fbpx

A Jang Fa Ló hónapja erőteljes energiákkal érkezik: a lassúbb, otthonülősebb hónapok után most behozzuk a lemaradást. Itt az ideje, hogy kirúgjunk a hámból, barátkozzunk, szórakozzunk. Szabadidőnket nemcsak tömegben tölthetjük el: menjünk kirándulni, sétálni, futni… Várhatóan az időjárás is kedvez majd ezeknek az időtöltéseknek, de ha nem, akkor se csüggedjünk: próbáljunk nyitottak és vidámak maradni.

Mehetnékünk lesz, nem nagyon tűrjük, hogy az utunkba álljanak vagy hátráltassanak a dolgainkban. Ezekben akár harcra készek is leszünk és meglehetősen nehezen leszünk meggyőzhetők, hogy valami nem úgy van, ahogy mi azt gondoljuk. Ugyanakkor most rendkívül hatékonyak leszünk, erővel és lendülettel tudjuk intézni feladatainkat.

Ebben a hónapban felerősödnek a vágyaink, kíváncsiságunk tetőfokára hág, és örömmel engedünk a csábításnak – legyen az kulináris, kulturális vagy érzéki, szeretnénk megélni, és most meg is fogjuk! Hiszen a Jang Fa Ló hónapjában bátrabbak, merészebbek lehetünk, mint szoktunk, leolvad rólunk az ellenállás, tartózkodás. Ez különösen hangsúlyos lesz a személyes kapcsolatokban, főleg a szerelmek területén. Ennek leginkább a nehézkesen működő, nyögvenyelős párkapcsolatokban lesz pozitív hozadéka, mert a felek bátrabbak, kitárulkozóbbak lesznek, és ezzel áthidalhatnak, megoldhatnak sok kommunikációs problémát. A romantikus élmények, illetve vágyaink csúcsrajáratása ugyanakkor azzal a veszéllyel járhat, hogy nem látjuk, hol a határ, és elveszítjük a realitásérzékünket. Próbáljunk megmaradni legalább lábujjhegyen a földön…

Az év legromantikusabb hónapjában többen átélhetik, hogy kihúnyófélben lévő érzelmeik fellángolnak, régi kapcsolataik újjászületnek, vagy épp karmikus kötelékeik erősödnek meg. Lesz, akinek negatív élményeket, párkapcsolati eseményeket is hoz ez a hónap, ugyanakkor a hatása pozitív, tanító jellegű lesz: kilendíti az illetőt a sehova nem vezető körforgásból, és jó irányba mozdítja az életét.

Jó lesz odafigyelni az anyagi jellegű dolgokra is, ugyanis most impulzívan hozhatjuk meg pénzügyi döntéseinket. Ezek lehetnek szerencsések is akár, de nem árt, ha utánanézünk a részleteknek, mielőtt határozunk, ugyanis – bár ezt gyakran nem is vesszük észre – az e hónapban hozott anyagi döntéseink hosszú távon éreztethetik majd a hatásukat. Kellő kitartással nagyszerű pénzkeresési lehetőségekre számíthatunk, akár korábbi kapcsolatrendszerünkre is számíthatunk. Az újító öletek és az intuitív megérzések még inkább segíteni tudnak ebben, így engedjük fantáziánkat szabadon szárnyalni és hallgassunk a belső hangunkra.

Ebben a hónapban kevésbé leszünk rugalmasak, pedig sok olyan helyzet vár ránk, amikor elkélne ez a tulajdonság. Sokszor azok sem engednek a negyvennyolcból, akik egyébként simulékonyabbak. Öröm az ürömben, hogy ugyanakkor segítőkészek, támogatók leszünk, és nemcsak mi, hanem a környezetünk is. Nagy hangsúly lesz a baráti kapcsolatokon, és nem véletlenül: szükség lesz az együttműködésünkre, illetve hogy támaszkodhassunk egymásra. Más területen – közös programok, szórakozás – is előtérbe kerülnek a barátok, de azért legyünk óvatosak: ha úgy érezzük, hogy nem szívesen vegyülnénk, illetve mennénk nagyobb társaságba, fogadjuk meg, amit a belső hangunk tanácsol!

Lesznek a hónapban olyan helyzetek, amikor rádöbbenünk arra, hogy nem tudunk egyről a kettőre jutni. Ez különösen a munkával kapcsolatos, illetve jogi ügyletekben jelenhet meg. Aki ezt tapasztalja, gondolja át, mit kellene másképp csinálnia, mert enélkül az egész hónap egy nyögvenyelő egyhelyben toporgás lesz. Azt sem árt majd szem előtt tartani, hogy az, amit akarunk a tőlünk elvárható szinten van-e, nem árt-e másnak vagy nem akarunk-e túl sokat az adott helyzethez képest. Ugyanis a türelemmel sokunknak meggyűlhet a baja, mert azonnal szeretnénk eredményeket látni.

