fbpx

Unalmasnak korántsem mondható, de helyi szinten egész kellemes hónapnak nézünk elébe. Számtalan esemény, hatás hat majd ránk, melyek többségében a személyes kapcsolatokra fókuszálnak. Ami valljuk be, azért nem olyan rossz, ennyi bezárkózás, korlátozás után.

Akkor lássuk részleteiben milyen területeket érint a júniusi Yang Víz Ló hónap:

A nagy felismerések és változások hónapja ez, ami felhívja a figyelmet azokra a dolgokra, melyekben változnunk vagy változtatnunk kell.  Akinél ez aktuális lesz, az bizony elég egyértelmű jeleket fog kapni, avagy olyan szintű belső késztetés jelenik meg, ami kiváltja előbb-utóbb a cselekvést is. Persze mindig lesznek olyanok, akik nem szeretik különösebben az ilyen helyzeteket, és ezért senki nem hibáztatható, ennek ellenére sokan érkeznek majd válaszúthoz ebben a hónapban. Mindez annak lesz könnyebb vagy akár örömteli ez, aki a változásokra, mint lehetőségként tekint. Többen munkával kapcsolatos eseményekre számíthatnak, ami lehet új munka (ez jól jöhet azoknak, akik esetleg az elmúlt hónapokban munkanélküliek lettek), új ügyfelek, megbízások, változások a munkában, munkakörben.

A célok és döntések változékonyságát is megfigyelhetjük magunkon és a környezetünkben is. Kitartani és nehéz lesz, főként akkor, ha elmúlik a lelkesedés vagy már nem tartja fenn az érdeklődésünket az adott dolog. Nem is kell mindenáron ragaszkodni, most bátran tovább lehet lépni vagy belefogni valami teljesen újba.

A pénzügyekre szintén komoly hatással lesz a Ló hónapja, mely lehet váratlan kiadás és bevétel, avagy meggondolatlan döntések anyagi téren. Olyan események, lehetőségek, melyek teljesen új helyzetet eredményeznek anyagi helyzetünket illetően, avagy a fentebb leírt változások leszenek jelentős hatással a pénzügyeinkre. Összességében ajánlott ebben a hónapban kicsit jobban odafigyelni a kiadásokra, mert nem tudhatjuk, melyik nap kerülünk olyan helyzetbe, amikor kelleni fog a pénz vagy egy jó lehetőséget ragadhatnánk meg, ha lenne hozzá kellő tőkénk. Aki pedig amúgy is hajlamos a költekezésre, az mindenképp fogadja meg ezt a tanácsot.

Ahogy írtam, a személyes kapcsolatokra fokozottan hat ez a hónap, így itt az ideje, hogy ezekben is reformok szülessenek. Ideje lesz az új szerelmeknek, az összeköltözésnek, esküvőknek, sőt a gyermekekáldásnak is. A Ló hónapja a szerelem és a földi örömök megélésének időszaka, mind szellemi, mind testi értelemben. A sok hónapos kényszerű szünet után most többen vágynak majd társaságba, akarják átadni magukat az élvezeteknek, sőt akár át is eshetnek úgymond a Ló túloldalára és tesznek meg olyan dolgokat, amit később meg is bánhatnak. De ez az elenyésző kisebbség lesz, a többiek viszont végre felszabadulnak, társasági életet élnek, a szinglik párra találnak. Végre lehet nyaralni, napozni, izzadni, fagyizni, jókat enni-inni. Kell ennél több?!:-)

A kapcsolatépítés hónapja nem csak a szerelemben segít társra találni, hanem legalább annyira az üzleti életben, munkában is. Így akinek olyan a munkája, amihez kellenek az emberek, közönség, annak érdemes ezt a hónapot kihasználnia. Hiba viszont hiú ábrándokat kergetni, jobban jár az, aki a tényeket veszi figyelembe a döntéseinél, nem pedig a reményeire alapoz.

