fbpx

Az idei Jang Fa Kutya hónap a nagy változásokról szól. Lehet, sok hezitálás után vágunk bele, talán számtalan nehézséget is megtapasztalunk és nehézkes lesz az elindulás, de ha beindulunk, akkor hihetetlen eredményeket érhetünk el. Az én esetemben a változás több terültre vonatkozik, ezekből, ami Titeket érint, az, hogy a jövőben elindulok a videós tartalmakkal. Nem szeretek szerepelni, de az írás rengeteg időt visz el, így nem mindig jut rá időm, hogy megírjam az előrejelzéseket. Ennek megreformálása lesz a videós előrejelzés, valószínűleg már a jövő hónaptól.

Számtalan írásomban hangsúlyozom, hogy ez nehéz energiájú év, amely okoz fejtörést az embereknek, de egyben nagy lehetőségeket és megújulást is. Rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki ebből az évből. Senki másra nem számíthatunk, csakis önmagunkra: a tudásunkra, akaratunkra, erőnkre. A Kutya hónapjában erre még egy kicsit rácsavarnak, nem megkönnyítve ezzel a helyzetünk. Mint ahogy a bevezetőben is írtam: olyan erős energiák vannak jelen ebben a hónapban, amely sokunk életét, terveit és körülményeit fogják alapjaiban megváltoztatni. Lesznek, akik sodródnak az árral, míg mások a döntéseik révén jutnak el a változásokhoz.

Ez a hónap számos kihívást tartogat, de ha ügyelünk a részletekre és kihasználjuk a lehetőségeket, jelentős sikereket érhetünk el:

Az első és legfontosabb, hogy nem lehet feladni, maximális kapacitással kell végezni feladatainkat, haladni terveink megvalósítása felé. Jöhet akármilyen probléma, kihívás, menni kell és csinálni. Csupa jang energiával indít a hónap és “ez ad nekünk erőt és mindent legyőző akaratot”! Bármit meg tudunk valósítani, amit csak akarunk. Olyan változásokat tudunk véghezvinni, amire korábban esélytelennek tartottuk magunkat. Véget vethetünk méltatlan kapcsolatoknak és helyzeteknek. Célokat tűzünk ki magunknak és most nem tétlenkedünk, hanem meg is valósítjuk őket. Ennek a garanciája bennünk van: feladjuk vagy kitartunk végig?!

Lesznek nagy változások, amelyek felboríthatják az életünket, akár az alapjaitól. Jobb előbb cselekedni, mint megvárni, míg az Univerzum megteszi helyettünk, mert az fájhat, bár az is hasznos lesz. Ne féljünk a változástól, mert lehet olyan útra lépünk, amely sokkal nagyobb távlatokat nyit meg előttünk, mint reméltük volna.

Gyűlnek a sötét fellegek az égen: bárhol, bármilyen komoly ellenállás, konfliktus kirobbanhat. Azok az emberek, akiknek nem számít más csak a saját maguk boldogulása, nincsenek erkölcsi gátaik, bármire képesek lesznek csak azért, hogy másokat legyőzzenek. Észnél kell lenni, leginkább abban, hogy messzire elkerüljük az ilyen embereket. Ugyanakkor abban is, hogy a feszültségből adódó agressziónkat, energiánkat ne másokon vezessük le. A következő napokban erőteljesen reagálhatunk és mélyen megsebezhetünk környezetünket éles, bántó szavainkkal avagy türelmetlenségünkkel. A legalacsonyabb megélés pedig a fizikai bántás lesz, ami sajnos szintén fokozódhat.

Sok lesz az elkeseredett ember körülöttünk, sokan fogják borúsabbnak látni a helyzetüket, mint amilyen valójában. Tudatosan kell keresni a szépet és jót a világban, mert abból is van rengeteg. Azok, akik depresszívebb személyiségek, menjenek társaságba, kirándulni, foglalják le magukat számukra élvezetes tevékenységekkel. Nem jó most be- és elzárkózni, mert az növeli a letargiát.

