fbpx

Miért és hogyan hat életünk egyes területeire az, hogy mikor és hova születtünk? Miért vagyok sikeres és szerencsés bizonyos típusú problémák megoldásában, és miért küzdök mindig valami mással? Nem könnyű megtalálni a válaszokat, de a kínai asztrológia segítségével közelebb juthatunk saját magunkhoz, feltárhatjuk tetteink rejtett mozgatórugóit. Korában ígéretet tettem arra, hogy bemutatok néhány születési horoszkóp elemzést.

Több, mint tíz éve vizsgálom és elemzem nők és férfiak horoszkópját. Merem állítani:  nincs az az ember, aki ne küzdene valamilyen nehézséggel, illetve ne lenne meg a maga sorsfeladata, amit gyakran nem könnyű teljesíteni. Sokaknak kihívást jelent az élet hétköznapi dolgainak menedzselése is, és szinte megoldhatatlan feladatnak tűnik, hogy napról napra boldoguljon. Így van ezzel Tímea is, aki  nagyon jó képességekkel és kellemes személyiséggel született, mégsem könnyű az élete.

Tímea még tavaly jelentkezett az “Interjúalalnyomat keresem” felhívásra. Azért ő lett az első, mert időközben csatlakozott az online kínai asztrológia tanfolyamomhoz, így módom lett jobban megismerni őt (az elemzésnél nagy előny, ha minél több háttérinformációt tudunk az illetőről), másrészt pedig érdekesnek láttam a történetét. Nem azért, mert nagy drámák zajlanak az életében, pont ellenkezőleg! Engem az motivál, hogy olyan embereknek (is) segítsek, akik úgy látják: egész jól elboldogulnak, és a többiekhez képest nincsenek nagy problémáik, de azért… azért valami mégsem stimmel. Előbb-utóbb mindenki eljut oda, hogy jó volna kideríteni, hol az elakadás, min kellene változtatni, hogy a fogaskerek közül kiessen az az apró porszem, és zökkenőmentesebb legyen az életük.

Tímea azok közé tartozik, akik teszik a dolgukat nap nap után, és ugyan belefáradnak, de valahogy a felszínen tudnak maradni. Pénzügyi nehézségei miatt  fordult hozzám, mivel úgy látta: mindegy, mennyit dolgozik, mindig épp csak a felszínen tudja tartani magát vele. Világéletében anyagi gondokkal küzdött, sőt már a felmenői is. Nem azért, mert lusta vagy túlzottan költekező. Nem is tudja mire megy el a pénze. Megpróbálkozott azzal, hogy összeírja, mikor mire költ, és ez legalább rávezette arra a felismerésre, hogy soha nem elég, amit keres. Mindig is sokat dolgozott, ráadásul nehéz munkát végez. Jelenleg takarításból él, korábban pedig a kereskedelemben dolgozott. A szülei is kisjövedelműek voltak, beosztással éltek. Timi három gyermeket nevelt fel, a 2000-es évek végén elvált a férjétől, akire nagyon addig sem tudott támaszkodni, és gyakorlatilag egyedül nevelte fel a gyermekeit, akik ma már jól megállnak a saját lábukon.

A teljesség igénye nélkül kiemelnék néhány fontos jelzést, ami utal Tímeánál a pénzügyi problémákra. A horoszkópban extrém látványos jelzés a rossz anyagiakra nincs, tehát elmondható, hogy Tímea nagyjából a saját döntései miatt került ebbe a helyzetbe. Ez azért jó, mert ha sikerül tudatosítanunk, majd leküzdenünk a gyengeségeinket, a berögzült rossz szokásainkat és hozzáállásunkat, az olyan, mintha egy új kaput nyitnánk egy jobb jövőbe. Persze, ez nem olyan egyszerű, mint ahogy hangzik. Timi horoszkópjában több kisebb-nagyobb jelzés van az anyagi nehézségekre, úgyhogy összetett a probléma. Mindenekelőtt jó hírként elmondhattam, hogy attól soha nem kell félnie, hogy végül majd a híd alatt köt ki, hiszen a horoszkópjában ott található az Erény csillag, ami segít neki abban, hogy nehézségek esetén pont akkor, pont ott legyen valaki vagy valami, ami kisegíti a bajból. Lehet, sokszor pengeélen táncol az anyagiakat illetően, de valahogy mindig meg fognak oldódni a problémái. Ennek a csillagnak ez az előnye, ugyanakkor megvan a hátránya is: az Erény csillagosokat gyakran kihasználják (a jóságukat, azt az energetikai pluszt, amivel születtek és az érzékenységüket), és ez alól Timi sem kivétel, sokszor élte át ezt ő is.  Ugyanakkor pont az Erény csillagnak köszönhetően megvan minden lehetősége, hogy anyagilag kedvező helyzetbe kerüljön, mert ez a csillag segítségére lesz. Megismerve annak kedvező hatásait és tudatosan használva máris egy lépéssel közelebb van a gondtalanabb élethez. (Hamarosan eljutunk a tananyagban az Erény csillaghoz, így aki részt vesz a tanfolyamon, sok hasznos információval gazdagodhat.)

