fbpx

KUTYA

Kutya év szülöttje (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Nehéz energiák lesznek jelen a környezetedben, illetve nagy változások szemlélője és átélője lehetsz a következő hónapokban. Számíts rá, hogy az emberek ingerlékenyebbek lehetnek körülötted! Akarva, akaratlanul is megbánthatsz embereket és akár vadidegenekkel is konfliktusokba kerülhetsz. Amennyiben ilyet tapasztalsz, úgy az energiák alacsony szintjét éled meg, ezért tudatosabban kell áthangolnod magad az érzékelés magasabb fokára. Ebben ügyes leszel, nem kell érte semmi különlegeset tenned, csak hagyni, hogy érezz és “láss”. Ha ezt megteszed, már akkor érezni fogod az erőviszonyokat, mielőtt a negatív felhők gyülekezni kezdenének, így tenni is tudsz majd a konfliktus kialakulása ellen. Mindezek mellett nagyobb változás is lehetséges akár a lakóhelyedet illetően, akár a barátaid, családtagjaid életében.

Kutya hónap szülöttje:

Légy tudatos, mert a Sárkány éve melegágya a komoly nézeteltéréseknek! Ha elengeded a benned lévő hatalmas energiákat, veszélyes erőket szabadítasz a világra. Holott az erőd arra kaptad, hogy te légy az aki megfékez nehéz helyzeteket, másokat jobb belátásra bír és fenntartja a nyugalmat. Azért fontos információ ez, mert a Sárkány év feszült energiáit könnyű összetéveszteni az erő jelenlétével.

Nagy változások és megújulások részese lehetsz Kutya hónap szülöttjeként. Változhat a munkád, a feladataid, kollégák jöhetnek-mehetnek. Akár egy nagy karrierváltás is lehetséges ebben az évben. A barátságaidban történhetnek kiemelkedő események, avagy a családodban nagy felfordulás lehet. A legmeghatározóbb mégis mindegyik helyzetben most Te leszel, olyan erőt, tudás és “látást” kapsz erre az évre, ami át tud segíteni téged és szeretteidet is bármilyen nehézségen. A feladataidba befektetett energia duplán hálálja meg magát, így az erőfeszítéseid meghozzák a kívánt eredményt. Ha beleadsz anyait-apait, akkor a környezeted, a feletteseid észre fogják venni, hogy milyen értékes kolléga vagy és ez szakmai vagy anyagi előrelépés lehet a gyümölcse. Az is igaz, hogy ha előrelépsz, akkor nagyobb felelősség is párosul majd az új feladatokkal vagy pozícióval. Lehet, hogy több problémával és feszültséggel jár majd ez a fejlődés, de aggodalmaskodnod szükségtelen, mert az Univerzum mögötted lesz és segíteni fog mindenben.

Ha vannak konfliktusos kapcsolataid, akkor javaslom, hogy legyél óvatos a kommunikációddal. Hamarabb eldurvulhat egy-egy vita, mint gondolnád és kevés esély lesz a békés megegyezésre. Ha a terveid megvalósítása során tapasztalsz meg akadályokat, akkor sem kell feladni. Ez most egy küzdelmes év, és olykor szükséged lesz változtatásokra és nagyobb fokú rugalmasságra.

Kutya nap szülöttje:

Mély gondolatokra sarkalló, spirituálissal maximálisan átitatott év ez a mostani. Amikor hagyod, hogy az energia keresztül-kasul járjon, akkor megtapasztalhatod a mindenséget. Bepillanthatsz az Univerzum minden szegletébe, érezni, látni fogod a láthatatlant, akár a múltat és a jövőt is. Nagy felismerések és megérzések időszaka ez, amikor a hétköznapi életedet segíti az online kapcsolat a Mindenséggel. Látni fogod az emberek cselekedeteinek mozgatórugóit, érteni fogsz olyan helyzeteket, amelyek eddig rejtve maradtak előtted, érzed és akár előre megsejted majd a körülötted zajló eseményeket. Ne a szavakra figyelj, hanem az érzéseidre, azok sokkal élesebbek és tisztábban “látók” lesznek a következő napokban.

Párkapcsolat vonatkozásában számíthatsz néha feszültebb időszakokra, mindegy, hogy már amúgy is problémás, vagy a világ legharmonikusabb kapcsolatáról van szó. Néha egy kis ajtócsapkodós, papucsdobálós veszekedés belefér az évbe, ettől még minden rendben lesz. Figyelj arra, hogy ne vágj mindent a párod fejéhez, ne sorjázd neki az évtizedes problémákat, hanem nyugodtan, higgadtan fejezd ki az aktuális helyzetre vonatkozó nemtetszésed. Ha nincs párod, elég jó esélyed van rá, hogy akár több új társjelölt is megjelenjen.

Az otthonoddal kapcsolatban is történhetnek nagyobb változások, ami lehet költözés, felújítás, bármilyen megújulás. Az anyagiak terén viszont legyél különösen megfontolt, mert enélkül többet költhetsz, mint szeretnél.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2024 SÁRKÁNY ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2024-es Sárkány év elemzésre!