fbpx

Érezhető fordulat várható a Jin víz Kakas hónapban. A rámenősséget felváltja a finomság, ezért már nem fognak működni az erőteljes eszközök, a harcos hozzáállás. Mostantól az intellektus veszi át az irányítást. Azaz, aki gondolkodik és a ráérzékelés kiváló módszerét engedi érvényesülni, annak nagyobb sikerei lesznek az élet minden területén.

Ennek az évnek az energiája embert próbáló, nagyon nehéz egyről a kettőre lépni. Ezért üdítő lesz, hogy szeptemberben végre könnyedebb energiák érvényesülnek. Szárnyalni tudunk, álmodozni, de meg is valósítani, amit csak kitalálunk. A jin víz miatt akár szétszórtabbá is válhatunk, de nem kell aggódni, mert ha olykor el is varázsolódunk, vissza tudjuk terelni magunkat a realitás talajára.A Kakas jegy alapvetően preciz, szívesen vállal vezető szerepet és felelősséget, míg az éles elméje miatt átlátja a helyzeteket, odafigyel a részletekre. Ennek köszönhetően mi is késztetést érzünk majd arra, hogy jobban megszervezzük mindennapjainkat, magas szintű munkát adjunk ki a kezünkből és lehetőleg hatékonyan és gyorsan végezzünk feladatainkkal. Ezért ez a hónap arra is alkalmas, hogy átgondoljunk, mit is akarunk a jövőben, újratervezzünk és belevágjunk a kivitelezésbe is.

Szép és inkább nőies ez a hónap. Célravezetőbb minden olyan eszköz, mint például az finom meggyőzés, terelgetés, kompromisszum. Ez nem jelent alávetettséget, sőt! A Kakas jegy nem az alárendelődésről szól. A Kakas kardinális jegy, domináns energiát képvisel, de nem erővel irányít, hanem ésszel. Mit jelent ez mindannyiunk számára? Azt, hogy bár tudjuk az érdekeinket érvényesíteni, mégsem leszünk durvák vagy agresszívek. Kivéve, ha sarokba szorítanak, mert akkor gyors és hatásos támadásba lendülünk. Lehet, csak szavakkal, de azok élesek és fájóak lesznek, amellett, hogy a másik velejéig is hatolnak. Ez egyébként ennek a hónapnak az egyik fontos üzenete: figyeljünk oda, hogy kinek, mit és hogyan mondunk, mert akaratlanul sérthetünk végig másokat. A büszkeség szeptemberben kiemelt téma lesz, legyen szó a sajátunkról vagy a környezetünkben lévő emberekéről. A lényeg az, hogy mindenkié felettébb érzékeny lesz.

Azt tapasztalhatjuk, hogy nagyon éleslátóak és gyakorlatiasak leszünk. Gyorsabban hozunk akár fájó döntéseket is. Nem mondanám teljesen érzéketlennek a hónap energiáját, de az tény, hogy kevésbé lesz befolyásoló tényező. A hangsúly most a letisztultságon és a gyors reakciókon lesz. Pillanatok alatt változhatnak meg a dolgok és nekünk erre kell majd jól reagálnunk. Ezért is ideális, hogy a hónap felgyorsítja az intellektusunkat, pragmatikusabbá tesz, de egyúttal a víz elemnek köszönhetően a finom érzékelésünket is növeli. Érezni fogjuk a környezetünket, plusz információkat kapunk a láthatatlan szférákból, de ezek az információk azonnal átmennek egy szűrőn, amely megválogatja számunkra a hasznos infókat. Minél tudatosabbak vagyunk erre, annál többet és jobbat tudunk kihozni ebből a hónapból.

