fbpx

Márciusban nagyon nem mindegy, hogy mire fókuszálunk rá, mert az teremtődik meg, ami a figyelmünk középpontjában lesz!  Igen, itt van ez a nyavalyás vírus és nem valószínű, hogy a következő hetekben teljesen magunk mögött tudhatjuk, hiszen olyan bolygóállások uralkodnak, melyeknek van betegségre utaló jelentése is. DE! És ez egy nagyon hangsúlyos DE! Annál lesz ez központi téma, akinek a gondolatait a betegség, félelem és az aggodalmaskodás járja át. Aki képes józan megfontoltsággal kezelni ezt a helyzetet, éli az életét tudatosabb óvatossággal, annak kevesebb gondja lesz ezzel. Már csak azért sem, mert a Nyúl hónapja az új kezdetről, nyiladozásról és főként idén a kapcsolatok, érzések és a szerelem megéléséről szól.

A Nyúl és a Patkány is Romantikus szimbólumok a kínai asztrológiában, amely nem csak a szerelmi, hanem valójában bármilyen kötődést elősegítenek. Ritkán adódik ilyen hónap, amikor minden ennyire a személyes kapcsolatokról megéléséről szól. Ez olyan lehetőségeket teremt, amelyet vétek lenne kihagyni! Szélesre tártak a kapuk a társkeresésnek, a ismerkedésnek, barátkozásnak, szórakozásnak, csak élni kell vele! Mindegy mire használjuk ezt az energiát, mert mindenre működni fog. Ha nincs társunk, akkor bátran kezdeményezzünk vagy engedjünk a hódításnak. Párkapcsolatban élve se csodálkozzunk, hogy ennek ellenére ki-ki kacsingatunk, mert megtetszik egy csillogó szempár, egy formás alak. Igen, ez a hónap erőteljesen szól a szexualitásról is, annak minden pozitív és negatív velejárójával. Vagy, ha szeretnénk új üzleti partnereket, megbízásokat, akkor ez is elérhető cél. Új termékünk, szolgáltatásunk bevezetését, hirdetését is ideális erre a hónapra időzíteni. Avagy, ha csak szimplán társaságra vágyunk, akkor vegyük fel a kapcsolatot régi ismerősökkel, élesszük újra barátságainkat vagy kössünk újakat. Biztosak lehetünk benne, hogy mindez a Nyúl hónapjában lényegesen gördülékenyebben fog menni. Ez még akkor is megvalósítható a 2020-as Yang Fém Patkány évében, ha nem akarjuk vagy tudjuk személyesen megtenni, mert a fém elemhez tartozik az internet és a technikai kütyük, így virtuálisan is kiválóan fog működni a kapcsolatteremtő energia.

Továbbá a rendelkezésünkre áll a Nyúl hónapjában a teremtés csodálatos “eszköze”, amivel kiemelkedő teljesítményt és eredményeket érhetünk el. És ehhez semmi különleges tudás, képesség nem szükségeltetik, pusztán annyi, hogy energiát fektetünk abba, ami igazán érdekel avagy fellelkesít a következő napokban. Lehet, a kezdetekkor még nem tűnik majd minden egyszerűnek, talán több nehézséget veszünk észre, de csak menjünk bátran tovább az úton, ne adjuk fel, mert sikerülni fognak a terveink. Fókuszáljunk a megoldandó problémákra, ne bagatellizáljuk el, de ne is nagyítsuk fel. Higgyünk abban, hogy nagy potenciál van ebben a hónapban, aki kihasználja a kedvező lehetőségeket, az sikeres hónapot fog megélni.

Ugyanakkor azt is érdemes szem előtt tartani, hogy vannak lehetséges buktatói is a Nyúl hónapjának, melyek személyes kapcsolatainkban, illetve a vágyainkban gyökereznek. Akinek vannak zűrös kapcsolatai, problémás szerelmi élete, esetleg munkahelyi problémái az tapasztalhat fokozódást a nehézségekben, akár nagy lejtmeneteket is . Sok olyan helyzet lesz, amely fordulópontra érkezik, mert az élet szembesíteni fog azzal, ami nem jól működik az életünkben. Ugyanígy a vágyakat is megjáratja ez a hónap. Többen találkozhatnak olyan helyzettel/emberrel, ami/aki kivált valamiféle álmodozást, vágyakozást, akár olyan mértében, hogy nem látjuk majd a fától az erdőt. Aki hagyja elcsavarni a fejét önnön képzelete által vagy engedi magát befolyásolni különböző “mézesmadzag” lehetőségek, helyzetek vagy emberek által, nos, nekik lehetnek bonyolult megéléseik. Ezek felkorbácsolják az érzéseket, mintha kaptunk volna egy nagy boldogsághormon fröccsöt, ezáltal téve a körülményeket, a gondolkodásunkat zavarttá, így nehezítve meg a döntéseket.  Ez hihetetlen sok energiát visz el és korántsem biztos, hogy megéri. Lesz ugyan, aki kifacsarja az életből a megvalósulást, néhányan sikerélményt élnek meg, de aki nem képes letisztult valóságában felmérni a dolgokat, az csak a hónap végére döbben rá, hogy felesleges volt az egész.

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a KUTYA szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. 

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Március 9., 11., 15., 23., 27.

Április 2.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Március 7., 8., 12., 19., 20., 24., 31.,

Április 1.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Tigris év: Haladj előre, nyiss az új kapcsolatokra, mert most minden új ötlet, lehetőség a tágabb környezetedből, esetleg barátokon keresztül érkezik. Építgetsd a kapcsolatrendszered, később még jól jöhetnek az új ismeretségek.

Tigris hónap: A lehetőségek hónapja, ami segít az előrelépésben, fejlődésben. Ha munkát keresel, akkor most elég jó esélyekkel váhatsz neki. Meglévő feladataidban főként a kollégáidnak köszönhetően eredményesebb lehetsz, avagy könnyebben halad majd velük együtt a munka. Kérj segítséget, ha szükséged van rá és ne feljtsd el kimutatni háládat, ha kapsz!

Tigris nap: A meglévő kapcsolatokat erősíti a Nyúl hónapja, az együtt megkezdett úton való haladást is támogatja. Ne nagy hókuszpókuszra számíts, inkább a kiegyensúlyozott hétköznapokra, kevés vagy kevesebb konfliktusokkal. Szingliként elég jó esélyek mutatkoznak a párra találásra!

nyúl NYÚL

Nyúl év: A történések most nem annyira benned, hanem körülötted zajlanak. Meglepően jó lehetőségek, újdonságok, új kapcsolatok jelenhetnek meg eddig ismeretlen területekről.

Nyúl hónap: Most ki fog derülni, hányadán állsz a munkáddal, feladataiddal, kollégáiddal és sok személyes kapcsolatoddal. Amelyekkel minden rendben, ott további emelkedést, pozitív eseményeket fogsz megélni. Azonban a nem működőket a Nyúl hónapja meglehetősen nagy próbatételnek és nagy változásoknak teheti ki. A cél az, hogy elmozdulj egy rosszabb állapotból jobb felé. Lehetnek körülötted most olyan emberek is, akik nem feltétlenül akarnak jót neked, vigyázz kinek mit mondasz, hogyan kommunikálsz! Esélyes változás a munkádban, feladataidban, üzleti kapcsolataidban.

Nyúl nap: Ha párkapcsolatban élsz, úgy a társad gondoskodása, pozitív figyelme növekedhet irántad. Ha épp annyira nem fényes a kapcsolatotok, akkor ez a hónap komoly nehézségek és/vagy döntési helyzetek elé állíthat benneteket. Szingliként viszont eljött a te időd, vesd bele magad az ismerkedésbe, de ne engedd, hogy rózsaszín álmok vakítsanak el!

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Sárkány év: Az ismeretlenségből egyszercsak felbukkanhat valaki vagy valami, ami valójában annyira mégsem ismeretlen. Fontos üzenetet hozhatnak, figyelj rájuk!

Sárkány hónap: Amiért megdolgoztál, annak gyümölcsét most fogod learatni. Akár pozitív, akár negatív értelemben. Meglévő hatósági, jogi ügyeidben jelentőségteljes változás, eredmény születhet. Ugyanígy a munkád során is több figyelem irányulhat a hatósági ügyekre, ez az az időszak, amikor kiemelten fontos, hogy törekedj az etikus, korrekt viselkedésre, hivatali ügyeidet illetően (hatóságok, szabályok, stb.) pedig még inkább tartsd szem előtt a szabályokat, mert ebben a hónapban a rossz döntéseid hatásával szinte azonnal szembesülni fogsz.

Sárkány nap:  Felbukkanhatnak emberek, akikkel már volt korábban dolgod, régi ismerősök, barátok, szerelmek kereshetnek fel, mert velük valamilyen le nem zárt feladatod van még. Az otthon vonatkozásában időszerű feladatok válnak aktuálissá. Az egészség témája is a porondon lesz, jobban kell ügyelned magadra, az étkezésedre és a megfelelő pihenésre is, ez a hónap jobban hajlamosít a betegségekre.

kígyó KÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kígyó által képviselt energiára nincs hatással.

ló LÓ

Ló év: Váratlan, meglepő, olykor feszült események átélője lehetsz. Azt is gondolhatod, hogy teljsen felbolydult körülötted minden és mindenki.

