fbpx

Online kínai asztrológiai alaptanfolyam indul kezdőknek és haladóknak egyaránt.

A kapcsolatok kezelésének titka és a jelenleg ránk ható energiák ismerete hasznos eszközként szolgál problémáink megértésében. Viszont mi következik a megértés után? A kínai asztrológia a maga gyakorlatias és pragmatikus megközelítésével képes egyfajta iránytűként iránymutatást adni az életünk során felmerülő problémáink megoldásához. Egy olyan jól olvasható térkép, ami segít abban, hogyan igazodjunk el az elénk táruló kihívások leküzdésében. Én magam ezt a módszert lassan egy évtizede használom és továbbra is képzem magam, hiszen az asztrológia egy kiapadhatatlan tudásforrás. Ezekben az években sokan fordultak már hozzám és tudom, hogy számukra is olyan meggyőző volt a kínai asztrológia, hogy kedvet kaptak a mélyebb megismeréséhez.

A tanfolyam három félévre oszlik, melyek során részleteiben megismerjük a kínai asztrológia alapvető működését. Ezután lesz lehetőség haladó tanfolyamon is részt venni, ahol már gyakoroljuk az elemzést.

Kinek ajánlom ezt az alaptanfolyamot?

Ezt a tanfolyamot azoknak ajánlom, akiket érdekel az asztrológia világa, de nem jövendőmondást szeretnének hallani, hanem jobban megérteni világunk mozgatórugóit. Az oktatás során átadom számtalan elemzésem során felgyűlt tapasztalataimat, célom, hogy a kínai asztrológiát mélyen megismertessem a tanulókkal.

 • Kezdőknek: Semmilyen előképzettségre nincs szükséged, csak kellő érdeklődésre és egy kis időre, amit a tanulásra tudsz fordítani.
 • Haladóknak: Ha szeretnéd felfrissíteni a tudásodat, vagy ha úgy érzed, amit eddig tanultál, az csak felületes ismeret, és mélyebben akarod megismerni a kínai asztrológiát.

Az órákat ZOOM alkalmazáson keresztül tartom, így azoknak is ajánlom, akik jobban szeretik az élő, interaktív előadásokat, hiszen van lehetőségük kérdezni is. Az órák többsége online folyik, de 3 személyes találkozónk is lesz (amolyan félévlezáróként), amikor gyakoroljuk az elemzést, illetve közösségi életet is élünk. A találkozó helyszíne Budapest, XIV. kerület, de akik nem tud személyesen részt venni, azt is becsatlakozik online.

Az órákról felvétel készül, melyek 1 hónapig korlátlanul visszanézhető.

A tanfolyam időtartama: 18 hónap

Az órák időpontja:

18:00 órai kezdettel minden második szerdán, annak, aki személyesen akar részt venni rajta, de 1 hónapig bármikor elérhető a videós tananyag, így kötetlen a tanulás.

Az órák hossza: kb. 2 óra

Részvételi díj:

Az alap tanfolyam díja: 12.000,- Ft/hónap (minden hónap 5-ig fizetendő)
Összesen: 216.000,- Ft

Kedvezmény: A tanfolyam díját egyben kifizetők ajándék egy alkalmas elemzést kapnak (1,5 óra online vagy személyes), melyet felhasználhatnak saját maguknak vagy tovább is ajándékozhatják.

Technikai feltételek:
Videós tartalom megtekintéséhez szükséges gyorsaságú internet, számítógép (vagy okostelefon, tablet), webkamera ajánlott.

További részleteket a jelentkezés után e-mailben küldök meg.

Az alaptanfolyam felosztása, tematikája:

 • Kínai asztrológia története (röviden).
 • Az 5 őselem és személyiséget meghatározó hatásaik.
 • A horoszkóp felépítése, kiszámolása.
 • Az egyes oszlopok értelmezése.
 • Az önelem és struktúra egymásra való hatásai.
 • Mennyei törzsek egymásra való hatásai (oppozíciók és kombinációk).
 • Földi ágak egymásra való hatásai (oppozíciók, kombinációk és trigonok).
 • Rejtett törzsek hatásai és értelmezése.
 • Szimbolikus csillagok.
 • A struktúrák bontása és értelmezése.
 • A horoszkóp kiegyensúlyozása.

A haladó év témái:

Aki folytatni szeretné a tanulást, az az egy éves alaptanfolyam után jelentkezhet majd a HALADÓ tanfolyamra, melyben kizárólag a gyakorlati dolgokkal, magával az elemzések készítésével foglalkozunk, sok-sok gyakorlással és érdekes, hasznos tudnivalóval.

 • Elemzések készítése választott horoszkópokból (saját, családtagok, közszereplők).
 • Gyakori elemzési hibák.
 • A pszichológiai háttér.

GYAKORI KÉRDÉSEK

A tananyaghoz szükséges táblázatok, fontos információk letölthető anyagként elérhetők a tanfolyam résztvevőinek. Ezen felül javaslom mindenkinek, hogy az órák vagy a későbbi videó visszanézések során jegyzeteljen.

Az órákról felvétel készül, amely 1 hónapi korlátlanul visszanézhető.

Mindenképp, mert a saját tapasztalataimat adom át, azokat részletes, “titkos” információkat, melyeket a több éves elemzési gyakorlatom alapján gyűjtöttem. Minden nem lesz teljesen új, de egyrészt felfrissíted a tudásod, másrészt egy másik megközelítéssel is megismerkedsz.

TANFOLYAMI DÍJ

Regisztráció
Ország, város, irányítószám
Utca, házszám
Adószám
  Strength: Very Weak
  *
  Oldal alján található.
  FIZETÉSI MÓD


  Banki adatok:


  A megrendelés elküldése után E-mailben elküldöm a díjbekérő számlát, melyben minden, az utaláshoz szükséges adat megtalálható.
  Az utalás megtörténte után aktivizálódik az előfizetés.


  FIZETÉSI MÓD
  Fizetési összessítő

  Az általad választott előfizetés : , Összeg/hónap :
  Kedvezmény Amount : , Final Fizetendő: