fbpx

2015. október – Kutya hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

fdae98a53d847e6e784e35f6c66cceedA hónap, amikor kifakadnak a sebek

Megint izgalmas napoknak nézünk elébe, lesz itt minden, amire csak vágyunk és természetesen olyan is, amit pont a hátunk közepére kívánnák. Igen vehemens energiákkal indít a hónap, ezért a lassú embereket felpörgeti, míg a gyorsakat turbó fokozatra állítja. Ha az utóbbiakhoz tartozol, akkor emiatt igencsak esélyes, hogy a legidegesítőbb mások késlekedése, a totojázása lesz. Útravalóként ezért jó adag türelmet küldök, hiszen lesznek olyan napok, amikor úgy érezheted, a tettvágy, az akarat, olykor pedig az indulat majd szétfeszít. Na, itt lesz jó, ha minél tudatosabban próbálod meg kordában tartani a gondolataidat, cselekedeteidet.

Ugyanakkor kiváló időszak ez mindenféle adás-vételre, most érdemes meghirdetni az eladni kívánt ingó vagy ingatlanainkat, a kereslet és a kínálat területén is igen nagy aktivitás várható. Az lesz az igazán optimális, hogy októberben félprofi kereskedővé válhatsz, akkor is, ha egyébként híján vagy mindenféle üzleti érzéknek. Valahogy egy kicsit rafináltabb leszel, jobban meglátod a lehetőségeket.

A Kutya hónap másik fő üzenete, és talán ezt emelném ki a legjobban, nem véletlen ez sugallta a cikk címét is. Most van a leginkább esély arra, hogy a kapcsolatokon belül akarva-akaratlanul feljöjjenek a problémák, régi sérelmek, mindazon dolgok, melyeket eddig Te vagy a társad, barátod, családtagod – akár a béke kedvéért, akár holmi megalkuvásként – eddig eltűrt vagy megadón elnézett. Jó esetben ez egy jóízű kibeszélés lesz, ami a terhes szennytől való megszabadulást eredményezi és aminek a következtében a kapcsolat ismét tisztán és mindegyik fél oldaláról megnyugodva folytatódhat tovább. Ugyanakkor valljuk be, nem mindenki képes szembenézni a valósággal, nem tűri el, hogy szembesítsék a hibáival, ez pedig igazán nagy konfliktus helyzeteket generálhat. Erre az eshetőségre ajánlom, próbáld meg félretenni az ego szülte ellenkezésed, vizsgáld magad kíméletlenül őszinte szemmel és vállald a helytelen cselekedeteidet, szokásaidat, stb., mert csak ez az egyetlen módja az előre fejlődésnek. Ellenben olyat ne hagyj magadra erőltetni, amiben tisztán érzed, nálad az igazság. Ha ezt őszintén így gondolod, annyira, hogy szikrája sincs benned a kétkedésnek, akkor nincs az a domináns személyiség, aki el tudna nyomni. Ezek mindent eldöntő pillanatok lehetnek, amikor meglátszik, mit bír ki az a kapcsolat, ha gyenge lábakon állt, akkor esélyes az elszakadás – talán ilyenkor jobb is-, ha azonban sikerül tisztázni a dolgokat, úgy mindkét fél emelkedik személyiségében és a kapcsolat is egy magasabb szintre léphet. Mindezeket leginkább azok fogják érezni, akik Kecske és/vagy Bivaly és természetesen Kutya jegyben születtek.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Október 16., 19., 28., 31.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Október 9., 11.,  21., 23. november 2., 4.


A 2015. október 8-án kezdődő kínai asztrológia szerinti Kutya hónapban ilyen érzések, események jelenhetnek meg az életedben:


KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Születés éve (év oszlop): tágabb környezeted, nagyszülők, külföld, olyan emberek, akikkel felületes kapcsolatban vagy

Születés hónapja (hónap oszlop): család, szülők, testvérek, munkahely, kollégák, barátok

Születés napja (nap oszlop): Te magad, párod, otthonod

Születés órája (óra oszlop): gondolataid, vágyaid, gyermekeid, bárki, akiről gondoskodsz, hivatásod (nem összekeverendő a munkáddal)

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

patkany PATKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Patkány által képviselt energiára nincs hatással.


