fbpx

Erőteljes föld energiákkal találkozhatunk a július 6-án kezdődő Jin fém Kecske hónapban, amelynek fogjuk előnyeit élvezni és hátrányait szenvedni.

Előnyös lesz azoknak, akik szeretnének már egy kis szusszanásnyi pihenőt, akiket sok viszontagság vagy kihívás ért az elmúlt hónapokban. A Kecskében lévő föld elem a stabilitásra, a mozdulatlanságra törekszik, így az energiákat lecsendesíti. Ilyenkor lehet kiengedni a fáradt gőzt, megengedhetünk magunknak egy csipetnyi lustaságot is. Éppen ezért, erre az időszakra érdemes tervezni a jól megérdemelt szabadságot. De ha nem is jön össze, akkor is vegyük egy kicsit lazábbra a napokat, valószínűleg senki nem fogja számon kérni rajtunk, hogy nem hozzuk a szokásos 100%-os teljesítményt.

Nyugodtabb napok jönnek, de nem tétlenek. A befelé való figyelés, az elmélyülés nagyobb teret kap. Kifelé kevesebbet akarunk áramoltatni, legalábbis nem akármit. A felesleges szócséplés fárasztó lesz és ez most duplán hat, mert lehúz az érdektelen, elbágyaszt az unalmas. Megfelelőbb kisebb projekteket betervezni ezekre a napokra, a munkákat úgy szervezni, hogy látható legyen a vége és legyen a feladatok között szusszanásnyi idő is. Ugyan nehezebben fogunk nekiindulni, de ha megtettük, akkor már sínen leszünk és tesszük a dolgunkat. A kötelességtudat feledteti majd a fáradtságot. Az energiáink azonban nem végtelenek a Kecske hónapjában, ezt vegyük számításba.

Többen fogják igényelni az elvonulást, valamilyen szinten akár be is zárkózhatunk, mert a belső élet nagyobb hangsúlyt kap. Kívülről passzívnak tűnhetünk, de belül zajlik a színes világ. Egy percig sem fogunk unatkozni, pláne, ha valamiben igazán el tudunk majd mélyülni. Ez az alkotói magány időszaka. Nem egyedül leszünk, hanem lehetőséget kapunk rá, hogy teremtsünk.

Hátrányát fogják érezni a Kecske hónap energiáinak azok, akiknek lételemük a haladás, akik mindig tenni akarnak. Rájuk kevésbé hatnak a fékező erők, inkább a környezetükben tapasztalják, hogy semmi nem úgy megy, ahogy szeretnék. Lassabban reagálnak az emberek, visszafogottabb a kommunikáció, nem haladnak a projektek. Ők azt érezhetik, mintha megállt volna minden és ez türelmetlenséget válthat ki belőlük. Holott azért nem mondanám, hogy csigatempó lesz jellemző. Ez az időszak lehetőséget teremt nekik is, hogy ne csak átrohanjanak az életen, hanem meg is éljék a jelenüket.

A Kecske hónapja az elmélyülésnek, a tervezésnek, a kreativitásnak kedvez. Nem kell elkapkodni a dolgokat, mert felesleges és nem is támogatott. Bátran menjünk bele a részletekbe. Figyeljünk arra, hogy amit kiadunk a kezünkből az szép és minden részletében jó legyen. Az sem baj, ha többet agyalunk a “hogyanon” vagy a kivitelezés módján, mert bennünk lesz a késztetés, hogy minden lehetséges szempontot, tényezőt figyelembe vegyünk. Jelentős hatással lesz a jin fém energia is, ami a tökéletességet kívánja meg. Emiatt fontos, hogy mi a véleménye másoknak rólunk vagy az általunk teremtett dologról. Arra késztet majd, hogy valami kiemelkedőt, mások számára is tetszetőset alkossunk. Akár magunkból, akár a munkánk által, illetve bármiben, ami számunkra jelentőségteljes. A jin fém miatt a megjelenésünk, mások visszajelzései külsőnket és belső értékeinket illetően igencsak lényeges lesz. Persze, ez járhat némi túlérzékenységgel is, de egyúttal a lehetőséget is ad arra, hogy szebbé, jobbá, nemesebbé váljunk.