Néhányan tapasztalhatnak majd változékonyságot a hangulatukban, illetve számtalan váratlan esemény boríthatja fel terveinket. Ebben a hónapban is elkél az alkalmazkodó képesség, a rugalmasság. Konfliktusokat és feszültséget okozhatnak olyan dolgok, melyek felett máskor könnyedén eltekintenénk vagy észre sem vennénk. Ezek jónéhányszor olyan események, melyeknek jóval nagyobb lesz a füstje, mint a lángja. Világszinten, társadalmi szinten pedig továbbra is várhatóak konfliktusok, melyek akár intenzívebbek is lehetnek.

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a KECSKE szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. 

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Június: 6., 10., 16., 18., 22., 28., 30.

Július 4.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Június: 7., 14., 15., 19., 26., 27.,

Július 1.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Tigris év: Kisebb-nagyobb lehetőségek mutatkozhatnak, de esélyes, hogy semmi különös nem történik veled, inkább csak a környezetedben nagy a nyüzsgés.

Tigris hónap: Azt tapasztalhatod, hogy energiával telített vagy, tettre kész és elhivatott, máskor pedig türelmetlenség feszíthet, ami végső esetben ingerültségig fokozódhat. Nagyobb pezsgés és vidámság jelenhet meg akár a környezetben és benned is, ha valaki, hát te biztosan érzed majd, hogy itt a nyár. Ha munkát keresel, új feladatokat szeretnél, akkor most kell cselekedni, mert ez a hónap reménykeltő lehetőségeket tartogat.

Tigris nap: Szenvedélyes napok jönnek, melyek a meglévő párkapcsolatodat összekovácsolják és érzelmekkel telivé teszik. Csak a menthetetlen kapcsolatot nem támogatja ez a hónap, amúgy most nem téma szakítás vagy nagyobb konfliktusok, annál inkább az otthonnal kapcsolatos változások. Párkapcsolat híján legyél nyitott, sőt akár kezdeményező, mert minden adott ahhoz, hogy most megismerj valakit, aki tetszeni fog.

nyúl NYÚL

Nyúl év: A történések nem annyira benned, hanem körülötted zajlanak. Meglepően jó lehetőségek, újdonságok, új kapcsolatok jelenhetnek meg eddig ismeretlen területekről.

Nyúl hónap: Most ki fog derülni, hányadán állsz a munkáddal, feladataiddal, kollégáiddal és számos személyes kapcsolatoddal. Amelyekkel minden rendben, ott további emelkedést, pozitív eseményeket fogsz megélni. Azonban a nem működőket a Ló hónapja meglehetősen nagy próbatételnek és váratlan változásoknak teheti ki. A cél az, hogy elmozdulj egy rosszabb állapotból jobb felé. Lehetnek körülötted olyan emberek is, akik nem feltétlenül akarnak jót neked, vigyázz kinek mit mondasz, hogyan kommunikálsz! Esélyes változás a munkádban, feladataidban, üzleti ügyeidben.

Nyúl nap: A június sűrű eseményekkel színezett hónap lesz. Például változhat a lakhelyed (papíron vagy akár fizikailag is) vagy, ha épp egy végét járó párkapcsolatban vagy, akkor most már odáig fajulhatnak a kellemetlen események, érzések, hogy magad is rá fogsz döbbeni, ez így tovább nem mehet. Még akkor is, ha alapvetően egy jól működő, átlagos párkapcsolatban vagy, lehetnek júniusban olyan érzéseid, hogy ez vagy az nem jó így – akár a párod, akár a saját viselkedésedet, szokásaidat illetően-, és emiatt változást szeretnél. Lehetnek ennek a belső konfliktusnak az okai olyan gátlások, amelyek nagyon mélyen gyökereznek benned, de itt az idő, hogy átlépd a saját határaidat, akár a mindennapi teendőid során, de még a szexuális nézeteidben, szokásaidban is.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Sárkány által képviselt energiára nincs hatással.

kígyó KÍGYÓ

Kígyó év: Az élmények nem a megszokott közegedben várnak, ki kell mozdulnod értük otthonról, akár az országból is. A lehetőségekkel is ugyanez a helyzet.