A most bekövetkező változások mélyen hatnak, egészen az alapokig nyúlnak, és hosszú távú következményeik lesznek. Sokan érezhetik úgy, hogy végleg elegük van a jelenlegi helyzetükből, míg másoknál ez éppen fordítva történhet meg: a környezetükben lévők türelme fogy el és cselekszenek. Változtatni megújulni, az elavultat, rosszat szétrobbantani akarjuk. Azt, hogy mit tudunk kezdeni a Kutya hónap energiájával az egyéni fejlettségi szintünktől függ: lesznek, akik rosszra használják a plusz erőt, míg mások csodálatos dolgokat hajtanak végre. Ezek a belső és külső feszültségek indítják el a változásokat, akár bennünk, akár az életünkben. Hajlamosak vagyunk ilyet olvasva rögtön negatív fejleményekre gondolni, pedig nem kellene, hiszen mindez egy teljes megújulást is hozhat. A következő napok sokak számára előrelépést jelentenek, legyen szó a személyes életükről, munkájukról vagy akár pénzügyi helyzetükről.

Az anyagiak most kiemelt szerepet kapnak: akár a munkánk miatt, akár a személyes életünkben. Nagyobb pénzügyi terveink lesznek, amelyeket képesek leszünk megvalósítani. Ha kiadásaink vannak, akkor valószínűleg nagyobb összegekről lesz szó. Azonban, ha ügyesen és kitartóan dolgozunk, jelentős bevételre tehetünk szert. Ugyanakkor, ha figyelmetlenek vagy felelőtlenek vagyunk, komoly veszteségekkel is szembe kell néznünk. Ezért most különösen fontos, hogy megfontoltan hozzunk döntéseket, és ne cselekedjünk meggondolatlanul komoly helyzetekben.

 

A Kutya az Alvilág, míg a Sárkány a Mennyek kapujának őrzője. Ez a konstelláció csatornát nyit Ég és Föld között. Ennek köszönhetően számtalan spirituális élmény és esemény átélői leszünk. Többen rá tudnak most hangolódni a láthatatlan világra. Képesek leszünk kapcsolatot teremteni a élő és eltávozott szeretteinkkel, üzeneteket kaphatunk így, olyanokat, amelyekre a jelen helyzetünkben valóban szükségünk van. Jövőbe látó megérzéseink, felkavaró sugallataink lesznek. Olyan belső felszültséget érezhetünk, amire nem tudjuk a magyarázatot, pedig csak arról van szó, hogy többet érzékelünk a világból. Ezt a hónapot pont ezért szentelhetjük szellemi és lelki fejlődésünknek is. 

 

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a NYÚL szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. 

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Október 9.,11., 15., 21., 23., 27.

November 2., 4.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Október 7., 8., 12., 14., 19., 20., 24., 26., 31.

November 1., 5.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Tigris év: A hónap során változások várhatók. Ezek hozhatnak új lehetőségeket, vagy valmiért megragadják a figyelmedet. A környezetedben és a külvilágban zajló események és hangulatok is felbolydulást okozhatnak.

Tigris hónap: Aktív napok jönnek, mind a munkában, mind a magánéletedben. Dominánsnak, irányítónak és nagyon határozottnak fogod érezni magad. Nehezen viseled majd a stagnálást, az ellenállást, vagy bármit, ami akadályozza céljaid elérését. Egy pillanatban még nyugodt lehetsz, de bármikor felbukkanhat valaki vagy valami, ami gyors reakcióra késztet, vagy erős érzelmeket vált ki belőled. Folyamatosan áll a zászló bármilyen külső vagy belső konfliktusnak. Nagyon könnyű lesz kizökkenteni a nyugalmadból és égtelen haragra gerjedhetsz pillanatok alatt. Viszont ez a Kutya hónap támogató lesz a szakmai fejlődésedben, akár a jelenlegi munkád pozitív változásait, akár új pozíciót vagy munkahelyváltást illetően. Ha ügyfelekkel dolgozol, és az üzlet eddig döcögött, most érdemes őket megkeresned, vagy valami újba kezdened, mert nagyobb hatást érhetsz el.