Ügyes-bajos dolgainkban sokat tud segíteni a spirituális hozzáállás, azaz, ha hallgatunk a megérzéseinkre. Sok ilyen pillanat adódhat, csak vegyük észre és éljünk vele. Ugyanakkor ne essünk át a ló túloldalára, a józan ész szavát se vessük el! Ha sikerül egyensúlyban tartani a kettőt, sikerre vihetjük a dolgainkat. Ebben a hónapban különösen nagy hangsúly van az adok-kapok egyensúlyán. Ne fukarkodjunk a másoknak való segítségnyújtásban és biztosak lehetünk benne, hogy ha nem is ugyanazoktól a személyektől, nem is feltétlenül ebben a hónapban, de előbb-utóbb valaki viszonozni fogja a kedvességünket. Ha elakadnánk a mindennapi dolgaink során nyugodtan kérjünk segítséget vagy gondolkozzunk el a dolgokon, mert hamarosan jön majd a “megmentő” ötlet.

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a KECSKE szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. 

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Június 5., 11., 13., 17., 23., 25., 29.

Július 5.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Június 9., 10., 14., 16., 21., 22., 26., 28.,

Július 3., 4.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Tigris év: Pörgős időszakra számíthatsz, hangulatos társasági eseményekre számíthatsz a barátokkal, ismerősökkel vagy megismerhetsz új embereket.

Tigris hónap: Munka területén új lehetőségeid adódhatnak, érdemes élni ezekkel, ha munkahelyet váltanál vagy előmenetelre, új pozícióra vágysz. A hónap energiái növelik benned a lelkesedést, ami most nagyon jól jöhet, de vigyázz, ne légy túl vehemens, mert konfliktusaid lehetnek a kollegáiddal, feletteseiddel. Könnyebb dolgod lesz, ha támogatókra van szükséged vagy valakit meg kell győznöd az álláspontodra, netán a termékedet/szolgáltatásodat értékesítenéd.

Tigris nap: Amennyiben a párkapcsolatod kissé kihűlt volna, úgy a Ló hónapja hozhat új lendületet. Most megerősödhet a kötelék köztetek, ha pedig nincs társad, akkor van esély arra, hogy megismerj valakit, aki illik hozzád! Mivel hangsúlyosan tüzes energiák dominálnak, a Ló hónapja túlzott érzelmeket is tud gerjeszteni, ezért tudatosabbnak kell lenned az önmérsékletet illetően, fékezd az indulatokat, mert pillanatok alatt alakulhatnak ki konfliktusok.

nyúl NYÚL

Nyúl év: Valamilyen változás elé nézel, váratlan események is történhetnek az életben, nem feltétlenül pozitív előjellel. Akár utazás vagy költözés is lehetséges.

Nyúl hónap: Ez hónap a család, a barátok és munka területén érezteti a hatását. Pozitív újdonságokra számíthatsz szakmai téren: új munka, új feladatok, kihívások várnak rád, sőt lehet hogy új kollegáid is lesznek. Ugyanakkor barátok területén már nem ilyen jó a helyezet, lehet, hogy valaki visszaél a bizalmaddal vagy nem bizonyul jó barátnak. Ha úgy érzed, most olyan problémáid vannak, amelyeket nem te okoztál, hanem rajtad kívül álló okokra vezethetők vissza, ezek a következő napokban  felerősödhetnek, azért, hogy felismerd, mi az, ami jó neked és mi az, amire semmi szükséged, mert csak hátráltat. Ne kívülről várd a megoldást, te tégy azért, hogy jobb legyen.

Nyúl nap: Júniusban ráébredhetsz, hogy valami nem úgy működik a kapcsolatodban, ahogy kellene. A problémák valószínűleg jóideje fennállnak, csak homokba dugtad a fejed. A lényeg, hogy a rossz menjen és jöjjön helyette valami jobb. Ezért az Univerzum is beveti magát és így vagy úgy rá fog kényszeríteni, hogy változtass a jelenlegi helyzeteden. Ha viszont nincs párkapcsolatod, akkor ez a hónap hozhat új, meghatározó ismeretséget. Elképzelhető, hogy az otthonodban is változás következik be (költözés, felújítás, vagy erre irányuló tervek és szándékok, melyet majd később követ a kivitelezés is).

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő SÁRKÁNY által képviselt energiára nincs hatással.

kígyó KÍGYÓ

Kígyó év: Váratlan eseményekbe csöppenhetsz, lehet, mint csak néző, de mégis hatással lehetnek az életedre, mert intenzívek vagy felkavarók lehetnek. Akár új ismeretségeket is köthetsz.