Kígyó hónap:  Telített leszel tetterővel, azt érezheted, hogy felpezsdül az életed. A munkádban, személyes kapcsolataidban most különösen inspiráló és lelkesítő tudsz lenni. Eljött az ideje a baráti összejöveteleknek, az eddigi népszerűséged még jobban fokozódhat, jópofának, szeretetteljesek fognak érezni, kimondottan jól fogják érezni magukat a társaságodban (természetesen magadhoz viszonyítva fokozódik majd). Ugyanakkor gyakorlatias is leszel, haladni akarsz a dolgaidban, a környezetedben lévők pedig szívesen csatlakoznak hozzád. Most még azokat is magaddal tudod húzni, akik egyébként kényelmesebben állnak a világ dolgaihoz, mert képes leszel meggyőző kommunikációddal cselekvésre ösztönözni őket.

Kígyó nap: A meglévő párkapcsolatot még harmonikusabbá teszi a Ló hónapja, fokozódik a szeretet, több és szenvedélyesebb együttlétre számíthatsz. Néha megeshet, hogy túlzásokba esel a temperamentumot illetően, pillanatok alatt elborul az agyad bármilyen apró feszültség hatására és szinte elsöpröd a párod. Ezért javaslom, ha egyébként is hajlamod van erre, úgy törekedj az önmérsékletre! Ha nincs társad, akkor most mutatkozik némi esély, hogy találkozz valakivel, aki felkelti az érdeklődésed.

ló LÓ

Ló év: A következő napokban azokra a lehetőségekre figyelj, amelyek ismeretlen emberektől, esetleg a felületesebb kapcsolataid révén jelennek meg, ezekben nyújthatnak fejlődést.

Ló hónap: Kedvező szakmai környezetre számíthatsz, régóta vágyott változások jöhetnek, vagy egy olyan kiemelkedően jó lehetőség, amit kár lenne kihagyni, hiszen hosszú távon biztosíthat számodra megelégedést. Ha jelenleg nincs munkád vagy váltani szeretnél, akkor megéri kihasználni ezt a hónapot mind keresés, mind változtatás szempontjából, mert elég jó esélyekkel indulsz. Lesznek néhányan, akiknek viszont ez a hónap negatív változást hoz a munka és/vagy család vonatkozásában, ezek pillanatnyilag rossznak tűnhetnek, de később rájöhetünk, hogy szükséges változás volt egy jobb helyezet érdekében.

Ló nap: Ló jegy szülöttjeként mindig hangsúlyos lesz a szerelem, párkapcsolat az életedben, az idei év, illetve különösen ez a hónap éles reflektorral világít rá erre a területre. Ha van kapcsolatod, akkor azért, ha nincs, akkor pedig azért.  Júniusban a társad részéről tapasztalhatsz pozitív hozzáállást, kényeztetést, míg egy végét járó kapcsolatnál, sikerül úgy lezárnod azt, ahogy szeretted volna. Szingliként viszont minden esélyed megvan rá, hogy rád találjon a szerelem, de legalábbis egy nyári kaland, persze csak ha nyitott vagy az ismerkedésre.

kecske KECSKE

Kecske év: Újdonságok és lehetőségek esélyesek, váratlanul, de kellemesen lephetnek meg és nagy előrelépést jelenthetnek a számodra.

Kecske hónap: Ebben a hónapban sokkal nagyobb hatással tudsz lenni a környezetedre, így nagyobb eredményeket is tudsz elérni, leginkább a munkádban. A június minden tervedet, elképzelésedet olyan energiákkal támogatja, melyek a kivitelezésben segítenek. Amennyiben az ötleteidhez szükséged van támogatókra is, úgy azt is meg fogod kapni, mert lelkesedéseddel sikerül magad mellé állítani az embereket! Ez a hónap a fejlődés jegyében telik, még akkor is, ha eddig inkább negatív oldalát tapasztaltad az idei évnek. Lehet új munkád, feladataid, ügyfelek, a személyes kapcsolataidban pedig előremutató fejlődés mutatkozik.

Kecske nap: Az egyik legjobb párra találós hónapod jön, így szingliként mindenképp érdemes nagyobb hangsúly tenni a kapcsolatépítésre. Amennyiben már van társad, úgy kellemes napok és események részesei lesztek, számíthatsz a kapcsolat további erősödésére, illetve az otthonnal kapcsolatos változásokra, fejlesztésekre.

majom MAJOM

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Majom által képviselt energiára nincs hatással.

