fbpx

A Jin Fém Disznó hónapjában belső értékeinket tudjuk megmutatni a külvilágnak. Nem állítjuk magunkat rivaldafénybe, mégis sikerül ránk irányítani a figyelmet egy-egy tettünkkel, eredményünkkel. Főként azokban a dolgainkban leszünk sikeresek, amelyekhez minőségi munka, aprólékos odafigyelés, odaadás szükséges. Ez a tendencia a munkánkban, hivatásunkban kiváltképp érvényesül, ezért aki eddig nem érezte magát jól a munkahelyén, több elismerésre vágyik, annak érdemes kihasználnia a lehetőséget és megmutatnia magát.

Az energiák kedveznek minden kezdetnek, egyedi, kreatív megoldásnak, annak, hogy kilépjünk a „szürke zónából”, és önmagunk javított kiadásai legyünk.
Ezek a hirtelen felvillanások, megújulások minden előzetes rákészülés nélkül érkeznek az életünkbe – már akiébe. Nem kell tehát előre dolgoznunk, hajtanunk érte – ez vagy jön, ajándékként, vagy nem, erőltetni nem tudjuk.
Aki szeretne mégis tudatosan készülni ezekre a helyzetekre, az inspirálja a testét, szellemét – a megszokott gyakorlatokon túl vágjon bele valami új mozgásformába, szellemi kihívásba. Az elménk különösen érzékeny és fogékony lesz minden olyan dologra, ami különleges, ami egyedi. Ha teret engedünk a bennünk megszülető ötleteknek, amelyek akár meghökkentik a környezetünk is, azt vehetjük észre, hogy lényegesen nagyobb hatást tudunk elérni, mint bármikor máskor. A következő napokban olyan különleges dolgok jöhetnek az életünkbe, amelyek nagy változásokat eredményeznek bennünk vagy céljainkban.

A hónap egyik legnagyobb üzenete, hogy merjünk változtatni, főleg akkor, ha úgy érezzük: az életünk nem a megfelelő mederben halad. Akár kényszerítő erőt is érezhetünk a változásra. Ha passzívak maradunk, vagy nem merünk kilépni abból, amiből ki kellene, azt tapasztalhatjuk, hogy a dolgok még rosszabb irányba mennek – ezzel sarkallnak az égiek a változtatásra. Lehet, hogy nem velünk történnek az események, csak szemlélői leszünk – családtagoknál, kollégáknál, barátoknál -, mégis, mi is sokat profitálhatunk belőle: tapasztalatot szerzünk, látjuk, mely dolgok nem működnek, és melyek igen.

A következő hetekben magunkhoz képest eltökéltebbnek, határozottabbnak és céltudatosabbnak fogjuk érezni magunkat. A tiszta kommunikációt igényeljük és értékeljük, elvárjuk, hogy a környezetünkben lévő emberek a lehető legtöbbet hozzák ki magukból, ugyanezt természetesen önmagunkra is igaz lesz. Magasra tesszük a lécet mindenkinek, de nem elérhetetlen magasságba. Egyenesek és játszmázástól mentesek leszünk, kissé elveszettnek is érezhetjük magunkat, ha tisztességtelen szándékkal szembesülünk. Szerencsére kapunk bőven erőt is ebben a hónapban, így jól tudunk reagálni majd az ilyen helyzetekre. Csak arra figyeljünk, hogy a gondolatainkat rendezzük és csak annyit vállaljuk be – munkát, feladatot, felelősséget, stb – amennyire képesnek érezzük magunkat.

Igényünk lesz a rendezett dolgokra, eseményekre, érzelmekre, és ezeket a minőségeket nemcsak elvárjuk, hanem mi magunk is törekszünk majd erre. Ebbe egy kicsit belezavarhat, hogy változékonyak lesznek az energiák, sok vízelem hat ránk, előfordulhatnak hirtelen, gyors változások akár bennünk, akár a környezetünkben. Ez a túl rendezett személyiségekre jótékonyan hat, a szétszórtakra viszont károsan.

A meggondolatlanság, túlvállalás és -agyalás egyébként is esélyes ebben a hónapban, tehát erre vigyázzunk. Kerüljük a veszélyes helyzeteket – ez a hónap kedvez a baleseteknek, mert sokakat szétszórttá tesz. Ugyanakkor a sportolásnak, kirándulásnak is kedvez – minden olyan mozgásformának, ami energiabefektetéssel jár. Ideális továbbá újszerű ismeretek, technikák elsajátítására. Legyünk nyitottak, mert a most érkező tudásra nagy szükségünk van, és  nagyon erőteljesen is hat ránk. Elképzelhető, hogy ezek az ismeretek az égi szférákból érkeznek.
A külsőségek nagyobb hangsúlyt kapnak ebben a hónapban, érzékenyek leszünk a kritikára és fogékonyak a dicsérő szavakra.