Nagyon sokunk életében kerül előtérbe a munka és/vagy az üzlet. Ezeken a területeken nagy változásokra lehet számítani, akár pozitív, akár negatív értelemben. Ha valakinek most adódnak nehézségei a munkáját, karrierjét illetően, akkor az egyrészt nagyon sajnálatos, másrészt viszont nem kell kétségbe esni, mert amúgy támogató a Kakas hónapja. Aki nem hagyja el magát, proaktívan a kezébe veszi a sorsa irányítását, az még ebben az évben jobb helyzetbe is kerülhet, mint amiben korábban volt. A jelenlévő fém energiák miatt több kíméletlen döntés is születik. Ne számítsunk túl sok együttérzésre, mert az üzleti és a többség érdekei felül fogják írni az egyén érdekeit. De ahogy már fentebb is írtam, nem vagyunk eszköztelenek. Ránk ugyanezek az erőt, kitartást és józanságot adó energiák hatnak. Az már csak egyéni habitus kérdése, hogy ki mennyire tud ezzel élni és a hasznára fordítani. Mindenesetre mindenkinek, akinek ebben a hónapban munkahelyi nehézségei, problémái vagy konfliktusai adódnak, azt javaslom, hogy tegye félre az önsajnálatot, tekintsen előre és tegye meg a szükséges lépéseket.

Többeknek ez a hónap meghozza az aratást: az eddig befektetett munka meghálálja magát és végre elkezdenek jönni az eredmények is. Nem akarok irreális elvárásokat gerjeszteni, hiszen az év gátló ereje továbbra is érvényesül, de még ilyen nehezített körülmények ellenére is, olyan hónapot indítunk, amikor lehet sikereket elérni. Tapasztalni fogjuk, hogy megérte eddig kitartani és erőt és időt beletenni a céljainkba.

A Kakas hónapjában fókuszba került a külső és belső megjelenés. Önmagunk igényessége, amelyet kiterjesztjük a családtagjainkra, környezetünkre is. Szívesen büszkélkedünk elért eredményeinkkel, tudásunkkal. Csinosabban, vonzóbban akarunk mások előtt mutatkozni és vágyni fogunk a pozitív visszajelzésekre. Ebben az igyekezetünkben égi segítséget is kapunk: valahogy szebbek, kívánatosabbak leszünk és nem csak amiatt, mert annyival többet teszünk érte. Ez különösen azoknál lesz feltűnő, akikből a belső szépség is kisugárzik. Őket fogjuk igazán elbűvölőnek látni. Akinek nem igazán jó az önbizalma, az kaphat majd segítő megerősítést, amely sokat lendíthet a szakmai és a magánéleti érvényesülésben. Aki eddig „láthatatlan” volt, az most elő tud lépni, felfigyelnek rá és az élete bármely területén eredményesebbé válhat. Külsőnket illetően most érdemes fogyókúrába kezdeni, fodrászhoz, kozmetikushoz menni, szépészeti beavatkozásokat végeztetni. Nagy precizitást igénylő vagy plasztikai műtéteknek is kedvezők az energiák. Növelhetjük belső értékeinket is, azáltal, hogy nyitunk minden kreatív, fejlesztő, segítő tudásra és/vagy közösségre.

A Kakas jegy a kínai asztrológiában a Románcvirág csillagok közé tartozik, ami nagyban segít mindenféle kapcsolatfelvételnek. A Kakas társaságkedvelő és magabiztos jegy, aki ezt hordozza a horoszkópjában, az szereti ha körülötte forog a világ, szívesen nyilvánítja ki véleményét és jól tud kapcsolatokat építeni. Ugyanakkor a Kakas nyers is lehet, ezért érdemes odafigyelni a kommunikációra, mert túlzott közvetlenség vagy kritika konfliktusokat szülhet. A Kakas energiája növeli az emberek nyitottságát mások felé. Hatására még a legzárkózottabbak is magukhoz képest könnyen fognak szóba elegyedni másokkal. Nagyobb aktivitást élhetünk meg a magánéletünkben, legyen ez családi, baráti vagy szerelmi kapcsolatok. Egyértelműen kedvez az üzleti életnek, felpörgeti azt és ennek köszönhetően több lehetőség nyílik új projektekre. Szerelem terén meg abszolút befutó ez a hónap, aki társra vágyik vagy fel szeretné pörgetni az ellaposodott párkapcsolatát, az kedvező változásokat fog tapasztalni az elkövetkezendő napokban.

