fbpx

Túl vagyunk a 2016-os Majom évén, sokan megkönnyebbülve sóhajtanak fel, míg mások elszomorodnak, mert nekik pozitív irányba változott az életük. Számtalan hatását láttam és tapasztaltam akár magamon, akár a szűk környezetemben, illetve konzultációim során a Majom mindent felforgató energiájának. Én is sokat változtam, változtattam tavaly, nálam is rombolt és épített is, mert a Majom már csak ilyen. Elmegy a végletekig, hogy kicsikarja a reakciót. Hihetetlenül sok szakítást (szerelmi, baráti, munkahelyi) láttam, de az esetek többségében elmondható, hogy az a kapcsolat, ami az idén megszakadt, annak az alapjai már olyan szinten voltak ingatagok, hogy ennek egyszerűen így kellett lenni, így jó mindenkinek. Ezért, ha Te is közéjük tartozol, ha tavaly vége lett a párkapcsolatodnak, ha elmúlt egy barátság, ha a munkahelyeden történt változás, mely érintette a pozíciódat, akkor hidd el, ez nem valaminek a vége, hanem valami újnak a kezdete!

 

A 2017-es YIN TŰZ KAKAS év már lágyabb energiákkal érkezik, a folyamatokat nem szablyával vágja szét, de ő sem engedi, hogy az életképtelen dolgok fennmaradjank. Ő inkább sebészkéssel vágja ki a szükségtelen és hátráltató minőségeket. Ezt magunkon is érezni fogjuk, lázadóbbak leszünk köszönhetően annak, hogy az idei Yin Tűz indirekt hatalom elem lesz, ami nem egy sorba beállós fajta. Ő az aki fellázad, ha nem ért egyet valamivel és megy a maga feje után. A Yin Tüzet a gyertyalánggal szokták azonosítani, ami nem különösebben veszélyes, hiszen boldog, békeidőben szépen, hangulatosan bevilágítja a szobát, látszólag gyenge, de ha nem vigyázunk, akkor leégeti házunkat, elpusztítja minden értékünket, hiszen rejtve hatalmas erő van benne. Ennek következtében arra lehet számítani, hogy az idén a reagálásokra inkább a szélsőségesség lesz jellemző. Egy darabig tűrünk, lenyeljük a sérelmeket, de aztán a legváratlanabb helyen és időben törünk ki elsöprő haraggal. Mivel a Yin Tűz alapvetően nincs harmóniában a Kakas szimbólumban rejlő Yin fémmel, ezért várhatóan sok konfliktus lesz a 2017-es évben is. Ahogy kicsiben, úgy nagyban is ezt tapasztalhatjuk a világban. Csak éppen nem mindig értjük majd, mi okozta, mert nem látunk bele a háttérben zajló mozgatórugókra, csak a hirtelen kirobbanó események tanúi leszünk. Ráadásul a Kakas keresi a feltűnést, mindig egy kicsit szebb, okosabb, ügyesebb akar lenni a környezeténél. Nem szereti, ha okoskodnak vele, ha irányítani próbálják, könnyen megsértődik, ellenben ő könnyedén sért meg másokat anélkül, hogy feltűnne neki. Tehát az idei cselekedeteket a kitörési vágy és az egó fogja irányítani, egyénenként függően a személyiségtől, temperamentumtól. Van aki azonnal ugrik majd, ha nem szépen, tisztelettudóan beszélnek vele, van aki gyűjtögeti majd a sérelmeit és akkor borít, amikor senki nem számít rá. Összességében ez a hatás kedvez azoknak az embereknek, akik fel merik vállalni magunkat, akik igazi egyéniségek, merjünk hát kitörni a megszokottságból, mutassunk valami különlegeset a világnak. És ne csodálkozzunk, ha sok-sok kiskirály akarja felhívni magára a figyelmet, akár a szabályok és szokások félrúgása által is.

A Kakas amúgy a Románc virágok közé tartozik a kínai asztrológia tanítása szerint, ezért kedvez mindenféle szerelmi eseménynek, barátkozásnak, kapcsolatépítésnek. Könnyebb ilyenkor új ismeretségeket kötni, felhívni magunkra a figyelmet kedvességünk által. Támogatja a társasági eseményeket, mert az idén nagyon sok olyan elem koncentrálódik ami az embereket, közösségeket, rendezvényeket, olykor a verseny helyzeteket is jelzi. Nem lesz meglepő, ha majd sok új szerelemről, de ugyancsak számos szerelmi kalandról és botrányról hallunk világszerte.