Ez a jin fém megpiszkálja a büszkeségünket: főként azét, akinek amúgy is ez az érzékeny pontja. Hajlamosak leszünk inkább a hozzánk szóló stílusára koncentrálni, mint a mondanivalóra. Ha szépen és dicsérve kapjuk az infót, az motivál, míg a kritika ellenállást szül. Nagyobbat, mint máskor. Mi magunk is hamarabb odaszólunk, visszavágunk és akarva/akaratlanul megsértünk másokat kendőzetlen véleményünkkel. Nem a parázs viták és a sárdobálás időszaka a július, hanem a pengeéles kritikáé és a szarkasztikus megjegyzéseké. Mindenképpen érdemes lesz figyelni a kommunikációnkra és tudatosabbnak lenni a minket ért minősítéseket illetően. És az sem baj, ha elgondolkodunk azon, miért kapjuk a kritikát, vajon jogos-e?

A jin fém energia pozitív megnyilvánulása az, hogy mivel jobban számítanak a külsőségek, ezért késztetésünk lesz arra, hogy szépítsük önmagunkat és környezetünket is. Tetszeni akarunk és tudunk is. Ki-ki, amiben jó és amiben akar. Ne fukarkodjunk az elismeréssel, ha úgy érezzük, hogy valaki megérdemli, mert a másik örömében mi is osztozhatunk. Hasznos ez az energia párkapcsolatok szempontjából is: tetszetősebbekké válunk, nyitottabbá az ismerkedésre.

Ez a szépségre való igény nem csak kívül jelenik meg, hanem belül is. A magasabb szintű szellemi és intellektuális tudás és információk, az értékteremtés lényeges lesz. Látni fogjuk, hogy mi harmonikus és mi rendezetlen. Kerülni fogjuk az alantas helyzeteket és embereket, avagy magunkban érezni fogjuk, ha efelé tartanánk.

A földes energiák lehetővé teszik, hogy egyedit és extrát alkossunk, főként abban, ami az anyaggal kapcsolatos. Lehet ez az otthonunk, kertünk, munkahelyünk, tárgyaink, bármi, amit csak el tudunk képzelni. Egyértelműen kedvező időszak ez a kreativitás és szépérzék megélésének, így lehet szintet lépni alkotásaik során. Táplálhatjuk lelkünket, szellemünket tudással, látvánnyal, szépséggel. Az étkezés is sokaknak most nem szimpla evés lesz, hanem egy örömforrás és közösségi esemény. Vigyázzunk, mert ezekben a napokban könnyen felcsúsznak majd a plusz kilók.

A Kecske jegy a kínai asztrológia tanításai alapján szorosan kapcsolódik a spiritualitáshoz. Ez azt jelenti, hogy a hónap folyamán olyan események, hatások érhetnek bennünket, amelyek a szellemi/lelki fejlődésünket segítik elő. Megnőhet az érdeklődésünk ezekre a témákra, olyan könyvek, tanfolyamok, rendezvények jöhetnek “véletlenül” szembe, amelyek erre az útra terelnek bennünket. Ha pedig már amúgy is a tudatos fejlődés útját járjuk, akkor a mesterek, láthatatlan segítők azt a tudást fogják átadni, amire ebben az időszakban leginkább szükségünk van és amit a jelenlegi szintünkön befogadni vagyunk képesek. Felhívnám a figyelmet azonban, hogy ez a hónap a spirituális egót is magasabb lángra csavarhatja, azaz kényszert érezhetünk rá, hogy másokra erőltessük világnézetünket, filozófiánkat, amit egyúttal megkérdőjelezhetetlennek is gondolhatunk.

És a végére hagytam egy örömteli információt, miszerint a Kecske hónapjában töménytelen mennyiségben vannak segítő energiák. Ez nagyon jó hír, azt jelenti, hogy nem vagyunk magunkra hagyva. Legyen bármilyen nehéz vagy bonyolult egy helyzet, mindig lesz körülöttünk valaki, aki a segítségünkre lesz vagy valami, amit felhasználhatunk, hogy megoldjuk a problémát. Engedjük be ezt a támogató hatást az életünkbe, kérjük, ha szükségünk van rá. Sokat segít most az ima, meditáció, de legalább annyit a cselekvő erőnk, a hitünk és a józan eszünk.