A Kakas (hóna) és a Sárkány (év) jegy egymással összekapcsolódik, ami nem garantálja, hogy mindenkinek csupa jó dolog történik az életében, de azért ez egy kifejezetten kedvező konstelláció, ami sokak éltében pozitív fejlődést fog hozni.

Minden hónapban van egy olyan állatszimbólum, ami segíthet az aktuális hónap negatív energiáit megfékezni, csökkenteni. Ebben a hónapban SÁRKÁNY szimbólumot tudod használni, ha úgy érzed, hogy túl sok nehézség ér a következő napok folyamán vagy ha már többször tapasztaltad, hogy az adott hónap állatjegye nem kedvező neked.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Szeptember 8., 10., 14., 16., 20.,  22., 26., 28.,

Október 2., 4.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Szeptember 7., 12., 13., 17., 19., 24., 25., 29.

Október 1., 6.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

 

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő TIGRIS által képviselt energiára nincs hatással.

nyúl NYÚL

Nyúl év: A környezetedben előfordulhatnak olyan emberek, akiknek a hangulata és a viselkedése gyakran változik. Ez néha megnehezítheti a kommunikációt és az együttműködést.

Nyúl hónap: Az elkövetkező időszakban számos változásra számíthatsz a munkádban. Ez lehet egy új projekt, megnövekedett felelősségi kör, vagy akár egy teljesen új irány, amelyet a céged vesz fel. Ezek a változások izgalmasak lehetnek, de egyben kihívást is jelenthetnek. Új dolgokat kell tanulnod, más emberekkel kell együttműködnöd, és talán olyan feladatokat kell elvégezned, amelyekkel még nem találkoztál. Fontos, hogy nyitott legyél az újdonságokra. Ne félj megkérdezni, ha valami nem világos, és ne habozz segítséget kérni. Az alkalmazkodóképesség kulcsfontosságú lesz. A munka világában a változások állandóak, ezért fontos, hogy rugalmas legyél és képes legyél alkalmazkodni az új körülményekhez. Használd ki az új lehetőségeket a fejlődésre. Minden változás egy új lehetőség arra, hogy többet tanulj, és tovább lépj a karrieredben.
Jó hír, hogy a változásoknak lehetnek pozitív hatásai is. Köthetsz új barátságokat, új készségeket sajátíthatsz el, és új perspektívákat szerezhetsz. Bízz magadban és a képességeidben! Ha lesznek a hónapban kihívások, meg fogsz birkózni velük, és akár még élvezni is fogod a változásokat.
Nem árt arra is tudatosnak lenned, hogy a Kakas hónapja konfliktusokat is hozhat, akár a munkáddal kapcsolatban, akár családi/baráti kapcsolataidban. Kicsit mindenki kritikusabb lesz, akár te is, de egyúttal érzékenyebb is, ezért legyél megfontolt, mielőtt bárkiről/bármiről véleményt mondasz.

Nyúl nap: Az évek során a párkapcsolatokban előfordulhatnak feszültségek, különösen, ha valamelyik fél szeretné korlátozni a másik szabadságát. Amennyiben párkapcsolatban élsz, úgy most különösen fontos, hogy teret engedj a társadnak, de legalább annyira magadnak is, azért hogy mindketten kibontakozhassatok. Ha már megkopott egy kicsit a szerelem köztetek, akkor szeptember folyamán érdemes lesz elgondolkodni azon, hogyan tudnátok együtt új lendületet adni a kapcsolatnak. Talán egy közös utazás, vagy egy új tevékenység felfedezése hozhat közelebb titeket.
Egyedülállóként semmiképp ne zárkózz el az új ismeretségektől. Ez a hónap kedvező lehet új kapcsolatok kialakítására, amelyekből lehet nagy szerelemes is, vagy akár egy igazán mély barátság. Ez a hónap kiváló az önfejlesztésre, megújulásra is. Lehet ez új hobbi, személyes fejlődés vagy akár a környezetváltoztatás, bátran engedd szabadjára a vágyaid!

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Sárkány év: Az elkövetkező időszakban érdemes figyelned a környezetedre, mert számos olyan jel mutatkozhat, amely segíthet abban, hogy a helyes döntéseket hozz. Ezek lehetnek személyek és helyzetek is. Ha nyitott vagy az újdonságokra, akkor kihasználhatod azokat az lehetőségeket, amelyek az utadba kerülnek.