Pénzügyeinknek is kedvező az év, aki ügyes és jól átlátja a dolgokat, de legfőképpen cselekszik is, annak igencsak eredményes éve lesz 2017-ben. Itt lehet majd jól használni a nyilvánosság erejét, megszólítani az embereket, előrukkolni valami különlegessel és ezzel sikert elérni. Nem árt tudni azonban, hogy a stabilitást hozó föld elem igencsak gyenge lesz, ez fokozza a bizonytalanságot a világban, nem segít abban, hogy megalapozott döntéseket hozzunk, viszont a többi elem pedig hajlamosít a váratlan, impulzív cselekvésre. Ha valami, hát akkor ez rejt némi kockázatot mind a befektetéseket, mind a személyes életünket illetően, ezért azt javaslom, mindenki önmagát figyelmeztesse a megfontoltságra egy-egy fontosabb elhatározás esetén.

Szerelem szempontjából alapvetően mindenki nagyobb aktivitásra számíthat, ha párkapcsolatban van, ha nem. Sőt azt javaslom, nyíljunk meg társaink felé, engedjük hogy átjárjon a vonzódás. Kicsit simogattassuk meg az egónkat, hagyjuk, hogy tetszünk másoknak, és mi is dicsérjünk, mert így emeljük egymást. Ugyanakkor tegyük takarékra az egónkat, mert ha van fejlődni valónk ezen a téren, akkor szinte biztos, hogy lesz olyan helyzet, amikor megkérdőjeleznek, felhívják a figyelmet valamely gyengeségünkre vagy hibánkra. Ilyenkor érdemes lesz nem a “tanítást” hozó személyre haragudni és puszta büszkeségből vagy kevélységből rossz döntéseket hozni, hanem felismerni esendőségünket.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Születés éve (év oszlop): tágabb környezeted, nagyszülők, külföld, olyan emberek, akikkel felületes kapcsolatban vagy

Születés hónapja (hónap oszlop): család, szülők, testvérek, munkahely, kollégák, barátok

Születés napja (nap oszlop): Te magad, párod, otthonod

Születés órája (óra oszlop): gondolataid, vágyaid, gyermekeid, bárki, akiről gondoskodsz, hivatásod (nem összekeverendő a munkáddal)

Az alábbi előrejelzés tájékoztató jellegű, pontos előrejelzés csak a személyes születési horoszóp ismeretében készíthető.

A 2017. február 3. – 2018. február 4. közötti kínai asztrológia szerinti KAKAS évében ilyen érzések, események jelenhetnek meg az életedben:

TigrisTIGRIS

Ott, ahol megtalálható a Tigris a horoszkópodban igen szerencsés fordulatokra számíthatsz a Kakas évében. Egy percig sem kell aggódnod, mert jöhet bármilyen probléma, valahogy mindig meg fogod találni a megfelelő megoldást, így nagyobb baj nem történhet. Nem árt azonban, ha odafigyelsz a helyes kommunikációra, mert azért az ronthat a helyzeteden, ha túlságosan intenzíven reagálsz dolgokra és nem gondolod végig, kinek, mit mondasz. Ugyan a Kakas energiája segít abban, hogy személyiséged higgadtabb oldala domináljon, ugyanakkor jó, ha Te magad is törekedsz nyugodttá válni a nehéz helyzetekben is.

Főként, ha Tigris hónapjában születtél, akkor számíthatsz idén szakmai előrelépésre, fejlődésre. Várható bármilyen kedvező lendületet a karrieredben, aminél nagy esélye van az anyagi gyarapodásnak is. Ezért, ha épp nem vagy elégedett a jelenlegi helyeden, akkor azt javaslom, légy kezdeményező és keress új munkát, új kihívásokat. Az Univerzum egyengetni fogja utadat!

Ellenben vigyázz mennyit plusz munkát, feladatot vállalsz be, ne hajtsd túl magad, mindig tartsd szem előtt, hogy a belső egyensúly az egészséges élet alappillére, ennek megteremtésére és fenntartására mindig kell időt és energiát áldoznod, akár a kötelesség rovására is!

Amire 2017-ben  fokozottan kell figyelned azok az anyagiak! Főként olyan kiadásokra, melyeket nem terveztél be, hanem csak jön egy váratlan ötlet, például egy utazás a barátokkal, családdal, vagy bármilyen szórakozási alkalom, amire aztán jóval többet költesz, mint szerettél volna. És ez nem ott, abban a pillanatban fájhat, hanem akkor, amikor valami fontosabbra esetleg már nem jut. Ezért érdemes lesz fegyelmezettebben kezelni a kiadásaidat és így elkerülheted a pénzügyi zavarokat. Ugyancsak légy óvatos mindenféle kölcsönökkel is, lehetnek körülötted olyanok, akik váratlanul megkeresnek, hogy adj nekik ennyi-annyi pénzt, de mielőtt azonnal szívből cselekednél, gondold végig, mi az összeg, ami nem borítja meg a  költségvetésed, mert könnyen nehéz helyzetbe sodorhatod magad is.

