fbpx

2017. MÁRCIUS – NYÚL HÓNAP – ASZTROLÓGIAI ELŐREJELZÉS

TAVASZI ZSONGÁS A NYÚL HÓNAPJÁBAN

Kezdődik a tavasz, érezzük ezt már az illatokban, az egyre hosszabban és melegebben ránk vetülő napsugarakban. És érezhetjük a belső feszültséget is, azt a késztetést, amiért már mennénk, csinálnánk, alkotnánk valamit, ráadásul még a hormonjaink is tombolni kezdenek. Eddig talán szívesen vonultunk vissza a kis kuckónkba, viszont most egyre inkább hívogat a megújuló élet, a tavasz nyiladozik testünkben és lelkünkben is.

A Nyúl a kínai asztrológia szerint a Románc Virág csillagok közé tartozik, mely segíti a kapcsolatépítést, befolyásának köszönhetően még az is rokonszenvessé válik, aki amúgy kevésbé vonzó személyiség. Ezért ebben a hónapban könnyen megy az ismerkedés, kedvez mindenféle társasági eseménynek, üzleti kapcsolatok bővítésének.  A konfliktus helyzeteket képesek leszünk kompromisszumra törekvő módon megoldani, jellemzőbb lesz mindannyiunkra a kedvesebb és elfogadóbb kommunikáció. S mivel a Nyúl tipikusan konfliktuskerülő szimbólum, nem valószínű, hogy az erőszakosság igazán érvényesülni tudna. Szép szóval, némi besimulással, olykor terelgetéssel, máskor kedves befolyásolással próbájuk elérni, amit szeretnénk. És el is fogjuk, mert a Nyúl mindent elér, amit csak akar, gyengének tűnik, holott az egyik leghatékonyabb jegy. Ebben a hónapban ráadásul egy igencsak kiszámíthatatlan, ugyanakkor céltudatos tulajdonságokkal van megfűszerezve. A március a hatékonyságot hozza a számunkra, de nem feltétlenül a nyíltságot is. Mindenkire jellemező lesz egy kicsit a szívélyes, ámde titkolózó attitűd. Tudjuk mit akarunk, de kedvünk, se hajlandóságunk a vitára, ezért összetűzést nem vállalunk érte, inkább kikerüljük azt, meghagyva a másik felet abban a hitben, hogy együttműködünk. Aztán lehet, kiderül, még sincs teljesen így, mert valójában a saját utunkat járjuk, beleszólást nem engedünk, s nem tűrünk az életünkbe. Kevésbé játszunk nyílt kártyákkal, nem érvényes most a szabály, hogy a “hallgatás = beleegyezés”. Lehet, valami egészen mást takar a mosoly, a bólintás, ne vegyünk hát mindent készpénznek, ami elhangzik. A tettekre figyeljünk, a kimondott szó helyett, az a jobb iránymutató. Sajnos akadnak, akiknél a Nyúl energiája az alamusziságot fokozza, de mindig lesznek olyanok, akik ezen is átlátnak. Probléma a hónapban leginkább abból lehet, hogy ha nem tudjuk megélni a változást, ha elfojtjuk, elsumákoljuk, azt amit szeretnénk, megtévesztünk másokat puszta vitaelkerülés végett, holott erre nincs szükség. Helyette vállaljunk magunkat, különleges vágyainkat, éljük meg a hónap adta kihívásokat és lehetőségeket a legextrémebb módokon is!