 

 

KALKULÁTOR

Ha kiváncsi vagy rá, hogy vajon van-e neked is Erény csillagod (ECS) vagy Erény havi csillagod (ECSH) , akkor egyszerűen megnézheted az online kalkulátor segítségével.

Fontos jelzés a horoszkópban, ami arra utal, hogy Timi a pénzügyekben gondokkal küzd, az az Jin Fa-Jin Föld oppozíció, ami pont a pénzelemét és a forráselemét érinti. Ebből már rögtön arra következtettem (és helyesen), hogy a nehézségek generációkon keresztül, de legalábbis a szüleinél fennállhattak. Timi egész gyermekkorát átitatták, így a személyisége része lett, a berögzüléseiben egyértelműen megjelenik, hogy az anyagiakért küzdeni kell, semmi nem megy egyszerűen, folyamatosan akadályokba ütközik. Sőt, a pénz valami ördögtől való dolog lehet, amiből becsületes embernek nem sok lehet, vagy csak úgy, ha a belét is kidolgozza érte. Tímea elmondta, hogy a szülei mindig úgy vélekedtek: aki tisztességes, annak sok pénze nem lehet. Ez egyébként sokak gondolkodására igaz, ami generációs probléma is lehet – a gyermekkorát ő is a szocializmusban töltötte, amikor mindenki ágrólszakadt volt, és csak a tűz közelben lévő, többségében a nem túl tisztességes pártkatonák juthattak pénzhez (tisztelet a kivételnek). Az, hogy közben megváltozott a világ, és ma már azoknak a becsületes embereknek is van lehetőségük normális életszínvonalat teremteni, akik a tudásuknak, képességüknek köszönhetik az anyagi jóllétüket, kevéssé változtatott a gyermekkorból hozott mintákon. Mindig fontos volt számára, hogy korrekt legyen, ami nem is csoda, hiszen Jin Fém napon született ember. A Fém napon született embereknek létfontosságú, hogy tartsák magukat a saját erkölcsi, etikai kódexükhöz, márpedig az ő erkölcsei szerint a pénz egy negatív dolog. Ő is rádöbbent, hogy a benne futó program rossz, tehát ez az, amin első körben szükséges változtatnia. Tudatosítania kell magában, hogy amiért megdolgozott, azért neki igenis tisztességes jövedelem jár, és ha netán több, mint amit ő “elfogadhatónak” tartana a berögződött rossz program miatt, ez akkor is JÁR. Ha munkahelyet vált, ne azon gondolkodjon, hogy mekkora macera járhat vele – ha látja benne a perspektívát, akkor vágjon bele, és ne rettenjen meg a kezdeti nehézségek miatt. A kezdeti nehézségek, az elbizonytalanodás szintén a jin fa-jin föld oppozíció sajátossága.

Tímea szerint nem csak a belevágással van problémája, hanem azzal is, hogy sokszor már fizikailag nem bírja, mert nagyon alapos, már-már maximalista. Ez már a Disznó-Disznó tükör hatása, melyet alább ismertetek. Megmutatta az otthonát, állítva, hogy most nagy a rendetlenség…hát nekem patyolattisztának és élére állítottnak tűnt minden, azaz ebben is megmutatkozik nála a jin fém magas elvárásai.