nyúlNYÚL

Ha a Nyúl jegyében születtél, különösen nagy esélyed van idén a SZERELEMRE a Kakas évében! Ez főként akkor igaz, ha Nyúl napján születtél és itt ráadásul még van egy olyan csavar is, hogy a romantika, románc akkor is hatni fog rád, ha már elkötelezett kapcsolatban élsz. Mit jelent ez? Azt, hogy a meglévő kapcsolatodban megnő az igényed a különlegességre, az izgalomra, szeretnéd, ha a párod újra meghódítana és untatni fog minden szokványos, unalmas dolog. Ugyanezt a társadnál is tapasztalhatod, ezért minél inkább törekszel arra, hogy különleges színt vigyél a kapcsolatba, annál nagyobb esélyed van az igazán szép és harmonikus szerelmi életre 2017-ben.

Ha jelenleg szingli vagy, szinte biztos, hogy lesz körülötted nyüzsgés, keresik majd a társaságodat és megpróbálnak elcsábítani. Néha ezt csak a testi vágyódás motiválja, ami most számodra is vonzó lehet, de ugyanúgy a nagy Ő megjelenésre is van esély. Ezért azt javaslom, hogy nyílj meg az új energia befogadására, ismerkedj, barátkozz!

Ugyanakkor nem árt ha tudod, hogy ez az év hajlamosít a kilengésekre, te is könnyebben elcsábíthatóvá válsz, így ha nem áll szilárd alapokon a kapcsolatod, úgy a Kakas éve fájdalmas fordulatokat is hozhat. Ilyenkor valahogy semmi sem a felszínen történik, nem a nyílt támadások és konfliktusok lesznek hangsúlyosak (bár ez is esélyes), hanem inkább a „szemedbe mosolygok, de soha nem tudhatod, hogy mire gondolok és mit fogok csinálni” típusú cselekvések. Ez jellemző lehet rád is és a párodra is. Törekedni kell a tiszta, érthető kommunikációra, ez az egyetlen, ami ebben a helyzetben segíthet. Amennyiben ezt szem előtt tartod, biztos lehetsz benne, hogy a Kakas év energiái segítségedre lesznek a problémák megoldásában.

Mivel a Kakas és Nyúl a kínai asztrológia szerint szemben állnak egymással, ezért ebben az évben számíthatsz nagyobb változásokra is az életed egyes területein. Erre nem árt felkészülnöd, mert az Univerzum nagytakarítást fog az életeben tartani, ahol erre szükség van. Ha te magad is érzed, hogy valami nem működik jól, akkor ne állj ellen az érkező hullámoknak, hanem működj együtt velük. Lehet, az új helyzet ismeretlen, bizonytalan, de nagy eséllyel indul el valami új, ami jobb irányba vezet.

Számíthatsz kisebb-nagyobb bosszúságokra, akadályokra, ezért tudatossággal kell irányítanod mindennapjaidat. A bosszúságok sokszor kötődhetnek pénzügyekhez, esélyesek a váratlan kiadások, ezért jó, ha előre felkészülsz ezekre. Ráadásul idén olyan konstellációid lesznek, melyek okozhatnak sérüléseket, közlekedési baleseteket, ajánlom ezért, légy figyelmes és óvatos, úgy semmi baj nem érhet!

SárkánybetuSÁRKÁNY

Az ide év kegyeltje a Sárkány jegy szülöttje, úgyhogy ha van ilyen állat szimbólum a horoszkópodban, úgy igazán örülhetsz, mert sok szerencsés esemény vár rád. A Kakas, mint az idei év Nagyhercege összefonódik a Sárkánnyal, ami azt jelenti, hogy jön valami új az életedbe, ami által többé válsz, gyarapodsz, kiemelkedsz az átlagból, mert a Nagyherceg figyelme rád fókuszál. Ha Sárkány napján születtél, akkor fogod leginkább érezni ennek hatását, ez hozza a legnagyobb személyiségfejlődést is, de számtalan kedvező eseményt is akár a párkapcsolatodban, akár az otthonod viszonylatában.

Segít abban, hogy párra lelj, ha épp szingli vagy, míg a meglévő kapcsolatod szilárdítja úgy, hogy megújulást, színt és romantikát visz bele. Persze nem úgy, hogy egyik nap csenget a postás és beadja csomagban, hanem mert neked és a párodnak is nagyobb igénye lesz erre, nyitottabbá váltok a közösen megélt romantikára. A szövetségetek erősítését segíti az idei esztendő, így, ha erre tudatos vagy, akkor még inkább fokozhatod a hatását!