Jó hír viszont, hogy a szerelem top téma lesz ebben a hónapban, mindenféle flörtnek, kalandnak ideje van. Ez a Nyúl hónapja még azokat is megbolondítja, akik párkapcsolatban élnek és amúgy eszük ágában sincs kilépni belőle. Egyszerűen ez az erőteljes romantika hatás nem hagy senkit sem érintetlenül. Ha társat szeretnénk, ha váltani szeretnénk, most kell aktivizálni magunkat, férfiak udvaroljanak, nők pedig fogadják nyitottsággal. Nyissunk az emberek közeledésére, tárjuk szélesre szívünk ablakait, ajtajait, halljuk meg hogyan pezseg odakinn az élet. Érezzük, hogy a mi szívünk is a melegségre vágyik a hosszú borús napok után. Tegyünk szokatlan dolgokat, ismerkedjünk meg olyan emberekkel, helyzetekkel, amelyektől eddig védtük magunkat. Kapcsolódjunk önmagunkhoz és az egész világhoz teljes szívvel, ezt segíti a márciusi Nyúl hónapja!

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Március 5., 11., 12., 17., 23., 24., 29.

Április 4.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Március 9., 13., 15., 19., 25., 27., 31.

 

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Születés éve (év oszlop): tágabb környezeted, nagyszülők, külföld, olyan emberek, akikkel felületes kapcsolatban vagy

Születés hónapja (hónap oszlop): család, szülők, testvérek, munkahely, kollégák, barátok

Születés napja (nap oszlop): Te magad, párod, otthonod

Születés órája (óra oszlop): gondolataid, vágyaid, gyermekeid, bárki, akiről gondoskodsz, hivatásod (nem összekeverendő a munkáddal)

Az alábbi előrejelzés tájékoztató jellegű, pontosabb hatások csak az adott egyén teljes születési horoszkópjának ismeretében lehetséges!

A 2017. március 5. – április 4. közötti kínai asztrológia szerinti Nyúl hónapban ilyen érzések, események jelenhetnek meg az életedben:

TigrisTIGRIS

Növekedésben és fejlődésben bővelkedő napok jönnek. A Nyúl hónap teremtő energiái új utakat nyitnak a számodra. Nem feltétlenül most érzékeled a nagy eseményeket, de minden nappal egyet előre lépsz a fejlődés útján. A következő napokban induló folyamatok hosszú távon fejtik ki hatásukat, ezért nagyon nem mindegy, hogy mibe kezdesz bele. Ötletből pedig nem lesz hiány, lehetőségből sem, neked pedig annyi a dolgod, hogy jól dönts.

Abban az esetben, ha Tigris hónapjában születtél, főként a munkádban tapasztalsz meg haladást, lehet ez új feladat, elismerés, támogató környezet. Esélyes, hogy valamilyen tudás elsajátítására lesz szükség, mely szintúgy fejlődésedet segíti. Könnyebben tudsz majd kapcsolatokat kiépíteni, mindenki valahogy kedvesebbnek lát, sokan rokonszenveznek majd veled, ráadásul olyan mentor is felbukkanhat, aki a karrieredben való haladásban segíthet.

A kapcsolatépítés a szerelmi életedre is hatással lehet, ha nincs párod, úgy ez a hónap hozhat valaki jelentőségteljeset.

nyúlNYÚL

Márciusban egyidejűleg többféle hatás fog érvényesülni, nagy lejtmeneteket és emelkedéseket élhetsz meg, azaz sokféle dolog alakul az elvárásaidnak, elképzeléseidnek megfelelően. Ha Nyúl napján születtél és párkapcsolatban élsz, úgy a társad gondoskodó figyelme irányul rád, a rossz kapcsolaton is képes lágyítani ez az energia, míg a jót minden földi jóval ellátja. Persze a romokban heverő kapcsolatot nem fogja megmenteni, sőt most jönnek azok a napok, amikor igazán szembesülni és meg is oldani kell a helyzetet. Itt a végeredmény szolgálja azt, hogy a továbbiakban sikeresebb úton indulhass/atok el. Ha Nyúl hónapjában születtél, úgy a munkahelyedre irányul a figyelem, ha van azért, ha nincs, azért, de ha váltani szeretnél akkor azért is. Sőt ez utóbbi esetben kimondottan azt javaslom, ezeket a napokat használd fel álláskeresésre! A következő hetek nagy eséllyel hoznak változást a munkádban, a kollegiális, családi és baráti kapcsolataidban. Megélhetsz nagyobb fenteket és lenteket is a következő napokban, de minden jól fog sikerülni, csak légy kellően alapos, végezd munkádat maximális pontossággal. Ebben az esetben kimondottan jó szakmai és karrier fejlődésre számíthatsz.