Sárkány hónap: Ha eddig nyögvenyelősen mentek a dolgaid, akkor azt hiszem jó hír lesz, hogy kedvező napok jönnek. Úgy tűnik, hogy az elmúlt időszakban végzett kemény munkád most kezd megtérülni. Minél több energiát fektettél valamelyik területbe, annál nagyobb előrelépésre vagy eredményre számíthatsz. Új munkahely, feladatok, előrelépési lehetőségek lehetségesek. Talán éppen most jön el az ideje, hogy kipróbálj valami újat, amire már régóta vágysz. De ne csak passzívan várd az eseményeket, hanem legyél proaktív. Ha új munkát szeretnél, akkor kezdj el keresni. Ha barátokat, üzleti kapcsolatokat szeretnél, akkor most neked kell kezdeményezned, de biztos lehetsz benne, hogy sikerrel fogsz járni. Ha új készségeket szeretnél elsajátítani, keress egy tanfolyamot vagy online kurzust. A lehetőségek száma végtelen.

Ne feledd, hogy a sikerhez nemcsak a munka, hanem a pihenés is fontos. Szánj időt magadra, foglalkozz a hobbijaiddal, és tölts minőségi időt a családoddal és barátaiddal. A kiegyensúlyozott életmód segít abban, hogy a legjobbat hozd ki magadból.

Sárkány nap:  Különleges időszak köszöntött rád a szerelem terén. Akár van már valaki a szívedben, akár még keresed a nagy Ő-t, izgalmas változások várnak rád. Harmonikus párkapcsolatban élve azt fogod tapasztalni, hogy a kötelék köztetek még szorosabbá válik.  Talán kevesebb lesz a romantika, de helyette egy mélyebb, barátibb kapcsolat alakulhat ki. A párod életében nagy változások is bekövetkezhetnek, amely még inkább összekovácsolhat benneteket. Ha még nem talált rád a szerelem, akkor se keseredj el. A következő hetekben rengeteg lehetőség nyílik arra, hogy új embereket ismerj meg. A baráti összejövetelek és a különféle programok során akár a nagy szerelemre is bukkanhatsz. Szóval, nyisd ki a szíved és a szemed, és fogadd be az új élményeket.

Önnön fejlődésed időszaka is aktuális szeptemberben. Váratlan lehetőségeknek vagy ötleteknek köszönhetően indulsz el egy új úton. Az otthonodat is érinthetik az energiák: olyan változások, amelyek talán nem annyira szükségesek, de belső késztetés vagy szépítés miatt kellek. Lehet ez átalakítás, felújítás, de akár új otthon is.

kígyó KÍGYÓ

Kígyó év: Energikusan és céltudatosan haladsz előre a céljaid felé. A munkádban különösen eredményes leszel, és új lehetőségek nyílnak meg előtted. Használd ki ezt az időszakot!

Kígyó hónap: Egyébként sem jellemző rád a lustaság, de ebben a hónapban a munkahelyeden, feladataidban és üzleti ügyeidben szinte egy erőművé válsz. Minden vállalt és rád bízott feladatot határozottan és lendülettel veszel kezelésbe. A gondolataid tiszták, a döntéseid pedig logikusak lesznek, így könnyedén megbirkózol még a legbonyolultabb feladatokkal is. A kitartásodnak köszönhetően semmi sem állhat az utadba. Úgy érezheted, hogy most bármire képes vagy. A munkahelyi kihívások nemcsak hogy nem riasztanak el, hanem inkább ösztönöznek. A kollégáid is felfigyelnek az energiádra és a hatékonyságodra. Ha új projektekbe kezdesz, vagy egy fontos prezentációra készülsz, biztos lehetsz benne, hogy sikerre viszed. Abban az esetben, ha éppen új állást keresel, akkor most különösen kedvező helyzetben vagy. Az önbizalmad a tetőfokán lesz, és ez a személyes bemutatkozásokon is érezhető lesz. A leendő munkaadók azonnal felismerik benned a tehetséget és a motivációt. Ne félj megmutatni magad, és merj nagyot álmodni. Ez az az időszak, amikor a karriered új szintre léphet. Ha kihasználod az adódó lehetőségeket, és keményen dolgozol, hamarosan elérheted a céljaidat. A Kakas szimbólum segít, hogy jobban el tud adni magad, amelynek köszönhetően az üzleti életben is több sikerre számíthatsz.

