fbpx

KECSKE

Kecske év szülöttje (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Bizonyos szempontból nyugodt, kiegyensúlyozott környezetre számíthatsz, kevésbé valószínű, hogy a külvilág eseményei komolyabban értik az életed. Másrészről érezhetsz némi zűrzavart a világban, hatással lehetnek rád a negatív energiák. Mindez akkor a legvalószínűbb, ha alapvetően bizonytalan ember vagy, aki egyébként is könnyen megzavarnak a külső események, hangulatok és az ismeretlen terep. Ez a belső egyensúlytalanság most erőteljesebben nyilvánulhat meg belőled és a környezeted is le fogja venni, ezek szerint fog hozzád viszonyulni. Mivel tudsz segíteni magadon, ha ilyet tapasztalsz? Egyszerűen kerülj minden olyan helyet, dolgot, embert, aki/ami kiváltja ezt belőled.

Kecske hónap szülöttje:

Összességében kedvező energiákkal lesz segítségedre a Sárkány éve. Lehetőséget teremt arra, hogy a meglévő feladataidban, karrieredben, üzletedben szépen előre haladj. Sok Kecske szülöttje erőt, energiát is fog érezni magában arra, hogy új dolgokba vágjon bele és akár nagyobb kockázatot is vállaljon. A tervek ne maradjanak idén a fiókban, kezdj bele a megvalósításba! Garantálni a sikert senki nem tudja, hiszen nagyon sok múlik majd rajta, hogy maga az ötlet jó-e, életképes-e, illetve mennyi erőt, energiát tettél bele a kivitelezésbe, de az Univerzum garantáltan beáll mögéd és segítségedre lesz mindenben. A következő hónapokban lehetőséged lesz rá, hogy szilárd alapokat alakíts ki a munkádban. Megismerhetsz fontos embereket, akik a támogatásukkal segítségedre lesznek az előrehaladásodban. Belevághatsz új vállalkozásba, új vagy meglévő kapcsolataidon keresztül nagyot léphetsz előre a már működő szakmai feladataidban. Azt azonban ne gondold, hogy mindez csak úgy az öledbe pottyan, mert kellesz majd hozzá te is. Sőt, a körülmények sem lesznek mindig ideálisak, főként akkor, ha megjelenik a siker, ha sokan felfigyelnek rád. Ezek kiválthatnak másokból irigységet, ami miatt olykor azt fogod érezni, hogy csak magadra számíthatsz. Máskor váratlan nehézségek vagy változások nehezítik az utadat. Ne foglalkozz a kicsinyes emberekkel, légy rugalmas. Haladj a céljaid felé és sikert fogsz elérni.

Kecske nap szülöttje:

A Sárkány éve kevésbé hat a párkapcsolatod területére, így kisebb az esélye, hogy nagy fentek vagy lentek zavarnák meg. Az önismereti munka, a belső figyelem, de akár a karriered is elviheti a figyelmed és nem tudsz majd annyi energiát fordítani a társadra vagy a párkeresésre. Így, ha épp egyedül vagy és ebben az évben nem találsz magadnak senkit, akkor sincs ok az elkeseredésre, mert ez nem végleges állapot. Ez az év sokkal inkább az élet hétköznapi dolgaira, feladataira irányítja a figyelmed. Sok olyan kisebb-nagyobb esemény történik majd akár benned, akár körülötted, amelyek megoldásra, beavatkozásra késztetnek.

Az év energiáit alacsony szinten megélve gyakrabban szembesülhetsz konfliktusokkal, elakadással, külső-belső bizonytalansággal, kommunikációs problémákkal. Ha ilyet tapasztalsz, akkor tud, hogy nem vagy az utadon. Ebben az esetben segítségedre lehet, ha elkerülöd a negatív embereket és helyzeteket, amelyek erőteljesen befolyásolnak. Keresd tudatosan a pozitív, téged erősítő emberek társaságát, az építő környezetet. Törekedj a tiszta kommunikációra! Ha elakadtál, akkor kérj nyugodtan segítséget számodra nagyra értékelt emberektől vagy fordulj szakemberhez. Az idén a női energia különösen nagy hatással és támogatással lehet rád, így ezt is lehet tudatosan igénybe venni. Ne add fel a terveid, tarts ki és az év végére már látni fogod az eredményeket.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2024 SÁRKÁNY ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2024-es Sárkány év elemzésre!