fbpx

Különleges lesz ez a hónap, sok minden utal arra, hogy valóban felgyorsul az élet, de azért nem nem minden lesz úgy, mint korábban. A betegség ebben a hónapban is jelen lesz (mondjuk ehhez az információhoz nem kell nagyon asztrológia sem), de kevésbé fog korlátozni. Még, ha akarná se tudná megtenni, mert mindenkiben fokozódik a szabadságvágy. Lazulnak a külső szabályok is, ezért szükség lesz a belső kontrollra. Sokan fognak aggodalmaskodni, talán jobban is, mint kellene.

Vannak ugyanakkor pozitív jelek is, mégpedig a két Erény Csillag a Kígyó hónap induló horoszkópjában, egyfajta Égi védelemre, szerencsés eseményekre utal és számos rizikós helyzeten segít át. Többen olyan változásokra, megújulásokra számíthatnak, melyek az eddigi stagnálásból vagy visszaesésből végre előremozdítanak. A két Erény csillag óvatos reménykedésre ad okot a vírussal kapcsolatosan is. Ehhez viszont továbbra is szükség lesz az önuralomra, amit a hangsúlyos fém elem – az kontroll és önkontroll, védekezés, védelem megtestesítője – üzen nekünk. Lehet nyüzsögni, de nem elfelejteni, hogy mi van a háttérben!

Szinte mindenki számíthat kisebb-nagyobb változásra. Lesz akinél kényszerűségből, de még többeknél belső indítatásból fakadó. Ez utóbbi a megfigyeléseim szerint jobban szokott elsülni, mint amikor már kívül-belül mutatkoznak a jelek, hogy el kellene indulnunk valamerre, de nem tesszük. Na, ilyenkor szokott az Univerzum páros lábbal kirúgni a stagnálásból, olyan mellékes körülményekre már nem adva, hogy a folyamat fájdalmas-e nekünk vagy sem. Csak a végeredmény számít, az pedig az esetek többségében valamilyen jobb irány szokott lenni. Akinél aktuális lesz a változás, az már belül is fogja magában érezni, akár nyugtalanságként, akár úgy, hogy tele lesz új ötletekkel. Sokan csak azt fogják érezni, hogy nagyon mennének már és igekeznek visszatérni a korábbi életükhöz.

Meglehetősen szenzitív hónap lesz ez, megjelenik a lelki finomság, továbbá az egó és az érzelmek érzékenysége lesz jelen. Lesz szemünk, érzékelésünk a különlegesre, a szépre, és ez segít mindenféle megújulást. Igazán egyedi megoldások születnek majd általa. Jót tesz a kapcsolatoknak is, növeli az együttérzés képességét, így kevésbé trappolunk át a másik fél érzelmein, akár tettel, akár bántó szavakkal. A Kígyó hónap árnyoldala, hogy azok az emberek, akikben amúgy is van némi mártír hajlam, bennük ez most csúcsra törhet. Túl sokat gondolkodni nagyon nem lesz ajánlatos nekik (sem), mert hajlamosak lesznek mindig a “félig üres a pohár” oldaláról látni a dolgokat. Olyat is magukra vehetnek, ami nem nekik szól vagy ami mögött semmi hátsó szándék nincs, sértődőssé, síróssá válhatnak.

Végül a Kígyó hónap, mint Utazó Ló szimbólum kiemelkedő üzenete a megújulás, utazás, felújítás, költözés is. Ezek most kifejezetten támogatottak, de nem ám csak úgy hirtelen ötlettől vezérelve, hanem jól megtervezve fog igazán jól működni. Aki anyagilag szeretne megerősödni annak azt javaslom, hogy helyezzen nagyobb hangsúlyt a kapcsolatépítésre, marketingre, illetve merészkedjen ki olyan területekre, amelyeket eddig még nem fedezett fel. Nem érdemes most a megszokotthoz ragaszkodni, illetve szenteljünk nagyobb figyelmet magunk, munkánk, termékünk, stb. kellemes, minőségi, egyedi megjelenésének. Merjünk kitűnni az átlagból, mert erre most nagyobb “kereslet” lesz.

