fbpx

 BIVALY

Bivaly év szülöttje (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

A Sárkány éve várhatóan egyszerre állít majd kedvező és kedvezőtlen helyzetek elé. Sok változás történhet a környezetedben, amelyek nagy hatással lesznek a mindennapjaidra. Amennyiben megfordult a fejedben, hogy jót tenne neked a környezetváltozás, úgy ez az év támogat majd ebben, sőt nagy lendületet fog adni a kivitelezésben. Ez lehet kisebb-nagyobb költözés, utazás. A személyes kapcsolataidban is megújulás várható: a méltatlan kapcsolatok mennek, a minőségiek pedig megerősödnek.

Bivaly hónap szülöttje:

Itt az idő, hogy jelentős változások történjenek benned, veled és körülötted is. Bivaly jegy szülöttjeként ez az év meghatározó eseményeket tartogat a munkádban, a feladataidban. A szakmai és személyes kapcsolataidban bekövetkezhet nagyobb fordulat, melynek a célja az, hogy felismerd, valamiért nem folytatható úgy tovább, ahogy eddig. Ha elakadást tapasztalsz, úgy alapos vizsgálatnak kell alávetned magad és a környezeted is, mert csak így fogod tisztán látni, hogy mi lehet az ok. Az esetek többségében visszavezethető lesz majd ahhoz, hogy túlvállaltad magad, elfogadtál egy helyzetet, amiről az idő folyamán kiderült, hogy nem segíti fejlődésed. Ezen felül a probléma okát a saját hozzáállásodban, viselkedésedben, szokásaidban is keresheted. Bármilyen következtetésre is jutsz, tudd, hogy mindegyiken csak te tudsz változtatni. Hiába is próbálnád meg másra terelni a felelősséget, hibáztatni a világot, szerencsétlenségnek vélni a kialakult állapotot, ez nem igaz. Ha őszinte vagy magadhoz, akkor rá fogsz jönni, hogy saját magadat lavíroztad bele abba, amiben épp vagy, így kijönni belőle is csak saját elhatározásból tudsz. Ha ezt belátod, akkor már minden könnyebb lesz. Figyelj a belső hangodra, engedd meg magadnak a maximális őszinteséget és tartsd magad távol az önámítástól, ez fog hozzásegíti, hogy rájöjj, mit kell tenned azért, hogy pozitív irányba változzanak a dolgaid!

Gondolj arra, hogy mindig lesz körülötted valaki, aki a segítségedre lesz. Ez lehet egy barát, kolléga, család, de az Univerzum minden energiája is azon lesz, hogy az idei céljaidat el tudd érni. A problémák, ha meg is érkeznek az év folyamán, akkor sem kell különösebben aggódnod, mert az idei év hatásai egyfajta védőhálót  vonnak köréd, így a bajok sem igazán megérinteni, sem pedig véglegesen legyűrni nem lesznek képesek. Ehhez persze nem elég csak passzívan várni a sültgalambot, neked is meg kell tenned mindent, amit tudsz, időnként akár el is bizonytalanodhatsz, de mégis azt mondom, bízz magadban!

A családodban, illetve a velük való kapcsolatban is várható, hogy lesznek mélypontok vagy nagyobb változások, de ha itt is megtörténik a szükséges felismerés, akkor számtalan jobbnál jobb esemény, harmónia, vidám esemény részese lehetsz. Ha teheted, Te is szervezz programokat a családoddal, barátaiddal, meglátod milyen jól fogod érezni magad!

Bivaly nap szülöttje:

Remélhetőleg nincsenek nagyobb viharok a párkapcsolatodban, mert ha mégis, akkor nagyon tudatosnak kell lenned ebben az évben. A Sárkány év energiái alaposan próbára teszik a kapcsolatod, sőt döntéshelyzet elé is állíthatnak, amelynek akár szakítás is lehet a vége. Ezt elkerülendő kezdjetek el közösen dolgozni a kapcsolaton, átbeszélni, hogy kinek mi a problémája a másikkal, még akkor is, ha eddig elviselte, sőt, akár hozzá is járult tevőlegesen, hogy ez a helyzet kialakuljon. Minél tudatosabban végzitek a tisztító munkát a kapcsolatotokban, annál nagyobb az esélye, hogy a végén erősebb lesz a kötelék köztetek, mint reméltétek volna. Figyelj a társadra is, mert az ő életében is nagy fordulópont jöhet el! Egyedülállóként kincset ér most neked ez az év, mert minden adott hozzá, hogy minőségi társra találj.

Az otthonodra vonatkozóan is lehetnek kisebb-nagyobb változások. Ez lehet felújítás, költözés, de akár a nyakadba is veheted a világot és dönthetsz úgy az év folyamán, hogy más városban, országban próbálsz szerencsét. Így minden ilyen változtatás energetikailag megfelel az év energiáinak.

Az önismeret éve is az idei, sok felismerésed lehet, sokat is változtatsz majd magadon, akár külsőleg, akár belsőleg. Az egészség különösen kiemelt terület lesz, főként az emésztőrendszer betegségei válhatnak aktuálissá.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2024 SÁRKÁNY ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2024-es Sárkány év elemzésre!