fbpx

Első hallásra a Kecske szóra általában nem az ezotéria jut az eszünkbe, mégis a kínai asztrológiában az egyik legspirituálisabb állat szimbólum. Nem egy asztrológus, jós vagy csak a spiritualitás iránt mélyebb szinten érdeklődő ember található meg közöttük. Ha van Kecske bárhol a horoszkópodban, akkor biztos, hogy lesz az életednek egy olyan szakasza, amikor jobban fognak érdekelni az ezoterikus tanok.

A Kecske jegy szülötteként mondhatni, hogy az egyik legelbűvölőbb, legkedvesebb személyiséggel rendelkezel. Általában jellemző rád az elegancia, a jó ízlés, vonzódsz a művészetekhez, szereted a természetet és a természetes környezetet magad körül. Rendkívül kreatív, bizonyos területeken kiemelkedően tehetséges lehetsz (írás, előadóművészetek, stb.), azonban ennek a tehetségnek az előcsalogatásához sokszor szorulsz mások segítségére, mert kellenek azok az emberek, akik biztatnak, megerősítik a hitedet, segítenek „felhozni” a benned rejlő kincseket.

Kellemes természetednek köszönhetően sok barát és csodáló vesz körbe. Jellemző rád a romantikus beállítottság, kedves vagy, ugyanakkor hajlamos lehetsz a lustaságra, ezért szereted úgy intézni a dolgaidat, hogy a „nemszeretem” dolgokat inkább valaki más csinálja meg helyetted.

Általában konfliktuskerülő alkat vagy, de mégis eléred, amit szeretnél, mert nagyon jól érzed magad körül az embereket, tudod, kit hogyan lehet megközelíteni.