Visszapörgettük egy kicsit az időt, és megnéztük korábbi sorsciklusait. Az elmúlt három évtized egyértelműen az anyagi problémákról szólt, így nem csoda, hogy ez a legfőbb gondja. Ismételten jó hír, hogy most vált a sorsoszlopa, így elmondhatjuk: amit az élet meg akart neki tanítani ezzel kapcsolatban, azt többi-kévésbé megtette, most már a feldolgozás időszakánál tart, és lehetősége van új sínre terelni az életét. Mindez csak a megfelelő tudatosságon, a lehetőségei és potenciális akadályok ismeretén múlik. Megbeszéltük, hogy az elkövetkezendő évtized miben támogatja, milyen várható eseményekre számíthat, kezdve a karrierváltás lehetőségétől, a párkapcsolati változásokig. A korábbi sorsciklusokban a pénzen volt a hangsúly, mondhatni, hogy a sorstervében az anyagi nehézségeken keresztül fejlődött a személyisége. Ebben nagy tanítómestere volt a 22-től 42 éves koráig megjelenő Üres elem. Ugyanez az elem az, ami felébresztette benne a belső igényt arra, hogy megismerje önmagát, és tegyen is a fejlődéséért. Ezért is foglalkozik többek között asztrológiával, keresi, kutatja, hogy miként tudna magának és természetesen szeretteinek is segíteni az előrehaladásban.

Timea Jin Fém Disznó napon született. A Jin Fémek általában arról híresek, hogy kerülik az élet nehézségeit, inkább a szellemi munkákhoz vonzódnak. Nos, ez tényleg így van…kivéve a Jin Fém Disznó napon született embereket: náluk megfigyelhető, hogy felvállalják a nehéz, akár a piszkos munkát is (itt inkarnációs értelemben értem a felvállalást). És mit csinál Tímea? Takarít, tehát szépséget, harmóniát teremt. Hiszen nem teheti meg minden Jin Fém szülött, hogy csakik és kizárólag szellemi dolgokkal foglalkozzon. Tímeának megvan az a nagy előnye, hogy fizikailag és fejben is magas szinten áll. Szabadidejében óriásvirágokat készít (a jin fém szépséghez, egyediséghez való vonzódása megjelenik ebben), ami nemcsak kikapcsolódást biztosít számára, hanem ügyessége révén a későbbiekben akár jó bevételi forrás is lehet. Ajánlom a figyelmetekbe az oldalát, mert valóban gyönyörű  dolgokat készít, amelyek akár egy esküvő, akár egy fontos évforduló örök emlékei lehetnek:

https://www.facebook.com/foamiranvirag

Végül ami a segítségére lehet, de ugyanakkor jelentős mértékben akadályozhatja is, az a horoszkóp egyik fő üzenete: a Disznó-Disznó tükör, ami az intelligencia eleme egyúttal. Ez felelős azért, hogy Tímea bírja a strapát, folyamatosan pörög, csinál valamit és hihetetlenül kreatív. Ez az oka annak, hogy nem bánja, hogy az agglomerációból jár be Budapestre dolgozni, sőt még élvezi is. Ugyanakkor ez a konstelláció felelős azért is,  hogy nem jut egyről a kettőre az anyagiakat illetően, mert elaprózza magát, nem visz igazán rendszert az életébe, és olyan helyzetekbe kerül, hogy végül saját magával szúr ki. Ezt ő is érzi, tudja. A Disznóban lévő pénz eleme pedig egyértelműen utalás arra, hogy ez a hozzáállás kifejezetten negatívan hat a pénzügyeire. Azaz: mindaaddig, amíg nem kezdi el szervezettebben élni az életét, gyakorlatiasan és hosszabb távra tervezve, addig nagy eséllyel nehézségei lesznek. Ráadásul a Disznó-Disznó tükör konstellációnak köszönhetően előbb-utóbb egészségügyi problémák is jelezni fogják neki, hogy nem a jó úton jár. Ahogy fentebb írtam, a teste már most is sokszor jelez, hogy az eddigi megoldásai nem fognak hosszú távon működni, hiszen a tükör konstellációk egészségügyi problémákat is tudnak eredményezni.

Fentiekben csak a horoszkóp egyik szeletét mutattuk be, az elemzés során ennél jóval több mindent átbeszéltünk Timivel. Mivel a tanfolyam segítségével egyre magasabb szintre jut az önismeretben, minden lehetősége megvan arra, hogy javítson az életén.

ONLINE KÍNAI ASZTROLÓGIA TANFOLYAM

Hamarosan új online kínai asztrológiai tanfolyam indul, így ha érdekel az asztrológia, te is szeretnéd fejleszteni magad, vagy megoldást találni a problémáidra, akkor itt tudsz regisztrálni:
ELŐREGISZTRÁCIÓ