Ló hónap: Ez most a nagyobb változások időszaka. Amúgy is a 2020-as év a megújulás jegyében telik, a nyitány pedig a Nyúl hónapja. Válthatsz munkát, kaphatsz új megbízásokat, avagy felismerve, hogy a jelenlegivel egyáltalán nem vagy elégedett, nyitottá válsz a változtatásra. Amennyiben már érlelődik benned az elégedetlenség, feszültnek érzed magad a meglévő helyzet miatt, akkor valóban érdemes lesz elgondolkodnod azon, miben is kellene megújulni. A személyes kapcsolataidban is jelentős eseményekre számíthatsz, melyek nem lesznek mindig felhőtlenek, főként akkor nem, ha már amúgy is vannak köztetek problémák.

Ló nap: A nem működő kapcsolatot a Nyúl hónapja mondhatni teljesen ellehetetleníti. Most végképp szembesülni fogsz vele, miért is ne maradjatok együtt. Csak a kölcsönös megújulás segíthet, de ehhez mindkét félnek fel kell ismernie, hogy miben kell változnia. A jól működő kapcsolatban is hozhat mélypontokat ez a hónap, muszáj lesz megbeszélni a felmerülő problémákat. Esélyes költözés, felújítás, bármilyen esemény az otthonnal kapcsolatban. Ha nincs társad, akkor most találkozhatsz valakivel, aki megszínesíti a napjaidat!

kecske KECSKE

Kecske év: Haladni kell a korral és ez most menni is fog neked, mert friss ötletek, újító hatások érnek majd. Ha változtatni szeretnél, úgy ne a megszokott “csatornákon” keresd a lehetőségeket, hanem nyiss az új emberekre, területekre.

Kecske hónap: Ha meguntad az eddigi feladataid, akkor itt az idő, hogy elővedd kreativitásod. Engedd szárnyalni a gondolataidat, mert most teremtődinek meg azok az ötletek, melyek segítenek a továbbfejlődésedben. A korábbi nehézségek után most kedvezőbb időszak következik, az eddig befektetett munka, figyelem, erőfeszítés eredményei termőre fordulhatnak!

Kecske nap: Kellemes, kényelmes napok jönnek, melyek hatását a párkapcsolatodban is érezheted. A társaddal alkotó folyamatokat, együtt fejlődést élhettek át. A problémák enyhülnek, könnyebb most szót érteni egymással, ha pedig egyedül vagy, akkor mutatkozik esély rá, hogy rád találjon a szerelem.

majom MAJOM

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Majom által képviselt energiára nincs hatással.

Kakas KAKAS

Kakas év: A kapcsolatépítés és a változások éve és hónapja, melyek új lehetőségeket hoznak neked. Figyelmet tudsz generálni, megszólíthatsz új partnereket, ügyfeleket, ha kilépsz a komfortzónádból.

Kakas hónap: Nagy változások előtt állsz és a Nyúl hónapja már be is robbanthatja ezeket. Változhat a munkád, feladataid, családi események sokasodhatnak, de leginkább a személyes kapcsolataidra lesz hatással ez a hónap. Ha már érzed magadban a feszültséget, de nem teszel semmit, úgy külső nyomás hatására is bekövetkezhetnek, de ilyenkor már nem mindig kellemes események formájában. A környezetedben is sok változás esélyes, akár kisebb-nagyobb konfliktusok is.

Kakas nap: Nehéz időszak ez most a párkapcsolatnak, mert minden problémát a felszínre hoz, így sajnos növekszik az esélye a feszültségnek is. Az elkövetkezendő napokban nem nagyon akaródzik majd felvállalni önmagad, sőt hajlamos leszel bármire rábólintani, csak hagyjanak békén, majd persze teszed a dolgod a saját elgondolásod szerint. Azonban ne hidd, hogy mindenki elsiklik afelett, amit mondtál vagy ígértél, mindig lesznek körülötted olyanok, akik ha nem is tudatosan, csak az érzések szintjén tisztában lesznek vele, hogy ott abban a pillanatban nem vagy őszinte. Javaslom, kövesd a saját utadat, de ne vállalj vagy mondj olyan dolgot, amihez nincs kedved, vagy időd, mert az ezzel sok számodra egyébként kedves embert tudsz akaratlanul is megbántani. Esélyes változás az otthonoddal vagy társad életében is.

