fbpx

Félre a kompromisszumokkal, mutassuk meg az erőnket! Az októberi JANG FÉM KUTYA hónapja azoknak kedvez, akik érvényt akarnak szerezni az akaratuknak. Ehhez kapunk most plusz muníciót. A gyengék, a bizonytalanok jó esetben erősödni fognak, de ha nem szedik össze magukat, ha nem ébrednek rá a bennük rejlő erőre, akkor most még könnyebben félre lesznek állítva vagy a rá lesznek kényszerítve, hogy behódoljanak a dominánsabb félnek. Ez a hónap megacéloz, magabiztosabbá, tudatosabbá tesz. Felébred bennünk a késztetés, hogy ellenálljunk annak, amiben nem hiszünk vagy igazságtalannak érzünk. Olykor még magunk is meglepődhetünk, hogy mennyire tombol bennünk a vágy, hogy végre a kezünkbe vegyük az irányítást. De mivel sokakban ugyanez az érzés buzog, ebből még lehetnek nagy konfliktusok. Amolyan ki lesz a falkavezér, ki dönt a többségről, az ügyekről, ki lesz a “főnök” típusú konfliktusok – és akár harcok is – várhatók. Ezért azt ajánlom, hogy jól gondoljuk meg, mibe forgatjuk az energiánkat, miben akarunk irányítók lenni, mert ha a környezetünk elképzelése nem egyezik a miénkkel, akkor komoly ellenállásba ütközhetünk.

A Kutya hónap témája lesz az egyenesség, korrektség, kiállni másokért. Nemes ügyek és célok élére lehet állni és kell is, hiszen a világban dúl az igazságtalanság, kicsiben és nagyban is. Mindenki tud tenni magáért és a környezetéért, akárcsak egy kis dolgot is, ami aztán összeadódik és így elérhetők majd nagy célok. Harcos év van, nem most kell besöpörni a problémákat a szőnyeg alá. Ámde arra is vigyázzunk, hogy nagy világjobbító szándékunkban – vagy csak úgy a mindennapjaink során -, bár sokkal inkább érezzük majd, ha igazságtalanság ér minket vagy a környezetünket, egyáltalán nem biztos, hogy mi leszünk a mindentudók. Ez a hónap ugyanis növeli az elégedetlenkedésre való hajlamot, ezáltal mindent sokkal kritikusabban fogunk megítélni. Azt gondolhatjuk, hogy mindenki ostoba, tehetetlen, lusta stb., és csak mi tudjuk helyesen a dolgokat vagy leszünk képesek megoldani a problémákat. Egy kis önvizsgálat jól jöhet majd, amikor láthatóan nagy ellenállásba ütközünk.

Nagy feladatok várnak ránk a Kutya hónap során. Lehet, nem tűnnek majd könnyűnek, de megkapjuk hozzá a tudást, akaratot és az égi védelmet is, így akit nemes szándék vezérel, aki a becsület útját járja, annak nem sok aggódnivalója lesz. A könnyed dolgok nem ennek az évnek az üzenetei, pláne nem ennek a hónapnak. Most – ahogy fentebb is írtam -, az erő mutatkozik meg. Megjelenik bennünk is, olyan formában, amire egyáltalán nem számítottunk. Bár talán kevésnek vagy gyengének érezzük magunkat, és amikor egy-egy nehezebb kihívással találjuk szembe magunkat, akkor megrettenünk, de bízhatunk a Kutya hónap energiáiban, amelyben minden támogatást, legyen az fizikai, intellektuális vagy szellemi, segítségül kapunk. Aki spirituális utat jár, az különösen érezni fogja, hogy most nem egyedül küzd, az úton látható és láthatatlan segítők kísérik és könnyítik meg a feladatokat. Szellemi vezetőink halk sugallatok, megérzések formájában juttatják el hozzánk az információkat. Ezért különösen érdemes figyelni a belső hangunkra és a “véletlen” jelekre. Most minden megtörténhet, olyan is, amire egyáltalán nem számítottunk, és amely sokként is érhet minket. Hogy miért? Azért, mert mennie kell a nem működő dolgoknak az életünkből. Ha valaminek vége szakad vagy nem boldogulunk vele, bárhogy is küzdünk, az csak azért lesz, mert nem a helyes úton járunk vagy nem a megfelelő eszközöket használjuk. De ebben sem maradunk kétségek között, mert előbb-utóbb megkapjuk a válaszokat és lehetőségünk lesz a korrekcióra.