Minden hónapban van egy olyan állatszimbólum, ami segíthet az aktuális hónap negatív energiáit megfékezni, csökkenteni. Ebben a hónapban a szimbólumot tudod használni, ha úgy érzed, hogy túl sok nehézség ér a következő napok folyamán vagy ha már többször tapasztaltad, hogy az adott hónap állatjegye nem kedvező neked.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Július 8., 14., 16., 20., 26., 28.

Augusztus 1.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Július 7., 12., 13., 17., 19., 24., 25., 29., 31.

Augusztus 5., 6.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

 

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Tigris által képviselt energiára nincs hatással.

nyúl NYÚL

Nyúl év: Kicsi a valószínűsége, hogy nagy látványos dolgok történnek most, de mégis lesznek olyan napok, amelyek magukban hordozzák a fejlődés lehetőségét. Ezek inkább új kapcsolatok, élmények, utazások lesznek.

Nyúl hónap: Egész sokféle hatást eredményezhet az idei Kecske hónap a számodra. Egyrészt hozhat meglehetősen jó lehetőségeket, melyek pozitív eseményeket eredményeznek, vagy akár fejlődést a meglévő munkában, kapcsolataidban. Ugyanakkor akadályok is jöhetnek bőségesen, melyek elsőre sokkal nehezebbnek tűnhetnek, mint amennyire valójában azok. Ne futamodj meg a nehézségek láttán, mert minden adott lesz hozzá, hogy túllendülj rajtuk! Álláskeresésre, váltásra, új üzletek kötésre kifejezetten ideális a Kecske hónapja, de ne várj gyors eredményeket, inkább haladj lépésről-lépésre.

Nyúl nap: A jól működő párkapcsolatot emelik a Kecske hónap energiái. Ha vannak problémáitok, azokat természetesen nem oldják meg, de mégis jót tesznek az elkövetkezendő napok. A tálalásra kell igazán figyelned, mindig gondolj arra, hogy úgy hozd fel a Téged nyomasztó dolgot, hogy az személyében ne bántsa a másikat. Erre most sokan nagyon érzékenyek lesznek, hátha a Te párod is. Amennyiben nincs társad, akkor találkozhatsz valakivel, aki felkelti az érdeklődésedet.

Az egészségedre mindenképpen figyelj jobban, pihenj, ha úgy érzed, hogy ezt kívánja a szervezeted. Az otthonnal kapcsolatos változások is lehetségesek: lehet ez költözés, felújítás, tervezés, stb.

Nyúl óra: Bizonytalanságot érezhetsz a következő napokban, kételkedhetsz önmagadban, a terveidben, de semmi gond, menj csak tovább az utadon, tedd, amit jónak érzel!

SárkánybetuSÁRKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Sárkány által képviselt energiára nincs hatással.

kígyó KÍGYÓ

Kígyó év: Azt fogod a környezetedben és baráti körödben tapasztalni, hogy mindenkinél zajlik az élet, jönnek-mennek, utaznak, élik az aktív életüket. Lehet, hogy neked is megjön a kedved ahhoz, hogy világot vagy legalább országot láss, szórakozni vágysz majd és erre több lehetőséged is adódik.

Kígyó hónap: Azt gondolnád, hogy így nyáron jóval kevesebb munkád, feladatod lesz, de ne csodálkozz, ha nem így van, sőt! Ahogy az éves előrejelzésben írtam, az idei év sokkal több energiát követel meg a sikerek elérése érdekében. A munkában lehetnek változások, izgalmas lehetőségek, új feladatok, megbízások. Amennyiben állásváltoztatáson gondolkozol, a jelenlegi uborkaszezon ellenére is lesznek lehetőségeid, melyek felkeltik az érdeklődésedet és a lelkesedésedet. Nagyobb nyüzsgésre számíthatsz munkatársaid és legalább annyira a családi események kapcsán.

