fbpx

PATKÁNY

Patkány év szülöttje (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

A Sárkány éve számos kalandot tartogat neked, főként akkor, ha nem a megszokott utadat járod, hanem újakat fedezel fel. Ez értendő fizikailag és mentálisan is. Azok a dolgok, amik előre tudnak vinni, ott lesznek a környezetedben, csak neked is tenned kell ahhoz, hogy ebből valami pozitív süljön ki. Szakmailag különösen kedvező ez az év, mert a környezetedben lesznek olyan emberek, akik egyengetni fogják az utadat. Nagy hangsúly lesz a kommunikáción, így ha üzletileg fontos, hogy ismerjenek, halljanak rólad, akkor mindenképp javasolt több időt és energiát szentelni ennek a területnek. Meg fogod találni azokat a megfelelő csatornákat, amelyeken keresztül új patnereket, ismeretségeket tudsz szerezni.

Patkány hónap szülöttje:

A karriered szempontjból ebben az évben is pozitív energiák segítenek, hogy elérd a céljaid. Kellő tudatossággal és energiabefektetéssel szinte garantált, hogy lesz szakmai és/vagy anyagi sikered. Számtalan új feldat és kihívás színesíti majd a szürke hétköznapokat és hozza meg azt a változatosságot, amit egyébként is igényelsz. Amennyiben munkát vagy új kihívásokat keresel, úgy mindenképp eljött a te időd, mert a környezetedben is meg fogod találni azokat az embereket, akik a segítségedre lesznek, mindemellett az Univerzum is beáll mögéd, hogy segítsen, ha szükséges. Kell ennél több?

Mielőtt azért nagyon hátradölnél dörzsölgetve a kezed, hogy szuper, akkor csak várni kell a mannát és nincs semmi dolgod, nem árt, ha tudod, hogy azért ez az év hozhat nehézségeket is. Olyanokat is, amelyek először a torkodod akadnak, de nincs ok túl nagy aggodalomra, mert aztán jön majd a támogatás is, ami által le tudod küzdeni az összeset.

A családtagjaid, barátaid idén nagyobb figyelmet igényelhetnek, akár a történések miatt, akár csak pusztán azért, mert érzékenyebbek lesznek, több törődésre, érzelemre vágynak. Ha van idős, beteg rokonod, akkor rá még nagyobb figyelmet érdemes fordítanod az idén.

Patkány nap szülöttje:

Nyugodtabb vizekre hajózol, kiegyensúlyozottabb és kevésbé felzaklató energiák lesznek jelen az év folyamán. Sok érzelemes, összebújós nap vár majd rád a pároddal, érzelmileg nagyon jót tesz majd ez az év a kapcsolatnak, akkor is, ha jól működik és akkor is, ha vannak köztetek problémák. Egyedülállóként a Sárkány éve megörvendeztethet egy új társsal.

Olyan év következik, amely a figyelmed az élet rejtett tudása felé irányítja. Meghökkentő tapasztalások, új tanítások, jelentős mesterek felbukkanására van esély. Minden vonzó lesz, ami titkos, ami misztikus, legyen ez információ, ember, vagy esemény.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2024 SÁRKÁNY ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2024-es Sárkány év elemzésre!