A következő napok két fontos dolgot emelnek ki: mindenképp szükség lesz az akaratunkra és a kitartásunkra, ha valamiben eredményt szeretnénk elérni, mert égi- földi segítség ide vagy oda, nem fog semmi sem az ölünkbe hullani. A bennünk lévő munícióra is szükség lesz, mert ez vezet majd a sikerhez. Nem kell megijedni, ha olyan dologgal találjuk szembe magunkat, ami szokatlan vagy nagy falatnak tűnik, és idejekorán sem szabad feladni, mert így semmire nem jutunk. Helyette szívjuk fel magunkat és tegyük meg azt, amit csak tudunk. Kétségünk ne legyen, mellénk áll majd az Univerzum és segítségünkre lesz, de csak akkor, ha mi magunk is beletettünk mindent. Mondjuk úgy, hogy az eredmények eléréséhez kell majd legalább 50% önrész is.

A másik ilyen fontos üzenete a hónapnak, hogy az anyagiak, a céljaink és a mindennapi megélhetési ügyeink során várhatók nehézségek, ezért megfontolt döntésekre és átgondoltságra lesz szükségünk. Kerüljük az impulzív döntéseket, előbb gondolkozzunk és csak utána cselekedjünk!

Lesznek olyan napok, amikor különösen nyomottnak érezzük majd magunkat, jobban vágyunk az elvonulásra, a magányos órákra, hogy fel tudjunk töltődni. Kell ez, mert a hónap feladatai könnyen lemeríthetnek testileg és lelkileg is, szükség lesz majd a feltöltésre. Alacsony szinten betegség és depresszió jelentkezhet, melyet komolyan kell venni. A spirituális tevékenységek, események segíthetnek, amire amúgy is sokan nagyobb nyitottságot éreznek majd. Elhunyt szeretteinkkel találkozhatunk álmainkban, vagy meditatív állapotban, általuk fontos üzeneteket és nagyfokú szeretetenergiát kaphatunk.

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a KAKAS szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. 

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Október: 8., 10., 14., 20., 22., 26.,

November 1., 3.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Október 11., 13., 18., 19., 23., 25., 30., 31.,

November 4., 6.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Tigris év: Kisebb-nagyobb lehetőségekre számíthatsz, akár egész váratlanul. Ne annyira a megszokott utakat kövesd és merj belevágni nagyobb kihívásokba is!

Tigris hónap: Új tervek és célok megvalósulása jön, most sokkal több lehetőséged lesz, mint korábban, minden elképzelésed valóra válthatod, mert veled született erőd mellé támogatóként kapcsolódik a Kutya hónap mágikus ereje. Mindenféle olyan tevékenység, elképzelés támogatott ebben az időszakban, amihez belső tűzre és lelkesedésedre is szükség lesz. Esélyes új munka vagy feladatok, több kedvező lehetőség is. Hallgass a belső hangodra, mert általa jó tippeket kaphatsz a munkádhoz és kapcsolataidhoz.

Tigris nap: A Kutya hónapja erőssé, olykor erőszakossá is tehet. Az előbbi esete ideális, hiszen szinte mindent megvalósíthatsz, amit csak akarsz. A sikered csak a kitartásodon vagy az a tényen múlik, hogy az elképzeléseid nem sértik-e az általános morális szabályokat. Azt most nem fogják engedni neked. A párkapcsolatban vigyázz, hogy ne erőltess rá a társadra olyat, amit nem akar, mert ebből konfliktusok alakulhatnak ki. Új kapcsolat is esélyes és ha társat keresel, akkor érdemes kihasználni a pozitív energiákat.

nyúl NYÚL

Nyúl év: Új kapcsolatok és lehetőségek napjai jönnek, melyek előremutató változásokat hozhatnak az életedbe.

