fbpx

A Patkány jegyben a víz elem dominál, mely az érzések, hangulatok és vágyak szimbóluma a kínai asztrológiában. A következő napokat ez a víz elem uralja, amely persze jelentheti azt is, hogy csapadékosabb időszaknak nézünk elébe, de nagyobb a valószínűsége, hogy az érzelmek mélységeinek és magasságainak megélésén lesz főként a hangsúly. Ha egy rövid időre elcsendesedünk, kizárjuk a fejünkből a mindennapi gondokat, megoldandó feladatokat és végiggondoljuk az életünket, hamar rájöhetünk, hogy minden területet az érzelmek uralnak. Az érzések azok, amik miatt jól érezzük magunkat a bőrünkben vagy rosszul. Érzések nélkül nincs élet, de legalábbis nincs értelme az egésznek. Azért jöttünk ide a Földre, hogy tapasztaljunk, érezzünk és tanuljunk. Nos, ennek a mélyvize lesz a Patkány hónapja, mely erőteljes hatással lesz a személyes kapcsolatainkra. Lesz, akit az egekig emel, másokat meg a mélybe taszít egy oda vissza körforgásban. Az érzelmi hullámvasútra mindannyian felülünk majd, néhányan csak enyhe lejtőket járnak meg, mások meg az igazi adrenalin fokozó fajtát fogják választani.

A személyes kapcsolataink és azok minősége kerülnek előtérbe – vagy pozitív vagy negatív előjellel, így ne lepődjünk meg azon, hogy felerősödik az érzelmes oldalunk – erőteljesebben érintenek az érzelmi hatások. Mivel most jobban ráhangolódunk a környezetünkre, nyugtalanabbak leszünk a megszokottnál, és még a legracionálisabban gondolkodók is érzékenyebben reagálhatnak bizonyos eseményekre.

Ebben a hónapban az átlagosnál jobban kívánunk társaságban lenni, különféle programokban részt venni, vagy megszervezni azokat. Ezek a baráti, családi események nagyon kellemesek lehetnek, de figyeljünk arra, hogy a fent említett érzékenység ezekben a kapcsolatokban is megjelenhet (például sértődés, harag formájában), és vitában, veszekedésben robbanhat ki. Most van ideje a buliknak is és a mindenféle romantikus helyzeteknek is. Vigyázzunk, mert könnyen a szép szavak hatása alá kerülhetünk és meggondolatlanul cselekedhetünk. Az sem kizárt, hogy egyszer akarjuk majd az új kapcsolatot, a következő napon meg mégsem. A pillanatnyi hangulataink erős befolyással lehetnek most a szerelmi életünkre is. Az viszont, aki új kapcsolatot szeretne, jó esélyekkel indul, mert a Patkány hónapjában könnyebben megy majd az ismerkedés is. Vágyhatunk az utazásra, színes, nyüzsgős programokra.

Lesznek sokat, akik a fentiek ellenére azt érezik majd, hogy nem vágynak felszínes kapcsolatokra, sem a túl nagy nyüzsgésre. Szívesebben töltik az idejüket meghitt társaságban, a szeretteikkel, szerelmükkel, gyermekeikkel és nem hiányzik a sok jövés-menés sem. Ők szellemileg töltekeznének, intellektuális kíváncsiságukat akarjak kielégíteni és olyan emberekkel érzik majd jól magukat, akikkel az élet mélyebb dolgait lehet megvitatni. A tanulás, elmélyedés időszaka is a Patkány hónapja.

