fbpx

Valódi vegyesfelvágott lesz ez a hónap, lesz itt kérem minden földi jó, habzsidőzsi, de legalább annyi macera is.

Ha az írom, hogy aktív, változékony napok jönnek, úgy ez a mondat nem igazán tudja kifejezni, hogy mennyire az lesz, mind egyéni, mind világ szinten. Hol fizikailag, hogy mentálisan pörögnek fel a dolgok. Nagyobb változásokra lehet számítani, melyek váratlanul törnek be az életünkbe, mert most újra kiszámíthatatlanok az energiák. Szinte ingerelni fogják a rugalmasságunkat, próbára téve, hogy mennyire vagyunk hajlíthatók. Számtalan ember fog szembesülni azzal, hogy amit korábban elképzelt vagy valamilyen módon csinált, az már abban a formában nem lesz folytatható. Aki pedig mereven ragaszkodik az elképzeléseihez, annak nem lesz egyszerű hónapja, sok akadályba, problémás helyzetbe futhat bele. Mindez addig így is marad, míg meg nem történik a felismerés, hogy megérett a helyzet a változásra. Ezek akár belső és külső konfliktusokat is eredményezhetnek. A szeszélyes energiák elsöprő erővel jelentkeznek. Bármikor, bármilyen helyzetben kipattinthatják a szikrát, ami időnként nézeteltérést produkál, máskor pedig valamilyen kellemes eseményt. A változások sok esetben jogi, hatósági, munkahelyi, illetve párkapcsolati témákban jelentkezhetnek.

A társasági életnek, a nyüzsgésnek nagyon kedvez a Majom hónapja. Sok közösségi esemény várható, baráti, családi összejövetelek, melyek többségénél garantálható a vidám hangulat. A hónap kezdő horoszkópjában látható erőteljes víz energia utal arra, hogy többen kelnek útra a következő napokban, ami nagyon jó és menjen csak mindenki. Ugyanakkor ezekben is nem árt felkészülni, hogy bármikor változás történhet, így érdemes A, B és C verziókkal és készülni egy-egy tervünknél. Lesznek, akik nagyon fogják élvezni, hogy folyamatosan sodródnak az eseményekkel, hogy mindig történik valami, hol ez jön, hol az, így nem lesz unalmas a hónap. Azonban, akik jobban ragaszkodnak a kiszámíthatósághoz, azok most egy kicsit bajban lesznek.

Ahogy korábban jeleztem, 2020 a kapcsolatok éve (még akkor is, ha pont ezekben élünk meg korlátozást), mely az augusztusi Majom hónappal kezdi igazán éreztetni a hatását. Most kell kihasználni minden kapcsolódási lehetőséget, így akinek nincs párja, az a következő hónapokban, de főként augusztusban sikeresen ismerkedhet. Most ne üljünk otthon, használjunk ki minden adódó lehetőséget a barátkozásra, vagy töltsünk minél több minőségi időt családtagjainkkal. Továbbá a szerelem égisze alatt zajlik a hónap, még akkor is, ha épp csak pillanatnyi kötődéseket eredményez vagy az egész csak a egy kis évődést bármelyik részről. Most el kell fogadni, hogy amilyen hirtelen belekeveredtünk egy kapcsolatba, pont ugyanolyan gyorsan érdektelenné is válhat akár nekünk, akár a másik félnek. Aki ebben is rugalmas, az nyüzsgős, vidám napok részese lesz, aki véresen komolyan akar venni mindent, az lehet, hogy elégedetlen lesz.

A Majom szimbólum a yang fém energiáját rejti, ami határozottságot, tudatosságot kölcsönöz, így lesz akinek ez különösen megnehezíti majd a rugalmasságot, mert merevvé tesz, esetleg zárkózottá, avagy kevésbé nyitottá a fejlődésre. Fontossá válik ebben a hónapban a tisztesség, az elvi dolgok. Nagyobb ellenállásra késztet, illetve komolyabb korlátozást is eredményezhet,, amely akár az utazásokra és a vírushelyzettel is kapcsolatos lehet.