A november kedvez a romantikus kalandozásoknak, jó eséllyel találkozhatunk valakivel, aki változást, megújulást hoz életünk e területén. Mélyen megérinthetnek bennünket ezek az emberek, ugyanakkor ők maguk könnyen kiléphetnek az életünkből.

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a TIGRIS szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. 

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

November 8., 14., 16., 20., 26., 28.

December 2.,

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

November 12., 13., 17., 19., 24., 25., 29

December 1., 6.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Tigris év: Váratlan események történhetnek, melyek alaposan felforgatják a hónapodat. Ezek lehetnek kellemesek is, rég várt új lehetőségek, melyek kilendítenek a stagnáló állapotból.

Tigris hónap:  A munkahelyeden, kollégáid, családod körében várhatóak változások. Olyan helyzetek melyek kényszerítő erejüknél fogva vesznek rá a változtatásra, de benned is megszülethet az elhatározás, hogy valahol máshol keresd a boldogulásod. Álláskeresés és/vagy változtatás középén a novemberi energiák melléd állnak és segítenek, hogy sikerrel járjon a “küldetésed”. Éppen ezért most lenne jó, ha végiggondolnád, mit is akarsz igazából és ha tényleg elég erős az elhatározás benned, akkor bele is kezdenél legalább a keresésbe. Amit mindenképp érdemes szem előtt tartani, hogy a fejlődést már nem tartogató helyzetekbe nem jó belemerevedned, mert ez szinte garantálja, hogy nyögvenyelős legyen a novembered. Hidd el, minden most bekövetkező változás szükségszerű, még ha elsőre nem is tűnik annak!

Tigris nap: Novemberben felnyílik a szemed és látni, érezni fogod mi az ami megérett a cserére, és ezek helyébe teljesen új dolgok jöhetnek. A változások megtörténhetnek fizikai és szellemi síkon. Lakásfelújítás, kisebb-nagyobb átalakítások, de akár az otthonod adás-vétele is esélyes ebben a hónapban. Természetesen a párkapcsolat is fókuszba kerülhet, a régi szerelem helyét új foglalhatja el, avagy a régiben olyan felismerések lesznek, melyek ráébresztenek annak hibáira, melyet vagy sikerül kijavítani és ezáltal egy jobb minőségben folytatni vagy ha már régóta döcög a kapcsolat, most egy fordulópont is bekövetkezhet. Ha pedig nincs társad, úgy a következő napok eléd sodorhatnak olyan partnert, aki minőségi változást hoz az életedbe.

nyúl NYÚL

Nyúl év:Lehetőségekben gazdag, és alapvetően nyugodt napok várnak rád.

Nyúl hónap: Szépen tudsz majd előre haladni, minden nappal előrébb jutsz valamennyivel. A következő napok kecsegtető változásokat és a fejlődés lehetőségét ígérik. Van ebben a hónapban valami, ami végre ki tud lendíteni az esetleges negatív spirálból. Ehhez persze neked is tenned kell, viszont jönnek majd a jó kis ötletek, inspiráló emberek, akik beindítják a folyamatokat, neked csak bele kell vágni. A munkádra is hatással lehet a hónap energiája, eredményeképpen új pozíció, érdekes feladatok vagy akár terjeszkedés lehetséges. Ne várj nagy és látványos eseményékre, sem pedig gyors eredményekre, csak hosszabb távon látod majd, hogy megérte elindulni az új úton.

Nyúl nap: Az otthonodban kisebb-nagyobb fejlesztések, változások lehetséges lehetségesek, míg a párkapcsolatban összekovácsoló energiák érvényesülnek. Ha jó, ha rossz kapcsolatban élsz, összeségében nagy változásokra nem most kell számítanod. Sőt, egész kellemes napok jöhetnek. Ha nincs társad, akkor elég jó esélyek mutatkoznak, hogy megismerj egy érzelmes, dinamikus embert, aki frissítő energiát hoz a szerelmi életedbe.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő SÁRKÁNY által képviselt energiára nincs hatással.

kígyó KÍGYÓ

Kígyó év: Hirtelen változások, események hatással lehetnek a mindennapjaidra, de nem zökkentenek ki a megszokott életritmusodból. Ezek lehetnek új élmények, lehetőségek és olyan változások, melyek tágítják látóköröd.

