fbpx

Tigris TIGRIS

Tigris év szülöttje (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Az év egyik nyertese leszel, hiszen olyan változások és lehetőségek jönnek az életedbe, amelyek hatására hatalmasat tudsz fejlődni. A családod, barátaid, illetve a barátaid életében is jelentős történések lehetnek, amelyek így vagy úgy hatni fognak az éledre.

Tigris hónap szülöttje:

Bár az energiák inkább kedvezők ebben az évben, ennek ellenére mégis lehetnek nehézségek, amelyeket majd le kell küzdened. Nem leszel elzárva a lehetőségektől, ugyanannyi esélyed lesz rá, hogy meghódítsd a világot, mint bárki másnak, viszont neked magasabbra teszik majd a lécet, többet kell tenned, küzdened azért, hogy eredményeket tudj felmutatni. Ez időnként a kedvedet szegheti, úgy érezheted, hogy mindig, mindent egyedül kell megoldanod, segítségre pedig alig-alig számíthatsz. Ráadásul elég érzékeny is leszel ebben az évben, fogékony leszel a külvilág rezgéseire, amelyek ha negatívak, akkor rossz irányba vihetnek el. Sokat segít, ha távol tartod magad a lehúzó emberektől, hírektől és környezettől. Nem baj, ha küzdened kell, az kevésbé jelent majd gondot, míg a pesszimista külvilág akadálya lehet a sikereidnek. Gondolj arra, hogy ez a te éved is, amit akarsz, azt meg tudod valósítani, csak rajtad múlik, hogy eléred-e a kívánt célt. Az energiák támogatni fognak, ne aggódj!

A Sárkány éve kissé szétszórtabbá tehet, ami problémát okozhat a munkádban. Időnként konfliktusaid is lehetnek, főként azért, mert ahogy haladni szeretnél a dolgaidban, időről időre feltűnik valaki, akivel kapcsolatban azt érzed, hogy segíteni nem tud, ellenben akadályoz abban, hogy a saját tempódban végezd a feladataidat. Gyakorolj nagyobb türelmet mások iránt, de legfőképpen magaddal szemben.

A családtagjaidra, szülőkre, barátokra fordíts nagyobb figyelmet az idén, főként akkor, ha már amúgy is vannak egészségügyi problémáik.

Tigris nap szülöttje:

Ebben az évben érzékenyebb leszel, hangulataidat illetően pedig meglehetősen labilis, így ideális, ha jól működő párkapcsolatban élsz. Az ilyen kapcsolatot előre mozdítja az év energiája, sőt, még magasabb szintre emelheti, ami eredményezhet eljegyzést, házasságot, összeköltözést stb. Ha pedig nincs párod, akkor jók az esélyeid a társkeresés terepén, hiszen vonzóbb leszel te is másoknak és több kedved lesz az ismerkedéshez is.

Tavaly inkább a fizikai egészségedre volt érdemes odafigyelni, most pedig a mentálisra. Mivel erősen fognak hatni rád a környezeti hatások, mások hangulatai és a saját változékonyságod is, így hamarabb elönthetnek az érzelmek. Belső nyughatatlanság, túlérzékenység jellemezhet időnként. Ha ezt nem veszed komolyan, annak a következményei végül betegségek lehetnek. Épp ezért, ha túl nagy a stressz, ami alól nincs módod kivonni magad, akkor legalább vedd komolyan a szűrővizsgálatokat és tegyél meg mindent az egészségedért.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2024 SÁRKÁNY ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2024-es Sárkány év elemzésre!