fbpx

 DISZNÓ

Disznó év szülöttje (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

A Sárkány éve kevesebb lehetőséget, ugyanakkor még kevesebb problémát is hoz az életedbe. A környezetedben most inkább pozitív emberek és hatások lesznek jelen, nem zavarják meg a lelki nyugalmad, sőt inkább vidámságot és kellemes időszakot hoznak Neked. Lehetségesek utazások, költözés, akár tanulás vagy üzlet miatt.

Disznó hónap szülöttje:

A Sárkány éve kedvező hatással lehet a karrieredre, leginkább azért, mert támogató emberek és lehetőségek jelennek meg. Minél több energiát és erőt teszel bele a feladataidba, annál több pozitív eredményt fogsz elérni. Ne rettenj meg akkor sem, ha olyan feladatot kapsz, amire még nem érzed magad elégnek,mert az év energiája a segítségedre lesz. Minden támogatás és információ a rendelkezésedre fog állni, amire abban az adott helyzetben szükséged lesz. Emiatt akár felelősségteljesebb feladatokat vagy pozíciót is elvállalhatsz. Ha lesz elég kitartásod és akaratod, akkor sikered is.

Akkor is nagyon jó az év hatása, ha az üzleti szektorban, mint vállalkozó tevékenykedsz. Nagy eséllyel találsz támogató embereket vagy lehetőségeket az év folyamán. Ha mégis problémákba ütköznél, akkor csak annyi a dolgod, hogy merj kérni, ne akarj mindent egyedül megoldani! Nehézség jöhet, de a segítség is ott lesz a közelben. Szakmailag és anyagilag is kedvező időszak vár rád, rajtad múlik, hogy mennyit hozol ki magadból és az adódó lehetőségekből.

Negatív eseményként leginkább az zavarhat be, hogy bizonyos helyzetek, feladatok nehéznek tűnnek, úgy érezheted, hogy mindent egyedül kell megoldanod, holott ez nincs így. Legyél rugalmas annyira, hogy ha hirtelen változnak a dolgok, akkor gyorsan tudj reagálni ezekre és legyen mindig B terved is az ilyen esetekre.

Disznó nap szülöttje:

Párkapcsolat szempontjából csendesebb évre lehet számítani. Ha van társad és nincsenek komoly problémák köztetek, akkor kicsi az esélye, hogy az idén lenne nagyobb zűrzavar a kapcsolatban. Sokkal nagyobb hangsúly lesz most azon, hogy együtt mit tudtok kihozni ebből az évből. Támogassátok egymást, kezdjetek el hosszabb távú terveket készíteni, hiszen számotokra a 2025-ös év lesz inkább meghatározó! Ha jelenleg nincs párod, de valahogy ez az év sem hoz sikereket, akkor sincs semmi ok az elkeseredésre. Valószínű, hogy az életed más területe sokkal aktívabb jelenleg, ezekre a feladatokra, történésekre kell inkább koncentrálnod. 2024 energiái kevésbé érintik a párkapcsolatod területét, de ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben ne találhatna rád a szerelem.

Figyelj a testi és lelki egészségedre, legyél körültekintő a tevékenységeid során, mert a figyelmetlenség balesetekhez vezethet.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2024 SÁRKÁNY ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2024-es Sárkány év elemzésre!