fbpx

 KÍGYÓ

Kígyó év szülöttje (1917, 1929, 1941, 1965, 1953, 1977, 1989, 2001, 2013)

Lendületes, erőteljesen energiák éreztetik hatásukat 2024-ben, aminek köszönhetően sokan keresik majd a társaságod vagy figyelnek arra, amit csinálsz/mondasz. Ha a munkád vagy egyéb okok miatt szükséges a külvilág figyelme, akkor most kell minden tudásod és eszközöd latba vetni. Észre fognak venni, keresni fogják veled a kapcsolatot. Lehet, nem mindig abban az ügyben, ami neked fontos, de sebaj. Elsődleges a kapcsolatfelvétel, utána majd alakul tovább, ahogy ápolgatod. Vigyázz azért a szemfényvesztőkkel, a hízelkedő, csak saját érdekeiket szem előtt tartó, de ügyesen megtévesztő emberekkel, ilyenek is felbukkanhatnak az év során!

Kígyó hónap szülöttje:

2024-ben rendkívül energikusnak érezheted magad. Lesznek hónapok, amelyek esetleg lassítani fognak, de többségében tele leszel tervekkel, újító gondolatokkal. Intellektuálisan mindenképp topon fogod érezni magad, ezért ez az év ideális bármilyen új ismeret elsajátítására. Ez a szellemi frissesség segíteni fog abban is, hogy a meglévő vagy az év folyamán jelentkező problémákra viszonylag gyorsan és hatékony megoldást találj. Javulhatnak a kommunikációs képességeid, aminek köszönhetően javulhatnak a személyes kapcsolataid is, mert jobban fejezed ki a benned lévő érzéseket, nem csak odavágod keményen a véleményed.

Munka terén szintúgy jók a kilátások. Ha váltani szeretnél, vagy épp munkát keresel, úgy valószínű, hogy találni is fogsz megfelelőt. Lesznek körülötted olyan emberek, akik segítségére akkor is számíthatsz, ha egyébként nem kérted meg rá őket. Sokan fognak hozzád fordulni kérdésekkel, a problémáikkal, fel fognak figyelni a tevékenységedre. Azt javaslom, hogy ne fordíts hátat ezeknek az embereknek, még akkor sem, ha látszólag semmi hasznod nincs abból, ha támogatod őket. Egyszer, amikor nem is számítasz rá vagy amikor épp neked lesz rá szükséged, ez a pozitív hozzáállás meghálálja magát.

Ha alkalmazottként, ha vállalkozóként dolgozol kedvező lehetőségek várnak rád, de mindenképp szükség lesz saját erőbefektetésre is, mert enélkül a tervek pusztán álmok maradnak. Ha nem teszel bele energiát a megvalósításba, esetleg másokra vársz, hogy majd velük vagy általuk előrébb jutsz, szinte garantált a kudarc. Egyedül is szuper eredményeket tudsz elérni, sőt! Légy óvatos abban, hogy kiben bízol meg és milyen információkat adsz át! Ebben az évben a túlzott nyíltság, az összes terved elfecsegése okozhat szakmai vagy anyagi veszteséget, mert egy-egy nem korrekt ember vagy cég megvalósítja azokat úgy, hogy téged kihagynak belőle. Ez egy kis meggondolatlansággal fűszerezve szinte garantálja, hogy a végén nagyot bukj.

Kígyó nap szülöttje:

Ez az év jó hatással van a szerelmi életedre. Ha párkapcsolatban élsz, akkor nem okoz sok feszültséget, a problémák szunnyadni fognak. Mindenki csinálja majd a maga dolgát, fókuszál a közös célokra, a szorgos hétköznapokra. Sok közös esemény, program részesei lehettek, utazás, társasági események színesítik a hétköznapokat. Ha pedig nincs társad, van rá esélyed, hogy találkozz valakivel, aki megérinti a szívedet.

Kisebb betegségek nehezíthetik a mindennapjaidat, így a megelőzésre mindenképp felhívnám a figyelmed. Végezz olyan tevékenységeket, amelyek testileg és lelkileg feltöltenek. Sportolj, kirándulj, amennyit csak tudsz. A szükséges, keresd fel az orvosod és hallgass is rá, ha valamire felhívja a figyelmed.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2024 SÁRKÁNY ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2024-es Sárkány év elemzésre!