fbpx

A SÁRKÁNY TÁRSA

Folytatódik a cikksorozat a párkapcsolati összeillőség témájában, ezúttal a SÁRKÁNY  jegyet mutatom be.

  • Mindig a te és a párod születésed NAPJA a legfontosabb, így ahhoz viszonyítva olvasd a leírtakat.
  • A horoszkóp elemei tovább árnyalják az összképet, teljes összehasonlítást és elemzést személyes tanácsadás keretében lehet kérni.
  • Az itt leírtak elemzési tapasztalataim és asztrológiai tanulmányaim alapján születtek.
  • Ha szeretnél majd érdekes cikkeket olvasni vagy kérdést feltenni, akkor lépj be a PRIVÁT CSOPORTBA, ahol további hasznos és érdekes információkat tudhatsz meg erről és majd más izgalmas témákról is.
  • Ha nem tudod, milyen napon születtél, nézd meg az alábbi kalkulátorban:

INGYENES KALKULÁTOR

PRIVÁT CSOPORT

Érdekes témák, válaszok, extra tartalmak

SÁRKÁNY

SÁRKÁNY – SÁRKÁNY

Kellemes kapcsolódás, mert kifejezetten sok dologban hasonlóképpen gondolkodnak, ráéreznek egymásra és a párkapcsolatban is többé-kevésbé azonosak az elvárásaik. Minden nagyon jól működik, ha nem túlságosan nagy az azonosság, mert akkor csak egyhelyben toporognak majd, várva, hogy a másik cselekedjen. Kell az irányító a kapcsolatba, ez pedig többnyire a yang fém vagy yang föld napján született fél lesz.

SÁRKÁNY – KÍGYÓ

Inkább lelki kötődés, mint heves szerelem. Sokszor a barátság, megmagyarázhatatlan összetartozás érzése uralja a kapcsolatot, ezért, ha mindkét félnek ez elfogadható, nagyon kellemes és tartalmas éveket töltenek együtt. A különbözőség abban rejlik, hogy a Sárkány stagnáló, míg a Kígyó folyton aktivitásban van, mindkettőnek kompromisszum késznek érdemes lennie.

SÁRKÁNY – LÓ

A Sárkány figyelmét felkelti a Ló jegy szülőttje, zsigerből vonzódik hozzá, de közben lehet, igazából nem is ő a zsánere. Fellángol az érdeklődés, a szenvedély, mely pillanatok alatt ki tud hunyni bármelyik fél részéről. A testiség fontos kapocs ebben a viszonyban.

SÁRKÁNY – KECSKE

Olyan két békés ember egymás mellett, akik legtöbbször szimpatizálnak egymással, de párkapcsolat vonatkozásában ritkán éreznek késztetés a másik felé. Barátságnak jó, idősebb korban is, fiatalon ritkán tudják azt adni, amire a másik vágyik, kivéve, ha a horoszkópban van egyéb összetartó kapcsolódás.

SÁRKÁNY – MAJOM

Szórakoztató kapcsolat, egyik fél sem unatkozik, holott elég különbözőek. Az érzések kötik össze a feleket, a Sárkányt mulattatja a Majom személyisége, biztosítja számára a kellő változatosságot és kiszámíthatatlanságot. A Majom pedig vágyik a Sárkány adta biztos kikötőre, újra és újra felfedezőútra indul megismerni a világot, de mindig visszatér a Sárkányhoz, akiért nagy áldozatokra is képes.

SÁRKÁNY – KAKAS

A nagy kötődés! Szinte minden Sárkány jegy szülöttje vonzónak találja a Kakast és viszont. Mégsem ezt mondanám a legidálisabb kapcsolatnak, mert sok benne a kiszámíthatatlan tényező, több, mint amit a Sárkány szeret. Hiszen a Kakas hódításra született, ha nem kapja meg otthon vagy nem eleget a csodálatból, izgalomból, újra és újra ki fog kacsingatni a kapcsolatból, hogy megszerezze azt, de kötődni továbbra is a Sárkányhoz fog.