Nyúl hónap: A Kutya hónapja sok lehetőséget tartogat a számodra. Ha munkát keresel, úgy most találhatsz is, de ha csak a gondolataidban forgattad még az ötletet, akkor most érdemes lesz bele is vágni az álláskeresésbe, mert az energiák kedvezők, a segítségedre lesznek. Több feladat, megbízás, olykor komolyabb kihívás is jöhet a napokban, akár a munkádban, akár a családi kapcsolataidban. Ezen segít át benned lévő lelkesedés, melynek révén örömmel végzed majd a feladataidat, még a nehezeket is.

Nyúl nap: Komoly elköteleződést hozhat a Kutya hónapja a számodra. Ha nincs társad, most találkozhatsz valakivel, aki mély benyomást tesz rád és akár hosszú távú kapcsolat is kialakulhat. Ha már van párod, úgy kedvező napok jönnek, mert a hónap energiái a kapcsolódást erősítik. Szóba jöhet az összeköltözés, házasság is.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Sárkány év: Vigyázz az emberekkel, kerüld azokat, akikből árad a feszültség, mert könnyen kialakulhatnak nézeteltérések. Lehet, hogy a következő napokban megfogalmazódik benned, hogy elhagyd az otthonod, hazád.

Sárkány hónap: Nagyobb változások lehetségesek akár a munkádban, akár a környezetedben. Ideális hónap, ha szeretnél új állást, kevésbé az, ha nem, de mégis megtörténik, netán elbocsátanak. Ezeket, ha egy kicsit figyelsz, elég jól meg tudod érezni előre, de ne gondolkodj ezen folyamatosan. Ha váltani vagy megújulni szeretnél, akkor itt az idő a cselekvésre! Alacsony szinten konfliktusok lehetnek, harapósabb hangulatba kerülhetsz. Családi  változások, feszültségek lehetségesek.

Sárkány nap: Elérkezhet az életedben egy komolyabb változás, akár költözhetsz, utazhatsz, vagy az életed egyéb területein alakulnak úgy a dolgaid, hogy változtatni leszel kénytelen. Ne aggódj, mert utólag visszanézve úgy értékeled majd, hogy szükséges volt megtenned azt. Az esetleges vitáknál, veszekedéseknél vissza kell fognod erődet, hagyatkozz inkább a megérzéseidre, azok irányításával helyesebben tudsz reagálni, mintha teret engednél a heves indulatoknak. A feszültséggel teli kapcsolatoknak nem kedveznek a Kutya hónap energiái, bármi megtörténhet.

kígyó KÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kígyó által képviselt energiára nincs hatással.

ló LÓ

Ló év: Aktív napok várnak rád, de ehhez amúgy is szokva vagy, így ez csak tovább fog lelkesíteni.

Ló hónap: Ez a hónap kedvező energiákat hoz neked, akár a munkában, akár a családi életedben. Így munkakereséshez ideális ez a hónap, továbbá arra is, hogy a jelenlegiben tovább fejlődj. Köthetsz új kapcsolatokat, ill. mélyítheted a jelenlegieket. Sok kellemes esemény, baráti és családi összejövetel várható.

Ló nap: A higgadtság és a türelem nem igazán a te erősségeid, ebben a hónapban pedig kiváltképp ne is nagyon várj el ilyet magadtól. Túl is tenghet benned a tenni vágyás. Ha valamit el akarsz érni, akkor azért kimondottan vehemensen küzdhetsz, amivel olykor másoknak már sok lehetsz. Fektesd az feles energiákat otthon szépítésébe, sportba, társasági és szerelmi életed növelésébe. A jó kapcsolatot emeli a hónap, a rosszul működőben elmélyítheti a konfliktusokat. Ha pedig nincs, akkor jó esélyeid vannak egy új kapcsolatra.

kecske KECSKE

Kecske év: Feszültségekkel teli napok jöhetnek, illetve olyan hatások, melyek változtatásokra késztetnek.