SárkánybetuSÁRKÁNY

A számot vetés időszaka jön el a Sárkány jegy szülöttjeinek, így ha bárhol a horoszkópodban megjelenik ez a szimbólum, bizton számíthatsz karmikus kiegyenlítődésre. Ezek többségében az igazság és korrektség alapállapotára törekvő eseményekben koncentrálódnak, ezért nem véletlen, hogy sokszor jogi, hatósági ügyleteket hoznak. Az, hogy ez kinek milyen érzést, hatást eredményez, az attól függ, hogy kinél az igazság, kinek jár valami és kinek nem. Akkor lehetsz sikeres, ha korábban alapos voltál, helyesen cselekedtél, igazságos voltál. És itt a “korábban” szónál nincs időkorlát, előbb-utóbb minden kiegyenlítődik.

Ha Sárkány havában születtél és esetlegesen vannak családi problémák, amelyekben jogi segítséget veszel igénybe, úgy most jelentőségteljes változás, eredmény születhet. Ugyanígy a munkád során is több figyelem irányulhat a hatósági ügyekre, ez az az időszak, amikor kiemelten fontos, hogy törekedj az etikus, korrekt viselkedésre, hivatali ügyeidet illetően (hatóságok, szabályok, stb.) pedig még inkább tartsd szem előtt a szabályokat, mert ebben a hónapban a döntéseid hatásával szinte azonnal szembesülni fogsz.

Megjelenhetnek az életedben olyan emberek, akikkel már volt korábban dolgod, régi ismerősök, barátok kereshetnek fel, mert velük valamilyen le nem zárt feladatod van még. Illetve az egészség témája is a porondon lesz, jobban kell ügyelned magadra, az étkezésedre és a megfelelő pihenésre is, ez a hónap jobban hajlamosít a betegségekre.

kígyóKÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kígyó által képviselt energiára nincs hatással.

lóLÓ

Változások lógnak a levegőben, melyek belső felismerések és erőteljes külső hatások is lehetnek. Sőt, mindkettőt is megtapasztalhatod a következő napokban.

Ha havában születtél, úgy a fentiek főként a munkádra, kollégáidra vonatkoznak, ekkor válthatsz munkát, kaphatsz új megbízásokat, vagy ismerheted fel, hogy a jelenlegivel egyáltalán nem vagy elégedett ilyen-olyan okok miatt. Ha érzed magadban a belső feszültséget, akkor azt javaslom, kezd el megfogalmazni magadnak, hogy mi az amivel nem vagy elégedett, mi vagy ki zavar és miért? Mi az, amin tudsz helyben változtatni és mi az, ami csak teljes megújulás révén javulhat, értem ezen például új pozíciót, munkatárs leváltása avagy munkahely változtatása. Nem érdemes a szőnyeg alá söpörni a problémát, ezzel megoldani lehetetlen lesz, ellenben biztosítod magadnak, hogy egész évben újra és újra valamilyen kellemetlen szituáció során kelljen ismét szembesülnöd vele. Ha rájöttél, hogy mi a probléma gyökere, akkor tegyél lépéseket a javítás érdekében, mindegy, hogy mekkora, lehet, épp csak az elhatározás lesz ameddig most eljutsz, a lényeg, hogy változz vagy változtass!

