fbpx

A PATKÁNY TÁRSA

Folytatódik a cikksorozat a párkapcsolati összeillőség témájában. A Facebook privát csoportban a Patkány jegyet szavazták meg, így most az ő szerelmi életét elemzem ki:

  • Mindig a te és a párod születésed NAPJA a legfontosabb, így ahhoz viszonyítva olvasd a leírtakat.
  • A horoszkóp elemei tovább árnyalják az összképet (azaz nem minden esetben passzol majd a leírás rád/rátok), teljes összehasonlítást és elemzést személyes tanácsadás keretében lehet kérni.
  • Az itt leírtak elemzési tapasztalataim és asztrológiai tanulmányaim alapján születtek.
  • Ha szeretnél majd érdekes cikkeket olvasni vagy kérdést feltenni, akkor lépj be a PRIVÁT CSOPORTBA, ahol további hasznos és érdekes információkat tudhatsz meg erről és majd más izgalmas témákról is.
  • Ha nem tudod, milyen napon születtél, nézd meg az alábbi kalkulátorban:

INGYENES KALKULÁTOR

PRIVÁT CSOPORT

Érdekes témák, válaszok, extra tartalmak

PATKÁNY

PATKÁNY – KÍGYÓ

Ez a két zodiákus ritkán mozdul meg egymásra, sokszor semmilyen extra kapcsolat nem alakul ki közöttük, mert közömbösek a másik energiájára. Ha mégis összekerülnek, biztosak lehetünk benne, hogy a horoszkópban sok egyéb összekötő kapcsolódás van, melyek meghatározzák majd annak minőségét.

PATKÁNY – LÓ

Az örök pezsgés és vibráció állapota. Ha igazán mély a szeretet, akkor nagyon jól tud érvényesül a két jegy különbözősége, megadják a másiknak azt amire annak szüksége van, fordulatokban és érzelmekben gazdag kapcsolat. Igaz, némely vitájuk során a másikhoz vágják az épp a kezük ügyébe kerülő, könnyen mozdítható tárgyakat, ugyanakkor a következő pillanatban szerelmesen omlanak egymás karjaiba. Ebben a kapcsolatban soha nem lesz unalom, mindig nagy fentek és lentek váltakoznak benne, tipikus velejárója a kiszámíthatatlanság.

PATKÁNY – KECSKE

Érzelmekkel átitatott, de nem mindig felhőtlen a kapcsolat. Valamilyen előre lefektetett terv mentén haladnak, összekerülnek, de nem a heves érzelmek dominálnak, hanem egyfajta megmagyarázhatatlan egységérzet, ami arra ösztönöz, hogy tűzön-vízen keresztül kitartsanak egymás mellett. Ha vannak is konfliktusok, ez a lelki, olykor karmikus kapocs olyan erős, hogy nem engedi elsodródni egymástól a feleket. Mindaddig együtt lesznek, míg a kozmikus terv be nem teljesül.

PATKÁNY – MAJOM

Ideális párkapcsolat, meglehetősen passzolnak a felek egymáshoz. A Patkány változékonyságát jól tolerálja a Majom, képes őt lenyugtatni és lelki stabilitást nyújtani neki. A Patkány pedig kihozza a Majom legérzelmesebb oldalát, együtt egységben, szeretetben tudnak élni, anélkül, hogy unalmassá válna bármelyik fél részére a kapcsolat. Mindketten igencsak szeretik az aktív életformát és kölcsönösen igénylik és jó esetben meg is adják a másiknak a kellő szabadságot.

PATKÁNY – KAKAS

A szerelmi évődések kapcsolata. Sokszor nagy elánnal vetik bele magukat a felek, iszonyatosan vonzódnak egymáshoz, erőteljes szexuális energiák áramolnak közöttük. Amíg minden szép és jó, igazán élvezetes ez a kapcsolat, a problémák akkor jönnek, amikor csendesül a lobogás. Ekkor veszi észre valamelyik fél, hogy esetleg nem minden úgy van, ahogy azt ő szeretné, rájön, hogy a párja vagy ő olyan kompromisszumokat kötött a kapcsolatban, amitől nem érzik már jól magukat benne. Sokan helytelenül ilyenkor csak a másikban keresik az okot, pedig először magukban kellene vizsgálódni. Rossz kapcsolat esetén megjelenhetnek a szexuális problémák, szenvedélybetegségek. Azok akik ilyen kapcsolatot választanak, sokszor készen állnak (lelkileg) arra, hogy párkapcsolati nehézségek árán tanuljanak önmagukról. Fejlett lelkek tisztán látják egymást, simogatva csiszolják, faragják a másikat a közösen töltött idő alatt és ezáltal az örök romantikus szerelemet élik meg ebben a kötődésben.