Kakas KAKAS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kakas által képviselt energiára nincs hatással.

KutyaKUTYA

Kutya év: Kicsit felbolydul körülötted a világ, több új lehetőség jöhet avagy sok új embert ismerhetsz meg, melyekből barátságok is kialakulhatnak.

Kutya hónap: Amennyiben bizonytalan a helyzeted a munkahelyeden vagy csak elégedetlen vagy, most van itt az ideje, hogy körbenézz az álláshirdetéseknél, eljárj interjúkra, mert megvan benned minden, ami segít “eladni” magad. Ha a jelenlegi megfelel, csak épp előrelépni szeretnél, ez sem lehetetlen a jelenlegi energiákkal, itt is esélyes a pozíción belüli emelkedés.

Kutya nap: Ez a hónap kirobbant a kényelmességből, számtalan programötleted lesz, nem nagyon tudsz majd megülni egyhelyben. Ehhez társ is kell, így ha van párod, akkor vele együtt tudod megélni ezeket. Ha nincs, akkor viszont most minden adott, hogy találj magad mellé valakit.

DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Disznó által képviselt energiára nincs hatással.

patkany PATKÁNY

Patkány év: Ha bármilyen fejlődést szeretnél, azt most az új kapcsolatok révén avagy a környezetedből jövő inspiráló ötletekből kaphatod.

Patkány hónap: Nagy változásokat hozhatnak a következő napok a munkádban és/vagy családi, baráti köreidben. Fel kell készülnöd, mert elég hektikus időszak mutatkozik, mely váratlan eseményeket is hozhat. Változhat a munkád, feladataid, kollégáid, lehetnek feszültségek is. Képesnek kell lenned gyorsan reagálni az újításokra is, hogy ne maradj le a jó lehetőségekről.

Patkány nap: Ugyancsak egy érzelmekben gazdag hónapnak néznek elébe. Ha már eddig is küszködtél hangulatingadozással, készülj, mert most kell majd igazán kézben tartani a képzeletbeli gyeplőt és nem engedi, hogy elsodorjanak az érzések. Amikor épp a pozitív magaslatokat éled meg, akkor minden tökéletes, csak éppen amikor történik valami, ami elkeserít, akkor emlékezz ezekre a sorokra! A rossz hangulatod csak pillanatnyi lesz, ne aggódj, hamarosan minden ismét szép és jó lesz! Csak annyi a probléma, hogy most mindent drámaibban élsz meg, nem igazán vagy ilyenkor az ítélőképességed teljes birtokában. Kezdj valami teljesen mással foglalkozni ami el tudja terelni a figyelmed. Találkozz például azokkal a barátaiddal, ismerőseiddel, akik az élet naposabb oldalára tudnak terelni, már csak azért is, mert a június számodra eleve nyüzsgést, és akár némi szerelmi kalandozást is tartogat!

BivalybetuBIVALY

Bivaly év: Kiemelkedő történésekre kevésbé, ellenben régi ismerősök avagy olyan emberek megjelenésére számíthatsz, akiktől sokat tanulhatsz.

Bivaly hónap: A június intenzív fejlődésről szólhat. Nem feltétlenül látványos események történnek, inkább amolyan folyamatos fejlődés, előrelépés, és akár varázslatos események is várhatóak a munkádban, illetve a személyes kapcsolataidban. Ha már egy ideje valamiféle pozitív változásra vársz a munkádban, akkor most egész optimista lehetsz, főként akkor, ha már korábban tettél is azért, hogy pozitív irányba forduljanak az ügyeid. Ezt még inkább felerősíti a bizakodó hozzáállás, egyfajta önmágiázás arra, hogy amit tervezel, szeretnél az biztosan sikerülni fog, így erősítheted magad ilyen módon is!

Bivaly nap: Amennyiben épp aktív párkereső időszakban vagy, úgy javaslom, ne kuksolj otthon. Fogadj el minden társasági meghívást, legyél nyitott az ismerkedésre, mert ez a hónap kedvező energiákkal támogatja a párra találásod. Ha párkapcsolatban élsz, úgy a társaddal vagy az otthonoddal kapcsolatosan fontos, de akár váratlan eseményekre is számíthatsz.

A képek forrása: Pixabay.com