Mivel ismét jobban beindul az élet, többen szinten kitörnének a bezártságból, nem árt majd ismét jobban odafigyelni a közlekedésre, mert ez a hónap ismét több balesetet eredményezhet.

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a MAJOM szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. 

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Május: 10., 12., 16., 22., 24., 28.,

Június: 3.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Május: 8., 9., 13., 20., 21., 25.,

Június: 1., 2.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Tigris év: Ami eddig aktuális volt, az most is az lesz. Ráadásul elég intenzíven zajlik az élet körülötted. Ha szeretnél valamilyen változást, akkor érdemes lesz becsatlakozni ebbe a nyüzsgésbe, mert az új lehetőségek ott lesznek.

Tigris hónap: Változások esélyesek ebben a hónapban, ha már amúgy is mutatkoznak jelek rá, hogy várhatóak, akkor most tényleg számíthatsz rájuk. Jó és rossz értelemben is, a lényeg, hogy ne érjen meglepetésként. Márpedig érhetnek, mert ebben a hónapban a felszínre jöhetnek félreértésekből adódó problémák, akár a munkádban, kollégákkal, családoddal. Viszont azok az előremutató változások is, melyekben esetleg régóta reménykedsz, ezek most aktivizálódhatnak, úgymint új munka, új ügyfelek, üzleti lehetőségek. Érdemes olyan csatornákra is nyitni, amelyek korábban nem voltak számodra opciók, ezek hozhatnak anyagi előrelépését is.

Tigris nap: Meglehetősen érzékeny ez a hónap párkapcsolat szempontjából, leginkább akkor élheted meg nehezen, ha már amúgy sem rózsás a helyzet a párod és közted. Mindketten érzékenyebbek, sértődősek lehettek, ezért jó, ha előbb gondolkodsz, mielőtt indulatból szólnál, ezzel egész sok konfliktust tudsz elkerülni. Ugyanakkor, ha nincs jelenleg társad, most megismerhetsz valakit, aki jelentős hatást gyakorolhat rád.

nyúl NYÚL

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Nyúl által képviselt energiára nincs hatással.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Sárkány által képviselt energiára nincs hatással.

kígyó KÍGYÓ

Kígyó hónap: Mozgalmasságra számíthatsz a környezetedben, sok hatás, hír, élmény ér, ha otthon maradsz, ha kimozdulsz otthonról. Minden újítás, extra lehetőség is váratlanul, általad nem várt helyről érkezhet.

Kígyó hónap: Minden szem most a munkádra szegeződik. Ha eddig unatkoztál vagy kényszerpihenőn voltál, most már nagy eséllyel beindul az élet. Ha változásra van szükséged (akár tudatos vagy rá, akár nem), akkor az most meg is fog történni. Egész jók a kilátások erre a hónapra, de minden pozitív esemény csak akkor tud megvalósulni, ha előtte megtörténik a “nagytakarítás”, azaz a már nem működő helyzetek, kapcsolatok változnak vagy megszűnnek. Jöhet most új munka, megbízás, üzleti lehetőségek. Esélyes, hogy többet kell jönnöd-menned, gondolkodnod a munka vagy a családod miatt, avagy nagyobb tempóra kell kapcsolnod a feladataidat illetően.

Kígyó nap: Különösen kecsegtető ennek a hónapnak az energiája a párkapcsolatodat illetően. Most sokkal kiegyensúlyozottabbá válhat, a párod részéről megkapod azt a figyelmet, amire mindig is vágytál és te is többet tudsz neki szentelni. Ha nincs társad, akkor most érdemes nyitottnak lenni a társkeresésre, mert az utadba sodródhat valaki, aki megfelel az elképzeléseidnek. Sajnos viszont a már halódó kapcsolatokat ez a hónap sem tudja megmenteni…sőt, tovább fokozhatja a problémákat.

ló LÓ

Ló év: Végre beindul körülötted az élet, elkezdenek alakulni a dolgok a környezetedben, több új lehetőséged is lesz, csak meg kell ragadnod őket.