PATKÁNY – KUTYA

Kellemes kapcsolat, nyugodt, kiegyensúlyozott embereknek való, hiszen sokszor nincs, ami felzavarja az álló vizet, se pozitív, se negatív értelemben. Kivéve, ha van egyéb olyan kapcsolódás a horoszkópban, ami okoz ilyet. Alapvetően jól elvannak egymással, de nem igazán ugyanazt várják a kapcsolattól. Jól működő kötődésben mindenki megtartja szuverenitását, úgy, hogy közben szoros a szövetség egymással, ellenben rosszul működőben megjelenthet a társas magány állapota.

PATKÁNY – DISZNÓ

Amikor a hasonló találkozik a hasonlóval, ilyen ez a kapcsolódás. Mindkét félben benne van a nagyfokú érzelmesség, bár nem ugyanolyan, de megértik és kiegészítik egymást. Ahogy a Patkánynak, úgy a Disznónak is fontos a kötetlenség és spontaneitás, amit sok más jegy nehezen tolerál, de ők elfogadják és meg is adják a másiknak. Ha nincs a horoszkópban egyéb viharos ütközőfelület, akkor ez egy nagyon harmonikus párkapcsolat tud lenni.

PATKÁNY – PATKÁNY

Ideális a kapcsolat, mert azt adják a másiknak szüksége van és azt várják vissza, amit az adni képes. Ettől függetlenül viszonylag ritka az ilyen találkozás, mert az ilyen emberek általában az izgalmasabb kapcsolódásokra várnak. Sokszor inkább olyan párt választanak, aki eleinte ideálisnak tűnik, sőt ideig-óráig piedesztálra is állítják, majd onnan nagyot zuhanva ismerik fel a másik gyarlóságait. Ez ebből a kapcsolatból hiányzik, itt minden egyértelmű, akár már túl nagy is az összhang (kivéve, ha pl. Nyúl vagy Kakas is van a horoszkópban). Tehát az egyéntől függ, hogy romantikus fent-lentekre vágyik vagy testi-lelki összhangra.

PATKÁNY – BIVALY

Erős szövetségen alapuló kapcsolat, mindkét fél kiegyensúlyozottnak és nyugodtnak érzi magát a másik társaságában. A Patkány megtervezi az életüket, kitalálja, hogy mi lesz a következő program, kezében tartja az irányítást, míg a Bivaly megy és csinálja…ha azonosulni tud az iránnyal és megkapja a kellő tiszteletet. Az egyik legharmonikusabb párkapcsolat formája ez, ahol megvan az érzelem, érzékiség, bizalom és szövetség is.

PATKÁNY – TIGRIS

Mindketten pörgősek, azonban sokszor az egyik jobbra fut, míg a másik balra. Sok területen megtalálják a közös hangot, kiváló szövetségesei egymásnak, hiszen kölcsönösen támogatják egymást. A Patkány szívesen gondoskodik a Tigrisről, az pedig erős támaszt és biztonságot nyújt viszonzásképpen, de nagy fellángolások és izgalom ritkán mutatkozik. Sokszor a barátság dominál ebben a kapcsolatban.

PATKÁNY – NYÚL

Az egyik leginkább becsapós fajta kapcsolat. Meglátod és teljesen kész leszel tőle, bekúszik a rózsaszín álom. Egy darabig ott kóvályogsz benne és csak lassan esik le a tantusz, hogy hoppá, azért ez nem is olyan leányálom! A Patkány szülöttjével a vágyak és álmok szigetére akarsz és olykor el is tudsz jutni, csak aztán esélyes, hogy felébredsz és nem fog tetszeni a kép, amit magad előtt látsz. Ez pedig csalódáshoz vezet, holott elképzelhető, semmi gond a pároddal, csak te húztál rá valamiféle csillámporos fantáziaképet. Ha erre odafigyelsz, próbálod ezt a hatást távol tartani, akkor nagyon szép, szerelemben és szexualitásban magas szintű kapcsolatra számíthatsz.

PATKÁNY – SÁRKÁNY

Ideális párkapcsolat, ahol minden olyan magától értetődően jól tud működni. A Sárkány élvezi a Patkány érzelmekkel átitatott személyiségét, időszakos kiszámíthatatlanságát is jól kezeli, hiszen ő maga is ilyen. Jó társak tudnak lenni, összetartanak és kiegyensúlyozzák egymást.

A következő zodiákus a Kutya lesz! Ha kíváncsi vagy rá, nézz vissza később!

Fenti leírás nem helyettesíti a személyes tanácsadást, hiszen a horoszkópod további elemei adnak teljes képet ebben a témában is. Ha kíváncsi vagy, esetleg problémás a párkapcsolatod, jelentkezz be személyes elemzésre itt!