fbpx

Összetett, igazán érdekes hónap következik, mely a személyes történetekben hozhat nagy fordulatokat. Általános üzenet, hogy mindennek változnia kell, ahogy kívül, úgy belül is.

A szeptemberi YIN FA KAKAS hónap a kapcsolatainkat célozza meg. Már megint nagyon “vicces” az Univerzum, hiszen mindenhol azt sulykolják belénk, hogy pont a személyes találkozásokkal, értintkezésekkel kell vigyázni. A nyári hónapok is már lazították a korlátokat,  most pedig jön az a hónap, amikor szívből-lélekből a kapcsolatainkra fókuszálnának. És mi történik ekkor? Pont ebben kell visszafognunk magunkat. Na, de kedves Univerzum, miért?! Talán pont azért, mert egyre rosszabb irányba fejlődünk kapcsolatainkat illetően, ahogy sok másban is és itt az idő, hogy egyéni szinten gondoljuk át, mi az amiben fejlődnünk kell. Elveszik tőlünk, hogy meglássuk végre benne az értéket. Mindenesetre, jó nagy kihívás lesz ez most nekünk, ha nem is ágálunk ellene, de keressük majd a kibúvókat, az biztos.

A kompromisszum és a lázadás napjai jönnek. Ez meglehetősen ellentétesen hangzik, ebben a hónapban mégsem lehetetlen. Most a legkötözködőbb ember is enyhül valamelyest, főként a hónap első felében. Ez az időszak alkalmas leginkább problémák elsimítására, egyeztetésekre, nehéz ügyek megtárgyalására. Azonban, ahogy haladunk a napokkal előre, úgy növekszik majd a merevség bennünk. Az elvek és az öntudat veszi át az irányítást, és ezzel okoz egy kis kalamajkát is. Egyre többen viselkedhetünk úgy, hogy nem mondjuk ki, ami bennünk zajlik, nem állunk ki álláspontunk mellett nyíltan, hanem csak csináljuk, amit jónak látunk. Magunkban tudjuk jól miért, de megmagyarázni másoknak már nem akarjuk. Kívülről könnyen megzavarhatjuk a környezetünket kiszámíthatatlan reakcióinkkal. Ámde pozitív szinten megélve a Kakas hónapot, kalandos események okozói és átélői lehetünk. Olyan tapasztalások birtokosai, amelyekre mindenki kíváncsian és szinte irigykedve tekint. A szerelem és flört berobbanhat az életünkbe, érzelmes románcok és romantikus megélések lehetségesek. Néha csalódások is, de unalom semmiképp. Akinek nem a szerelem lesz fókuszban, annak az új és régi barátságok, üzletfelek, közösségek jelentősége fog növekedni.

Az alamusziság. Nos erről beszéljünk egy kicsit, mert sajnos a hónap egyik hangsúlyos üzenete. Ez az, amire magunkban és környezetünkben is különösen kell figyelni. A következő napok nem a nyílt ellenállásról szólnak, a kártyák nem lesznek kiterítve, csak tippelgethetünk, ráérzékelhetünk, hogy mi lehet igazából, mert esélyes, hogy nem az van, amit mutatnak felénk. A sunyi, kedveskedő, látszólag a mi érdekünket kereső emberek igazán az elemükben lesznek, akik nagy eséllyel el akarnak majd érni nálunk dolgokat azért, hogy végül a saját szándékaik érvényesülnek. Ha csak a látszatnak vagy az ábrándjainak hiszünk, könnyen megvezethetők leszünk. De ne feledjük, ez a minőség most bennünk is megjelenhet!

A változás hónapja is a mostani, mely arra késztet bennünket, hogy tegyünk magunkért. Ismerjük fel téves szokásainkat, hozzáállásunkat dolgokhoz, vagy akár személyes kapcsolatainkban valósítsunk meg egy nagytakarítást. A Kakas hónapjában nem opció a problémák elfedése vagy a hárítás, mert a körülmények meglehetősen határozottan a tudomásunkra fogják hozni, hogy miben járunk jó úton és miben nem. És ne legyünk azon sem meglepődve, ha másoknál tapasztaljuk ez. Nagy tisztázások, az önmagunkba való nézés hónapja is ez. Ez akár vonatkozhat a járványhoz való viszonyulásunkra is, nagyon esélyes, hogy most ismét áldozatot kell hoznunk, változtatnunk kell dolgokon azért, hogy jobb irányba induljanak el a dolgok. A jelenlévő sok fém elem a felelősségvállalásról is szól, minden egyes ember életében. Törekedjünk arra, hogy ne a kiskapukat keressük, hanem a józan belátásunk szerint viselkedjünk, figyelembe véve a tényeket.