Kígyó nap:  A párkapcsolatodban hevesebb érzések jelennek meg akár pozitív, akár negatív értelemben. Ha lapos, akkor szenvedélyesebbé válhat, ha pedig sokszor áll a bál, úgy ez fokozódhat. Ha nincs jelenleg társad, akkor megismerhetsz olyan embert, aki erős érzéseket, érzelmeket tud belőled kiváltani. A személyes spirituális fejlődésed fontos lesz a következő napokban, ami jelenthet fontos találkozásokat, tanulmányokat, élményeket.

Kígyó óra: A gyermekeddel kapcsolatos események sokasodnak, lehet, kicsit nehezebben kezelhető lesz, előfordulhatnak intenzív időszakok is. Kicsit hevesebbé válhatsz, erőteljesen reagálhatsz eseményekre.

ló LÓ

Ló év: Nagyszerű lehetőségek jöhetnek a hónap folyamán, amelyek gazdagítják a szakmai és személyes életed is. Ne csak passzívan várakozz, keresd is ezeket a lehetőségeket vagy új kapcsolatokat!

Ló hónap: Nagyon jók a kilátások, leginkább azokon a területeken, melyekbe lelkesedéssel, örömmel kezdesz bele. Itt lényegesen nagyobb eredményeket tudsz elérni, mint remélted volna. A sikered záloga az akaratod, a kitartásod és a lendületed lesz. Higgy abban, amit csinálsz, és így szinte semmi nem tud megállítani. A munkádban, üzletedben új lendület jön. Várható, hogy felbukkannak azok az emberek, akik inspirálóan hatnak rád. Amennyiben munkát keresel vagy a meglévőben szeretnél előrelépést, akkor a Kecske energiája segítségedre lesz, de cselekedned mindenképpen Neked kell.

Ló nap: Különösen jót tesz a Kecske hónapja a párkapcsolatodnak, a harmonikusan működőt kellemes eseményekkel telíti meg, a döcögőset javíthatja, a nyögvenyelőset pedig az érdekedben szétszakítja, hogy legyen esélyed jobb minőségű életet élni. Az együttjárásból lehet eljegyzés, esküvő, vagy például összeköltözés, közös otthon alapítása, építkezés. Ha egyedülálló vagy, érdemes nyitni, mert most van a legtöbb esélyed rá, hogy Rád találjon a nagy Ő!

Az önnön fejlődésed fókuszba kerül, ami nem feltétlenül kell, hogy spirituális legyen, bármilyen szempontból gyarapodhatsz. A tudás, elmélkedés, másokkal való összefogás és együttes előrehaladás ideje jött el.

Ló óra: Nyugodtabb, strukturáltabb lesz ebben a hónapban a gondolkodásod. Nagyobb igényed lesz arra, hogy fejlődj, lelkileg töltődj, sőt, akár spirituális események átélője lehetsz. Fontos tanítások, új ismeretek révén nagy felismeréseid lehetnek akár önmagadra, akár a világ dolgaira vonatkozóan.

kecske KECSKE

Kecske év: Figyelj mindenre, ami körülötted történik: egyrészt jeleket is kaphatsz, másrészt nagyszerű lehetőségek, vagy a sorsod szempontjából jelentőségteljes találkozások lehetségesek.

Kecske hónap: Ha netán ez az év több bizonytalanságot, nem várt változást hozott eddig az életedbe, úgy számíthatsz egy fordulatra, ami mindent egy kicsit jobb irányba fordít. Ha a munkádban van elakadásod, lehetőségek jöhetnek, melyek segítenek megoldani a helyzetet. Ez elsőre nem biztos, hogy jónak tűnik, de hosszú távon azt garantálja, hogy tovább léphess és pozitív legyen a végkifejlet. Ha váltani szeretnél, akkor most érdemes jelentkezni az álláshirdetésekre, vagy észrevenni azokat a kedvező, de nem feltétlenül látványos lehetőségeket, melyeket megragadva, jobb helyzetbe kerülhetsz. A családoddal, barátaiddal fontos események történhetnek, érdemes lesz figyelni rájuk. Azok a területek kerülnek fókuszba most, amelyeknél szükséges a megújulás vagy már megdolgoztál egy kis pluszért, ezért pozitív eseményekkel jutalmazza az Univerzum a fáradozásaidat.