És végül, ami jó hír, minden eddigi negatív előrejelzés ellenére, azért ez mégiscsak egy egész kellemes hónap, amiben sokszor segítségünkre siet a szerencse is. Aki nyaral, az igazán át tudja majd magát adni a pihenésnek, szórakozásnak, aki viszont már túl van rajta, annak is lesznek kellemes, szórakoztató napjai.

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a Kígyó szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. 

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Augusztus 11., 17., 19., 23., 29., 31.

Szeptember 4.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Augusztus 15., 16., 20., 27., 28.

Szeptember 1.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Tigris év: Meglepően gyorsan megváltozhatnak körülötted a dolgok, ez a folyamat nem feltétlenül zökkenőmentes. Ha netán utazni szeretnél, akkor most indulj útnak, arra tökéletesek az energiák.

Tigris hónap: Mozgalmas, változásokban, eseményekben gazdag napok várnak rád. Különösen aktívnak érzed majd magad, az energiáddal a világot is meg tudod váltani, ha akarod, de nem árt előtte végiggondolni, vajon, amibe az energiád fekteted, az hosszú távon is szolgálja majd a céljaid? A munkádban is váratlan változások lehetségesek, ha pedig te szeretnél valamilyen előrelépést, akkor érdemes új területeket felkutatni, új kapcsolatokat kiépíteni.

Tigris nap: Alacsony szinten igencsak feszültséggel teli napokra számíthatsz a párkapcsolatodban. Főként akkor, ha már amúgy is vannak problémák. Magas szinten viszont a pároddal együtt most bármit elérhetsz, amit csak kitűztök magatoknak. Olyan energiákat tudtok együtt megmozgatni, amin ti is meglepődhetek. Szingliként lehetséges a párra találás, de azért óvatosan a most megismert személlyel, mert könnyen viharos kapcsolat alakulhat ki. Ideje lesz továbbá bármilyen változásnak az otthonod vonatkozásában, költözés, felújítás, stb.

nyúl NYÚL

Ez a hónap a horoszkópodban lévő NYÚL által képviselt energiára nincs hatással.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Sárkány év: Otthon talán semmi extra nem történik, na de milyen sürgés-forgás lesz a baráti körödben. Ne csodálkozz, ha most több társasági eseményre leszel hivatalos.

Sárkány hónap: Ez nem a lazsálás hónapja, menni és csinálni kell. Most maximálisan úrrá tudsz lenni a kényelmességeden és fel tudod pörgetni magad és a feladataid is. Lehetségesek változások is, de inkább, mint választható megújulás. Ha munkát keresel, akkor érdemes a hónap energiáit segítségül hívni, mert támogatni fognak az új megbízás és/vagy munkahely megtalálásában. Az érzések nagyobb szerepet játszanak majd, melyek hatással lehetnek a munkádra, kollégáiddal való kapcsolatodra, illetve az összes személyes kapcsolatodra.

Sárkány nap:  Kellemes időszak ez a párkapcsolat vonatkozásában, a korábbi hónap feszültségei csillapodnak és/vagy eltűnnek, kiegyensúlyozottabb időszak következik. A jól működő kapcsolatot még tovább emeli a Majom hónap energiája, ha pedig nincs társad, elég nagy esélyed van rá, hogy megismerj valakit, akivel hosszabb távra is tervezhetsz.

kígyó KÍGYÓ

Kígyó év: Valami elindul, amire nagy szükséged van, csak talán nem vagy rá még tudatos. Ne állj ellen a változásoknak, hanem hozd ki belőle a legtöbbet!

Kígyó hónap: Kicsit kiszámíthatatlan ez a hónap, mind a munka, mind a személyes kapcsolataid vonatkozásában. Az alapokat kell megnézni. A nem működő vagy rossz helyzeteket tisztázza a Majom hónap energiája. Ez okozhat kisebb-nagyobb változásokat, ami akár lehet munkahelyváltás, feladatokban, megbízásokban megújulás. A kollégák feszültebbé válthatnak, illetve te is érzékenyebben reagálhatsz helyzetekre, avagy a környezetedben történhetnek nagyobb változások. Ugyanez vonatkozik a családodra, baráti körödre is, mert ebben a hónapban ott is nagyobb mozgolódás lehet.