Kígyó nap: A meglévő kapcsolatodban most egy új, kiegyensúlyozottabb szakasz következik. A szenvedély helyett inkább a biztonságérzet és a megbízhatóság lesz jellemző. Ez az időszak kiváló arra, hogy közös terveket szőj és a pároddal együtt dolgozzatok valami szép dologon. Ha még nincs társad, ne habozz, és nyiss a szerelem felé. Többen is elfigyelhetnek rád, talán már láthatáron van a jövendőbeli párod.

A Kakas hónapja takaréklángra kapcsolja a szenvedélyed és izgágaságod, ennek köszönhetően megfontoltabb döntéseket fogsz hozni. Kevésbé borítanak el az érzelmek és a türelmed is növekszik. Ez pozitív hatással lesz rád és a környezetedre is. Tisztábban fogod látni önmagad és a világot is, ami körbevesz. Az otthonodat is érinthetik a szeptemberi energiák: változások, megújulás, akár költözés is lehetséges.

ló LÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő  által képviselt energiára nincs hatással.

kecske KECSKE

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KECSKE által képviselt energiára nincs hatással.

majom MAJOM

Majom év: Lehet, hogy sokan keménynek és határozottnak látnak és ezért nem mindig könnyű a kapcsolatépítés. De hidd el, ez hamarosan megváltozik! Sokkal barátságosabbnak fogsz tűnni másoknak, és könnyebben fogsz új barátokat, ismerősöket és üzletfeleket szerezni.

Majom hónap: A következő napokban a munkahelyi feladataid intenzitása fokozódhat. Várhatóan összetettebb és nagyobb kihívást jelentő feladatokkal találkozol majd, amelyek megkövetelhetik tőled a maximális koncentrációt és kitartást. Ezek a feladatok lehetőséget nyújtanak arra, hogy bizonyítsd szakmai tudásodat és képességeidet. Lehetséges, hogy a munkahelyi környezet is változni fog, nagyobb kihívások és dinamikusabb munkatempóval találkozhatsz. Ezek a változások új kihívásokat és lehetőségeket is tartogatnak számodra. A karrieredben előrelépés lehetséges, amely belső fejlődést és külső változásokat egyaránt magában foglalhat. Amennyiben munkát keresel, akkor elég jó esélyekkel indulsz. Családi, baráti körben meghatározó események történhetnek, többségében pozitívak.

Majom nap: Szeptemberben remek lehetőséged nyílik arra, hogy változtass szerelmi életeden. Ha még mindig egyedülálló vagy, ne habozz, fogadd el a meghívásokat, és tölts minél több időt másokkal. Ez a hónap kiváló alkalmat kínál arra, hogy megismerj valakit, akivel mélyebb kapcsolatot építhetsz. Ne aggódj, ha az ismerkedés lassabban halad, mint ahogyan szeretnéd. A szeptember inkább a lassú közeledésről és az őszinte megismerésről szól, mintsem a heves érzelmekről.
Ha már van párod, akkor ez a hónap a kapcsolatotok megerősödésének időszaka lehet. Egy közös cél, például egy lakásfelújítás vagy egy fontos esemény, még szorosabbra fűzheti a kötelékeiteket. Fontos azonban, hogy mindketten érzékenyebbek lehettek, különösen a kritikára. Próbálj meg empatikus lenni a párod felé, és ő is hasonlóképpen tegyen veled.

Kakas KAKAS

Kakas év: Meglehetősen érzékeny hónap ez a mostani. Sok jót ki lehet belőle hozni, de könnyű lesz belegázolni mások érzéseibe, amivel komoly nehézségeket okozhatsz magadnak.