Munkában is igazán szerencsés fordulatokat hoz a Kakas év, alkalmazottként lehet ez új állás, előrelépés a szakmai ranglétrán. Amennyiben vállalkozó vagy,úgy számíthatsz ügyfélköröd bűvülésére, sikeres befektetésekre, stb. Nehézségeket inkább csak akkor élhetsz meg, ha YANG TŰZ vagy YANG FÉM napon születtél, mert ekkor a konkurencia nagyobb megjelenésére is számíthatsz. Mit tégy ekkor? Tudatosíts, hogy te miben vagy tehetséges, mi az erősséged és ne a versenyre, hanem a minőségre fókuszálj. Hiszen a Kakas nem annyira a „sűrű fillér” típusú üzleteket támogatja, hanem a különleges, egyedi ötletekre alapulót.  Ami még segít, hogy lesznek körülötted emberek, akik nagy hatással tudnak lenni a fejlődésedre, kérd és fogadd is el támogatásukat. Hagyd, hogy az Égiek a láthatatlan szférákból terelgessenek a siker irányába és élj is a lehetőségekkel. Már csak azért is, mert ezek olykor csak rövid idei állnak a rendelkezésedre, ha nem vagy elég gyors – ami általában a Sárkány jegy szülöttjének nem az erőssége -, akkor könnyen le is maradhatsz róluk. Azonban, ha még így is történne, akkor sincs ok pánikra, hiszen jön majd másik, de akkor már ne késlekedj! Ezek a lehetőségek a pénzügyeidet is érintik, főként akkor, ha vállalkozóként dolgozol, így még nagyobb súlya van annak, hogy időben cselekszel-e vagy sem!

kígyóKÍGYÓ

A Kígyó jegy szülöttjeként nem annyira nagy eseményekben fogod érezni a Kakas év energiát, hanem sok kisebb hatás összességeként. Ami a legjelentőségteljesebb, ha Kígyó hónapjában születtél, az a szakmai lehetőségek. Amennyiben alkalmazottként dolgozol, úgy számíthatsz fejlődésre, lehet ez a munkádban, de akár pozíciódban. Minél inkább ápolod kapcsolataid a karrieredre hatással lévő feletteseiddel, minél inkább jelentőségteljes cégnél dolgozol, ahol amúgy is van lehetőség előrébb lépni a ranglétrán, annál inkább támogatja az idei év, hogy ez valóban meg is történjen. Azonban van egy feltétele! Mégpedig az, hogy magad is tegyél érte, azaz, ha nem érzed jól magad a jelenlegi helyezetedben, akkor cselekedj, keress új állást, pályázz meg új pozíciót a cégednél, stb.

A Kakas éve tartogat néhány nezebb időszakot is, melyek ellenszere az, ha figyelsz az alábbiakra:

Az utazások rejtenek idén némi kockázatot – amúgy a tavalyi Majom év is, remélem sikerült elkerülnöd -, ezért jobb, ha kerülöd a kockázatos utakat, helyzeteket.

A Kakas energiája befolyással lesz a kommunikációdra, ha előbb szólsz, mint gondolkodnál, kellemetlen helyezetekbe sodorhatod magad. Javaslom, hogy fontolt meg szavaidat, ha pedig nem tudod eldönteni, mi lenne az adott helyzetben a helyes válsz, inkább kérj tanácsot olyan személyektől, akiknek adsz a véleményére.

Többször futhatsz bele akadályokba, tervezel valamit és kis apróságokon bukik vagy lassul be a dolog. Most nagyobb figyelmet érdemes fordítanod a részletekre, mielőtt késznek nyilvánítasz valamit, jól teszed, ha vetsz rá egy utolsó pillantást. Az idén érvényesülni fog nálad a mondás, miszerint a “részletekben rejlik az ördög”!

lóLÓ

A Kakas évében számodra is felragyog az ég, sok-sok kellemes eseményt tartogatnak az elkövetkező hónapok. Ezek többségében az emberi kapcsolataid pörgetik fel, ami amúgy sem mondható sivárnak. Ha Ló napján születtél és jelenleg nincs senki olyan az életedben, akit a szerelmednek szólíthatnál, úgy az a jó hírem, hogy ebben az esztendőben több potenciális jelentkező is lesz erre a posztra. Idén az erotika erőteljesebb hatást gyakorol majd a kapcsolataidra, így ne lepődj meg, ha a jelentkezők között számos olyan akad, akit csak a szexuális vágy hajt feléd. Ugyanakkor te is késztetést érezhetsz arra, hogy belesodródj egyéjszakás kapcsolatokba vagy olykor még a bőség zavara is fenn állhat.