BivalybetuBIVALY

Elképzelhető, hogy nem olyan könnyű év ez az idei Neked, hiszen minden olyan kiszámíthatatlan, a dolgok csak úgy történnek és sokszor azt érzed, semmi ráhatásod nincs a történésekre. Ezt az érzését az október még inkább fokozhatja, ezért adok egy praktikát, amivel a legjobb lehetőségeket tudod kihozni a következő napokból. Először is, felejtsd el a tervezgetést – és ezt nem csak ebben a hónapban, hanem egészen februárig javaslom, hagyd magad az Univerzum által vezetni -, másodszor pedig rázd meg magad és állj a sarkadra. Nem járja, hogy egész évben te legyél az, aki csak tűr és alkalmazkodik, már csak azért sem, mert pont ez a meghunyászkodás okozza a konfliktust benned és magad körül is. Ne vállalj olyat, amire nincs időd, energiád, ne ígérj olyat, amiről azt gondolod, nem fogod tudni megtenni, mert akár miattad, akár rajtad kívülálló okok miatt nem fog menni. Ugyanakkor ne bújj mások háta mögé sem eltolva magadtól a felelősséget. Állj ki magadért, az akaratodért! Tekints úgy magadra, mint egy megvédendő gyermekre, aki a bizonytalan környezetben csak a te erődre és egyenességedre tud támaszkodni. Ez lesz az, ami végül felemel és igazán megacélozza személyiségedet.


TigrisTIGRIS

Szenvedélyt, temperamentumot és a szeretetet erősíti benned a Kutya hónapja. Ha alapvetően impulzívabb személyiség vagy, akkor jó ha tudod, ez erősödni fog, azaz mindenre nagyobb energiával reagálsz, legyen az jó vagy kevésbé jó esemény. Ha Tigris hónapjában születtél a munkahelyeden tapasztalhatsz nagyobb pörgést, talán több konfliktushelyzet okozója vagy részese is lehetsz, ezért nem árt a gyeplőt visszább fogni és az érzelmeket kontrollálni. Várhatóan új feladatok, kihívások elé is nézel, és ha esetleg még nincs munkád, akkor ez egy esélyes hónap lesz arra, hogy találj valami neked megfelelőt.


nyúlNYÚL

Az alapvetően konfliktuskerülő Nyúl jegy szülöttjeit szinte megbolondíthatja az októberi hónap, ezért ne csodálkozz, ha most Te is egy leheletnyit harciasabb leszel. Sőt, használd ki ezt arra, hogy végre elérd, amit eddig szép szóval nem tudtál. Vagy éppen valamilyen új dologra készülsz és kellenének hozzá a támogatók, de eddig valahogy nem voltál annyira meggyőző? Sebaj, most sikerülni fog, próbálkozz ismét, mert a kedves kisugárzásodnak és az erőteljesebb, inspirálóbb kommunikációdnak kevesen tudnak majd ellenállni. Ha Nyúl napján születtél, úgy a társadat olyan dolgokra is rá tudod beszélni, amire eddig nem sikerült, de vigyázz, nehogy átess a ló túloldalára és a nagy meggyőzés a végén erőszakos rátukmálásba menjen át.


SárkánybetuSÁRKÁNY

Különleges, spirituális ihletésű hónap ez Neked, ha behunyod a szemed vagy elrévedsz csak úgy a messzeségbe, igazán különleges gondolatok, érzetek lephetnek meg. Ezek mintegy sugallatként bekúsznak a fejedbe és szinte látod magad előtt az Univerzum minden szegletét. Nagy rácsodálkozások, felismerések és megérzések időszaka ez, amikor a hétköznapi életedet segíti ez az online kapcsolat a Mindenséggel. Látni fogod az emberek cselekedeteinek mozgatórugóit, érteni fogsz olyan helyzeteket, amelyek eddig rejtve maradtak előtted, érezni és akár előre megsejteni is fogod a körülötted zajló eseményeket. Ne a szavakra figyelj, hanem az érzéseidre, azok sokkal élesebbek és tisztábban “látók” lesznek októberben.

Ugyanakkor nem árt tudnod, alacsony szinten is fel lehet használni az érkező energia hatását, ilyenkor leginkább konfliktusok formájában jelenik meg körülötted. Például, ha Kutya hónapjában születtél, a munkahelyeden vagy a barátaiddal egy-egy konfliktus során nagy energiák szabadulhatnak fel, ezért ilyenkor a feszültség erőteljesebb lehet, mint máskor. De ne feledd, agresszió helyett hallgathatsz a belső hangodra, amely meg fogja súgni, mi a helyes megoldás.

 


kígyóKÍGYÓ

 Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kígyó által képviselt energiára nincs hatással.


lóLÓ

Akaratban, lelkesedésben októberben sem lesz hiány, ezért ismét tökéletes napok kínálkoznak intézkedésre, új projektekbe vállalására, bármit is gondolsz el, mindenhez meglesz a kellő inspirációd. Ha napján születtél, igaz szenvedéllyel kötődsz a párodhoz, ami ugyan rejti a parázs viták lehetőségét is, de ha uralni tudod az érzéseidet, többnyire a pozitív, melegséget árasztó egységet tapasztalod meg. Ha pedig még nincs párod, úgy ez a hónap lehet az, amikor a szinglilétet megszakítja az a férfi vagy nő, aki szívesen lenne a társad a jövőben.