Kakas hónap: Ez a hónap a munkahelyi és személyes kapcsolataidban hozhat fordulatokat. Előre még nehéz “megjósolni”, mert akár nagy sikerek, akár kihívások is lehetségesek. Többségében az dönti el, hogy mi az alaphelyzet: ha minden rendben, akkor inkább pozitív események várhatók. Azonban bizonytalan alapokra nem lehet tovább építkezni, így szükséges lesz a teljes dózerolás, mielőtt valami új, stabilabb és előremutatóbb indulna el. Azaz, ha régóta húzódik valami probléma, az most felszínre kerülhet és radikális változásokat hoz az életedbe.

A munkahelyeden vagy karrieredben apró jelek utalhatnak új lehetőségekre. Legyél nyitott és figyelmes, nehogy kicsússzanak a kezed közül. Ne félj a változástól, hiszen új kapuk nyílhatnak meg előtted. Ha már régóta keresel új munkát vagy kihívást, most érkezhet egy ígéretes ajánlat vagy akár a jelenlegi munkahelyeden is előrelépési lehetőség adódhat. Fontos azonban, hogy a kommunikációra fokozottan figyelj, hiszen a büszkeség könnyen felütheti a fejét ebben a hónapban. Kerüld a felesleges konfliktusokat, és építs erős kapcsolatokat a kollégáiddal. Ha kritika ér, az nagy eséllyel azért lesz, mert vagy önmagában nem bírod elviselni a legkisebbet sem, vagy pedig kicsit elszálltál magadtól, tévedhetetlennek érzed magad, de most az orrodra koppint az Univerzum. Halld meg kritika mondanivalóját, lehet találsz benne igazságot.

Kakas nap: Ebben a hónapban különösen fontos odafigyelned a már meglévő, de esetlegesen problémákkal küzdő kapcsolataidra, mivel ezek komoly kihívások elé kerülhetnek. A feszültségek fokozódhatnak, és régi, elnyomott problémák is felszínre törhetnek. Ebben a helyzetben elengedhetetlen, hogy nyíltan és őszintén beszéljetek egymással, és közösen próbáljatok megoldásokat találni. Ez kiváltképp így van, ha a párkapcsolatodról van szó, mert ha ez nem sikerül, akkor sajnos akár a szakítás is elkerülhetetlenné válhat.

Amennyiben jelenleg egyedül vagy, ez a hónap kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy megismerj valakit, akivel közös jövőt építhetsz. Ne habozz kimozdulni a megszokott környezetedből, és nyitottan állj az új kapcsolatokhoz. Amúgy is nagyobb lesz a tetszési indexed, nem kell sokat tenned ahhoz, hogy felfigyeljenek rád és elvarázsold a környezed. Vigyázz azonban, hogy ne válj a külsőségek áldozatává: akár a sajátodé, akár másoké. Mert ez már így nem is a párkapcsolatról fog szólni, hanem az egóról. Könnyen jöhet valaki, aki csak azért érkezik az életedbe, hogy tükröt tartson neked avagy te lehetsz hasonló tanítás eszköze mások számára.

Ne feledkezz meg az egészségedről sem! Ha érzed, hogy valami nincs rendben, most különösen fontos, hogy időt szánj magadra, és törődj a testi-lelki jólléteddel. A szeptember energiái kedveznek a változásoknak, így ha szükségesnek érzed, itt az ideje, hogy változtass az életmódodon vagy akár a lakókörnyezeteden is. Az élet most támogatja minden pozitív átalakulásodat.

KutyaKUTYA

Kutya év: Az elkövetkező időszakban számos döntést kell majd meghoznod. Ezek a döntések jelentős és hosszú távú hatással lehetnek az életedre. Próbálj meg megfontoltan cselekedni, és ne hagyd, hogy az érzelmeid befolyásoljanak. Hallgass a megérzéseidre, de ugyanakkor támaszkodj a logikádra is. Ha bizonytalan vagy, kérj tanácsot olyan személyektől, akikben megbízol.