Ha már párkapcsolatban élsz, akkor is nagyon jól fog jönni a 2017-es energia, hiszen az ellaposodott viszonyt fel tudja turbózni, míg a jól működőt teljesebbé tenni. Ugyanakkor lehet, lesznek olyan csábító erők körülötted, melyek arra késztetnek, hogy kikacsingass jelenlegi kapcsolatodból, sok múlik most az önkontrollodon. Pláne, hogy ebből hamar pletykálkodás is kerekedhet, nehéz lesz az ilyen kerülőútjaidat teljes titokban tartani és a végén ez lesz, aminek következtében sérül vagy megszakad a párkapcsolatod.

A Kakas számodra ún. Románc Virág, amely alapvetően segíti a kapcsolatépítést, mind a baráti, mind az üzleti és szerelemi típusúakat is. Támogatásával megismerhetsz új embereket, akik segítenek szakmai karriered fejlődésében, avagy több kellemes társasági esemény részese lehetsz általuk. Ha szolgáltatóiparban tevékenykedsz, olyanban mely többségében a szimpátiára épül, bátran számíthatsz kedvező körülményekre. Főként, ha vállalkozóként dolgozol vagy az üzleti életben tevékenykedsz, akkor fogod érezni hatását az év kedvező hatását anyagi szempontból is. Ehhez persze kell az is, hogy megmozdulj a lehetőségekért, mert ha YANG TŰZ vagy YANG FÉM napon születtél, úgy nem árt ha egy kicsit jobban odateszed magad, hiszen a konkurenciád is igen aktív lesz a következő hónapokban.

kecskeKECSKE

A Kakas év számodra kevésbé hoz intenzív eseményeket, inkább sok kisebb történés fűszerezi a mindennapjaidat. Amennyiben Kecske napján születtél és párkapcsolatban élsz, akkor a társad figyelmét igényled majd, melyet meg is kapsz. Ellenben, ha épp nincs párkapcsolatod, de esetleg van kiszemelted, úgy az a jó hír, hogy a Kakas évében fel tudod kelteni a figyelmét és nagy eséllyel meg is tudod majd hódítani.

Alapvetően az év egyik legkedvezőbb hozadéka számodra, hogy magadra tudod terelni a figyelmet, amely főként akkor jön jól, ha olyan szakmában tevékenykedsz, ahol erre szükség van. Erre egyébként nem biztos, hogy belülről annyira fogsz vágyni, mert többségében jól elleszel a gondolataidban, szívesen vonulsz egy kicsit a háttérbe, mert szükséged lesz az ún. alkotói magányra. Szóval látszólag úgy tűnhet, hogy fürdesz a rivaldafényben, de valójában lehet mélységesen magányosnak érzed magad avagy teljes harmoniában vagy belső világodban.

Negatív hatás főként akkor érhet, ha vannak olyanok, akik nem különösebben kedvelnek, mert ők kiváltképp elemükben lehetnek. Vond meg nyugodtan a vállad, ha negatív visszajelzéseket kapsz számodra értéktelen embertől akár közvetlenül, akár pletyka szintjén, te csak hallgass a szívedre és haladj az utadon.

majomMAJOM

2016 a te éved volt, itt történhettek veled jelentőségteljes események, melyek fenekestül forgathatták fel az életed. Hogy többségében voltak-e a jó avagy a kellemetlen események, főként az inkarnációs feladataid és korábbi döntéseid függvénye volt. A Kakas éve nem hoz ekkora változásokat, legalábbis azokon a területeken, melyet érint. Leginkább arra alkalmas ez az esztendő, hogy abban, amiben jelenleg vagy például egy párkapcsolat (ha Majom napján születtél) még szorosabbra fonódjon, avagy a munkahelyeden nagyobb kihívások elé nézz (ha Majom hónapjában születtél). Munka szempontjából – főként, ha az üzleti életben tevékenykedsz – akkor nézhetsz nagyobb kihívások elé, ha YANG TŰZ VAGY YANG FÉM napon születtél. Itt számíthatsz arra, hogy a történések nem mindig az elképzeléseid szerint alakulnak, több energiát és gondolkodást kell befektetned azért, hogy sikert érj el. Ugyanakkor ez az év lehet anyagi szempontból az egyik legsikeresebb is, de ehhez kell az is, hogy élj az adódó lehetőségekkel és ne erőltesd a nem működő dolgokat.