A hónap hozhat ugyanígy változásokat az emberi kapcsolataidban és akárcsak a szerelemi életedben. Itt is nagy felismerések esélyesek és a romantika is erőteljesebben megjelenik, akár egy új szerelem formájában is.

kecskeKECSKE

A hónap fő témája a kreatív alkotóerő kibontakoztatása. Ha eddig passzív is voltál, figyeld meg, hogy ezekben a hetekben már folyamatosan azon fognak járni a gondolataid, mi újat alkothatnál, sorra egymás után pattannak ki a fejedből a jobbnál jobb ötletek, ezért javaslom, most vágj bele az otthonod szépítésébe, dobd fel a munkádat valamilyen újító ötlettel. Amennyiben vállalkozásod van, látni fogod, honnan hiányzik az új fuvallat, milyen érdekes újítással tudod még nyereségesebbé tenni üzletmenetedet. Ha Disznó szimbólum is van a képletedben, de akár olyan személy van körülötted, aki hordozza ezt a szimbólumot, akkor mindezek még erősebben jelennek majd meg, vagy azzal az emberrel együtt tudsz igazán nagyot alkotni. Ugyanígy alkalmas számodra a március valamilyen új ismeret megszerzésére, de tulajdonképpen bármilyen változást eredményezhet ez a hónap benned, olyat, amilyen nem is tűnik pillanatnyilag eget-verőnek, de ha visszatekintesz rá később, akkor mégis úgy ítéled meg, jelentőségteljes volt a további életed szempontjából.

majomMAJOM

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Majom által képviselt energiára nincs hatással.

KakasKAKAS

Az év talán legfelkavaróbb napjai jönnek, azon a területen, ahol a Kakas megtalálható a horoszkópodban elérkezett az idő, hogy valami megújuljon, a változás mindent elsöprő vihara érkezik. Ha már érzed magadban a feszültséget, de nem teszel semmit, úgy külső nyomás hatására is bekövetkezhet ez, persze ilyenkor már kevésbé kellemes események formájában. Leginkább az emberi kapcsolataidat érintheti érzékenyen ez a hónap, ezen belül lehet ez a párkapcsolatod vagy barátságaid is, de egy új szerelem is felbukkanhat. Ha Kakas hónapjában születtél, úgy a munkádban, kollegiális kapcsolataidban várható nagyobb mértékű változás, olykor még konfliktus is.

Személyiségedből fakadóan benned van egy erős késztetés az általad kitűzött célok elérésére, mindezekért azonban nem szívesen vállalsz konfliktusokat. Előbb vagy utóbb azonban kerülsz majd olyan szituációkba, amikor kénytelen leszel megtanulni olykor nemet is mondani, de legalábbis nyíltan vállalni az akaratodat vagy a véleményedet. Az elkövetkezendő napokban nem nagyon akaródzik majd felvállalni önmagad, sőt hajlamos leszel bármire rábólintani, csak hagyjanak békén, majd persze teszed a dolgod a saját elgondolásod szerint. Azonban ne hidd, hogy mindenki elsiklik afelett, amit mondtál vagy ígértél, mindig lesznek körülötted olyanok, akik ha nem is tudatosan, csak az érzések szintjén tisztában lesznek vele, hogy ott abban a pillanatban nem vagy őszinte. Javaslom, kövesd a saját utadat, de ne vállalj vagy mondj olyan dolgot, amihez nincs kedved, vagy időd, mert az ezzel sok számodra egyébként kedves embert tudsz akaratlanul is megbántani.

KutyaKUTYA

Szenvedéllyel és eseményekkel teli napok jönnek, váltakozóan lesznek a fentek és a lentek is benne. Már önmagában a 2017-es Kakas év is sok befolyással van rád és a veled történő eseményekre, míg a március olyan lehetőségeket tartogat a számodra, amelyek feltüzelnek vagy melyek által te tudod lelkesíteni az embereket. Ha Kutya hónapjában születtél, úgy a munkádban gyorsul a tempó, sok-sok megoldandó feladat vár rád, melyekben néha nehéz lesz helyes döntéseket hozni. Azt javaslom, ne kapkodd el, szánj időt a mérlegelésre és hallgass a megérzéseidre.