Tigris nap: Ha párkapcsolatban élsz, és a kapcsolatotok intenzív, némi feszültségre számíthatsz a következő napokban, de komoly gondoknak kellene fennállniuk ahhoz, hogy ez szakításhoz vezessen. Fontos, hogy ne légy türelmetlen, és próbáld megfékezni az ingerültséged, így átvészelhetők a nehezebb napok. Ha pedig egyedülálló vagy, bátran ismerkedj, mert jók az esélyeid!

nyúl NYÚL

Nyúl év: Új szelek fújnak, új hatásokat és embereket hoznak. A változások és a lehetőségek hónapja jön, amit kár lenne kihagyni. A tágabb környezetedben is nagyobb események lehetségesek, melyek így vagy úgy, de mégis nagy hatással lesznek rád.

Nyúl hónap: Meghatározó lesz ez a hónap a számodra, mert vagy veled vagy a családi/baráti körödben történnek fontos dolgok. A Nyúl hónap szülöttjeinek többségénél ez inkább pozitív hatásokat eredményez, elenyészőbb mértékben negatívat, ugyanakkor ebben az esetben szükséges változást hoz a Kutya hónap energiája. Hatást tudsz gyakorolni a kollégáidra, üzleti ügyfeleidre, családodra, melynek köszönhetően jobb eredményeket tudsz érni. Érdemes valamivel több energiát tenni a kapcsolatépítésbe, főként akkor, ha az ötleteidet szeretnéd megvalósítani és ehhez kellene személyi vagy anyagi támogatás. Jók az esélyeid, ha pozíciót vagy munkahelyet váltanál, bármelyikbe belevághatsz, ha megérett benned a döntés. A jelenlegi helyeden új feladatokra, több kihívásra, de egy kis feszültségre is számíthatsz, amire családi, baráti körben is van esély.

Nyúl nap: Ebben az évben már megbizonyosodhattál arról, hogy milyen minőségű párkapcsolatban élsz. A 2024-es év amolyan vízválasztó: az erős alapokra épült kapcsolatokat még inkább megszilárdítja, azokat viszont, amelyek illúzióra vagy egyoldalúságra alapoztak, könnyedén robbantja szét. Ha voltak is nehézségek az idén, akár a párod életében, akár a kapcsolatotokban, az a következő hetekben elsimulhatnak és ismét jelen lesz a kötődés és a harmónia. Ha nincs jelenleg tartós kapcsolatod, de amúgy nyitott vagy rá, akkor a Kutya energiája segítségedre lesz a párra találásban.

Jelentős változások lehetségesek önmagadat és/vagy az otthonodat illetően. Mindenféleképpen a gyarapodáson és a fejlődésen van a hangsúly.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Sárkány év: A környezeted nagyon intenzív és bizonytalan lehet, számos konfliktus és kisebb/nagyobb változás történhet. Ezért fontos, hogy kerülj minden olyan helyzetet és embert, ami stresszt okozna neked. Nagy változások állnak előtted, amelyek erőteljes hatással lesznek az életedre. Lehet, hogy költözöl, vagy egy hosszú útra indulsz.

Sárkány hónap: Azt gondolom, hogy ez a hónap valóban fontos eseményeket hoz Neked. Egyébként is meghatározó ez az év, akár a nehézségei, akár a tanításai, de legalább annyira a szerencsés lehetőségei miatt. Ez a hónap viszont meghozza a nagy fenteket és lenteket, amelyekhez kell türelem, elfogadás és bizony kezdeményezőkézség is. Nagyon sok múlik most azon, hogy milyen terveid vannak és ezekbe mennyi energiát tudsz beletenni. A föld elem, ami a Sárkány és a Kutya fő eleme, alapvetően nehezen mozdul meg, így a kezdetekben belső és külső ellenállással is küzdhetsz. De ha egyszer elindulsz, akkor nincs megállás. Ezt tudod Te is, hiszen már sokszor megtapasztaltad az életben. A Kutya hónapja nagy változásokat hozhat a feladataidban, munkahelyeden, kollégáid, barátaid és családtagjaid életében. Üzleti szempontból lehet, hogy most jutsz el egyfajta koncepcióváltáshoz. Döntéshelyzetek sora jöhet most, amelyekbe bele kell állnod. Megteheted, hogy elodázod a cselekvést, de ha szükséges a változás, akkor majd az Univerzum megteszi helyetted. Hidd el, ez annyira nem lesz kellemes, sokkal jobb, ha a dolgok a Te döntéseid és lépéseid mentén haladnak. Legyél óvatos a kommunikációval, nagy energiák mozdulnak meg ebben a hónapban, amelyek drasztikus vitákhoz és veszekedésekhez, akár törésekhez is vezethetnek.