Hozhat új utakat is a Kakas éve, de ezek inkább a bizonytalan kategóriába tartoznak. Minden ismeretlen ember és helyzet alapvetően kételkedéseket ébreszthet benned, ezért tudnod kell, hogy nem feltétlenül baj van azzal az érkező dologgal, hanem te vagy bizonytalan. Ez főként szakmai szempontból jelenthet problémát, mert az önnön bizonytalanságod konfliktusokat generálhat. Tehát minél inkább törekszel az adott helyzet pontos megismerésére, minél inkább nyitottan kommunikálsz, azzal egyenesen arányosan csökkented az esélyét a problémáknak. Főként a hivatalos és jogi érintettségű ügyekben tudsz ezzel problémákat elkerülni.

A Majom jegy szülöttjének igencsak nagy a teherbírása, de azért ő is ki tud fáradni, a Kakas évében fokozottan kell figyelned az egészségedre. Szép és jó dolog a munkakedv, de ügyelj arra, hogy megtartsd testi és lelki egyensúlyod is!

KakasKAKAS

Eljött a Te éved, idén nagyon sok pozitív élményben lesz részed. Szinte bármihez nyúlsz, az arannyá válik a kezedben, még akkor is, ha különösebben nem teszel érte semmit sem. Olyan energiák vesznek körbe, melyek segítik, hogy minden helyzetből nyertesként kerülj ki, a sikerhez vezető út talán kissé rögös lesz, de a végén neked lesz jó. Ezért bármilyen változás jön, még ha rosszul indul is, akkor is tudd, hogy az érdekedben történik minden.

Ha Kakas napján születtél és párkapcsolatban élsz, úgy szerelemmel telített napok várnak rád, a társad lesni fogja a kívánságaidat, valahogy minden a te elképzeléseidnek megfelelően fog alakulni. Ha pedig még a szinglik táborát erősíted, akkor sincs ok aggodalomra, mert a következő hónapok nagy eséllyel hoznak jelentőségteljes kapcsolatot. Ráadásul a párkapcsolatod révén és/vagy együtt igencsak kedvező pénzügyi fordulatokat tapasztalhatsz meg az év folyamán. Amire érdemes lesz figyelned az a családtagjaiddal, jelen esetben a pároddal való kommunikáció. Mindketten érzékenyebbek lesztek a mondanivaló körítésére, nem mindegy hát, hogy milyen hangnemben szólsz, mert ha kicsit is sértő leszel akkor elvész az üzenet lényege, még ha igazad van, akkor is ellenállást váltasz ki vele.

Munka szempontjából is sokat lendít rajtad a 2017-es esztendő, sok támogató, figyelem és segítség áll majd a rendelkezésedre. Ha élsz a lehetőségekkel, melyekből nem lesz hiány, úgy ez nem csak szakmai fejlődést és elismertséget, hanem komoly pénzügyi nyereséget is eredményez. Abban az esetben, ha Kakas hónapjában születtél, úgy munkádban pozitív fordulatokra számíthatsz, érdemes lesz cselekedni, ha váltani szeretnél, de házon belüli előrelépésre is nagy esélyed lesz. Ebben az évben lehetnek korszakalkotó ötleteid, felbukkanhat valamilyen új képesség, tudás benned vagy a hobbid nőheti ki magát a munkáddá, legfőképpen a tehetségednek köszönhetően. Ismét kedvet kaphatsz a tanulásra, mely ugyancsak támogatja a munkahelyi fejlődésed. Kiváló képességeidnek, elsajátított tudásodnak köszönhetően most rád irányulhat a figyelem, ennek pozitív velejárója szintúgy anyagi vagy szakmai elismertség lehet, míg hátulütője, hogy lesznek irigyeid. Persze, ez utóbbiakkal nem kell foglalkozz.

Mi az amire idén figyelj? Nos az az egó! Mert ha van problémád vele, ha úgy ítéltetik meg, hogy szükséged van még fejlődésre ezen a területen, akkor lesznek kemény leckék is. Akkor jönnek olyan emberek és helyzetek, akik szembesítenek gyengeségeiddel és hibáiddal. Ha elég szemfüles vagy, akkor fel fogod ismerni ezeket az eseményeket és megérted az üzenetet. Ha nem, akkor valószínűleg meg fogsz sértődni, belemész vitákba és a „jutalmad” a külső és belső megszégyenülés lesz.

KutyaKUTYA

Ne légy meglepdőve, ha a következő hónapokban sok régi ismerős, barát bukkan fel újból, vagy olyan embereket ismersz meg, akiket rögtön nagyon közel érzel magadhoz, mintha már régóta összetartoznátok. Lesznek helyzetek is, melyeknek most ismételten neki kell futnod, részben azért, hogy megtanulj általuk valamit, részben azért, hogy okulj belőlük. Sokan forudlnak majd hozzád, isszák szavaidat és keresik társaságodat főként azért, mert iránymutatásra várnak. Lehet, ehhez nem mindig lesz kedved, időd, energiád, de mégis azt javaslom, légy segítségükre abban, amiben tudsz, mert egyrészt ez által jó karmát teremtesz magadnak, másrészt pedig őket emeled. Hallgasd meg problémáikat, engedd, hogy kiöntsék neked szívüket, de az információt, amit hallottál semmiképp ne add tovább. A diszkréció az egyik legfontosabb tényező idén a Te esetedben. Lesznek helyzetek, amikor magad is azt érezheted, hogy megkönnyebbülést hozna, ha megoszthatnád a terhed mással, ami valóban hasznos módszer lesz a problémáid megoldására. Élj vele!