Kígyó nap:  Akarsz valamit újítani az otthonodban? Érzed, hogy kellene valamin változtatnod akár a viselkedésedben, szokásaidban, hozzáállásodban? Eljött a Te időd, csak cselekedned kell! Nem működik a kapcsolatod, úgy gondolod, kevés figyelmet kapsz a párodtól? Ezt is most tudod rendezni, és végre megoldást találni a problémákra. Fogalmazd meg, mi a célod és tégy érte, kommunikálj, cselekedj! Ugyanez a stratégia, ha egyedülálló vagy, de vágysz a szerelemre. A Majom hónapja elhozhatja neked az ideális társat, de lehet, neked is jobban nyitnod kell.

ló LÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő  által képviselt energiára nincs hatással.

kecske KECSKE

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KECSKE által képviselt energiára nincs hatással.

majom MAJOM

Majom év: Kellemes események részese lehetsz, váratlanul feltűnhet olyan esemény, személy, aki új színt visz az életedbe.

Majom hónap: Nagy hangsúly lesz a munkádon, családodon, személyes kapcsolataidon, ráadásul igen szélsőségesen. Azok a dolgok, amelyek megoldásra várnak, felnagyítódnak, problémássá válhatnak, és megkövetelik majd, hogy ténylegesen foglalkozz velük. Ugyanakkor, azok az életterületek, melyek zökkenőmentesen működnek az életedben, szinte teljesen elcsendesülhetnek, kellemes nyugalom, már-már a nagy semmi érzetét keltik. Pl. alig kell dolgoznod, de mégis van bevételed, szabadságra tudsz menni, békén hagynak a kollégák, nem nyaggatnak a problémás ügyfelek, stb. Számtalan kellemes családi, baráti esemény is várható a Majom hónapjában.

Majom nap: A párkapcsolat időszaka ez, mely segíti, hogy társra találj, ha nincs, javítja a konfliktusos kapcsolatot, még magasabbra emeli a jól működőt. Ugyanakkor, ha menthetetlen a kapcsolat, esélyes, hogy a Majom hónapja végleg pontot tesz rá.

Kakas KAKAS

Kakas év: Minden, ami érdekes, különleges, ami újítás az az eddig ismeretlen helyekről, az új kapcsolataid által várható.

Kakas hónap: Határozott, céltudatos napok jönnek, különösebben nem hatnak meg most az érzelmek, a szemed előtt az lebeg, hogy minden rendben menjen és magas szintű teljesítményt nyújts. Ha az elmúl hónapokban volt negatív változás a munkádban, úgy most már számíthatsz kedvezőbb időszakra. Az augusztus eredményezhet nálad új munkát, feladatokat, megbízásokat. De azért tudd, hogy a 2020-as év energiái egész évben nagy kihívásokat, változásokat okozhatnak a munkádban, baráti, családi életedben, s bár a Majom hónap kedvező energiákkal támogat, hosszabb távon még bármi történhet.

Kakas nap: Na, ez a hónap nem a mézes-mázos, rózsaszín szerelemről szól, sokkal inkább letisztult, harmonikus kapcsolatot eredményez. Ha van társad, akkor most se magadtól, se tőle ne várj cseppfolyós romantikát, ellenben számíthatsz rá és együtt bármilyen nehéz feladatot, kihívást le tudtok küzdeni. Ha nincs társad, akkor most megismerhetsz valakit, aki a támaszod tud lenni. Az otthonodban is történhetnek kisebb-nagyobb változások.

KutyaKUTYA

Kutya év: Minden új lehetőség, változás, esemény főként a tágabb környezetedben zajlik, ismeretlen emberek lesznek rád nagy hatással.