Kecske hónap: Változékony, ingerlékeny energiák hatnak rád és a környezetre októberben, amire javasolt tudatosan figyelned. A munkahelyeden, családodban, barátaid körében kevésbé támogató légkör vehet körbe. Lehet ez nyíltan, de akár csak benned, belülről feszítő érzés. Úgy gondolhatod, senki nincs melletted, mindent neked kell egyedül megcsinálnod, nem figyelnek rád, stb. Esélyesek konfliktusok is, ha nem uralod az energiákat. Fel kell ismerni, hogy a feszültséget valójában nem valamilyen külső körülmény okozza, hanem az a helyzet, amit többé-kevésbé te alakítottál ki. Ezen kellene változtatni most. Akár magadban, akár a környezetedben. Lehetségesek munkahelyi változások, költözés, megújulás.

Kecske nap: Ez a hónap a jól működő párkapcsolatokat is meg tudja egy kicsit “cibálni”, szükséges majd a türelem és a megfontoltság.  Ingerlékenyebbé válhatsz te és a párod is, jobban idegesíthetnek egymás azon negatív szokásai, amelyek felett korábban elsiklottatok. Szembesíthetitek egymást hibákkal vagy rossz cselekedeteitekkel. Nem ajánlatos ilyenkor elbújni a felelősség elől sem, hiszen nem is lesz nagyon hova.  Hiábavaló hárítani, most vállalni kell a felelőséget. Szinglikén elég jó esélyeid lesznek, hogy találsz hozzád illő társat. Várhatóak továbbá változások az otthon területén is, úgymint költözés, felújítás, stb.

majom MAJOM

Majom év: Kisebb események lehetségesek, de nagy vagy teljesen új dolgokra kevésbé lehet számítani. Inkább a meglévőkben lesz fejlődés.

Majom hónap: Változások, új lehetőségek jöhetnek, melyek váratlanul jelennek meg. Növekszik a határozottságod, főként a környezeted felé lesz ez látható, belülről nem biztos, hogy tudatos leszel rá. Új kapcsolatokat köthetsz, kevésbé barátiakat, inkább valamilyen szempontból hasznosakat, a meglévőkért viszont nagy áldozatokra leszel képes. Ha szeretnél előre lépni valamiben, akkor mutasd meg vezetői képességeidet, rátermettségedet.

Majom nap: Hajlamosabb leszel fehérben és feketében láthatni a dolgokat, és még az érzelmeket is kíméletlenül félreteszed, ha a céljaid eléréséhez ez szükséges. A józan szerelem most sokkal esélyesebb, mint az eszeveszett szenvedély. Ha van kapcsolatod, úgy az kiegyensúlyozottan halad a maga útján. Ha nincs, akkor találkozhatsz valakivel, akivel jó párost tudtok alkotni.

Kakas KAKAS

Kakas év: Csodálatos események tanúja vagy átélője lehetsz. Ezek már előre meg voltak írva, nem kell se várnod, sem keresned, ha megtörténik, tudni fogod, hogy ez az!

Kakas hónap: A munkában jól jönnek a Kutya hónap energiái. Amellett, hogy aktívabb társasági életre, új kapcsolatokra számíthatsz, legalább ilyen nagy az esélye annak, hogy új munkát találj vagy érdekes, izgalmas feladatokat kapj. Azonban negatív események sem teljesen kizártak. Lehet, túl határozott, kritikus voltál és ebből most adódhatnak konfliktusok, vagy olyan változások történnek a munkahelyeden, családi/baráti körödben, amelyek határozott döntéseket és cselekvést igényelnek. Ezek az események mindig váratlanul törnek be, de előzményeik korábbra vezethetők vissza. Tedd félre a büszkeséged, legyél nyitott a másik félre és kommunikáció révén meg fogod találni a helyes megoldást.