A 2017-es év hoz nagyobb változásokat is azokon a területeken ahol a Kutya a horoszkópodban megtalálható. Ha Kutya havában születtél, akkor ez jelenthet munkahelyi változást, a családodban és baráti körödben megújulást. Amennyiben Kutya napján születtél, úgy a párkapcsolatodban is felüti a fejét a változékonyság. Ez csak akkor negatív, ha egyébként rossz szemmel tekintesz úgy egészében a változásokra, ilyenkor többségében elszenvedője vagy az eseményeknek. Ugyanakkor, ha felismered ennek pozitív oldalát, hogy végre kitörhetsz a megszokásból, hogy valami friss és üdítő érkezik az életedbe, akkor rá fogsz jönni, semmi rossz nem történik, egyszerűen ez az élet értelme, azaz a fejlődés. Ne agyalj sokat a dolgokon, állj bele az újba, ezzel elkerülheted a depresszív hangulatokat és könnyebben veszed majd az új fordulatokat is!

Ha zökkenőmentesen veszed az akadályokat, akkor a siker is hamarabb rád talál. Ugyan ez hozhat némi kis irigységet mások részéről – főként nők féltékenykedésére számíthatsz -, de inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak.

DisznóDISZNÓ

Lehetőségekben gazdag hónapok jönnek, ha lesz rájuk szemed és kellő cselekvő erőd, akkor az egyik legsikeresebb évet tudhatod magadénak.

Alapvetően a Disznó az ún. Utazó állatok közé tartozik, idén pedig ez kiváltképp aktivizálódik. Ennek hatására új utak nyílnak meg előtted, kreativitásod csúcsra tör, sokat fogsz jönni-menni, utazgatni. Az üzleti életben leginkább akkor lesz fejlődés, ha kilépsz a megszokottságból, nyakadba veszed a világot és felkutatod azokat a partnereket, akik által eredményesebb lehetsz. Az idei év kimondottan kedvez azoknak a partnerkapcsolatoknak, melyeket újonnan kötsz meg, illetve melyeket távoli városokban avagy külföldön fedezel fel. Ha alkalmazottként dolgozol, úgy ez az év hozhat olyan állásajánlatot, megbízatást, mely külföldre szólít. Pozitív hír, hogy lesznek körülötted támogatók, akik egyengetik utadat, hasznos tanácsokkal látnak el, ha arra van szükséged, vagy kihúznak a pácból, ha bajba kerülsz.

Jó, ha nagyobb figyelmet szentelsz családtagjaidnak, mert 2017-ben több törődésre tarthatnak igényt akár betegség, akár problémák miatt, míg te magad is időnként magányosnak érezheted magad, ha nem tudsz elég időt tölteni velük. Az anyagiakra is érdemes lesz nagyobb figyelmet szentelni, pillanatok alatt kerülhetsz pénzzavarba, ha nem ütemezed kiadásaidat.

patkany PATKÁNY

Változékony napoknak nézel elébe a Kakas évében, mert lesznek olyan szituációk, amikor ébresztőt fújnak Neked. Ha vannak helytelen szokásaid, ha elfogadtál helyzeteket, melyek alapvetően nem jók neked, úgy ebben az esztendőben sokkal tisztábban fogod érezni, látni, hogy valami nagyon nem jól működik. Amennyiben a kapcsolataidban fájdalmat élsz meg, ha elnyomva, kiszolgáltatva érzed magad, vagy túlságosan rá vagy kényszerülve az alkalmazkodásra csak azért, hogy fenn lehessen tartani egy látszólagos harmóniát, úgy az a rossz hírem, hogy ez most nem lesz jobb. Csak abban az esetben lesz módod igazi békére és kiegyensúlyozottságra, ha szembesíted magad félelmeiddel, felismered a problémát, meglátod saját és a másik fél hibáit és teszel is ellenük. Mivel a Patkány és a Kakas is a Romantikus állatok közé tartozik a kínai asztrológia tana szerint, így ezek a belső és külső konfliktusok gyakran a szerelmi életben jelentkeznek, azon belül is hangsúlyosan kapcsolódhatnak össze szexuális problémákkal. Az első lépés, hogy felismerd a probléma okát, a második pedig, hogy változtass a méltatlan helyzeten.