SÁRKÁNY – KUTYA

Az egyik legérdekesebb kapcsolódás, akik ezt bevállalják, általában már igen erős lelkek, hiszen sok benne a fent-lent. Az biztos, hogy akik belekóstoltak egy ilyen kapcsolatba, azoknak a többi már csak unalmas lányregény. A Sárkány és a Kutya együtt, jó kapcsolatban soha nem unatkozik, mindenben egy hullámhosszon vannak, szavak nélkül is értik egymást. Mindketten erősek és irányítók, ezért a vitáik sem lehetnek könnyedek. Együtt járják meg a Poklot és a Mennyországot, rendkívül erős szövetségesei egymásnak még az esetleges konfliktusok ellenére is. Akik ilyen kapcsolatba kerülnek, azok örökre összekötődnek lelkileg, még ha fizikailag távol is vannak egymástól.

SÁRKÁNY – DISZNÓ

Ritkán passzol össze ez a két jegy. Jól elvannak egymással, de ha nincs a horoszkópban más összetartó elem, akkor ez önmagában nem lesz elég egy párkapcsolathoz. Teljesen mást várnak el a szerelemben, nehéz ezért harmonikus életvitelt kialakítani.

SÁRKÁNY – PATKÁNY

Ideális párkapcsolat, ahol minden olyan magától értetődően jól tud működni. A Sárkány élvezi a Patkány érzelmekkel átitatott személyiségét, időszakos kiszámíthatatlanságát is jól kezeli, hiszen ő maga is ilyen. Jó társak tudnak lenni, összetartanak és kiegyensúlyozzák egymást.

SÁRKÁNY – BIVALY

Fejlődéssel teli kapcsolat, alacsony szinten folyamatos elégedetlenkedéssel átitatva. Az ilyen lelkek azért kerülnek össze, hogy lefaragják egymásról a vadhajtásokat, hogy az együtt töltött idő után fejlettebb személyiségekké váljanak. Ugyanakkor sok konfliktus is járhat vele, kiszámíthatatlan tényezőkkel. Fejlett lelkek jól tudják ezt is kezelni és nem folyamatos nyüglődésként élik meg a történéseket, hanem külső/belső változások sokaságának.

SÁKRÁNY – TIGRIS

Lehet belőle kapcsolat, de esélyes, hogy sok lesz a véleménykülönbség. Meg kell tanulnia mindkét félnek rugalmasnak lennie, ami a párkapcsolatban nem igazán az erősségük. A Sárkánynak a Tigris sokszor túl intenzív, míg a Tigrisnek unalmassá válhat a Sárkány stabilitásra vágyó személyisége. Ugyanakkor együtt szárnyalni képesek, ha felülemelkednek ezeken a különbözőségeken. Erősek, irányítók mindketten, általában egyenrangúak a kapcsolatban.

SÁRKÁNY – NYÚL

Ebből a kapcsolatból legtöbbször a Nyúl profitál. Sokszor úgy kerülnek össze, hogy igazából nem is tetszenek egymásnak mégis az élet összesodorja őket. Nem véletlenül! A karma dolgozik a háttérben, befejezetlen sztorik folytatódnak vagy kerül végre pont a végükre. Hasonlóak a felek, de közben mégis teljesen mások és a párkapcsolatról alkotott képük sem igazán egyezik. Idősebb korban nagyobb lesz az összhang vagy ha ráéreznek összatartozásuk valós okára.

A további zodiákusok hamarosan olvashatók, nézz vissza később!

 

Fenti leírás nem helyettesíti a személyes tanácsadást, hiszen a horoszkópod további elemei adnak teljes képet ebben a témában is. Ha kíváncsi vagy vagy problémás a párkapcsolatod, jelentkezz be személyes elemzésre itt!