Kígyó hónap: Alacsony szinten megélve a hónap energiáit meglehetősen nagy feszültséget és váratlan, negatív eseményeket tapasztalhatsz. Külső és belső konfliktusok sem lehetetlenek, melyeket csak kellő önuralommal tudsz kezelni. Magas szinten viszont a november előremutató változásokat hozhat a munkádban, feladataidban és a környezetedben. Ezek az anyagiakra is hatással lehetnek, amiben amúgy jó lesz egy kicsit tudatosabbnak lenni, mert a novemberi döntéseid, ötleteid pénzügyeidre is meghatározó hatással lehetnek.  Ha érzed a változás szelét, most inkább a tervezés és cselekvés tud a segítségedre lenni, míg a passzivitás és/vagy ellenállás csak megnehezíti a helyzetedet.

Kígyó nap: Szerető gondoskodással veszed majd körbe a párod és a családtagjaid, de óva intenélek, hogy túlzásokba ess. Csak annyit tegyél meg a másikért, amennyit kér, mert neki előbb-utóbb idegesítő lesz, míg te meg csak magadra húzod a problémát. Ebben a hónapban már te is másként tekinthetsz majd sok dologra, szinte teljesen megváltozhat a véleményed adott helyzetekről. Ha nincs társad, akkor ez az állapot megváltozhat akár a régi kapcsolatod, akár egy új ismeretség hozhat új fuvallatot az életedbe, sőt akár még az összeköltözés is lehetséges. Az otthonod vonatkozásában szintúgy lehetségesek változások.

ló LÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő  által képviselt energiára nincs hatással.

kecske KECSKE

Kecske év: Nagy események történése kevésbé várható, inkább arra számíthatsz, hogy jön valaki vagy valami, aki új színt hoz a mindennapjaidba.

Kecske hónap: Kreatív időszak jön, újabbnál újabb ötletek és növekvő alkotásvágy formájában. Használd ki ezt az időszakot olyan változások elindítására, amelyek gyümölcsét majd később arathatod le. A munkádban is tapasztalhatsz előremutató változásokat, elérkezhetsz egy kisebb fordulóponthoz is, hiszen a kreativitásnak köszönhetően teljesen új irányok felé mozdulsz el. Ebben a hónapban nagyobb teret engedsz a szépérzéknek, még akkor is megjelenik a művészet valamilyen formája a mindennapjaidban, ha egyébként nem sok közöd van hozzá.

Kecske nap: A zűrzavaros napoknak vége, most jóval kiegyensúlyozottabb időszak következik. Azt veheted észre magadon, hogy szívesen töltöd az időd egyedül, vagy lesz kedved elmélyedni tanulmányokban, különböző olvasmányokban. A párkapcsolatodban a harmónia és összetartozás erőteljesebben jelenik meg. Persze, ez nem jelenti azt, hogy kizárt a konfliktus, de ha alapvetően jól működtök együtt, akkor ez a hónap nem tud éket verni közétek. Egyedülállóként van esélyed, hogy megismerkedj valakivel, aki fontossá válhat.

majom MAJOM

Majom év: A környezetedben a korábban aktuális helyzetek, problémák újult erővel jelenhetnek meg, azért, hogy végre kezedbe vedd az irányítást és megoldást találj.

Majom hónap: Végre a hajód befut a kikötőbe, azaz, azok a dolgok, projektek, melyeken már hetek, hónapok óta dolgozol eredményt hoznak. Minél több energiát fektettél valamibe, annál nagyobb az esélye, hogy kedvező irányba indul meg a fejlődés. A munkádban szükség lesz a vezetői, irányítói adottságaidra azoknál a helyzeteknél, ahol az érzelmek, nyűgösség túlzott mértékben befolyásolná a normál munkamenetet. Neked is figyelned kell arra, hogy ne az érzelmek vegyék át feletted az irányítást, hanem a józan ész. Újra aktuálissá válhatnak helyzetek, melyek vagy végleg megoldódnak vagy újra foglalkoztatni fognak.

Majom nap: Váratlan helyzetek, emberek és erős érzelmi behatások várhatók ebben a hónapban. Bizonyos szempontból sebezhetőbbé válhatsz, szívedre veszel mondatokat, melyek felett máskor könnyedén lépnél túl. Személyiséged érzékenyebb, védtelenebb oldala nyilvánulhat meg, amely védekezésre is késztethet. Avagy a környezetedben lesznek olyan emberek, akik az érzelmeidre hatva próbálnak meg irányítani…, ha hagyod. Amennyiben nincs társad, most felbukkanhat valaki, akivel mély lelki kapcsolódást tudsz megélni vagy akivel már kapcsolatban voltál korábban. Az otthonoddal kapcsolatban is nagy változások lehetségesek.

Kakas KAKAS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KAKAS által képviselt energiára nincs hatással.

KutyaKUTYA

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KUTYA által képviselt energiára nincs hatással.