A nehéz konstellációk mellett ugyancsak tartogat sok pozitív lehetőséget számodra a Kakas éve. Ha párkapcsolatban vagy és a fent leírtak nálad nem jelentkeznek, úgy ez az év igazán szeretetteljes, szerelemben, erotikában gazdag lesz. Egyedülállóként pedig számíthatsz a nagy Ő felbukkanására…esetleg sok kis ő-re is, azaz igencsak mozgalmas szerelmi élet vár rád a következő hónapokban. A szerelem mellett aktív társasági életre és mozgalmas mindennapokkal számolhatsz. Emiatt is hívnám fel a figyelmed az óvatosságra, érdemes lesz kihagyni minden túlzottan veszélyes sportot, rizikós utazást, mert nagyobb esélye van a különböző sérüléses baleseteknek.

Szakmai szempontból is kedvező állások mutatkoznak, idén főként olyan nők lehetnek segítségedre, akik döntéshozók vagy valamilyen más szempontból vannak erős befolyással karrieredre. Kérj és fogadd is meg tanácsukat bátran! Neked is lehetnek kiváló ötleteid, de lehet, nem érzel majd magadban kellő erőt a kivitelezéshez .  Ebben is támaszkodhatsz mások támogatására, keresd meg azokat az embereket, akik szakértelmükkel, határozottságukkal előrébb tudnak lendíteni. Ugyanakkor kerüld azokat az embereket, akik pletykálkodásra hajlamosak, mert az ilyenek előbb-utóbb téged is a szájukra vesznek. Ha nem szeretnél konfliktust, úgy maradj hiteles, kerüld a fecsegést és légy előzékeny másokkal.

BivalybetuBIVALY

A Kakas éve igazán kellemes lehetőségeket tartogat a számodra, te is az egyik kegyeltje leszel ennek az esztendőnek. Mindenek előtt már most megnyugtatlak, bármi is történik az év folyamán, bármilyen nehézség is sodródik az utadba, aggódnod felesleges, mert mindent meg fogsz ügyesen oldani. Kellően határozott és tudatos leszel, tudod majd mikor, mit kell tenned, lesz benned erő és kitartás a kivitelezéshez is.

Ha Bivaly hónapjában születtél, úgy szakmai szempontból nagyobb lehetőségek előtt állsz, ezért azt javaslom, ne késlekedj, nyúlj utána a lehetőségeknek. Ha alkalmazottként dolgozol, úgy előrébb tudsz lépni, ha tanulsz, akkor sikeresen lezárod tanulmányaid, ha vállalkozó vagy, akkor növekszik a forgalmad vagy az ügyfélköröd. A hangsúly a fejlődésen van. Sok Bivaly jegy szülöttje vonzódik a művészetekhez, melynek az idei Kakas év kimondottan kedvez. A kreativitásod csúcsra járatódik, így ha művészetekkel kapcsolatos munkád van, akkor a fejlődés ebben is megmutatkozik. Nehézségek esetére az Univerzum gondoskodik megoldásról, lesznek körülötted olyan emberek, akik hasznos tanácsokkal tudnak ellátni, ne restellj hát hozzájuk fordulni!

Tartogat némi nehézséget is ugyanakkor a Kakas éve, melyekről nem árt tudnod. Egyrészt, több időt fogsz magad társaságában eltölteni, magányos napok, órák kifejezetten esélyesek, de ezekre szükséged lesz a feltöltődéshez, ráadásul ezek lesznek az alkotói magány időszakai is. Az egészségügyi dolgokat sem szabad hanyagolni a következő hónapokban, ha tavaly volt problémád, úgy javaslom, hogy az idén se vedd félvállról a kivizsgálásokat. Lehetnek továbbá körülötted olyan emberek, akik szemtől szemben kedvesek veled, de amit a hátad mögött beszélnek vagy tesznek, az már a kevésbé sorolható a jóindulat kategóriájába. Utolsóként pedig arra hívnám fel a figyelmed, hogy ebben az évben alapvetően benned lesz egy bizonytalanság. Ez egyébként a Bivaly jegy szülöttjénél nem ismeretlen fogalom, hiszen alapvetően hajlamos erre, legfőképpen az önbizalom terén lehetnek problémáid. Az idei bizonytalanság ugyanakkor inkább a körülményekre vonatkoznak majd, de itt utalnék vissza a fentiekre, azaz nem tudsz igazán nagy bajba kerülni a Kakas évében, hiszen az Univerzum teljes mellszélességgel áll mögötted és véd meg mindentől.

Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!