fbpx

SÁRKÁNY

Sárkány év szülöttje (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Rajtad a világ szeme! Számos kedvező lehetőséget tartogat neked ez az év, ezért különösen fontos, hogy miként állsz hozzá. Esélyes, hogy az év során valamilyen nagyobb változás történik a környezetedben. Azt tapasztalhatod, hogy nyüzsgőssé válik körülötted minden, és ha te magad nem is veszel benne részt aktívan, akkor is valamilyen szinten hatnak rád az események. Amennyiben külföldre vagy másik városba való költözést fontolgatsz – mert bizony ennek is van idén esélye – úgy azt javaslom, hogy legyél körültekintő mindenben. Különösen akkor, ha Kutya jegy is van a horoszkópodban. Új kapcsolatokat tudsz kötni, amelyek lehetnek barátságok, esetleg üzleti szempontból hasznos ismeretségekre tehetsz szert.

Sárkány hónap szülöttje:

Az idén rajtad lesz a világ szeme, így számtalan változás és lehetőség várható az életedben. Lesz, amelyiket te fogsz elindítani, mások viszont egyik pillanatról a másikra jelennek meg az életedben, úgy, hogy mindent felforgatnak. Szakmailag mindenféleképpen kiemelkedő lehet a Sárkány éve: esélyes, hogy előreléptetnek, új lehetőségeket kapsz, üzletileg szárnyalni fogsz. Az év energiája abban lesz a segítségedre, hogy kilépj a háttérből és végre felfigyeljenek rád, elismerjenek a munkádban, a vállalkozásodban. Ha nem teszel is érte, akkor is nagyobb figyelem fordulhat feléd, amit ha ügyes vagy, jól fel tudsz majd használni a fejlődésedben vagy előrelépésedben. Magukat az eredményeket nem adják majd ingyen, sőt! Munkás év lesz ez neked, mint mindenki másnak, csak Neked ad támogatást az Univerzum kedvező lehetőségek formájában. Kaphatsz új álláslehetőséget, előreléptetést, jutalmat, új ügyfeleket, és számos egyéb pozitív esemény megélője is lehetsz a munkáddal kapcsolatban.

Ugyanakkor ez az év fel fogja hívni a figyelmed az életed azon területeire is, ahol nem működsz jól, ahol elakadásod van vagy már nem is kellene ott lenned. Ezért azt tapasztalhatod, hogy először borul minden. Ebben az esetben kezdetben semmi se úgy fog alakulni, ahogy szeretnéd, mert először meg kell történnie a nagytakarításnak. Rossz alapokra nem épülhet a új jó, így ha kell, akkor első körben mindent ki kell pucolni és utána jöhet az építkezés. Mit jelenthet ez? Például, könnyen meglehet, hogy a munkád teljes csőddé válik és váltanod kell. De a következő viszont olyan lesz, amiben végre el tudsz indulni és új energiákkal, lelkesedéssel tudsz előre fejlődni. Vagy a családoddal/barátaiddal, ha nem megfelelő a viszonyotok, akkor nagy törés jöhet, ami azt szolgálja, hogy kimozduljatok a negatív spirálból, ráébredjetek, hogy mit is akartok, mennyire vagytok fontosak egymásnak. Alacsony szinten megélve ez jelenthet vitát, veszekedést, de ha erre tudatos vagy, akkor el tudod majd kerülni és a lényegre tudsz fókuszálni. Amennyiben minden rendben van a családdal és barátokkal is, úgy az ő életükben tapasztalhatsz meg nagyobb változásokat, eseményeket, illetve számos pozitív élménnyel gazdagodhatsz idén általuk.

Sárkány nap szülöttje:

Változásokat tervezel, meg szeretnél újulni? Új párkapcsolatot szeretnél, változást az otthonodban, vagy a spirituális fejlődés útjára lépnél? Bármit is tervezel, ez a Sárkány évében mind lehetséges. Csak rajtad múlik, hogy mi valósul meg a terveidből.

Párkapcsolat szempontjából kristálytisztán fogod látni, hogy milyen minőségű kapcsolatban élsz. Támogató társad van vagy szimplán csak melletted él valaki, akivel épphogy elvagy. Ha a társad valóban a társad, akkor ez az év még magasabb szintre emeli a kapcsolatot, kölcsönösen fogjátok támogatni egymást, szövetségesei lesztek egymásnak. Újra éled a szerelem, szeretet érzése és lesni fogjátok egymás kívánságait, hogy teljesíthessétek. Főként Te leszel az előnyök élvezője, mert a párod önkéntelenül is folyamatosan neked akar kedvezni. Ha viszont mélyrepülésben van már a kapcsolat, akkor a Sárkány éve nagy valószínűséggel végleg szét fogja robbantani az energiájával. Innentől pedig vagy új alapokra helyezitek, vagy nem lesz visszaút. És ha nem megy a megújulás, akkor nem is kell erőltetni, mert majd jön helyette más élmény, fejlődés vagy akár új pár. Szingliként minden adott lesz hozzá, hogy rád találjon a szerelem, csak rajtad múlik, hogy mennyi teret adsz az ismerkedésnek, mennyire nyitsz a világ felé.

Megfogalmazódhat benned önnön fejlődésednek az igénye, ennek fő oka az lesz, hogy idén jóval érzékenyebb leszel, sokkal inkább rá tudsz hangolódni a világ rezgéseire, hív majd az Univerzum, hogy tanulj és tapasztalj. Az otthonoddal kapcsolatban is változások lehetségesek, amely akár költözés, megújulás, illetve bármilyen esemény lehet. Anyagiakkal azonban legyél különösen óvatos, mert könnyen többet költhetsz, mint szerettél volna.

Az egészségedre különösen oda kell figyelned ebben az évben, a sok változás és a nagyfokú érzékenység együttesen megviselhetnek és hamar ledönthetnek a lábadról. Mindezt meg tudod előzni rendszeres feltöltődéssel, minőségi pihenéssel, a külső-belső egyensúly fenntartásával és természetesen a rendszeres orvosi ellenőrzésekkel.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2024 SÁRKÁNY ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2024-es Sárkány év elemzésre!