DisznóDISZNÓ

Disznó év: Szerencsés véletlenek, új kapcsolatok, utazás, környezetváltozás lehetségesek a Disznó hónapjában.

Disznó hónap: Nagy hangsúly lesz most a munkán, családon, többségében pozitív események várhatók, de kellő összeszedettség és megfelelő stratégia nélkül, sok nehéz és fárasztó nap vár rád, ill. a káosz lehet úrrá mindenen. Ha a munkádban szeretnél valamilyen fejlődést, akkor most eljött a te időd! Rátalálhatsz a megfelelő munkára, olyan feladatokat kaphatsz, melyek érdekesek és az elkövetkezendő hónapokra nagy befolyással lesznek. Sajnos, a rosszul működő, méltatlan állapotokat a Disznó hónapja nem tolerálja, így mielőtt bármi jó irányba indulna el, előbb kisöpri az életedből ezeket. Fájdalmas események is lehetnek, de légy bizakodó, tekints előre, élj azokkal a lehetőségekkel, melyek most “véletlenül” az utadba jönnek. A hónap végére látni fogod, mivégre volt ez az egész.

Disznó nap: Ha egyedül élsz, de már régóta vágysz kapcsolatra, akkor ez a vágy novemberben teljesedhet be. Legyél hát nyitott az ismerkedési lehetőségekre és a potenciális jelentkezőkre. A meglévő párkapcsolatot aszerint kezeli a hónap, hogy jól működik-e vagy sem. Ha jól, akkor most jön a habzsi-dőzsi, minden az elképzeléseid szerint alakul majd. Ha rosszul működik, akkor sajnos nincs jó hírem, mert a problémák most csúcsra járatódhatnak, akár végérvényesen pontot tehetnek a kapcsolatra.

patkany PATKÁNY

Patkány év:  Kapcsolatok, folyamatos változás, új ismeretségek esélyesek november hónap folyamán.

Patkány hónap: Dinamikus előre haladást tapasztalhatsz majd. Nagy hangsúly lesz a kommunikáción, nyerhetsz vele, ha pl. ügyesen szólítod meg ügyfeleidet, veszíthetsz, ha túl erőteljesen, nem megfelelő hangnemet használsz pl. feletteseid irányába vagy a vásárlóiddal szemben. Jöhetnek kedvező lehetőségek is, akár új munka vagy feladatok. Unatkozni biztosan nem fogsz, várhatóan nagyon sok intéznivaló vár rád vagy ügyeid miatt sokat kell jönni-menni.

Patkány nap: A társaddal való összebújás, szeretgetés lelki szükséglet lesz, mely jót tesz a kapcsolatodnak, bátran nyilvánítsd ki érzéseid párod felé. Ha nincs szerelmed éppen, akkor is lesz erre igényed, ezért jöhetnek a romantikus filmek és könyvek, bármi, ami ezt a minőséget valamilyen módon megjeleníti. A barátokkal a lelkizés is enyhíteni képes a szeretetvágyadon, de az igazi az lesz, ha megismerkedsz valakivel, akivel érzelmi kapcsolatot tudsz kialakítani.

BivalybetuBIVALY

Bivaly év: Tempósabb időszak következik, több új erőteljes hatás, program és lehetőség vár rád.

Bivaly hónap: Most van értelme több energiát tenni a feladataidba, mert ez hozhat kedvező lehetőséget, előrelépést, akár új munkát, megbízást is. A munkáddal, családoddal kapcsoltban olyan események történhetnek, melyek érzelmileg is hatnak rád. Novemberben várhatóan inkább a pillanatnyi érzések által hozol meg döntéseket, erősen hatnak majd rád a környezeti hatások. Szívesen ásol le a dolgok, feladatok legmélyére vagy tele leszel újító ötletekkel. Sok aktivitásra is számíthatsz a munkádban, számtalan intézendő, fizikai és szellemi mozgalmasság lesz jellemző.

Bivaly nap:  A novemberi napok az érzelmes oldalad erősítik, legyél bármilyen “kemény”, akkor is fogékonyabb leszel mindenre, ami a szívhez szóló.  Egy romantikus film, egy a társaddal kettesben eltöltött szentimentális hangulatú este és máris keresztül-kasul átjárnak az érzelmek. A lelked könnyedén nyílik meg azokra a dolgokra, amelyek az embert úgy általában sebezhetővé teszik, együttérzőbbé válhatsz, emiatt hamar rád találnak azok az emberek, akik egy baráti jó tanácsra vagy csak lelki támogatásra vágynak. A párkapcsolatnak különösen jót tesz ez az időszak, ha van, akkor elmélyül, harmonikussá válik, ha nincs, akkor pedig találkozhatsz a megfelelő partnerrel.