Sárkány nap: Ebben a hónapban különösen intenzív spirituális tapasztalatok várnak rád. Kivételes megérzéseid és álmaid lesznek, amelyeket talán csupán az álomvilág vagy a képzelet játékának gondolnál, de valójában nem azok. Most nyílnak meg előtted a kapuk: minden létezőt érzékelhetsz, függetlenül attól, melyik dimenzióban van. Sok olyan dolog, amit most megérzel vagy “látsz”, később valósággá válhat. 

Mind a párkapcsolatodban, mind a társad dolgait illetően is nagy változások lehetségesek. Nem kell rosszra gondolni: ezek olyan nagy döntések is lehetnek, amelyek a további sorsotokat alapvetően, de jó irányba változtatják meg. Csak a rosszul működő párkapcsolatot viseli meg igazából a Kutya energiája, amely akár szakítást is eredményezhet.

Hajlamos lehetsz most ugyan negatívabban látni a dolgokat, hiszen nehéz energiák lesznek jelen, de ne feledd: Te olyan képességekkel érkeztél ebbe az életedbe, amely hozzáférését biztosít a Mindenséghez. Ha olykor felül is kerekedik rajtad az aggodalom vagy a félelem, akkor is tudd, hogy magadra mindig számíthatsz, semmi nem történik veled, ami sérthetné azt a szellemi lényt, aki valójában vagy.

kígyó KÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kígyó által képviselt energiára nincs hatással.

ló LÓ

Ló év: Az élet tele van lehetőségekkel, és Te mindig kihasználod őket. Az elkövetkező időszakban még több társasági esemény és program vár rád, hogy még színesebbé tegye a mindennapjaidat.

Ló hónap: Ez az október is az aktivitás és a változás jegyében telik a számodra. A munkádban új feladatok várnak rád, amelyekkel új kihívások is párosulnak. A türelmednek néha pihenőt kell adnod, de az erős akaratoddal sikeresen átvészelheted ezt az időszakot. Ha változásokra vágysz a szakmai életedben, akkor most van rá a legjobb alkalom, hogy valamit tegyél is érte. Ne feledd: az év energiája szerint, ha csak ímmel-ámmal teszel meg valamit, annak semmi hatása nem lesz. Ha valóban kész vagy a változásra vagy új lendületet szeretnél a szakmai életedben, akkor szükség lesz a benned lévő tűz energiájára. A magánéletedben is számos esemény és program vár rád, amelyek még színesebbé teszik az őszi napokat.

Ló nap: A Kutya hónapja az erőről és a cselekvésről szól. Ne csodálkozz, ha a türelmednek néha határt szab a környezted, a párod, és olykor még saját magad is. Bár erős érzések és hangulatok fűtenek, amelyek időnként jót tesznek, főként az ellaposodott párkapcsolatnak. Ugyanakkor néha sok is lehetsz a párodnak: a folyamatosan nyüzsgésed, akaratosságod vagy lelkesedésed túl is tolhatod ebben a hónapban. Viszont, ha változtatni szeretnél valamin, akkor most van rá a legjobb alkalom. Az energiáidat használd fel arra, hogy a környezeteden változtass, vagy új hobbira szánj időt. Újítsd meg a párkapcsolatod vagy ha jelenleg nincs, akkor tegyél érte, hogy rád találjon a szerelem. Bárminemű kapcsolataidban is lehetségesek változások, a jókat erősítheted, a rosszakat pedig rendezheted.

kecske KECSKE

Kecske év: Az elkövetkezendő napok lehetőséget adnak arra, hogy mélyebben megismerd a barátaidat és a kapcsolataidat. Olyan dolgok kerülhetnek felszínre, amelyek segíthetnek erősíteni a kötelékeket, vagy új perspektívákat nyithatnak meg előtted. A környezetedben tapasztalható feszültség arra ösztönözhet, hogy új megoldásokat találj a problémákra.