Kutya hónap: A következő napok a növekvő ambíció mellett az intenzívebb időszakot is eredményezhetnek. A munkád révén utazhatsz, változhatnak a munkakörülményeid, több és felelősségteljesebb feladatokat kaphatsz. Adódhatnak egész kedvező lehetőségek és az olykor megjelenő kényelmességed felváltja a határozott cselekvés. Családdal, barátokkal rövidebb-hosszabb utazásra mész és a szervezésben, lebonyolításban határozottabb szerepet vállalsz.

Kutya nap: A hasznos, kellemes együttlét hónapja ez most neked. Ha van párod, akkor ne várd, hogy az érzelmek most csapnak az egekig, de nagyon kiegyensúlyozottá válhat a kapcsolatotok. Inkább amolyan együtt intézős, racionális hétköznapok lesznek jellemzők. A rossz kapcsolatot befagyasztja a Majom hónap, sőt van rá egy kis esély, hogy véget is vet neki, mert kevésbé dominálnak most az érzelmek. Ha pedig nincs párod, úgy találkozhatsz valakivel, aki, ha nem is az elsöprő szenvedélyt hozza, de a biztonságot mindenképp.

DisznóDISZNÓ

Disznó év: Hirtelen betörő események, váratlan találkozások, utazások lehetségesek ebben a hónapban.

Disznó hónap: Érzékeny napok jönnek, figyelj oda az érzéseidre, mert nem mindig leszenk összhangban a történésekkel. Az események mélyen megérintenek és erőteljesebben reagálhatsz rájuk, sőt akár túlzott reakcióid is lehetnek. Ezt tapasztalhatod a környezetedben lévő embereknél is, türelmetlenebbé, sértődékenyebbé válhatnak a kollégáid, családtagjaid, barátaid. Munka szempontjából viszont beérhet a “gyümölcs”, az eddig befektetett energia hatására elkezdenek jönni az eredmények. Ha munkát keresel, vagy új megbízásokat, érdemes most korábbi kapcsolataid is felhasználni.

Disznó nap: Feszültséggel teli napok jöhetnek, leginkább akkor, ha nem uralod az érzéseid, vagy ha engeded, hogy a párod az érzelmeidre játszva befolyásoljon, esetleg te teszed ezt vele. A már eleve konfliktusos kapcsolatot rendesen meg tudja zilálni a Majom hónapja, mely akár komoly változásokat is eredményezhet. Még a jó kapcsolat esetén is lehet számítani némi ajtócsapkodásra. Ha viszont nincs társad, most felbukkanhat valaki, aki már korábban fontos volt neked vagy akivel azonnal egy hullámhosszra tudsz kerülni. Az otthon vonatkozásában is komolyabb események lehetségesek.

patkany PATKÁNY

Patkány év: Nyüzsgős napok várhatók, akár egy kis vízparti nyaralás is esélyes. Látványos események kevésbé várhatók, inkább csak a folyamatos aktivitásra számíthatsz.

Patkány hónap:  A munkádban sok teendőre számíthatsz és új feladatokra, utazásokkal tarkítva. A Majom energiája az érzelmesebb oldalad erősíti fel szívesen beszélgetsz, lelkizel vagy csak ásol egyes témákban a tudás legmélyére. Ugyanakkor kevésbé lesz türelmed az életedben meglévő állandó dolgokra, hiszen feszíteni fog az újdonságok, változatosság  iránti vágy és a mehetnék. Most érdemes megpályázni új munkát, pozíciót, az energiák nagyban fogják segíteni erőfeszítéseid.

Patkány nap: A pároddal igazán szép, harmonikus napok jönnek, jó esetben előttetek áll valamilyen kirándulás, utazás, mely kihozza mindkettőtökből a romantikus oldalatokat. A megfáradt kapcsolatba is új életet tud lehelni a Majom hónapja, így bátran nyiss a társad felé, engedd, hogy az érzelmeid megnyilvánuljanak. Ne légy meglepődve, ha a szíved víz part mellé húz, jót is tesz, ha oda szervezed a nyaralásod. Ha még nincs párod, akkor ez a hónap hozhat valakit, aki megérinti lelkedet.

BivalybetuBIVALY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Bivaly által képviselt energiára nincs hatással.