Kígyó hónap: Ebben a hónapban lehetnek olyan feladataid, munkáid, amelyek különlegesek, érdekesebbek a korábbiaknál, vagy felpörgetik a munkatempódat. Jöhetnek új projektek, új ügyfelek. A munkahelyeden is nagyobb nyüzsgésre számíthatsz. Akárcsak a családoddal és barátaiddal mozgalmas, többségében szórakoztató napokat élhetsz át. Nagy hatással tudsz lenni másokra, ezt érdemes lesz kihasználni, főként ha értékesítési terülten dolgozol.

Kígyó nap: Ez a hónap feltüzeli benned a szenvedélyt. Elképzelhető, hogy egy régi baráti kapcsolat fordul át szerelembe vagy megismerkedsz valaki újjal. A problémás vagy ellaposodó kapcsolatba a hónap tüzet lehet, míg a jól működő kapcsolatot még feljebb emeli. A testi és lelki együttléten nagy hangsúly lesz, a vágyak erősen hatnak majd rád.

ló LÓ

Ló év: Sok társasági esemény vár rád ebben a hónapban. Azért légy mértékletes és a barátaidat is óvd a túlzásoktól, mert ha te tudsz is magadra vigyázni, a környezetedben lehet olyan személy, aki nem.

Ló hónap: Eljött a “te időd”, veled foglalkozik most az Univerzum. Rád tekint és megpróbál egy kicsit a kedvedre tenni. Úgyhogy most te is foglalkozz többet magaddal, a vágyaiddal. Próbáld meg tudatosítani mit szeretnél és kérd is nyugodtan. Júniusban több dolog alakulhat az elvárásaidnak és álmaidnak megfelelően, mint az év többi hónapjában. Ha például szeretnél munkahelyet váltani, mert érzed, hogy a jelenlegi nem felel már meg az elvárásaidnak, akkor figyelj, mert felbukkanhat egy új álláslehetőség vagy a jelenlegi munkakörödben lehetnek előremutató változások. A rossz események sem kínzásból történnek most. Bármi is történjék, a cél az, hogy előre haladj az utadon.

Ló nap: A a párkapcsolatod lesz a figyelmed középpontjába, akár amiatt, mert a meglévő párkapcsolatodban valami megoldásra szorul, akár azért, mert egyedülálló vagy és szeretnél párkapcsolatot. Az előbbi esetében, ha már a végét járja a kapcsolat, úgy van rá esély, hogy végleg elszakad az a képzeletbeli cérna, ami a türelmet, kitartást biztosította és erőteljes érzések, cselekedetek révén beáll a változás. Ellenben, ha még nincs társad, most rátalálhatsz arra, aki életed fontos szereplője lesz. Amire viszont jó, ha figyelsz a következő napokban, hogy hallgass a belső hangodra, mely iránymutatóként, szintmérőként és védelmezőként megsúgja neked, hogy miben, hol a határ. Hiszen kínálkozó alkalom, csábítás lesz bőven, de ha nem tartasz mértéket, hamar megcsömörlesz és szép élmények helyett csak kiábrándulsz.

kecske KECSKE

Kecske év: Különösen változékony az év, nem könnyű hozzá alkalmazkodni, most mégis segítő energiák támogatnak. Új, meghatározó kapcsolatokat tudsz kiépíteni.

Kecske hónap: Előreléptetés, ill. más pozitív fejlemények várhatók a munkahelyeden, ami kimondottan jól jöhet, ha amúgy most elég sok bizonytalanságot tapasztalsz. Kollegáiddal javulhat a viszonyod és kiegyensúlyozottabb lehet a kapcsolatod a családoddal és/vagy barátaiddal. Ez a hónap nagyban inspirál téged, ezáltal pozitív hatással tudsz lenni a környezetedre is. Lehet, hogy találkozol olyan emberrel, “tanítóval”, aki segít szellemi és lelki fejlődésedben.

Kecske nap: Ez az év több feszültséget, bizonytalanságot hozhat a párkapcsolatodban, de júniusban mérséklődik ez a hatás. Most a hangsúly Önön fejlődéseden lesz, de akár a társadnál tapasztalhatod, hogy korábbi bizonytalanságát leküzdve, végre aktívvá válik. Együtt most nagy feladatokat tudtok sikeresen megoldani, valamint a kapcsolatotok is szilárdabbá válik. Szingliként viszont kifejezetten lehetséges, hogy megismersz valakit, aki a társad lehet hosszabb távon. Ha az otthon kérdésben szeretnél fejlődést, akkor ezt a hónapot válaszd a kezdeti lépésekre.

majom MAJOM

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Majom által képviselt energiára nincs hatással.