Kecske hónap: Az elkövetkezendő napokban talán feszültebbnek vagy ingerlékenyebbnek érzed magad, és könnyen előfordulhat, hogy a környezeteddel sem igazán találod meg az összhangot. Ennek az oka lehet, hogy ők is hasonlóképpen viselkednek vagy nincs is rá különösebb ok, csak valamiért így érzed. Úgy tűnhet, hogy egyedül maradtál a problémáiddal, és sem a kollégáid, sem a családod vagy a barátaid nem támogatnak úgy, ahogyan szeretnéd. Előfordulhat, hogy úgy érzed, senki sincs melletted, és minden feladatot egyedül kell megoldanod, mintha nem figyelnének rád. Valószínűleg azért kerültél ebbe a helyzetbe, mert olyan terhet vettél magadra, ami meghaladja az erődet vagy képességeidet. De ne aggódj, nem kapsz nagyobb feladatot, mint amivel megbirkóznál – higgy benne, hogy minden nehézséget sikerül megoldanod! Amit pedig már nem tudsz kezelni, azt ismerd fel, és ne vedd magadra! Változások várhatóak a munkádban, a feladataidban vagy akár az üzletedben is. Lehet, hogy te kezdeményezed (ami a jobbik út), de az is előfordulhat, hogy kényszerből történik meg. Bármelyik is legyen, biztos lehetsz benne, hogy a változás szükségszerű.

Kecske nap: A Kutya hónapja még a legstabilabbnak tűnő párkapcsolatokat is kihívások elé állíthatja, és ha egy kapcsolat már eleve problémás, ez az időszak nem sok esélyt hagy a fennmaradásra. Ilyenkor különösen fontos a tudatosság és az odafigyelés, hiszen anélkül a felmerülő problémák könnyen csak egymásra halmozódnak. Ahelyett, hogy kifogásokat keresnétek vagy a nehézségeket a szőnyeg alá söpörnétek, érdemes lenne arra fókuszálni, hogyan lehetne javítani a kapcsolaton. Ha a közös cél az, hogy együtt maradjatok, akkor szükséges lesz változtatni. Ez nem csupán elkerülhetetlen, de hosszú távon mindenki számára előnyös lesz, hiszen segítenek, hogy a kapcsolat egészségesen és kiegyensúlyozottan folytatódhasson.

Ha jelenleg nincs társad, akkor különösen kedvező lehet számodra ez a hónap, mivel kifejezetten támogatja a társkeresést. Bár visszavonulósabbnak tűnik ez a hónap, most mégis könnyebben találhatsz olyan partnert, aki igazán illik hozzád.

A párkapcsolati események mellett az otthonod területén is lehetnek jelentős átalakulások. Ezek közé tartozhat például egy költözés vagy akár egy régóta tervezett felújítás is. Abban az esetben, ha harmonikus kapcsolatban élsz, úgy a párod életében jelentősebb események vagy változások következhetnek be, amelyek befolyásolhatják a kapcsolatotokat is. Ez az időszak tehát összességében egy nagy átalakulás és fejlődés lehetőségét hordozza mind a kapcsolati, mind az otthoni életedben.

majom MAJOM

Majom év: Bár a személyes életed talán nem lesz tele nagy eseményekkel, ez a hónap mégis rengeteg lehetőséget tartogat a számodra, amelyeket érdemes kihasználni. 

Majom hónap: Októberben egyre határozottabbá válsz, és kevésbé befolyásolnak az érzelmeid. De ez nem meglepő, mert alapvetően is ilyen alkat vagy. Vannak helyezetek, amikor ez különösen jól jön, például a munkahelyen ez nagy előnyt jelent, hiszen céltudatosan haladsz előre. Nem könnyű ez az év, emiatt lehetnek kihívások, de a józan eszeddel és kitartásoddal könnyedén megbirkózhatsz velük. Jöhetnek most új feladatok, családi/baráti események, amelyek igénylik majd az erődet. Jó időszak ez, ha munkahelyi váltásban gondolkodsz, adódhatnak kedvező lehetőségek. Családoddal azonban légy türelmes és megértő, ne legyél velük túl kemény vagy hidegszívű, mert ez nem tesz majd jót a kapcsolataidnak.