Kecske nap: Ha feszültségek vannak a párkapcsolatodban, úgy ez a hónap kétesélyes, függően attól, hogy menthető-e a kapcsolat vagy sem. Ha nem, akkor sajnos valószínű, hogy az események a szakítás felé sodorják a kapcsolatot. Amennyiben csak változtatásokra van szükség ahhoz, hogy jobban működjön, úgy erre megadatik a lehetőség és van esély rá, hogy elsimuljanak a problémák. Függetlenként jó esélyeid vannak megismerni valakit, aki fontos lesz neked. Az otthonoddal kapcsolatos változások, meghatározó események is lehetségesek.

Kecske óra: A gyerekeddel kapcsolatosan kedvező változások esélyesek, ami akár a tanulmányaihoz, akár a viselkedéséhez is köthetők lesznek. A gondolataidat a gyerekkel kapcsolatos események köthetik le, sok esemény, intézendő vár rád ezen a téren. Tedd félre a maximális racionális gondolkodást, figyeld a jeleket, hallgass a belső hangodra, mert ez segíteni fog a problémák megoldásában.

majom MAJOM

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Majom által képviselt energiára nincs hatással.

Kakas KAKAS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kakas által képviselt energiára nincs hatással.

KutyaKUTYA

Kutya év: A Kecske hónap energiái hamarabb kihoznak a sodrodból, főként akkor, ha a környezetedben alkalmatlan vagy agresszív módon megnyilvánuló emberek vannak. Emiatt előfordulhat, hogy vadidegenekkel is konfliktusba kerülhetsz. Másrészt viszont fontos események történhetnek, amelyek egészen megváltoztatják az életed, a helyet, ahol élsz, a barátságaid és/vagy családi kapcsolataid.

Kutya hónap: Ez lesz az a hónap, ami igazán nagy változásokat hozhat az életedben, akár a karrieredben, akár a családi kapcsolataidban. Jó lesz észnél lenni, mert a hónap energiáiban benne van a konfliktus, nehéz érzések, külső és belső feszültség egyaránt. Ha csak úgy hagyod, hogy a pillanatnyi érzéseid, hangulataid irányítsanak, akkor olyan változások és események részesei lehetsz, amelyeket rossznak fogsz érezni. Úgy gondolhatod, hogy a körülmények okozzák a problémáidat, holott ez nem igaz. Valójában arról van szó, hogy a Kecske hónap energiái kisöprik az életedből azokat a dolgokat, helyzeteket és embereket, akik már nem szolgálják a fejlődésedet és új élményekkel, tapasztalással gazdagítanak. Nem érdemes ellenállni a változásoknak, jobban jársz, ha együttműködsz az energiákkal és irányítod a helyzetet, így a folyamat nyertese leszel, nem pusztán átélője.

A júliusi napok meghatározó változást okozhatnak a munkádban, családi, baráti kapcsolataidban. Szembesíthetnek tévedéseiddel, gyengeségeiddel, rossz döntéseiddel, de egyúttal megnyitják az utat a magasabb szintre lépésnek is. Minél tudatosabban éled meg a helyzeteket, annál inkább lesz felemelő megújulás ez a hónap Neked.

Kutya nap: Ez most egy olyan hónap és maga az év is, hogy figyelned kell magadra is, a párodra is, mert minden adott hozzá, hogy még a jó kapcsolatban is konfliktusok legyenek. Ez a megvilágosodás hónapja személyes és párkapcsolati szinten is. Lesznek olyan történések, amelyek felhívják a figyelmed azokra a dolgokra, amikben vagy Neked vagy a párodnak változnia kell. Ez akár életmódbeli, egészséggel kapcsolatos is lehet. A konfliktusos kapcsolatnak ez a hónap nem igazán tesz jót, mert még inkább a felszínre hozza a problémákat. Ennek akár szakítás is lehet a vége, de ha már ide jutott a kapcsolat, akkor hidd el, ez a legjobb megoldás.

Változás esélyes az otthonoddal kapcsolatban is, ami lehet felújítás, költözés, bármilyen esemény, ami szinte kényszerít arra, hogy valamit újítsatok meg. Lehet, hogy most csak a tervek születnek meg, de nem baj, mert ez egy olyan hónap, amikor lassabban kell haladni. A minőség fontosabb, mint a gyorsaság.

