fbpx

Tigris TIGRIS

Tigris év szülöttje (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Ez az év lényegesen csendesebb vizekre terel a tavalyihoz képest. Bár a kedvező lehetőségek megjelenésére továbbra is számíthatsz, de kisebb az esélye, hogy nagyszabású események átélője leszel. A barátságok terén tapasztalhatsz nagyobb mozgolódást, mert jöhetnek új kapcsolatok és távozhatnak azok, akikkel már nem egy irányba halad az utatok. Érdemes lesz majd arra figyelned, hogy a környezetedben lévő emberek megkapják tőled a kellő elismerést. Vigyázz arra, hogy a véleményed ne legyen bántó, mert talán észre sem veszed, de úgy sérted meg a barátaid vagy kollégáid, hogy észre sem veszed! Az utazások során ismerhetsz meg új embereket, akikkel a későbbiekben gyümölcsöző kapcsolat bontakozhat ki, akár személyes, akár szakmai vonatkozásban.

Tigris hónap szülöttje:

Benned lesz a késztetés, hogy azokba a dolgaidba, amelyeket 2022-ben indítottál el, ebben az évben továbbra is sok energiát tegyél. És ez maximálisan megéri, mert látni fogod a pozitív részeredményeket, másrész sokkal magabiztosabban végzed majd a feladataid. És ezek lesznek azok a tényezők, amelyek igazából elindítják a fejlődést, a kiteljesedést. Amennyiben ezt tavaly a munkádban érvényesült, akkor ezen a területen fogod megélni a haladást. Számíthatsz szakmai előrelépésre, személyes kapcsolataid erősödésére, új üzletfelek szerzésére és így tovább. Ha netán akadályokba ütközöl, akkor se hátrálj meg, akkor se, ha úgy tűnik, hogy másoknak épp jobban fut a szekér! Meglehet, tényleg így van, de akkor is tudatosítsd magadban, hogy ez csak egy átmeneti visszaesés, nemsokára jobb idők jönnek, amelyek neked kedveznek majd! Ez a hozzáállás segíthet akkor is, ha azt tapasztalod, hogy valaki verseng veled, vagy netán el akar nyomni. Fókuszálj a feladataidra, légy nyitott a változtatásokra és lépj, amikor neked kedveznek az energiák! Összességében elmondható, hogy a 2023-as év az folyamatos fejlődés éve lesz neked. Ha munkát keresel, akkor nagy valószínűséggel hamar találni is fogsz. Ha új feladatokra vágysz vagy cégen belüli előremenetelre vágysz, úgy ezekre is számíthatsz.  A memóriád azonban most cserben hagyhat időnként, ezért azt javaslom, hogy szorgosabban vezesd a naptárad és írd fel a feladataid, mert így sok bosszúságot megspórolsz magadnak!

A családi kötelékeid erősödni fognak, egyetlen egy dolog zavarhat be, ha olyan helyzet áll elő, ahol nagyon komolyak az érdek ellentétek. Ebben az esetben érdemes végiggondolnod, hogy mennyit tudsz engedni és mennyihez ragaszkodsz. Mindenképp törekedj a megegyezésre, mert a Nyúl év energiái sokkal inkább ennek kedveznek, mint a mindenáron való győzelemnek!

Tigris nap szülöttje:

Úgy tűnik, hogy párkapcsolati szempontból kiegyensúlyozott év vár rád. Kevesebb vita, veszekedés, jóval több közös program és kellemes időtöltés várható, mint korábban. Azok a vitás helyzetek is megoldódhatnak, amelyekbe tavaly még makacsul beleálltál és nem akartál engedni semmi áron. Az idén kevésbé fogod úgy érezni, hogy mindenáron nyerni akarsz, magadhoz képest hajlandóbb leszel a kompromisszumra. A jól működő kapcsolatot mindenképp előre mozdítja az év energiája, amely eredményezhet eljegyzést, házasságot, összeköltözést, stb. Ha pedig nincs párod, akkor jók az esélyeid a társkeresés terepén, hiszen vonzóbb leszel te is másoknak és több kedved lesz az ismerkedéshez is.

Az egészségi állapotodra viszont érdemes lesz több figyelmet fordítanod. Ha úgy érzed, hogy nincs valami rendben veled, akkor menj inkább ellenőrzésre, ne várd meg, hogy valamilyen komolyabb problémád lesz. Azért kétségbe semmiképp ne ess, mert a Nyúl éve segít neked abban, hogy megtaláld a megfelelő szakembert vagy kezelést, ha szükséged lesz rá!

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2023 NYÚL ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2023-as Nyúl év elemzésre!