Az érzékenység másik oldala viszont kifejezetten hasznos: empatikusabbak leszünk, könnyebben boldogulunk másokkal – de csak akkor, ha odafigyelünk a a belső sugallatokra. Jöhetnek napok és helyzetek, amikor olyan szinten tudunk ráhangolódni a környezetünkre, hogy akár átvesszük mások rossz hangulatát is. Ez az érzelmi libikóka nagyon megterhelő, ezért legyünk tudatosak és kontrolláljuk a gondolatainkat, érzelmeinket. De ha nem járunk teljes sikerrel, akkor se keseredjünk. Sok helyen olvashatunk olyan “bölcsességeket”, amelyek azt állítják, hogy a gondolataink határozzák meg az érzelmeinket és ezáltal azt, hogy milyen életet élhetünk. Ez részben így van, de nem ráhúzható mindenre, hiszen figyelmen kívül hagyja azt, hogy igenis a világ eseményei vagy a velünk történtek milyen erőteljesen tudnak hatni ránk. Hogy van olyan mindent elsöprő fájdalom vagy boldogság, amit alig-alig lehet uralni. De ezt csak az tudja, aki már megélte ezeket, érdemben nyilatkozni erről csak annak lehet, aki már megélte ezeket, volt már a gödör alján és érzett már szétfeszítő, mámorító boldogságot, mert bizony az elgondolás olykor fényévekre lehet a valóságtól. Ezért azt javaslom ebben az érzelmileg erősen ható Patkány hónapban, amelyben annyiféle nehézséget és/vagy örömet élhetünk meg, hogy tudatosítsuk a helyzetünket, kérjünk segítséget ha szükséges vagy élvezzük ki az élet adta örömöt. Senkinek ne mondjuk meg, hogyan érezzen, de éreztessük a szeretetünket, mert ha valami számít ebben a földi létben, akkor az csak a szeretet, mely túlmutat időn, helyen és dimenziókon is. Ezt a szeretet érezhetjük és áraszthatjuk magunkból a következő napokban.

Három fronton – érzelmek, hangulat, események – jelentkező hullámzás jellemzi az egész hónapot. Amit biztosnak hiszünk, az egycsapásra bizonytalanná válhat, amit reménytelennek, ott hirtelen jöhet a megoldás. A hónap másik fő üzenete tehát a kiszámíthatatlanság: ami most alakul – akár személyes területen, akár jogi vagy üzleti síkon -, arról kiderülhet, hogy homokra épült, tehát legyünk óvatosak. A decemberi energiák növelik a szétszórtságot, nehezebb lesz koncentrálni.

Aminek örülhetünk: számtalan lehetőség jöhet az életünkben, régi vágyaink, terveink teljesülhetnek, amolyan égi ajándékképp – akkor, amikor nem is várjuk, és ha nem görcsösen, sóvárogva akarjuk. Amire figyelnünk kell: amihez túlságosan ragaszkodunk, ami aránytalanul uralja gondolatainkat, cselekedeteinket, azt most nem tudjuk sikerre vinni. Ami nem jön össze, azt ne erőltessük – ahogy Fodor Ákos költő írja: Legyen erőd lent hagyni, amit nincs erőd följebb emelni.

Az üzleti életnek, adásvételnek, jogi ügyeknek kifejezetten kedvez ez a hónap. Legalább ennyire a kommunikációnak is, amit észrevehetünk magunkon is, hogy sokkal többet vagy szívesebben beszélgetünk másokkal, mint egyébként. Üzleti szempontból a jó kommunikáció most sok új ügyfelet, vásárlót vonzhat, a mondanivalónkat több emberhez tudjuk eljuttatni. Természetesen ez nem csak az üzleti életre igaz, bármilyen témában szeretnénk megnyilatkozni, szinte biztos, hogy ügyesebben, érdekesebben tudjuk átadni környezetünknek. Ráadásul sokszor mellénk áll a szerencse, így bátran legyünk optimisták és kövessük álmainkat, valósítsuk meg terveinket.

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a BIVALY szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. 

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

December 11., 15., 21., 23., 27.,

Január 2., 4.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

December 12., 14, 19., 20., 24.,26., 31.,

Január 1.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő TIGRIS által képviselt energiára nincs hatással.

nyúl NYÚL

Nyúl év: A következő napokban nagy mozgolódás lehet a környezetedben, új emberek jönnek, régiek mennek. A barátaid életében is aktív időszak következik.