KutyaKUTYA

Kutya év: Minden új lehetőség, változás, esemény főként a tágabb környezetedben zajlik, ismeretlen emberek lesznek rád nagy hatással.

Kutya hónap: Új, lelkesítő időszak következik, számtalan lehetőséggel, változással. Az elindító mindig te leszel, mert akarsz valamit, kreatív ötleteid lesznek vagy felkelti valami az érdeklődésed és ezért plusz energiákat tudsz megmozgatni. Lehet ez új munkahely, feladatok, ügyfelek, szolgáltatás. Teljesen tőled függ. A munkádban gyorsul a tempó, sok-sok megoldandó feladat vár rád, melyekben néha nehéz lesz helyes döntéseket hozni. Azt javaslom, ne kapkodd el, szánj időt a mérlegelésre és hallgass a megérzéseidre.

Kutya nap: Nagymértékben nő meg az igényed a romantikára, reméled és talán el is várod a párodtól – ha van -, hogy több figyelmet szenteljen neked, s ha ezt megkapod, úgy szenvedélyes ragaszkodással hálálod meg azt. Ellenben, ha nem, nos akkor esélyes, hogy házon kívül keresed majd a pozitív visszajelzéseket. Szingliként pedig valóban itt az idő, hogy kitárd a szíved és engedd, hogy a kapcsolódási energiák érvényesülhessenek és egy szerető szív rád találhasson!

DisznóDISZNÓ

Disznó év: Új fuvallatok, érdekes ötletek és események bukkanhatnak fel a semmiből. Bővülhet a kapcsolatrendszered meglévő barátságaidnak és/vagy nyitottságodnak köszönhetően.

Disznó hónap: A lépésről-lépésre való fejlődés hónapja ez. Lassan indul, nem is olyan látványosan, de pár hét múlva már látni fogod, hogy megérte-e a befektetett energia. Ha szeretnél új feladatokat, akár új munkát is, akkor most érdemes elkezdeni keresgélni. A meglévő feladatiadban, pozíciódban kedvező előrelépés várható. A családi/baráti viszonyok is javulnak, sőt, akár új ismeretségek is felbukkanhatnak.

Disznó nap: Párkapcsolatot erősítő energiák érvényesülnek, melyek a korábbi feszültségeket elsimítják és jóval harmonikusabb időszakot vetítenek előre. A hangsúly most az együtt fejlődésen lesz, vagy te vagy a párod pozitív lehetőségekkel találkozik, illetve az otthonotokban is lehetnek kisebb-nagyobb, de mindenképp előre mutató változások. Ha nincs társad, akkor most több ismerkedési alkalmad lesz.

patkany PATKÁNY

Patkány év: Ha szeretnéd bővíteni a kapcsolatrendszered, új lehetőségekre vágysz, akkor most könnyebb dolgod lesz, mint gondolnád, mert minden azt segíti, hogy ez megvalósuljon.

Patkány hónap: Nem egyszerű hónapnak nézel elébe, sőt, az is lehet, hogy már aktívan zajlanak az események a munkádban, személyes kapcsolataidban, családodban. Ha nem is, akkor is számíthatsz érdekes eseményekre, melyek alaposan felkavarják az állóvizet. Több lehetőség, változás esélyes, de mielőtt döntenél valamiben, gondold át alaposan, vajon jól látod-e a dolgokat, nem vakítanak-e el a vágyaid, illetve valóban reális információk birtokában vagy-e. Könnyű most tévesen megítélt helyzetekbe, kapcsolatokba belefutni, rápörögni valami olyan dologra, kapcsolódni valakihez, ami/aki a végén nagy csalódást fog okozni. Ugyanakkor tökéletes kapcsolatépítő időszak, mely révén új lehetőségek várnak rád.

Patkány nap: A szerelem, romantika top téma lesz ebben a hónapban, ha van párkapcsolatod, ha nincs. A harmonikus kapcsolatot emeli a Nyúl hónapja, kellemes eseményekkel fűszerezi, de még az ellaposodottad is fel tudja dobni. Ugyanakkor a menthetetlen kapcsolatokat a következő napok komoly döntések elé állítják. A szexualitás hangsúlyos lesz, akár azért mert van, akár mert nincs, csak nagyon vágysz rá. Szívesebben ismerkedsz, flörtölsz és könnyebben el is csábulhatsz. Akit ebben a hónapban ismersz meg, azzal nem árt lassan haladni és a lehető legjózanabbul feltérképezni a személyiségét, körülményeit és szándékait.

BivalybetuBIVALY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Bivaly által képviselt energiára nincs hatással.