Kutya óra: A gyereked tart most tükröt eléd, ő lehet az aki szembesít rossz szokásaiddal, tulajdonságaiddal. Ebből lehetnek feszültségek, de ne hagyd, hogy az indulatok irányítsanak és ne is háríts, főként, ha érzed, hogy van abban igazság, amit hallottál. Többet aggodalmaskodhatsz most az egészséged miatt is, depressziós, nyomott hangulatú napok is lehetségesek.

DisznóDISZNÓ

Disznó év: Csendesen, de aktívan telnek majd ezek a napok. Leginkább a szokásos nyüzsgésre számíthatsz, amit egy-két érdekesebb társasági esemény, utazás, kirándulás gazdagíthat. Ha szeretnél kimozdulni otthonról, akkor ezt a hónapot különösen ajánlom, kifejezetten alkalmas lesz arra, hogy feltöltődj.

Disznó hónap: Azt sokszor halljuk, hogy minden kezdet nehéz, és ennek az állításnak ebben az évben van is létjogosultsága. Ugyanakkor ez a hónap rácáfol erre, leginkább a Disznó jegy szülöttjeinek esetében. Akár úgy is megfogalmazhatom, hogy valamiféle megújulás vár rád, ami ha nem is látványos, de mégis előremutató. Bármibe is fogsz, abban benne lesz a gazdag képzeletvilágod és az alkotás vágya. Mindegy, hogy szellemi vagy fizikai munkát végzel, akkor is egymás után jönnek a jobbnál jobb ötletek, amiből csak rajtad múlik, hogy mi válik valóra. Bár a szabadságolások időszakában nem tűnik annyira pörgősnek a munkapiac, de ha szeretnél váltani, vagy valamilyen előremozdulásra vágysz akár a munkádban, akár az. üzleti ügyeidben, lesz erre lehetőséged. Csak ne feledd el, amit írtam az éves előrejelzésben: ha valamit el akarsz érni, abba idén több energiát kell tenned, mint máskor.

A családoddal, barátaiddal szorosabbra fonódik a kapcsolatod, több közös esemény, illetve kisebb változások lehetnek a környezetedben.

Disznó nap: Ha vannak is problémák a pároddal, úgy nem kell aggódnod, mert most minden adott lesz hozzá, hogy ezek elsimuljanak. Közelíts Te is a társadhoz, meglátod, ha nem a végét járja a kapcsolatotok, akkor van rá esély, hogy rendeződjön. A kiegyensúlyozott párkapcsolatnak hasznos a Kecske hónapja, mert segít fókuszálni a közös célokra. Tele lesztek tervekkel, programokkal, ami még inkább segít a szoros kötelék fenntartásában. Szingiként is jók a kilátások erre a hónapra, nem mondom, hogy a csúcsok-csúcsa párkeresés szempontjából ez a hónap, de azért sok Disznó jegy szülöttje találhat most párra.

Amennyiben az otthonodban szeretnél valamilyen újítást, változtatást, azt érdemes a következő napokra időzíteni. Legalább ennyire az önön fejlődésed érdekében tegyél meg bármit, amire úgy érzed, hogy ez kell neked.

Disznó óra: Számtalan jobbnál jobb ötlet kavaroghat most a fejedben, melyeket érdemes alaposabban átgondolni, mert egyesek ezek közül megvalósításra érdemesek lesznek. Amennyiben vannak gyermekeid, úgy az ő életükben kisebb-nagyobb fejlődéseket élhetsz meg. Kicsit le is nyugodnak és az esetleges konfliktusokat is sikeresen el tudod simítani.

patkany PATKÁNY

Patkány hónap: Felettébb érzékenyek lehetnek az emberek most körülötted, ráadásul megint olyan dolgokon problémázhatnak, amikről azt gondoltad, hogy már túl vagytok rajta. Ha utazol, akkor időnként lehet olyan érzésed, hogy valamiért ismerős már az a hely, ahol épp vagy. Ez természetesen lehet azért, mert valóban jártál már arra, de az sem kizárt, hogy előző életeid helyszíneit járod be.