Nyúl hónap: Külső hatások és a saját döntéseid nagy hatással lesznek a munkával kapcsolatos ügyeidre. Ha bizonytalan a munkahelyed, akkor jó, ha felkészülsz a változásra, mert bármi történhet. Ha ez bekövetkezne, akkor a kapcsolatrendszereden keresztül van a legnagyobb esélyed, hogy újat találj. Ha viszont a meglévő helyett keresel másikat, akkor nagyon figyelj rá, hogy ne csábulj el a külsőségek láttán. Nem a csilivili környezet számít, hanem az érzéseidre figyelj a munkaadóval vagy a munkahelyi hangulattal kapcsolatban. Mindenképp járj utána a pozíciónak, hogy valóban azt tudja-e nyújtani, amire számítasz. A munkahelyi szerelem, társasági események, vidámság ideje is jön. Azonban családtagokkal érzékennyé válhat a kapcsolatod, vagy az egészségük miatt lehetnek gondterheltebb napjaid.

Nyúl nap: Ha ez az év megzilálta a párkapcsolatod, úgy a következő napokban végleg eldőlhet, hogyan alakul tovább, azaz van-e még közös jövőtök avagy itt a vége. A halódó kapcsolatot képes a Patkány energiája végleg szétrobbantani, míg a menthetőt felemeli. Segítségével meglátjátok egymásban azt a pluszt, amiért hajdanán egymásba szeretettek. Ha jelenleg nem élsz párkapcsolatban, akkor ez a hónap hozhat valakit, aki fontossá válhat, de óva intelek attól, hogy többet képzelj a másikról vagy a kapcsolatról, mint ami valójában lehetséges. Minél reálisabban látod magad és a másikat, illetve a közös utatokat, annál nagyobb az esélye, hogy kedvezően alakuljon a kapcsolat.

SárkánybetuSÁRKÁNY

Sárkány év: Aktív napok következnek, sok intézendővel és baráti/családi eseménnyel.

Sárkány hónap: Lehet, hogy nem mindig felhőtlen a kapcsolatod a családtagjaiddal, időnként a barátokkal is összerúgod a port, de ez most olyan hónap, amikor elsimulnak a problémák és szeretetteljesen fordultok egymás felé. A munkádban mozgalmas napokra számíthatsz, lehetségesek új megbízások, feladatok és akár új álláslehetőség is. Ha netán állást keresel, akkor mindenképpen érdemes ezt a hónapot is kihasználni, függetlenül attól, hogy a december karrierfejlődés szempontjából talán kicsit passzívabb, de hosszú távon kifizetődő lehet.

Sárkány nap: Hangsúlyosan hatnak rád ebben a hónapban az érzelmek, melyek a változékonyságot is fokozhatják benned. Nem csoda, ha gyakran meggondolod magad, fellelkesedsz valamire vagy valakire, aztán másnap pont az ellenkezőjét gondolod. Párkapcsolatban élve, a kötődésed erősödik – a te részedről mindenképp -, míg szingliként, de szerelemre vágyva van esélyed találkozni valakivel, aki betölti az űrt. Élj társasági életet, ismerkedj, legyél nyitott az új kapcsolatokra, hiszen ez az év legromantikusabb hónapja a számodra, amikor a párra találás esélye megtriplázódik! A társaddal egymás véd és dacszövetségesei lesztek, de a romantikának is kedvez a hónap, így érdemes minőségi időt töltenetek egymással.

kígyó KÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kígyó által képviselt energiára nincs hatással.

ló LÓ

Ló év: Sok kiszámíthatatlan esemény lehetséges a következő hetekben, napokban. A környezeted élete is fenekestül felfordulhat.