Ló hónap: Ha eddig visszafogottabb voltál vagy úgy érezted, hogy meg van kötve a kezed, nem tehetsz semmit, akkor az a jó hír, hogy ez a hónap már több teret enged a cselekvésnek. Lehet, hogy ehhez újabb területeket kell meghódítanod, utána kell menned a dolgoknak, de legalább lesznek már lehetőségek. Ha nincs munkád, akkor most keress, mert esélyesebb, hogy találsz is valamit. Ha van, akkor azt tapasztalhatod, hogy több vagy intenzívebb lesz.

Ló nap: Élhetőbbé teszi ez a hónap a kapcsolatokat, mert melegséget, egységérzetet visz bele. A rossz viszonyt is képes javítani, a jól működőt pedig különösen magas szintre tudja emelni. Ha nincs párod, akkor most megismerhetsz valakit, aki felkelti az érdeklődésed.

kecske KECSKE

Kecske év: Ismét a derült égből pottyanhat valami új az életedbe, amiből egész jó dolgokat lehet kihozni. A környezeted aktívabbá válik, ha új kapcsolatokra, ügyfelekre, megbízásokra van szükséged, akkor most nyiss eddig fel nem fedezett területek felé.

Kecske hónap: Esélyes, hogy zűrzavaros éved van akár a munkában, akár az érzéseidben. Ezt a májusi Kígyó hónap nem képes teljes mértékben ellensúlyozni, mégis lehetőséget ad arra, hogy javuljon a helyzet. De ehhez te is kellesz! Ha munkahelyi problémáid vannak, úgy ez a hónap eredményes lehet a megoldások, illetve új állás megtalálása szempontjából. Ha az érzéseidben van szükséged támogatásra, akkor most keresd családtagjaid, barátaid és kérd segítségüket vagy ha nekik van erre szükségük, te is nyújtsd ezt a számukra.

Kecske nap: Egész jó hónapnak néz ki párkapcsolati szempontból. Szinte csak a menthetetlen kapcsolatokat nem tudja jobb irányba fordítani a Kígyó energiája, de ha nem az, akkor most nagyobb harmóniára, egységérzetre, együttműködésre számíthatsz. Ha jó a kapcsolatod, akkor eseménytelen, kiegyensúlyozott hónap jön, ha pedig nincs társad, akkor nyugodtan vesd bele magad az ismerkedésbe, mert elég jók az esélyeid megismerni valakit.

majom MAJOM

Majom év: Váratlan események, nyüzsgés, megújulás esélyesek ebben a hónapban, de az is lehet, hogy csak a környezetedben tapasztalod ezeket, a te életedre még nincs annyira hatással.

Majom hónap: Ha nagyon türelmetlen vagy már, mert nem bírod ezt a stagnáló időszakot, akkor mindenképp örülni fogsz neki, hogy végre elindulnak a dolgok. Persze, nem biztos, hogy minden úgy alakul, ahogy tervezted, de unalomra legalább nem kell számítanod. Nagyobb változások, megújulások, és akár nehézségek is jelentkezhetnek a hónap folyamán. A hangsúly azon lesz most, hogy a nem jól működő dolgok távozzanak és adják át a helyüket az újnak. Az ellenállás nem megoldás, inkább figyeld meg, merrefelé terel az élet, mert lehet, ott várnak a jobb lehetőségek.

Majom nap: A párkapcsolatot is próbára teheti ez a hónap, főként akkor, ha a mélyben vannak fel nem dolgozott problémák. Ezek most aztán tényleg a felszínre jöhetnek és felismerésekre, megoldásokra kényszerítenek. Ezen felül ez a hónap hozhat költözést, változást az otthonodban, utazást, megújulást, akár új párkapcsolatot is.