Kutya hónap: A közeljövőben a munkahelyi feladataid során olyan kihívásokkal szembesülhetsz, amelyek gyökerét korábbi, eddig talán elhanyagolt problémákban kell keresned. Váratlan események, feszültségek és félreértések nehezíthetik a munkanapokat. Fontos, hogy ebben az időszakban keress olyan személyt, akivel megoszthatod a gondolataidat és érzéseidet. Valószínűleg olyan feladatokkal is szembesülsz majd, amelyeket korábban elhalasztottál vagy befejezetlenül hagytál. Ugyanakkor a hónap során számos lehetőség nyílik arra, hogy kikapcsolódj és élvezd a társaságot. Baráti találkozók, családi események és munkahelyi programok színesíthetik a mindennapjaidat. Lényeges azonban, hogy a családi kapcsolataidra is figyelj, hiszen itt is felmerülhetnek olyan problémák, amelyek régóta fennállnak. A kommunikáció most különösen fontos lesz, ezért ügyelj arra, hogy szavaiddal ne bántsd meg szeretteidet. A munkahelyeden és az üzleti életben hasznos lesz a Kakas hónap energiája. Segít abban, hogy kapcsolatokat építs ki, nyitottá teszi a környezeted a kezdeményezéseidre. A kötetlen beszélgetések segítenek, ugyanakkor a pletykálás hamar megbosszulja magát. Vigyázz, mert hamar elszólhatod magad, amiből aztán komoly konfliktusok is lehetnek. Arról nem is szólva, hogy előbb-utóbb téged is kibeszélnek.

 Kutya nap: A következő időszakban a kapcsolatokban feszültségek és nézeteltérések léphetnek fel, még azokban is, amelyek eddig harmonikusnak tűntek. Ha szeretnéd elkerülni a konfliktusokat, fontos, hogy nyíltan és őszintén kommunikálj a partnereddel. Ne hagyd, hogy a büszkeség vagy a félreértések elmélyítsék a problémát. Lehet, hogy olyan kérdések kerülnek újra napirendre, amelyeket korábban már megpróbáltatok megoldani, de most új megvilágításba kerülnek. Ezek a témák nemcsak a párkapcsolatra, hanem más területekre, például az otthonodra vagy a személyes fejlődésedre is kiterjedhetnek. Ha jelenleg egyedül vagy, akkor az elkövetkező időszakban régi ismerősök bukkanhatnak fel, vagy akár egy új szerelem is kezdődhet.

DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő DISZNÓ által képviselt energiára nincs hatással.

patkany PATKÁNY

Patkány év: Izgalmas és eseménydús napok várnak rád. Új emberek, helyek és élmények gazdagítják majd a mindennapjaidat. Legyen szó akár egy távoli utazásról, egy baráti összejövetelről vagy egy új ismeretség szövődéséről, számos lehetőség nyílik arra, hogy kibővítsd a látókörödet és új élményeket szerezhess.

 Patkány hónap: A következő időszakban olyan felismeréseid lehetnek, amelyek mélyen megérintenek. Lehet, hogy a munkádban vagy a személyes kapcsolataidban döbbensz rá, hogy valami nincs rendben. Ha őszinte vagy magadhoz, rájöhetsz, hogy ebben a helyzetben neked is van felelősséged. Talán valami olyat tettél vagy éppen elmulasztottál, amit igazából meg kellett volna tenned. Azonban ez a hónap fordulópontot hozhat az életedben, amely hatására jelentős változások lehetnek a munkádban, karrieredben és privát életedben. Kereshetsz és kaphatsz új munkát, feladatot, illetve a személyes kapcsolataidban is meghatározó történések lehetnek. Akár teljesen új irányt is vehet az életed.  Ennek leginkább akkor van reális esélye, ha már megérett a helyzet a változásra. És ez akkor is meg fog történni, ha szeretnéd és akkor is, ha nem. Ha eljött a megújulás ideje, véget ért a fejlődésed az adott helyen vagy adott emberekkel, akkor az élet úgy fogja rendezni, hogy nem lesz más választás, mint cselekedni. Még akkor is, ha minden a helyén van az életed szinte minden területén, számíthatsz fokozott aktivitásra és változatosságra. Ha nem a munkádban, akkor a családi és baráti kapcsolataidban tapasztalhatsz meghatározó eseményeket. Szeptemberben minden adott ahhoz, hogy új kapcsolatokat építs, megold a problémáidat és változtass azon, ami nem működik. Egy biztos: szembe kell nézni a nehézségekkel, elbújni előlük nem lesz módod.