Ló hónap: Felettébb változékony ez a hónap, bármelyik pillanatban történhet valami, ami teljesen felborítja terveid és napirended. Ha rugalmas vagy, akkor ezzel semmi gond nem lesz, egyszerűen alkalmazkodni kell az adott helyzethez és megfelelően reagálni rá. Törekedj arra, hogy a döntéseidben az érzelmek kevesebb szerepet kapjanak, csak az adott helyzetre összpontosíts és a tényeket vedd figyelembe. A munkádban lehetségesek változások, mindezek igencsak váratlanul. Ez lehetséges saját elhatározásból, de az sem kizárt, hogy egyik pillanatról a másikra változnak meg a viszonyok, melyek döntésre késztetnek. Lehetnek kisebb-nagyobb konfliktusok is, kis apróságokból kipattanva.

Ló nap: Ami most történik benned és veled, az nem teljesen reális, mert erősen befolyásolják a pillanatnyi hangulatok, ezért jó, ha a nagyobb döntéseket későbbi időszakra halasztod. Ellenben ami változik, az most szükségszerű, attól ne ijedj meg még akkor sem, ha érzelmileg jobban megvisel, mert ebben a hónapban minden veled történő eseményt jóval erőteljesebbnek élhetsz meg. Ahogy a hangulataidban, úgy a párkapcsolatodban is nagy fenteket és lenteket élhetsz meg, főként akkor, ha nem uralod az érzéseidet. Ezek akár komoly konfliktusok is lehetnek, vagy hirtelen felindulásból elköltözés. Ha nincs társad, úgy legyél nyitott, mert a szerelem csak úgy berobbanhat az életedbe.

kecske KECSKE

Kecske év: Kétesélyes a hónap, mert vagy semmi extra nem történi, vagy váratlanul valami nagy, meghatározó esemény részese lehetsz.

Kecske hónap: A hónap örömteli hatása, hogy bármilyen nehéz helyzetbe is kerülsz, meg fogod találni a megfelelő megoldásokat. Viszont sokat tudsz segíteni magadon, ha nem várod a sült galambot, hanem aktívan elébe mész a dolgoknak. A munkádban azok az erőfeszítések, melyeket az év folyamán megtettél, most meghozzák az eredményüket. Az utolsó hajrában vagy, érdemes beleadni anyait-apait. Ellenben, ha nem sokat mozgolódtál az év folyamán vagy már amúgy is sok nehézség volt, melyeket nem sikerült leküzdeni, a következő napok még több problémát hozhatnak a felszínre.

Kecske nap: Minden ember életében eljön a számotvetés időszaka, nincsenek következmény nélküli cselekedetek, még ha olykor úgy tűnik is. Ha negatív események történnek veled, azért csak magad okolhatod, mert valahol valamikor olyan dolgot tettél, amelyeknek ez a következménye. Szerencsére ezek nagyon jó események is lehetnek, így ha helyesen cselekedtél, visszatér hozzád minden eddigi kedvességed, szereteted, melyet a környezeted felé árasztottál. Amennyiben jól működő párkapcsolatban élsz, amelybe sok energiát teszel, odafigyelsz a párodra, úgy szeretetteljes napok részese leszel. Ugyanakkor, ha nem kímélted a társad, nem emelted tőled telhetően, sőt kritizáltad, bántottad, ennek következményeivel is szembesíthet a Patkány hónapja.

majom MAJOM

Majom év: Aktív hetek jönnek, több utazásra és társasági eseményre számíthatsz.

 Majom hónap: Mozgalmas, lehetőségekben gazdag napok jönnek. A munkádban különösen érezheted az aktív energiákat, az sem kizárt, hogy késztetést érzel a változtatásra vagy jön egy jó ajánlat. A döntés is többségében a te kezedben lesz, dönthetsz úgy, hogy akarod és beleállsz, de úgy is, hogy inkább maradsz a jelenlegiben. Egy biztos, mindenképp jó nagy sürgés-forgásra számíthatsz. Nyüzsgő társasági élet vesz majd körbe, amelyre talán nem feltétlenül vágysz igazán. A munkádban több feladatra, ügyfelekre, akár egész jó lehetőségekre is van esély. Javulhat a kapcsolatod mind a munkatársaiddal, mind a szeretteiddel, mert az érzelmesebb oldalad erősebben dominál a ezekeben napokban.