Amennyiben Kutya napján születtél nagymértékben nő meg az igényed a romantikára, reméled és talán el is várod a párodtól – ha van -, hogy több figyelmet szenteljen neked, s ha ezt megkapod, úgy szenvedélyes ragaszkodással hálálod meg azt. Ellenben, ha nem, nos akkor esélyes, hogy házon kívül keresed majd a pozitív visszajelzéseket. Szingliként pedig valóban itt az idő, hogy kitárd a szíved és engedd, hogy a kapcsolódási energiák érvényesülhessenek és egy szerető szív rád találhasson!

DisznóDISZNÓ

Termékeny napok jönnek, a benned feszülő ötletek cunamivá érnek és elborítanak mindent…de ez nem jár majd rombolással, még csak különösebben nagy eseményeket sem jelez számodra a Nyúl hónapja, de mégis jelentőségteljes. Hogy miért? Mert ami most megszületik benned, abból némi gondozás révén terv, belefektetett energia hatására pedig komoly végeredmény születhet. Ezért is figyelj befelé, éld meg a kreativitásodat és alkoss képzeleted által új utakat. Ezt most a teremtés időszaka, épp a jövőd formálódik!

Ez a hónap alapvető, de nem feltétlenül látványos változásokat indíthat el a környezetedben is. Például, ha a Disznó napján születtél, akkor esélyes ebben a hónapban egy költözés, lakásáttervezés, felújítás, stb. Érdemes is erre a hónapra időzíteni, hiszen az energiák kifejezetten támogatják, hogy valamit változtass az otthonoddal kapcsolatban. Ugyanígy a társadtól érkező ötletek is hasznodra válhatnak, ő lehet az, aki kulcsszerepet vállal a benned vagy körülötted létrejövő átalakulásban. Ez az időszak lehet az, amikor a kapcsolatodban, a társaddal együtt vagy általa előremutató fejlődést élsz meg. Ha pedig még nincs párod, itt lehetőséged lesz valaki fontosat megismerni!

patkany PATKÁNY

A legtöbb Patkány jegy szülöttje pozitív napoknak néz elébe, főként az emberi kapcsolatok emelésére alkalmas napok jönnek. Ennek köszönhetően új embereket ismerhetsz meg, barátságaid elmélyülnek vagy akár bővülhet is kör néhány új személlyel. Jól megy majd a kommunikálás, bármilyen témában magabiztosan tudsz majd megszólalni. Ezt fel tudod használni karrierépítésre – főként, ha Patkány hónapjában születtél -, avagy üzleti partnerkapcsolatok kiépítésére, üzletfelek meggyőzésére is.

Szerelmi életednek is pozitív löketet ad a Nyúl hónapja, ha van kapcsolatod, akkor abban indul meg a pezsgés, elmúlnak az unalmas, szürke hétköznapok, izgalom fűszerezi szerelmeteket. Ha nincs még társad, akkor meg kiváltképp jól jön számodra ez a hónap, nagymértékben nő az esélye, hogy rád talál a nagy Ő, de egy kis pikáns kaland mindenképp! Persze, ehhez az is kell, hogy te is nyitott legyél rá, menj társaságba, tedd félre minden előítéleted és éld meg az élet adta lehetőségeket.

Ahhoz, hogy a negatív hatásokat minimalizáld, azt javaslom, maradj a racionalitás talaján. Bárkit is ismersz meg most, bármire is számítasz, minél inkább tartózkodsz a rózsaszín álmoktól, annál inkább fogod élvezni, amit kapsz. Ellenben ha túl magasra teszed a lécet, ha töretlenül ragaszkodsz az elképzeléseidhez, a vágyaidhoz, azzal szinte garantálod, hogy előbb-utóbb csalódj majd valakiben vagy valamiben.

BivalybetuBIVALY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Bivaly által képviselt energiára nincs hatással.

Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!