Ha hónapjában születtél, akkor a munkád révén lehetőséged lesz megmutatni, mire is vagy képes, ki tudsz emelkedni a szürke tömegből és végre megkapni azt a figyelmet, ami karrier vagy feladatokon belüli előrelépéshez segíthet.


kecskeKECSKE

Október hónapban talán amire a legjobban kell figyelned az az, hogy ne vállalj be mindent ész nélkül. Ha valami már sok, akkor emelkedj fel és szólj, ez már neked nem megy, mert ha mégis megteszed, előbb-utóbb úgyis csak konfliktus helyzetben találod magad. Kell ez neked? Nem, ugye? Kellő határozottsággal, tudatossággal és rugalmassággal minden problémán át tudsz lendülni, még olyan napokon is, amikor azt érzed, egyedül vagy kitéve az elemek kénye-kedvének. Ezek lesznek azok az időszakok, amikor ha akarod, ha nem fejlődni fogsz, mert lehetőséged lesz rá, hogy kipucolj minden meghunyászkodást és túlzott alkalmazkodást az életedből. Ha pedig téged kritizálnak, mert ilyen is előfordulhat, vizsgáld meg magad, vajon van-e igazság az elhangzott mondatokban. Amennyiben igen a válasz, tedd magadévá az építő mondatokat, hiszen elismerni mások igazát és ennek révén változni nem szégyen, maximum kissé kellemetlen.

majomMAJOM

Önfeláldozás, hűség, kitartás. Alapvető értékek számodra, és a Kutya hónapja még csak emelni fogja a szemedben ezen tulajdonságokat. A körülötted zajló események gyakran lesznek kapcsolatosak azzal, amit igazságnak, egyenességnek nevezünk. Ugyanakkor tudjuk, nem is olyan könnyű ezt az utat vállalni, talán te vagy ez egyetlen olyan jegy a kínai asztrológiában, akinek ez mégsem esik nehezére.

Ha Majom hónapjában születtél szakmai téren nagyon hasznos segítség lesz a számodra a Kutya hónap energiája, mert függően attól, hogy épp mivel foglalkozol a határozottságodat és egyenességedet még magasabbra emeli. Emiatt a nehezebb helyzetek sem tudnak megtörni, sőt, már eddig is jól megterhelt válladra még több súlyt tudsz felvenni. Előrelépési lehetőségek, új munka, új feladatok, ezek közül bármelyik megjelenhet a következő napokban.


KakasKAKAS

Megfigyelted már, hogy a Kutya jegyben született emberekkel, valahogy olyan könnyedén megy a cseverészés, minden izgalmas új pletykát megosztotok egymással, de ha valami sérelem ér, akkor is nekik szívesebben panaszolod el, mint bárki másnak. Nos, a Kutya hónapjában szinte nem is kell hozzá ilyen partner, alapvetően tendenciád lesz arra, hogy fűnek-fának elmond a veled történteket. Lehet ez akár hangos jajveszékelés, de egy jóízű traccsparti is. A lényeg a mérték, ügyelj a diszkrécióra, illetve ne csodálkozz, ha most sorra lepnek meg az ismerőseid, aki csak egy megértő fülre vágynak, akinek elmesélhetik a történéseket.

Óvakodj attól, hogy vitás helyzetben túlzottan élesen és keményen fogalmazz, a kíméletlenség olykor visszaüt és könnyen szembetalálhatod magad olyan emberrel, aki szintúgy így fog kommunikálni veled.


KutyaKUTYA

Október a Kutya jegy szülöttjeinek hónapja lesz, ami remélem kedvező hír, hiszen ez az év nem mindig a konfliktusmentességről és a könnyedségről szólt eddig.  Ha a Kutya napján születtél, a társad – ösztönösen ráérezve – válthatja valóra a ki nem mondott titkos vágyaidat, de abban az esetben se keseredj el, ha épp nincs párkapcsolatod, mert ekkor az otthonoddal kapcsolatban történhet sok-sok kellemes esemény. Például ha lakásfelújítást tervezel, kevesebb nyűgöd lesz a munkásokkal, kifogsz egy jó kis akciót, amikor mindent meg tudsz venni lényegesen olcsóbban, stb. A lényeg, légy nyitott és ne feltétlenül csak a nagy hatást eredményező történéseket, illetve lehetőségeket keresd, hanem állj készen az élet apró örömeire is. Ha Kutya hónapjában születtél, az édesanyáddal való kapcsolatod is javulhat, ha pedig amúgy is harmonikus, akkor még szorosabbra fűződhet. A munkádban is jobban érvényesülhetnek az igényeid, de ez a hónap azt is jelentheti a számodra, hogy ezen a területen valamilyen nagyobb változás van készülőben, sőt akár meg is történik a napokban.


DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Disznó által képviselt energiára nincs hatással.


Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!