Majom nap: Decemberi energiák érzelmesebbé tesznek. Akármennyire mutatsz keménységet a külvilág felé, adódnak majd olyan percek, órák, amelyek hatására elérzékenyülsz. A párkapcsolatodban az érzelmek nagyobb szerepet kapnak, amelyek hatására felvetődhetnek olyan témák is, melyeket kellemetlenek, de itt az idő, hogy megbeszéljétek, mindketten elmondjátok, ha valami nyomja a szíveteket. Ha pedig még nincs társad, ez a hónap hozhat valakit, aki fontos lesz…bár esélyes, ez még nem az igaz szerelem, lehet, hogy inkább a testiség határozza meg inkább a kapcsolatot.

Kakas KAKAS

Kakas év: A környezetben zajlanak a változások. Te pedig nagy figyelmet tudsz kelteni aminek a révén új kapcsolatokra tehetsz szert.

Kakas hónap: A Patkány hónapja erőteljesen a személyes kapcsolatokra fókuszál,  így a következő időszakban számtalan társasági esemény, új kapcsolatok kiépítésére lesz lehetőséged. Vigyázz, mert a munka-szerelem határa összemosódhat, munkahelyi flörtök és meggondolatlan döntések hónapja ez. Van esélye, hogy lesz változás a munkádban vagy a feladataidban, főként akkor, ha már amúgy is megért rá a helyzet. Ha állást keresel, akkor érdemes nagyobb energiát belefektetni, mert ha nem is lesz még konkrét eredménye, de megmozgatod vele az energiákat, amik akár már januárra hozhatnak új lehetőséget. Amennyiben gondok vannak a munkáddal, kollégákkal, családdal, azok most nagyon is a felszínre tudnak jönni, hogy végre történjen valamilyen változás velük kapcsolatban.

Kakas nap: A megalkuvó, elnyomó kapcsolatok végére tesz pontot ez a hónap.  Akár te, akár a párod jut el arra a pontra, hogy valami nagyon nem jó a kapcsolatban, akkor az élet ki fogja kényszeríteni, hogy tegyetek valamit a javítás érdekében. Szinte biztos, hogy történik valami, amelynek révén tisztázódik benne, hogy mi jó neked és mi nem. Az elkövetkezendő napok a rosszat söprik ki, azért, hogy végre jól működjön az életedben. Szingliként az élet eléd sodorhat valakit, aki alaposan felkavarja az állóvizet. Ez még lehet egy kis laza flört is, de akár olyan ember is, aki arra tanít, hogy felismerd, mire lenne szükséged a párkapcsolatban. Az otthonodban is történhetnek kisebb-nagyobb változások, akár megérhet benned a költözés gondolata is!

KutyaKUTYA

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KUTYA által képviselt energiára nincs hatással.

DisznóDISZNÓ

Disznó év: Ez különösen kedvező hónap, ha kommunikációról van szó. Amennyiben új ügyfeleket szeretnél megszólítani, úgy használd ki a következő napokat, könnyebben fel tudod kelteni a figyelmet.

Disznó hónap: Felettébb szorgos, nyüzsgős napok jönnek, minél inkább rendszerezel, ütemezel, annál kevésbé csapnak össze a fejed felett a hullámok. Ha van állásod, úgy új feladatokra, nagyobb leterheltségre számíhatsz. Ez azért lényeges információ, mert a következő napokban hajlamos lehetsz teljesen elmerülni a munkában, szinte kizárva a külvilágot, beleértve a saját szükségleteidet is. Ha munka van, akkor más nem számít csak az, de ez oda vezethet, hogy teljesen kifacsarod magad, egészen addig, míg le nem betegedsz és végre pihenni kényszerülsz. Állás hiányában most jöhet olyan lehetőség, mellyel érdemes lesz élni, számíts rá, hogy olyan típusú lesz, mely sok jövés-menéssel vagy nagyobb változtatással jár.

