fbpx

NYÚL

Nyúl év szülöttje (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Az egyik pillanatban még semmi nem történik, zajlanak a szorgos hétköznapok, aztán egyszercsak jön valaki vagy valami, ami teljesen felkavarja az álló vizet. Találkozol valakivel, és a lelked mélyén érzed, hogy valami összeköt benneteket. Ha kevésbé vagy érzékeny, akkor még ennyit sem fogsz érzékelni, mégis, ami most ezzel az emberrel vagy helyzettel kapcsolatos lesz, az mérföldkő az életedben. Felbukkanhatnak rég nem látott ismerősök, barátok. Olyan helyzetek jelennek meg az életedben, amelyeknek vannak már előzményei vagy megéltél már korábban hasonlót. Lehet, hogy hívást érzel majd arra, hogy visszatérj a gyökereidhez.

Nyúl hónap szülöttje:

Az Sárkány éve felnyitja a szemed az életed számos területén. A karrieredben, munkádban váratlan változások lehetségesek, melyek hatással lesznek a feladataidra, a jelenleg betöltött pozíciódra. Az év energiái stresszesebbé tehetnek, főként akkor ha sok energiát teszel bele a munkádba. Egy idő után megfogalmazódhat benned, hogy valójában mindenki egyedül hagyott a problémákkal, a nyakadba szakadt minden. Esélyes is, hogy nehezen mondasz nemet és olyan feladatokat vállalsz be, amelyek túl nagy falat még neked is. Ez is egy ok, hogy sokkal nagyobb tudatosággal tevékenykedj a Sárkány évében. A felületesség, meggondolatlanság olyan következményeket vonhat maga után, amelyeket elég nehéz lesz rendezni, sok energia és idő kell majd hozzá, ha egyáltalán sikerül. Jó hír viszont, hogy a kitartás és eltökéltség is meghálálja magát, mert ahogy telnek a napok, azt fogod tapasztalni, hogy minden projekted jó irányba fejlődik vagy sikereket hoz.

A Sárkány év feltűnően sok hatósági, jogi ügyel kapcsolatos kihívást hozhat.  Ilyen lehet például egy új munkahely és az azzal kapcsolatos szerződéses folyamatok, ami inkább a pozitív kategória. Kevésbé kívánatos viszont egy peres eljárás, amit csak akkor tudsz kedvező irányba fordítani, ha nagyon alaposan utánajársz a dolgoknak, figyelsz a részletekre, időt-energiát teszel bele abba, hogy bebizonyítsd az igazad. Ha viszont korábban hibás döntéseket hoztál, akkor inkább engedd el, mert az idei év az alaposságra, korrektségre akar tanítani, ehhez lehet, hogy szükséges ez a fájdalmas tanulás. Azt javaslom, hogy mindenképp légy nagyon körültekintő  mindenféle hivatalos ügyedben, inkább kétszer ellenőrizz mindent, minthogy egy apróságból legyen majd komolyabb problémád.

Az év során találkozhatsz rég nem látott ismerősökkel, felbukkanhatnak olyan helyzetek vagy problémák, amelyek már valamilyen módon szerepeltek az életedben. Ha ez utóbbit tapasztalod, biztos lehetsz benne, hogy korábban sem sikerült igazán jól megoldanod azokat, ezért kapod újra feladatként.

A gondolataid és érzéseid feletti szorosabb kontrol segíteni fog abban, hogy az év hatásai ellenére fenn tudd tartani a belső harmoniádat. Ehhez persze az is kell, hogy kellő időt adj magadnak a kikapcsolódásra és ne engedd, hogy a munka a magánéleted rovására menjen.

Nyúl nap szülöttje:

Ebben az évben a sorskönyvedbe beírt események állítanak majd kihívások elé vagy okoznak nagy örömöt. Ezek elkerülhetetlenek események lesznek, melyek szükségesek a további lélekfejlődésedhez. Olyan feladatok, amelyeket “önként” vállaltál leszületésed előtt. Tudni fogod, hogy ezt éled meg épp, mert olyan jelentőségű esemény/ek lesznek. Természetesen ezt nem minden Nyúl jegy szülöttje fogja megtapasztalni, csak akinél épp aktuálissá válik az új feladat megérkezése. Ezekre nem lehet és nem is kell felkészülni.

Párkapcsolat vonatkozásában is érdekes évnek nézel elébe. Ha épp nincs társad, akkor megjelenhet valaki az életedben, akivel már összeköt a múlt valamilyen szinten, de akár a “lelki társad” is megérkezhet idén. Meglévő párkapcsolatodban olyan helyzeteken lesz a fókusz, amelyekről korábban már szó volt, vagy ismét előtérbe kerülnek. Ezek lehetnek közös tervek, változások, akár a te, akár a párod életében, amelyek mindkettőtökre hatással vannak. Kibontakozó párkapcsolatnál van rá esély, hogy szorosabbra kötitek a szálakat és az idén költöztök vagy házasodtok össze. Az otthonotokkal is nagyobb változás lehetséges, amelyeknél különösen fontos, hogy minden hatósági, jogi, banki ügylet folyamán megfontoltak és körültekintők legyetek. Törekedj arra, hogy egyensúlyban legyen a munka és magánélet, egyik se menjen a másik rovására! Ne aggodalmaskodj, kerüld a negatív embereket, találkozz azokkal a szeretteiddel, barátaiddal, akik érzelmileg pozitív hatással vannak rád!

Az egészséged érdekében tegyél meg mindent, de azért ne aggód túl sem a dolgokat. Minél egészségesebb életmódot folytatsz, annál hálásabb lesz a szervezeted. Most nincs hiábavaló “gondoskodás”, amit magadba fektetsz akár testileg, akár lelkileg, az hosszú távon meghálálja magát.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2024 SÁRKÁNY ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2024-es Sárkány év elemzésre!