Végül, a Kakas hónapja a felszínre hozhatja a bennünk lévő csodálatos értékeket és minőségeket. A következő napok a megnyilvánulásról is szólnak, bár idén nagyon finom, inkább visszahúzódó formában. Most a “szebbik” oldalunkat szeretnénk majd megmutatni és a figyelmünket is a különleges ragadja meg. Ugyanakkor az önértékelésünk sérülékenyebb lehet, akárcsak másoknak is. Figyeljünk erre tudatosan, hogy ne bántsunk meg másokat!

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a SÁRKÁNY szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. 

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Szeptember 11., 13., 17., 23., 25., 29.

Október 5., 7.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Szeptember 9., 10., 14., 21., 22., 26.,

Október 3., 4.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő TIGRIS által képviselt energiára nincs hatással.

nyúl NYÚL

Nyúl év: Legyél egy fokkal kölültekintőbb a váratlanul felbukkanó embereket, eseményeket illetően, ugyanakkor pont ezek okozzák majd az érdekes, izgalmas változásokat is az életedben.

Nyúl hónap: Feszült napok és kisebb nagyobb változások jöhetnek leginkább a munkádban, a családod és barátaid életében. A konfliktushelyzetek elkerülésében valószínűleg már ügyes vagy, de most mégis óvatosságra intelek. Mindenképp érdemes a személyeskedést kerülni és az sem jó stratégia, ha megállíthatatlanul mész a saját fejed után. Több nyílt kommunikáció = kevesebb konfliktus. A munkádban új feladatok várhatók, több kapcsolat, változatosabb időszak következik. Amennyiben nincs jelenleg állásod, úgy a Kakas hónapja hozhat újat, viszont, ha rezeg a léc alattad a jelenlegi helyeden, van rá esély, hogy elbocsátanak.

Nyúl nap: Párkapcsolati feszültségek lehetségesek, főként, ha valamelyikőtök korlátozni akarja a másikat. A otthonoddal kapcsolatos változások sem kizártak, ami lehet akár eladás/költözés is. Ha nincs társad, akkor ez a hónap támogatja az ismerkedést, bár ne légy meglepődve, ha a szexualitás erősebben hatja át az új kapcsolatot vagy akár csak ezért jön létre.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Sárkány év: A fejlődés lehetősége a barátaid által vagy ismeretlen területekről jön, így érdemes nyitott szemmel és szívvel járni.

Sárkány hónap: Az eddig befeketett energia végre kifejti hatását, meghozza eredményét. A karrieredben most nagyobb fordulat következhet be, főként, ha már letetted az alapjait. Ha munkát keresel, ez az egyik legkecsegtetőbb hónap arra, hogy találsz is valamit, ami akár jóval jobb lesz, mint a korábbi. A meglévőben is kedvező fordulatokra, mozgalmas napokra számíthatsz.

Sárkány nap:  Ha van társad, úgy a párod életében nagyobb fordulatok, kedvező események esélyesek. Most realizálódhatnak azok a remények, melyek már hónapok óta foglalkoztatnak. Ha nincs társad, úgy nyiss a külvilágra, mert a rengeteg társasági esemény, új kapcsolat hozhat új szerelmet!

kígyó KÍGYÓ

Kígyó év: Új kapcsolatok, barátságok, üzleti fellendülésre lehet számítani. Nyiss a világra, így megérkezhetnek a lehetőségek hozzád.

Kígyó hónap: Határozottság, józanság és kitartás hatja át a szeptemberi napjaid. A döntéseidre kevésbé hatnak az érzelmek, de az érzéseidet mégsem hagyják érintetlenül. Ebben az időszakban számtalan lehetőség, feladat jöhet, amelyekben kell majd a kitartás és az erő. Változások lehetnek a munkádban, intenzívebb, érdekesebb feladatokra számíthatsz és a kapcsolati hálódat is bővíteni tudod.

