fbpx

Ló év szülöttje (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, or 2014)

Az eddigiekhez képes talán nyugodtabb, de semmiképp sem unalmasnak mondható évnek nézel elébe. Sok érdekes esemény, program lehetséges, van rá esély, hogy mély barátságokat köss vagy szakmai célok miatt bővítsd a kapcsolati hálód. A külvilág eseményei erőteljesen hatnak majd rád, vagy a lelkesedésedet növelik, olykor határtalan indulatokat szítanak benned. Azt érezheted, hogy az emberek valahogy indulatosabbak, türelmetlenebbek, de te magad is tűnhetsz majd ilyennek ismeretlenek szemében. Ha szeretnéd magadra, munkádra vagy az üzletedre felhívni a figyelmet, azt most megteheted majd, mert érezni fogod, hogy mivel keltheted fel a környezeted érdeklődését.

Ló hónap szülöttje:

Sok kedvező lehetőséget tartogat a Sárkány éve, ezek segítségedre lesznek a munkádban, karrieredben. Ha nehéz változások voltak 2023-ban, esetleg elvesztetted a munkád és mostanáig nem találtál újat vagy megfelelőt, akkor ismét érdemes lesz energiát tenni a keresésbe, mert nagy eséllyel találsz is majd megfelelőt. Mindezekben segítségedre lesz az is, hogy érezhetően energikusabb leszel, és intellektuálisan is fogékonyabb. Lehet, most még borúsan látod a helyzeted és el sem hiszed, amit írok, de még arra is van esély, hogy az egyik pillanatról a másikra minden megváltozzon és sikert sikerre halmozz. Ez persze nem magától fog bekövetkezni, ehhez Te is kellesz: a befektetett erőd, energiád hozadéka lesz a pozitív változás. Lehet, hogy nem minden úgy jön össze, ahogy szeretnéd, de érezni fogod, hogy végre felfelé vette az irányt a sorsod.

Ne bizonytalanítson el, ha hirtelen változnak a dolgok, sőt, az sem, ha megjelennek nehézségek is. Ezek most az év velejárói, próbatételei, amelyeket ügyesen le fogsz küzdeni, ha meglesz benned a kellő kitartás. Gyakorolj türelmet, mert időnként bizony ezzel meggyűlhet a bajod és könnyen konfliktusos helyzetbe kerülhetsz. A családodban is történhetnek meghatározó események, főként az idősebb szeretteidre figyelj oda, mert ők több törődést igényhetnek az év során.

Ló nap szülöttje:

A Sárkány éve segít abban, hogy a korábbi forrongó hangulatot a párkapcsolatodban elsimítsa. Amennyiben feszültséggel teli hónapok vannak mögötted, sok volt a nehézség a szerelem terén, úgy kedvező hír, hogy végre nyugodtabb időszak következik. Lehet újra a közös célokra fókuszálni, és új terveket szövögetni. Az új kapcsolatokat tovább erősíti a Sárkány év energiája, így ne aggodalmaskodj, hanem élvezd ki a közösen töltött időt. Ha nincs társad, de szeretnél, úgy azt javaslom, hogy kezdj el jobban nyüzsögni, hogy lehetőséged legyen új emberekkel találkozni. Megeshet, hogy több potenciális társjelölt is megjelenik az idén, de esélyes, hogy sok a flörtről vagy a testiségről fog szólni.

Ha teheted, akkor kezdj önfejlesztésbe, tanulj valami újat, mert nagyon fogékony leszel. Ez abban is a segítségedre lesz, hogy kivágd magad nehezebb helyzetekből. Ezen amúgy sem sokat aggódnod, mert az idén az Univerzum a szárnyai alá vesz és megvéd a túl nagy problémáktól, vagy legalábbis ad segítséget a leküzdésükhöz.

Figyelj oda mind a magad, mind a szeretteid egészségre és testi épségére. Ebben van most egy kis kockázat, ha felületes leszel, figyelmetlen, hamarabb meg tudsz betegedni vagy akár sérülni.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2024 SÁRKÁNY ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2024-es Sárkány év elemzésre!