Kakas KAKAS

Kakas év: Zűrzavaros az év, sok kiszámíthatatlanság mutatkozik, de ez a hónap azért nem olyan rossz, csak most az új lehetőségek, megoldások inkább az eddig ismeretlen területekről jönnek.

Kakas hónap: Jó ez az év neked, még ha nehézségeket is hoz. Arra kényszerít, hogy változtass! Májusban már esélyed lesz arra, hogy egy lépést előrébb lépj, például szakmai téren ismét felhívd magadra a figyelmet valamivel, ami által magasabb pozícióba vagy elismertségbe kerülhetsz. Ha munkát keresel, változtatnál, most elég jó esélyeid lesznek. A lényeg, hogy magadhoz mérten legyél maximálisan korrekt, ne gondold csípőből, hogy nálad az igazság és azt se fogadd el mástól, ha ő ugyanezt állítja magáról.

Kakas nap: Amennyiben nem harmonikus kapcsolatban élsz, azt fogod érezni, hogy szívesebben vagy egyedül, a saját érdekeid, érzéseid ebben a hónapban inkább fontosabbak lesznek, mint a párodé. Ennek ellenére, ez még egész nyugodt hónapnak néz ki. Amennyiben szeretetteljes a kapcsolatod a pároddal, akkor ez a hónap előremutató fejlődést hozhat, lehet ez összeköltözés, a közös otthon fejlesztés, eljegyzés, esküvő. Ha pedig nincs társad, akkor ez a hónap már hozhat új ismeretséget!

KutyaKUTYA

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kutya által képviselt energiára nincs hatással.

DisznóDISZNÓ

Disznó év: Ez az év már egy fokkal nyugodtabb neked, de ez a hónap hozhat még meglepő fordulatokat. Főként olyan területekről, emberek által, akik nem a mindennapjaid részei.

Disznó hónap: A május eredményezhet áttörést a munkádban, változást, megújulást. Ráadásul igencsak váratlanul robbanhat be minden, jó nagy felfordulást, sok-sok felfoglaltságot, számtalan intézendőt eredményezve. Alacsony szinten esélyesek konfliktusok is főként munkatársakkal, családtagokkal, barátokkal, amit úgy előzhetsz meg, ha nem ártod bele magad mások dolgába és nem veszel mindent véresen komolyan.

Disznó nap: Szakítópróba lehet a május, de csak akkor, ha amúgy sem működik már jól a kapcsolatod. Ha igen, akkor inkább kisebb feszültségek, esetlegesen az otthonnal kapcsolatos változások esélyesek. Ha nincs társad, akkor mutatkozik némi esély az ismerkedésre, de ehhez ki kell mozdulnod a komfortzónádból.

patkany PATKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Patkány által képviselt energiára nincs hatással.

BivalybetuBIVALY

Bivaly év: Többségében hétköznapi eseményekre számíthatsz. Ha valami történik, az inkább azért, mert valaki vagy valami betoppan az életedbe és felkínál valamilyen fejlődési lehetőséget.

Bivaly hónap: Szorgos-munkás hónap, most már valószínűleg jóval több vagy felelőségteljesebb feladatokkal, mint az előző hónapban. Ha eddig negatív fordulatok voltak a munkádban, családi életedben, úgy most kicsit jobb irányba tudnak fordulni az események. Esélyes új munka, új ügyfelek, megbízások, jóval kevesebb érzelmi befolyásoló tényezővel. Kirívó változások most kevésbé várhatók.

Bivaly nap: Vissza minden a rendes kerékvágásba, vége a nagy érzelmi fent-lenteknek, most a gyakorlatias gondolkodás, kicsit a hűvösség is jellemző lehet a kapcsolatban. Ez nem jelent egyáltalán rosszat, főként, ha az elmúlt hónapban sok volt már az összezártság, akkor fog igazán jól jönni ez a mozgalmasabb hónap. Ha nincs társad, akkor esélyes, hogy megismersz valakit, de várhatóan ez inkább a józan szerelem lesz.