Kígyó nap: Romantikus szelek fújdogálnak a Kakas hónapjában, ami nagyon jól jön, ha épp szingli vagy. Kezdeményezz találkozót, fogadd a megkeresést és nem marad el a siker! Ha van társad, úgy a napi rutin, az élet hétköznapi feladatai meglehetősen lekötnek benneteket, kevesebb tér adatik a romantikának. Ellenben nagyon hatékony napjaitok lesznek a közös otthon és tervek vonatkozásában.

ló LÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő  által képviselt energiára nincs hatással.

kecske KECSKE

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KECSKE által képviselt energiára nincs hatással.

majom MAJOM

Majom év: A külvilág vonzóbbnak talál most téged, ezért könnyebben megy majd az ismerkedés is, akár szakmai, akár személyes célok érdekében.

Majom hónap: Következetes és céltudatos napok jönnek, az érzések a legkevésbé sem tudnak eltéríteni kötelezettségeidtől. Ami különösen hasznos, mert a hónap feladatai kihívások elé állítanak, szükség lesz a erődre és kitartásodra. A munkában új lehetőségek és megbízások várhatók, ahol a tisztán látás és határozottság és a megfeszített munka nagy eredményeket hozhat. A kapcsolatrendszered bővülhet, illetve a meglévők segítségével előrébb léphetsz a szakmai ranglétrán.

Majom nap: Nem a cseppfolyós érzésekről szól ez a hónap, kevésbé leszel elnéző a párod gyengeségeit illetően és tőle is számíthatsz kritikus szavakra, amennyiben nem korrekten cselekszel. Az egyenesség hangsúlyossá válik a meglévő és az esetleges új kapcsolatodban is. Ebben a hónapban nagyon határozott tudsz lenni, az érzelmek nem gyengítenek el, sőt, akár túlságosan keménnyé is válhatsz. Ugyanakkor társ hiányában most elég jó esélyed van új kapcsolat kialakítására.

Kakas KAKAS

Kakas év: A kapcsolatépítés és a változások éve és hónapja, melyek új lehetőségeket hoznak neked. Figyelmet tudsz generálni, megszólíthatsz új partnereket, ügyfeleket, ha kilépsz a komfortzónádból.

Kakas hónap: A munka és a személyes kapcsolataid különös hangsúlyt kapnak szeptember hónap folyamán. Amennyiben rendben van ezen a területen minden, úgy leginkább további javulásra, váratlan lehetőségekre, kellemes eseményekre számíthatsz. Ellenben, ha már az egész év a bizonytalanságról szólt eddig is, akkor nagy az esélye, hogy fordulóponthoz érkeznek az események. Ezek pozitív fordulatok is lehetnek, például most találhatsz új pozíciót vagy érdekesebb feladatokat kapsz, vagy csak végre békén hagynak és csinálhatod, amit szeretsz. Sajnos, nem kizárt, hogy ez a hónap negatív eseményeket okoz a munkádban, kollégáid, barátaid és családod vonatkozásában. Minél hamarabb tudatosítod, hogy a mögöttes cél az, hogy végre elmozduljanak a dolgok a változás és javulás irányába, és teszed meg a szükséges lépéseket, annál hamarabb oldódik meg a probléma.

Kakas nap: Ha van társad és van probléma is, akkor az erővel törhet fel, megjelenhetnek büszkeséget sértő helyzetek, okoskodások, de ha nem a felszínre koncentrálsz, félre teszed az egód, akkor meglátod a mögöttes mondanivalót és meg tudod oldani a problémát úgy, hogy a végén sokkal jobb lesz a kapcsolat, mint remélted. Ha nincs párod, akkor ez a hónap az utadba sodorhat valaki figyelemre méltót, sőt akár a nagy Ő-t is!

KutyaKUTYA

Kutya év: Zűrzavaros idők jönnek, sok konfliktus és/vagy zajos események lehetnek a környezetedben. Légy megértő a barátaiddal, lehet, most több figyelemre lesz szükségük.