Majom nap: A Kutya hónapja fokozhatja benned, hogy a dolgokat szélsőségesen, fekete-fehér módon lásd. Könnyen meglehet, hogy az érzelmeket is félreteszed, ha az a céljaid elérése érdekében ez szükségesnek tűnik. Ez azt jelenti, hogy sokkal inkább a racionalitás és a logika vezérel majd, mintsem az érzelmek, ami különösen megmutatkozhat a párkapcsolataidban. A mostani időszak kedvezhet a higgadt, józan szerelemnek, és kevésbé az eszeveszett szenvedélyeknek. Ha van párkapcsolatod, az valószínűleg kiegyensúlyozottan és stabilan halad a maga útján, és inkább az ésszerűség, mint a szenvedély uralja a mindennapjaitokat. Ha azonban éppen egyedülálló vagy, akkor most nagy esély van rá, hogy találkozol valakivel, aki jól illik hozzád, és akivel harmonikus, jól működő kapcsolatot alakíthattok ki. A találkozás valószínűleg nem az elsöprő szenvedélyre, hanem inkább a kölcsönös megértésre és közös értékekre épül majd.

Kakas KAKAS

Kakas év: Annak ellenére, hogy a környezetedben és akár önmagadban is jelen legy egyfajta feszültség, a váratlan találkozások régi barátaiddal és ismerőseiddel, avagy kapcsolatok izgalmas lehetőségeket tartogatnak. Ne a feszültségre vagy a nehéz emberekre koncentrálj, hangolódj rá inkább az Univerzum rezgéseire és nyiss a pozitív hatásokra, mert azok is körülötted lesznek.

Kakas hónap: Az egész 2024-es év alapvetően hordoz magában egyfajta feszültséget és bizonytalanságot, amely nemcsak a munkádban vagy vállalkozásodban, hanem a személyes kapcsolataidban is megjelenhet. Ezek a helyzetek korábban meg nem oldott problémákra vezethetők vissza, amelyek ismét előtérbe kerülnek, hogy végre megoldás szülessen. Ebben a hónapban nagy valószínűséggel olyan helyzetekkel és emberekkel találkozol, akik fontos szerepet játszanak vagy játszottak az életedben, akár csak rövid időre is. Ők lesznek azok, akik vagy amik valamilyen fontos üzenetet vagy tanítást hordozhatnak, amely segíthet a személyes fejlődésedben vagy előrelépésedben.

A következő napok során akarva-akaratlanul sodródhatsz bele veszekedésekbe, csipkelődésekbe vagy pletykákba. Ezek negatív irányba vihetik a hangulatodat és kapcsolatokat rombolhatnak, ezért mindenképpen azt tanácsolom, hogy maradj távol az ilyen konfliktusoktól, még akkor is, ha valamilyen módon érintett vagy bennük. Munka szempontjából most különösen hasznos lehet, ha nyíltan megbeszéled a problémákat, és ha szükséges, visszanyúlsz korábbi kapcsolataidhoz vagy jól bevált módszerekhez, amelyek segíthetnek átlendülni a nehézségeken. Lehetséges, hogy a karrieredben vagy személyes kapcsolataidban fontos változások, meghatározó események következnek. Ezek az események talán kihívást jelentenek, de hosszú távon előnyödre válhatnak, és új irányokat nyithatnak meg számodra.

Kakas nap: Ha párkapcsolatban élsz, amely nem igazán működik, ismét szembesülhetsz nehézségekkel. Ez valószínűleg azért történik, mert a korábbi próbálkozások ellenére még nem sikerült teljes mértékben megoldani őket. Fontos tehát, hogy ne söpörjétek továbbra is a szőnyeg alá ezeket a kérdéseket, mert a mostani időszak jó lehetőséget kínál arra, hogy végleg tisztázzátok a problémákat. Harmonikus kapcsolat esetén a párod életében fontos események következhetnek be: olyanok, amelyekre várt már vagy amelyek a sorsútjába előre meg volt határozva. A Kutya hónap során a kommunikáció lesz az egyik leghatékonyabb eszköz arra, hogy a kapcsolatotok harmonikusan működjön, és a nehezebb pillanatokon is túljussatok.