Patkány hónap: Kétesélyes ez a hónap: egyrészt érzelmileg egy kissé labilis. Akár Te, akár a környezetedben lévő emberek erőteljesebben reagálnak majd helyzetekre, főként azokra, amelyek már régóta okoznak problémát a kapcsolatotokban. Másrészt meglepő események részese is lehetsz, felbukkanhatnak életed korábbi szereplői és/vagy helyzetei. A munkádban a feladatokban vagy emberekkel kapcsolatban most szembesülhetsz az eredményekkel, legyenek azok akár jók, akár rosszak. Családi, baráti események lehetségesek, ahol szívesen nosztalgiázok majd a régmúlton. 

Egy dolgot tarts szem előtt ebben a hónapban: azok a dolgok, amelyek most érzelmileg megviselnek, nem előzmény nélküliek és nem is az áldozatuk vagy. Tanítást kapsz, amiből felismeréseknek kell születniük. Ha fáj is, akkor is össze kell szedned magad és továbblépni. Nincs értelme rágódni a dolgokon, megoldást keress és menj tovább.

Patkány nap: Az elkövetkezendő napok eseményei az érzéseidre hatnak és a történések nem újak, még ha elsőre annak is tűnnének. Helyzetek, emberek és érzések térnek vissza hozzád, hogy megmutassák, milyen ember voltál az elmúlt időszakban. Ha jó, akkor többségében pozitív események várhatók, ha önző voltál, bántottál másokat, akkor veled is hasonlóan bánhatnak. A párkapcsolatodban ismét a felszínre törhetnek azok a problémák, amelyek megoldásokra várnak. Amennyiben ebben a hónapban találkozol a szerelemmel, úgy szinte biztos lehetsz benne, hogy már korábbi életeitek valamelyikében is volt köztetek kapcsolat.

Patkány óra: A gyerekeddel váratlan események történhetnek, melyek felkavarják az érzéseidet, akár pozitív, akár negatív értelemben. Felbukkanhat egy titkos szerelem is.

BivalybetuBIVALY

Bivaly év: Itt az idő, hogy kimozdulj a komfortzónádból vagy legalább utazgass, láss világot. Ez a hónap nagyobb változásokat hozhat az életedbe, lehet csak tervek szintjén, de elindít valamit, az biztos.

Bivaly hónap: Ez a hónap sok bizonytalanságot hozhat a mindennapjaidba. Hiába tervezel, szervezel, mindig jöhet valami, ami teljes mértékben felborítja a programot, a terveket. Olyan, mintha teljesen kivették volna az irányítást a kezedből és ez meglehetősen frusztráló tud lenni. A munkádban számíthatsz bizonytalanságra, váratlan vagy irányíthatatlan eseményekre és/vagy emberekre. Lehetnek kisebb-nagyobb konfliktusok is, főként azért, mert nem érzed magad biztonságban, nem tudod most annyira irányítani a dolgokat. Vigyázz, hogy ne legyél emiatt feszült és ne a környezeteden vezesd le azt. Tudom, ezek annyira nem jó hírek, de ez van, ehhez kell alakalmazkodni. Hozd ki belőle a legtöbbet, engedd, hogy irányítsanak, hogy az Élet oda sodorjon, ahol dolgod van. 

Bivaly nap: Magánéleti szempontból kevésbé jó ez a hónap, nem annyira kellemes most folyton otthon ülni, mert abból előbb-utóbb konfliktus lesz, inkább menjetek kirándulni, utazni. Legyél spontán, ne ragaszkodj semmihez, és ne riadj meg a negatív előjelek láttán, menj és tedd a dolgod, nem lesz gond! 

Az otthonod vonatkozásában lehetnek nagyobb változások, akár költözés, felújítás, bármilyen átalakítás. Lehet, az egész hirtelen ötlettől vezérelt lesz vagy külső körülmények kényszerítenek, de nem baj, hidd el, valamiért így lesz jó. A párod életében is meghatározó esmények lehetnek.

Bivaly óra: Nagyon sok kétkedés, bizonytalanság lehet most benned és a gyermekeddel kapcsolatban is – ahány nap, annyiféle terv, ötlet. Ami ma jónak tűnik, az holnapra borul. De nem baj, nem kell ezen görcsölni, hagyd történni a dolgokat, és meglátod, minden a lehető legjobban alakul.