Kutya hónap: Kutya hónapban születve a munkádban lehetnek konfliktusok, melyeknek az eredendője valamilyen korábbi probléma, amit eddig nem vettél olyan komolyan. Váratlan események, nyílt vagy lappangó feszültségek nehezíthetik a napjaidat. Sokat segít, ha van valaki, akivel megbeszélheted a problémákat. Esélyes, hogy valamilyen feladat, munka ismét felbukkan, amire számítottál vagy ami még nem lett befejezve. Másrészt lehetnek igazán bulis napok is kollégákkal, barátokkal, családdal, ezért légy nyitott a társasági eseményekre, mert igazán pezsgő közösségi élet vár rád!

Kutya nap: Az otthonod a figyelmed középpontjába kerül, késztetésed lehet, hogy most extra széppé varázsold, valamit felújíts és utána büszkén mutogasd másoknak. A pároddal, ha vannak feszültségek, kissé puskaporos lehet a hangulat, főként olyan ügyek miatt, amelyek már régebb óta okoznak nézeteltéréseket. Ha nincs párod, akkor érkezhet valaki hozzád, aki már korábban is fontos volt neked, avagy olyan, akivel rögtön megtaláljátok a közös hangot.

DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő DISZNÓ által képviselt energiára nincs hatással.

patkany PATKÁNY

Patkány év: Ha szeretnéd bővíteni a kapcsolatrendszered, új lehetőségekre vágysz, akkor most könnyebb dolgod lesz, mint gondolnád, mert minden azt segíti, hogy ez gördülékenyen menjen.

Patkány hónap: A munkahelyi problémák kiéleződhetnek a hónap folyamán és döntési helyzetbe hozhatnak. Álláskeresés esetén viszont pozitív fordulatra is számíthatsz, megtalálhatod az ideális pozíciót, avagy új ügyfeleket tudsz megszólítani. A kapcsolatteremtés és üzletfejlesztés jóval egyszerűbb lesz, mert most nem csak Te leszel nyitott az újra, hanem üzleti partnereid is. A személyes konfliktusok esélye meglehetősen nagy, főként, ha belelavíroztad magad korábban valamilyen számodra negatív helyzetbe, megalkudtál valamiben vagy alárendeled magad más akaratának.

Patkány nap: A szeptemberi napok a személyes kapcsolataid, ezen belül a szerelmi életed is alaposan felkavarhatják. Tisztábban látod magad a meglévő kapcsolatodban, fel fog tűnni, ha valami nem működik jól. Most már nem lehet a szőnyeg alá söpörni a problémákat, így az egyetlen irány az előre. Ez fájdalmas folyamat lehet, mert helytelen döntésekkel, hozzáállási problémákkal senki sem szembesül szívesen, jobb inkább a környezetre, a külvilágra fogni mindent és mosni kezünket. A Kakas hónapjában erre nem lesz lehetőséged, mert úgy fognak alakulni a dolgok, hogy folyamatosan szembesítésre késztessenek. Egyszerűen kikényszerítik belőled legalább azt, hogy végiggondold és tudatosítsd, mi is a valós helyzet, jobb esetben a cselekvést is.

BivalybetuBIVALY

Bivaly év: Nagy nyüzsgést tapasztalhatsz a környezetedben, melyek felkeltik az érdeklődésed. Ha új impulzusokra vágysz, mindenképp nyiss a világra!

Bivaly hónap: Az elkötelezett munka, és a szolidaritás hónapja. A szeptemberi napokban alapérték lesz a korrektség, nehezebben fogod elviselni a hazug, sunyi embereket és keményebben is reagálhatsz rájuk. Munka szempontjából viszont kedvező időszak köszönt be, akár szakmai előrelépésre, illetve kapcsolati hálód növekedésére számíthatsz.

Bivaly nap: Párkapcsolatban élve a kötődés fokozódik, de az érzelmek inkább takaréklángon égnek. Most az együtt cselekvés, teherviselés időszaka van, bármit meg tudtok együtt valósítani, amit csak szeretnétek. Ha nincs társad, akkor viszont lesz lehetőséged új párra találni. Ne engedd, hogy túlzott racionalitásoddal elriaszd a jelentkezőt.