Kakas nap: Ha párkapcsolatban élsz és voltak az év során problémák, most ezek ismét előjöhetnek. Azért, mert mégsem sikerült megoldani őket, csak azt hitted.  A párod életében is jelentőségteljes események történhetnek, szívesen osztjátok meg egymással a veletek történteket. Beszélgetés útján kiengedni a feszültséget jó megoldás lehet minden esetben a Kutya hónap folyamán. Ha nincs párod, most újra megjelenhet valaki a múltadból vagy egy jelentőségteljes személy és/vagy esemény felbukkanása is lehetséges.

KutyaKUTYA

Kutya év: A külvilág eseményei, a barátságok nagy hangsúlyt kapnak a hónap folyamán, hol azért, mert valami nehézség történik, hol azért, mert valami nagyon jó dolog.

Kutya hónap: A munkádra és személyes kapcsolataidra nagyobb figyelmet kell szentelned a Kutya hónapjában. Többségében pozitív energiák támogatják előrelépésedet, fejlődésedet. Azok a problémák, amelyeket eddig besöpörtél a szőnyeg alá, előjöhetnek és megoldást igényelnek. Ha benne vagy egy méltatlan helyzetben, de különböző okok miatt nem akarsz kilépni belőle (csak csendben szenvedsz), akkor az élet megoldja helyetted a problémát és vagy téged emel ki ebből az ártalmas környezetből vagy olyan helyzetet teremt, amely kikényszeríti a változást. Ez persze lehet kellemetlen is, de hidd el, hogy szükséges is!

Kutya nap: Jól működő párkapcsolat esetén kifejezetten kellemes napokra számíthatsz. Sok kis apróság alakul majd úgy, ahogy szeretnéd, csak észre kell majd venned. A társad nagyobb figyelmet fordít rád vagy te rá, ahogy épp szükséges. A szerelem és szeretet is mélyebbé válik. De a konfliktusos kapcsolat esetén nem lehetsz teljesen nyugodt, mert a hónap erőteljes energiák a felszínre hoznak mindent, amivel foglalkozni kell. Érdemes lesz az indulatokat félre tenni, ha szükséges, akkor elvonulni és átgondolni a miérteket és a lehetőségeket. Az otthonoddal kapcsolatos dolgok is most komolyabban jelennek meg, több problémával is szembesülhetsz a következő napokban.

DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő DISZNÓ által képviselt energiára nincs hatással.

patkany PATKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő PATKÁNY által képviselt energiára nincs hatással.

BivalybetuBIVALY

Bivaly év: Feszültséget érezhetsz a környezetedben, kerüld a nehéz embereket!

Bivaly hónap: Az önállóság napjai jönnek, te azok között leszel, akik kevesebb támogatásra számíthat, annak ellenére, hogy a hónap energiája kedvező ilyen szempontból. De neked tanulni, fejlődni és erősödni kell, elsősorban az önbizalom terén. Most olyan feladatokat, nehézségeket sodor az utadba az élet, amikor vállalnod kell önmagad, a tudásod, képességeid, illetve határt kell húznod, ha szükséges. Csak azt tedd, amiben azt érzed, hogy te arra képes vagy és felelőséggel el tudod végezni, amit vállaltál. Ha konfliktus lesz a munkahelyeden vagy a családban, akkor ezek is a leírtak miatt lehetnek.

Bivaly nap: Lesznek olyan napok, amikor szívesen leszel egyedül és kevésbé vágysz majd társaságra, még a párodéra sem.  A hónap energiája megzilálhatja a kapcsolatotokat ezért szükséges lesz tudatosabban figyelni a kölcsönös elfogadásra. Beszéljétek meg az esetleges problémákat, ne hagyjatok kimondatlanul semmit sem, mert az a mélyben mérgezheti a kapcsolatot. Ha nincs társad, akkor annyira most nem kell erőltetni a párkeresést. Ha jön magától valami, akkor örülünk, de ha nem, akkor az most nem véletlenül lesz így. Az otthonoddal kapcsolatos feladatok, problémák most hangsúlyosabban jelenhetnek meg.