fbpx

MAJOM

Majom év szülöttje (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Ez az év ugyan hozhat érdekes eseményeket, de az inkább a horoszkópodban lévő egyéb elemeknek lesz köszönhető. Idén inkább utazásokra, intellektuális és fizikai fejlődésre számíthatsz. Ha szeretnéd növeli a kapcsolati hálód, költöznél vagy csak új embereket szeretnél megismerni, erre minden adott lesz a Sárkány évében.

Majom hónap szülöttje:

Igencsak nyüzsgős évnek nézel ismét elébe, hiszen most is számtalan jobbnál jobb lehetőség adja meg a fejlődés lehetőségét. Ugyanakkor mindezeket nem ajándékba kapod, mert cserébe az Élet kemény munkát, és olykor nagy változtatásokat kíván majd tőled. Van esély a szakmai fejlődésre, de arra is, hogy lesznek kisebb-nagyobb elakadásaid, amelyeken előbb át kell vergődnöd. Ha azt tapasztalod, hogy nem úgy mennek a dolgaid, akár munkában, akár a családi/baráti életedben, ahogy szeretnéd, úgy érdemes lesz egy kicsit leülni és átgondolni, vajon miben is vagy benne. Mennyire korrekt, időszerű avagy a helyzethez képest helytálló, amit el szeretnél érni? Lehet, épp csak egy egész kis dolgon elég lesz változtatnod ahhoz, hogy az akadály elháruljon, de abba is belefuthatsz, hogy az egész adott dolgon kell. Olykor az emberekkel gyűlhet meg a bajod, kollégákkal, családtagokkal vagy barátokkal kell rendezni ügyeket, mert vagy megfeneklik a kapcsolat amiatt, hogy mindenki befeszül és képtelen engedni vagy jobb esetben átbeszélitek a dolgokat és ismét minden rendben lesz köztetek. Én az utóbbit javaslom inkább. Persze, nem mindig rajtad múlik majd minden, ha kicsinyes, akadályozó emberekbe ütközöl, akkor ezek leszívhatják az erődet, energiádat, de ne adj ennek teret, figyelmet meg még annyit se.

Jó hír, hogy ez az év segít a karrierben való fajlődésben, ha új munkát vagy lehetőségeket keresel, úgy valószínű, hogy az év során találni is fogsz. Kimondottan kedvező ez az év, ha új tanulmányokba kezdenél vagy épp fontos vizsgák előtt állsz, ebben is a segítségedre lesznek az energiák.

Majom nap szülöttje:

A Sárkány éve változásokat hozhat a párkapcsolatodban. Többségében jó dolgokra számíthasz, mert az év energiái inkább segítik, mint hátráltatják a dolgaidat. Ennek következtében a kapcsolatod elmélyülhet, érzelmileg sokkal közelebb érzed magad a párodhoz. Mindketten jobban igénylitek majd az érzelmeket és a kölcsönös támogatást. Egy kis változtatással, engedéssel és rugalmassággal a legrosszabb kapcsolat is pozitív irányba fordítható, így ha ilyen részese vagy, akkor tudd, rajtad is sok múlik, hogy milyen irányba fejlődik majd. Ha pedig épp nincs társad, de már régóta szeretnél, akkor érdemes lesz többet jönni-menni, társaságba menni, utazgatni, hiszen ezzel megnöveled a párra találás lehetőségét.

Az otthonodat bővítésére lesz lehetőséged az év folyamán, ami jelenthet vételt, bővítést, felújítást, költözést. Lehet, néha módosítani kell majd a terveken, de ha erre nyitott leszel, akkor a legtöbb célod el fogod érni.

Érzelmesebb leszel ebben az évben, ami hatással lehet majd a döntéseidre is. Ez időnként jó lesz, mert nem leszel annyira kemény se magadhoz, se másokhoz. Máskor pedig az érzelmeid meggátolhatják, hogy gyakorlatias döntéseket hozz.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2024 SÁRKÁNY ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2024-es Sárkány év elemzésre!