is ideálisak a szeptemberi napok.

KutyaKUTYA

Kutya év: Rég nem látott ismerősök bukkanhatnak fel az életedben. Jelentős találkozások, események történhetnek, de ezek feszültséggel is járhatnak. Légy óvatos, mert nagyon könnyen konfliktusos helyzetekbe kerülhetsz.

Kutya hónap: Kutya hónapban születve a munkádban lehetnek konfliktusok, melyeknek az eredendője valamilyen korábbi probléma, amit eddig nem vettél olyan komolyan. Váratlan események, nyílt vagy lappangó feszültségek nehezíthetik a napjaidat. Sokat segít, ha van valaki, akivel megbeszélheted a problémákat. Esélyes, hogy valamilyen feladat, munka ismét felbukkan, amire számítottál vagy ami még nem lett befejezve. Másrészt lehetnek igazán bulis napok is kollégákkal, barátokkal, családdal, ezért légy nyitott a társasági eseményekre, mert igazán pezsgő közösségi élet vár rád! A családban feljöthetnek olyan problémák, amelyek mindig is ott voltak. Különösen konfliktusos napok jönnek, vigyázz, hogy kinek mit mondasz és milyen stílusban!

Kutya nap: A Kakas hónapja, még az amúgy harmonikus párkapcsolatba is hozhat ajtócsapkodós, feszült napokat. Ha ezt el szeretnéd kerülni, akkor törekedj arra, hogy minden felmerülő problémát normálisan megbeszéljetek. Ne engedd, hogy az esetleges feszültség és a sérülékeny egó irányítsa a helyzetet. Újra előjöhetnek helyzetek, amelyeket eddig vagy nem sikerült megoldani, vagy újra aktuálissá váltak. Ez nem feltétlenül a párkapcsolathoz kötődik, hanem akár az otthonodhoz vagy önmagadhoz. Ha nincs társad, akkor felbukkanhat valaki a múltadból vagy a lélektársad megjelenése is esélyes.

DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő DISZNÓ által képviselt energiára nincs hatással.

patkany PATKÁNY

Patkány év: Izgalmas, nyüzsgős napok jönnek. Utazás, társasági események, új kapcsolatok színesítik a hétköznapokat.

Patkány hónap: Nagy felismeréseid lehetnek a hónap folyamán, akár a munkád vonatkozásában, akár a személyes kapcsolataidban. Ráébredhetsz, hogy valami nagyon nem úgy működik, ahogy kellene és ha egy kicsit is őszinte vagy magadhoz, azt is látni fogod, hogy a kialakult helyzetért jelentős mértékben te vagy a felelős. Azért, mert tettél vagy nem tettél meg valamit, amit amúgy mélyen magadban érezted, hogy kellett volna. De sebaj, számodra ez az év és maga a Kakas hónapja is fordulópontot hozhat. Ez nagy változást eredményezhet a munkádban, a feladataidban, a kollégáid körében és akár az üzleti kapcsolataidban és legalább annyira a családi életedben. Ha minden rendben van ezeken a területeken, akkor is nagyobb nyüzsgést és változásokat tapasztalhatsz, de inkább pozitív értelemben. Most lehet új kapcsolatokat építeni, összerántani a csapatot, megoldani problémákat, változtatásokat bevezetni. Egy dolgot nem lehet most csinálni, hárítani a problémákat.

Patkány nap: Hogy áll a szerelmi életed? Felfordulás van vagy nyűglődés? Esetleg megismerkedtél valakivel, aki felzavarta az állóvizet nálad? Ez a hónap rátesz akkor majd még egy lapáttal. Biztosan nem fogsz unatkozni, mert vagy most roggyan meg teljesen a kapcsolatod vagy a legszerelmesebb, legromantikusabb napokat éled majd meg. Attól függ, hogy mi az alaphelyzet, amiből kiindulsz. Az otthonod területén is nagy változásokat tudsz eszközölni, ez lehet felújítás, átalakítás, költözés. Ezen felül önmagaddal kapcsolatban nagy felismeréseid lehetnek, amelyek mindenképpen változásokat hoznak magukkal.

BivalybetuBIVALY

Bivaly év: Valamilyen változás, utazás, társasági események átélője lehetsz a következő napokban. Lehet, hogy új barátságokat vagy szakmai szempontból fontos ismeretségeket is hoz ez a hónap.

Bivaly hónap: Ez lesz az a hónap, amikor kevésbé leszel megértő az emberekkel, főként akkor, ha érzelmileg akarnak manipulálni vagy nem korrektek veled. Olyan helyzetekbe kerülhetsz, amelyekben szükség lesz az egyenességre, kitartásra és lojalitásra. A kreativitásod most még inkább a felszínre tör, egész újszerű, különleges ötleteid lehetnek. Szakmailag jók az energiák, így ha változtatni szeretnél a jelenlegi munkádon, feladataidon vagy csapatodon, akkor erre lesz lehetőséged. Vigyázz, hogy ne a külsőségek befolyásoljanak, nézz a dolgok mögé is! A családban és baráti körödben változásokat, valamilyen fejlődést tapasztalhatsz.

Bivaly nap: Párkapcsolatban élve a kötődés fokozódik, de az érzelmek inkább takaréklángon égnek. Most az együtt cselekvés, teherviselés időszaka van, bármit meg tudtok együtt valósítani, amit csak szeretnétek. Ha nincs társad, akkor viszont lesz lehetőséged új párra találni. Ne engedd, hogy túlzott racionalitásoddal elriaszd a jelentkezőt.