Ha jelenleg nincs párod, akkor előfordulhat, hogy valaki a múltadból ismét megjelenik az életedben, aki korábban fontos szerepet játszott. Ez a személy újra felbukkanhat, és lehetőséget adhat arra, hogy átgondold a múltbeli kapcsolatokat vagy eseményeket. Ugyanakkor az is lehetséges, hogy egy új, jelentőségteljes személy lép be az életedbe, aki komoly hatással lesz rád, akár érzelmi, akár más szempontból. Ez az időszak tehát mindenképpen izgalmas változásokat és találkozásokat tartogathat számodra, akár a régi kapcsolatok újjáélesztéséről, akár egy teljesen új ismeretségről van szó.

Erőteljes spirituális energiák lesznek jelen a hónap folyamán, amelyek nagy hatást gyakorolnak rád és a fejlődést is hozzák magukkal. Érzékenyebbé válasz a láthatatlan világra, sugallatok és érzések formájában kapsz hasznos tanácsokat, információkat az Univerzumból és lélekcsaládodtól.

KutyaKUTYA

Kutya év: A külvilág eseményei nagy hatással lehetnek barátaid, szeretteid életére. Ha téged közvetlenül nem is érintenek, de tudni fogsz róluk és erős érzéseket keltenek benned.

Kutya hónap:

A Kutya hónapja számos pozitív és olykor negatív eseményt hoz. Rengeteg dolog alakulhat a terveid és elképzeléseid szerint, illetve fontos események és változások lehetségesek, amelyek akár sorsfordítónak is bizonyulhatnak, megnyitva számodra egy új életszakaszt, legyen az kisebb vagy nagyobb léptékű. Ha ezek a változások a saját kezdeményezéseid révén történnek, az különösen ideális lesz számodra, hiszen te irányíthatod az eseményeket. Azonban, ha külső hatások késztetnek változtatásra, az eleinte nehezebb lehet. Ilyenkor tudnod kell, hogy azért történik az adott dolog Veled, mert a helyzet, amiben jelenleg vagy, már nem fenntartható. Lehet, hogy ezt már te is sejtetted, de ha nem is, az Univerzum mindent megtesz azért, hogy rákényszerítsen a cselekvésre. Néha ez azzal jár, hogy felborulnak a dolgok körülötted, de ne aggódj – a régi struktúrák lebontása után mindig egy új építkezési folyamat indul el.

Még ha azonnal nem is látod a pozitív eredményeket, hosszú távon biztosan fejlődést fogsz tapasztalni azokon a területeken, ahol a változások megtörténtek. Az átalakulások során különösen a munkád, a karriered, valamint a családi és baráti kapcsolataid kerülnek a középpontba. Ezeken lesz a fókusz, itt várhatóak a legjelentősebb átalakulások. A lényeg, hogy ne félj a változásoktól, hiszen ezek előbb-utóbb a javadat szolgálják, még ha a folyamat kezdetben kihívásokkal is jár.

Kutya nap: Figyeld meg azokat az apró jeleket és gesztusokat, amelyekkel az Égiek igyekeznek örömet okozni neked. Ezek lehetnek egészen kis finom figyelmességek vagy meglepetések, amelyeket az Élet megajándékoz, mert megérdemled. Mert az az értékes szellemi lény vagy, aki. A te feladatod mindössze annyi, hogy tudatosítsd és elfogadd ezeket az ajándékokat, hiszen ezek a pillanatok a mindennapok szépségeit mutatják meg számodra.