Kakas KAKAS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KAKAS által képviselt energiára nincs hatással.

KutyaKUTYA

Kutya év: Ellaposodnak a hullámvölgyek, kicsit nyugodtabb vizekre evezünk az előző hónapok zaklatottabb eseményei után.

Kutya hónap: Ebben a hónapban kevésbé szorongatnak a munkahelyi problémák. Ha elvesztetted az állásod, akkor most nagy eséllyel találhatsz újat. Megtalálhatnak érdekesebb feladatok és megbízások. Hatással tudsz lenni azokra a dolgokra és személyekre, amelyekkel és akikkel dolgod lesz a következő napokban. Új lendülettel vágsz bele mindenbe, kevésbé tudják az esetleges negatív események a kedvet szegni.

Kutya nap: Ez egy kétarcú hónap: a jól működő párkapcsolatokat megerősíti, a rosszul működőket felrobbantja. Ha nincs társad, akkor ismerkedj, járj társaságba, mert van esélyed megtalálni a hozzád illő embert. Az otthonodban fejlődés, változtatás lehetséges. Légy türelmes, nem baj, ha lépésről-lépésre haladnak a dolgok.

DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő DISZNÓ által képviselt energiára nincs hatással.

patkany PATKÁNY

Patkány év: Óvatosnak érdemes lenned a barátaiddal, mert apróságokon is hamar felhúzhatják magukat. Készülj fel esetleges hirtelen változásokra is, utazásokra, sőt, akár költözés is lehetséges ebben a hónapban.

Patkány hónap: Meglehetősen sok most körülötted a kiszámíthatatlanság, amely egyaránt vonatkozhat a környezetedben lévő emberekre, a munkádra és a családodra is. Gyors vagy váratlan események részese lehetsz, semmit nem lehet biztosra venni, alkalmazkodni kell a változó körülményekhez. Lehet új munkád, megszűnhet a jelenlegi, vagy a feladataid megújulhatnak. Nehezebb lesz koncentrálni és kitartani is, mert ami ma jónak tűnik, amibe ezerrel beleveted magad, az pár nap múlva már aktualitását és érdeklődésedet veszti. Ezzel nincs is gond, lépj túl a nem működő dolgokon, de kerüld az impulzív döntéseket.

Patkány nap: A Ló hónapja okozhat néha ajtócsapkodást még a legharmonikusabb párkapcsolatban, így nagyfokú türelemre és empátiára lesz szükséged, mert hol neked, hol a társadnak lehet változékony hangulata. A konfliktusos kapcsolatoknak nagyon nem tesz jót a következő időszak, akár szakításig is fokozódhat a feszültség. Ugyanakkor, ha nincs társad, jó esélyeid vannak rá, hogy váratlanul megismerj valakit, aki izgalmat hoz az életedbe. Lehetséges továbbá költözés, felújítás, bármilyen változás az otthonodat illetően.

BivalybetuBIVALY

Bivaly év: Rég nem látott barátod kereshet fel vagy véletlenül összetalálkozhatsz valakivel, aki olyan “ismerősnek” tűnik. Előjöhetnek a régi szép emlékek, újra megélheted a korábbi eseményeket.

Bivaly hónap: Ha eddig nem oldottál meg helyzeteket vagy feladatokat, amelyek a munkáddal kapcsolatosak, úgy elég nagy esély van rá, hogy most újra terítékre kerülnek. Hirtelen jelenhetek meg a problémák, nem is tudsz rá nagyon készülni. Ugyanakkor az eddigi munkád, energia befektetésed a következő napokban kezdhetnek megtérülni, jönnek az eredmények, az elismerések. Racionalitás helyett nagyobb teret engedhetsz a megérzéseidnek, amelyek bármilyen nehézség esetén a segítségedre lesznek. Érdemes mind a munkában, mind a magánéletben kicsit másképp nézni a dolgokra, elgondolkozni és hagyni, hogy az intuíciód vezessen.

Bivaly nap: A karma érezteti hatását június hónapban, ami egyrészt megnyilvánulhat abban, hogy amit teszel, annak a következményeivel villámgyorsan szembetalálod magad (pozitív, negatív egyaránt). Másrész jelentőségteljes kapcsolatot hozhat, főként, ha épp nincs párod. Akkor is jöhet új kapcsolat vagy kísértés, ha van párod, de nagy zűrzavart is okozhat és hosszútávú következményei lehetnek a döntéseidnek. Az otthon vonatkozásában  lehetségesek események, melyek sokszor oda vezethetők vissza, hogy valamit megtettél vagy sem. Például nem javítattál meg valamit, ami most még nagyobb gondot okoz.