Disznó nap: A pároddal nagyobb lesz az összhang, kevésbé esélyesek a viták, annál inkább az összebújások, a közösen megélt kellemes időszakok. Az együtt fejlődés, alkotás napjai jönnek. Ha időszerű valamilyen fejlesztés az otthonodban, akkor most praktikus belevágni, együtt könnyen ki fogjátok találni, mivel lehetne még lakájosabbá tenni a lakást. Ha nincs párod, akkor kezdj el ismerkedni, nagy eséllyel jön valaki, aki nem csak a testiséget keresi, hanem kíváncsi lesz a lelkedre is.

patkanyPATKÁNY

Patkány év: Járj nyitott szemmel, mert a környezetedben jó lehetőségek jelenhetnek meg. A társasági életen nagyobb hangsúly lesz.

Patkány hónap: Kettős hatású hónap jön, van akinek jó lehetőségeket hoz, míg másoknak teljesen felforgatja az életét. Ez főként attól függ, hogy milyen az alaphelyzet. Például, ha megfelelő a munkahelyed, nincsenek különösebb problémák, jó a hangulat, akkor ez még fokozódni tud, jobb feladatokat vagy pont ellenkezőleg kevesebbet kapsz, hogy pihenni tudj. Kapsz év végi bónuszt, jófejek lesznek a kollégák, jönnek a megrendelések, stb. Ugyanakkor, ha már minden nyűgöd volt az év során a munkáddal, akkor most aztán minden a feje tetejére állhat és most juthatsz arra döntésre, hogy eddig és nem tovább. De akár rólad is dönthetnek így. Ez per pillanat nehéznek tűnhet, de hosszú távon valamilyen jobb lehetőség felé próbál irányítani az élet. Figyelj a családodra, a velük történő események elég erősen hatnak majd rád is.

Patkány nap: Itt is érvényes a fentebb leírtak. A jól működő kapcsolatot emelik a hónap energiái, a kisebb konfliktusokat elsimítják, míg a nyögvenyelőset akár le is rombolhatják. A hónap végére elég egyértelműen fogod látni, hogy melyikbe tartozott a kapcsolatod. Ha nincs társad, akkor most mindenképp javaslom, hogy vágj bele a társkeresés bármilyen formájába, mert elég jó esélyekkel indulsz. Az otthonod is fókuszba kerül, bármilyen változás, változtatás lehetséges.

BivalybetuBIVALY

Bivaly év: Végre egy kis nyugi, még akkor is, ha aktív napjaid lesznek, valahogy nem zaklatnak fel annyira a dolgok.

Bivaly hónap: Sok nyüzsgés, jövés-menés és mellette a boldog békesség. Azért ez jól hangzik, nem? A tennivalók rendre rád találnak, de nem igazán kavarják fel az érzelmeid. Lehet akármennyi dolgod, te szépen mindent meg tudsz egymás után csinálni. Árasztod magadból a stabilitást és az erőt. Ez nagyon jó érzés lesz a környezetednek, mert támaszkodhatnak rád, meríthetnek az erődből. Lehetségesek új megbízások, üzletek, feladatok, akár kinevezés vagy állásváltoztatás is. A stabil helyet nem valószínű, hogy elhagyod, de egy jó lehetőség igencsak el tud majd gondolkodtatni. A család és barátok különösen fontosak lesznek, több időt és energiát fordítasz majd rájuk.

Bivaly nap:  Megfoghatatlan nyugalom és stabilitás árad belőled és a környezetedben is ezt tapasztalhatod. Ez jó hatással lesz a párkapcsolatodra is, főként akkor, ha annyira nem jó a hangulat otthon. A következő napokat felhasználhatod arra is, hogy elsimítsd ezeket és ezzel a megbékélt új állapottal vágj bele az új évbe. Ha nincs társad, akkor viszont jó esélyeid vannak, megismerhetsz valakit, akivel szoros kapcsolatot tudsz kialakítani vagy a kezdődő szerelemed erősödik meg. Lehetséges költözés, az otthon bővítése, lakásvásárlás vagy eladás.