fbpx

Kínai horoszkóp jegyei – a Bivaly

A Bivaly időszakban született ember tehetséges és szorgalmas, ráadásul mindez számára teljesen természetes, tulajdonképpen fel sem tűnik neki. Sokszor nincs kellő önbizalma, hajlamos lehet a kényelmességre is, így szüksége van olyan személyekre maga körül, akik a tudását, tehetségét előcsalogatják belőle. Kellenek neki azok lelkesítő, megerősítő támogatók, akik a felszínre hozzák a benne rejtőző kincseket azért, hogy azt megmutathassa a világnak. Időről-időre szüksége van arra, hogy megmondják neki, mit kell csinálni, mert egyébként toporog egy helyben azon emésztve magát, hogyan kezdjen bele az adott dologba, de amint megkapja a kellő ösztönzést, utána kifáradhatatlan erővel, tökéletesen elvégzi a feladatát. Pont ezek miatt fontos számára egy állandó társ ahhoz, hogy a dolgok rendszeresen elinduljanak körülötte, mert máskülönben kissé önállótlanná válhat.

Fontos számára, hogy a saját elvei szerint élhessen, hosszú távon nem képes olyan dolgokkal foglalkozni, melyekben nem hisz, avagy ami ellenkezik az elképzeléseivel. Benne is ott van egy leheletnyi feltűnési vágy, még akkor is ha valójában nem sokat tesz érte, nagyon tud örülni, ha tehetségét, tudását elismerik és akárcsak pillanatokra – ennél sokkal többre nincs is szüksége -, de figyelem középpontjában érezheti magát.

Családcentrikus, aki szívesen tölti az idejét szerettei társaságában, szereti a családi összejöveteleket, jókat enni-inni, beszélgetni együtt, az ilyen meghitt pillanatokat nagyra értékeli. Hajlamos lehet a kényelmességre, illetve annak, akinek Bivaly van a horoszkópjában sokkal inkább oda kell figyelnie az étkezésére, mert általában hajlamos a hízásra.