fbpx

Kínai horoszkóp jegyei – A nyúl

Azok, akik a Nyúl jegyében születtek, jellemző a személyiségükre egyfajta csöndes, visszahúzódás, akár a rejtőzködés is. Messze kerülik a konfliktust, de a maguk kedves, barátságos módján mindig elérik azt, amit szeretnének. Azt, amit kitűz magának nem erővel, dominanciával, hanem kiváló kommunikációs és diplomáciai képességeivel éri el. Ösztönösen tudja, kinek mit lehet mondani, kit mi érdekel, érz az emberek reakcióit és azonnal reagál is rájuk. A beszélgetéseket, eseményeket nagyon finoman terelgeti olyan mederbe, ami számára kívánatos, ezáltal szerzi meg azt, amit szeretne.
Minden olyan helyzetet kerül, ahol nyílt szembenállás lehetséges, inkább a háttérből mozgatja a szálakat, ill. irányítja az eseményeket. Ha valamit el szeretne érni, azt már eleve úgy kommunikálja, hogy abból a másik félnek milyen előnye származik majd.
Leginkább az erős, magabiztos emberekre támaszkodva, az általuk kapott mentális és akár fizikai erő segíthet a mindennapokban való boldogulásban. Ne féljenek hát megnyílni és segítséget kérni másoktól, hiszen ki az aki, egy ilyen kedves, szelíd embernek nem segítene örömmel?!
Szívesen tölti az idejét emberek között, kimondottan társasági ember, az a típus, aki mindenkivel jó kapcsolatra törekszik, de ezt is finoman, nem a középpontba törekedve teszi. Amolyan csendes, békítő, mások között közvetítő személyiség, ugyan ismeri a többiek konfliktusát, de azokban aktívan nem vesz részt. Barátságai kevésbé szorosak, inkább kimondottan nagyszámú ismerőse van. Békés, harmóniát árasztó személyisége okán, általában vonzódnak hozzá az emberek még akkor is, ha különösebb erőfeszítéseket nem tesz egy-egy kapcsolatért.
A szerelemben a békét, harmóniát keresi, hajlama lehet túlértékelni egy kapcsolatot, de legalábbis túl magasra helyezni az elvárásait úgy általában a kapcsolatokat illetően. Gyakran a párja irányítása alá kerülhet, melynek legfőbb oka a konfliktuskerülése, ill. a harmóniára való rendkívül nagy igénye. Mindez jó, ha egyébként egy jól működő kapcsolatban van, azonban nagy hátrány, ha már menekülne belőle, ilyenkor előbb-utóbb kénytelen lesz kiállni magáért.

[vc_st_share type=”share_fb_like” url=”https://kinai-horoszkop.com/tag/nyul/” tw_style=”vertical” lang=”en” fb_style=”button_count” faces=”false” verb=”like” font=”arial” li_style=”none” g_style=”inline” size=”small” pin_style=”above” tumb_style=”plus”]