Ha harmonikus és problémamentes párkapcsolatban élsz, ez a hónap igazán különleges lehet, sőt, talán az év legszebb időszaka is, amikor a párod részéről még több figyelmet és elismerést kapsz. Ebben az időszakban a köztetek lévő szeretet és összhang még inkább kiemelkedhet, erősítve a kapcsolatotokat. Ugyanakkor a problémákkal teli kapcsolatnak az októberi energiák nem kedveznek. Sőt, a körülmények valószínűleg arra késztetnek majd, hogy változtassatok. Ezek a változások azért történnek, hogy a helyzet javuljon, vagy hogy új irányokat találjatok a saját boldogságotok érdekében. Ne feledd, minden, ami történik, végső soron a te javadat szolgálja, még akkor is, ha most esetleg nehéznek tűnik.

Ha egyedülálló vagy, ez az időszak különösen kedvezhet egy új párkapcsolat kialakulásának. Nagy az esélye, hogy az elkövetkező napokban találkozol valakivel, aki igazán fontos lehet számodra, és akivel kapcsolatban különleges események várnak rád. Az otthonod terén is változásokra számíthatsz, legyen az egy kisebb átalakítás vagy egy nagyobb léptékű változás, amely új lendületet ad az életednek.

DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő DISZNÓ által képviselt energiára nincs hatással.

patkany PATKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő PATKÁNY által képviselt energiára nincs hatással.

BivalybetuBIVALY

Bivaly év: A Kutya hónap során számos kihívás vár rád, amelyek türelmet és kitartást és olykor újratervezést igényelnek. Próbálj meg nyugodt maradni, és kerülni a konfliktusokat. Ha azonban szükséges, ne félj kiállni magadért.

Bivaly hónap: Képes vagy megbirkózni a kihívásokkal, és nem szükséges senki más segítsége ahhoz, hogy előre haladj. A legnagyobb akadályt a sikereid elérésében a kishitűséged jelenti, amely visszatarthat a fejlődéstől. A következő napokban esélyes, hogy konfliktusokkal találkozol, és stresszes napok várnak rád, akár a munkahelyeden, akár a családi/baráti kapcsolataidban. Az aggodalom akár indokolatlan félelmek formájában is megjelenhet, amelyeket te vagy a környezeted okozhat.

Előfordulhat, hogy mások szembesítenek a hibáiddal, vagy felkérhetnek olyan feladatokra, amelyekhez se időd, se energiád, sőt, akár tudásod sincs. Itt lesz igazán fontos, hogy legyél őszinte magaddal: fontos, hogy ne vállalj el mindent, mert ez csak feszültséget szül, és garantáltan megnehezíti az életedet, de ne is engedd, hogy rád kenjék más hibáját. Az ilyen nyomás alatt a legfontosabb, hogy megtaláld az egyensúlyt, és a saját határaidat tartsd szem előtt. Sorsfordító energiák következtében a  munkádban vagy az üzleti ügyeidben lehetséges változások. Ezek a változások akár nagyobbak is lehetnek, mint ahogy azt szeretnéd, és bár elsőre ijesztőnek tűnhetnek, fontos, hogy tudd, ezek is hozzájárulhatnak a személyes fejlődésedhez. Ne félj szembenézni a kihívásokkal, hiszen minden nehézség egy új lehetőséget is hozhat magával.

Bivaly nap: Vágyhatsz a visszavonulásra, és szükséged lehet a feltöltő, önmagadra fókuszáló napokra és órákra. Ebben az időszakban a lelkiség hangsúlyosabb szerepet játszik az életedben, lehetőséged nyílik arra, hogy mélyebben kapcsolódj másokhoz, elengedd a múltat, és akár átérzékeld a láthatatlan dimenziókat. A hónap energiája megviselheti a párkapcsolatodat is, ezért fontos, hogy törekedj az elfogadásra, és nyitottan beszélj a problémákról a pároddal.

Ha jelenleg nincs társad, most nem szükséges erőltetni a párkeresést. Ha magától jön valaki vagy valami, akkor érdemes örülni neki, de ha nem, akkor tudd, hogy ennek is megvan a maga oka. Az Univerzumnak most nem ez a prioritása számodra. Emellett az egészség és a betegség témája is jelen lehet az életedben, akár a saját, akár a párod egészségi állapotának kapcsán. Fontos, hogy figyelj a testedre és a lelkedre, hiszen az egészséged megőrzése kulcsfontosságú lehet a külső és belső egyensúly fenntartásához.