Patkány nap: Érdekes időszak vár rád a szerelemben. Amennyiben feszültség van a kapcsolatodban, vagy egy kicsit elakadtál, az most nem véletlen. Itt az idő, hogy rendezzétek a soraitokat. Lássatok tisztán egymást és a kapcsolatot illetően. Az nem járja, hogy valamelyikőtök a végletekig alkalmazkodik a másikhoz, vagy teljesen alárendelődik. Nem lehet a problémákat most már a szőnyeg alá söpörni. Illetve az is lehet, hogy egy új szerelem bukkan fel, ami teljesen felkavarja az érzéseidet. Ez a helyzet vagy közelebb hoz a partneredhez, vagy épp eltávolít tőle. Minden attól függ, hogy milyen alapokon áll a kapcsolatotok. Szingliként nagy esélyed van új szerelemre, de ne engedd, hogy az érzések és a vágyak teljesen átvegyék az irányítást feletted, mert nagy csalódás lehet a vége.

Nem csak a szerelemben, hanem az otthonodban is történhetnek változások. Talán felújításra vágysz, vagy egyszerűen csak átrendeznél a szobádban. De lehet, hogy akár költözés is szóba kerülhet. És ne feledkezz meg magadról sem! Ez az időszak kiváló alkalom arra, hogy jobban megismerd önmagad, és olyan változtatásokat

BivalybetuBIVALY

Bivaly év: Izgalmas időszak vár rád, mivel a következő napokban számos változás állhat be az életedben. Lehet, hogy egy új helyre utazol, vagy érdekes eseményeken veszel részt. Talán új barátokra lelsz, akikkel közös érdeklődési körök fűznek össze. Egy kicsit most színesebb és élénkebb lesz a világ körülötted.

Bivaly hónap: Szeptember folyamán fokozott figyelmet kell fordítanod a körülötted lévő emberek viselkedésére. Kevésbé leszel hajlandó elnézni mások manipulatív vagy tisztességtelen cselekedeteit. Szükséged lesz az őszinteségre, kitartásra és lojalitásra ahhoz, hogy sikeresen navigálj az előtted álló kihívásokon. Kemény döntéseket és végérvényes változtatásokat hozhatsz. Az érzések kevésbé hatnak rád, ezért olykor talán túl kemény is lehetsz.

A kreativitásod viszont különösen virágzik, így számos új és újító ötlettel állhatsz elő. Ez kiváló alkalom arra, hogy szakmai szempontból előrelépj. Lehetőség nyílik arra, hogy új feladatokat vállalj, vagy akár új munkahelyet találj. Fontos azonban, hogy ne hagyd magad félrevezetni a látszatok által. Mélyebbre kell ásnod, hogy megértsd az emberek és a helyzetek valódi természetét. A családodban és a baráti körödben is változásokra számíthatsz, amelyek pozitív irányba hathatnak a kapcsolataidra.

Bivaly nap: Ha párkapcsolatban élsz, akkor a Kakas hónap hatására elmélyülhet a kötődés a pároddal. Az érzelmek talán nem olyan intenzívek, mint régen, de az együttműködés és a kölcsönös támogatás erősödik. Most bármit meg tudtok valósítani, ha összefogtok. Ha egyedül vagy, akkor viszont új lehetőségek nyílhatnak meg előtted a szerelemben. Ez annak is köszönhető, hogy sokkal vonzóbb és kívánatosabb leszel az embereknek, mindez úgy, hogy nem is teszel különösebben érte. Lehet, hogy hamarosan megismerkedsz valakivel, akivel komoly kapcsolatot építhetsz. Ne hagyd, hogy a túlzott racionális gondolkodásod elriassza a szerelmet.

A jövődet illetően fontos döntésekre juthatsz, amiben segíteni fog az, hogy az érzelmeket félre tudod tenni. Ezek érinthetik az otthonod, személyes fejlődésed, akár a külső, akár a belső minőségekre vonatkozóan.