fbpx

SÁRKÁNY

Sárkány év szülöttje (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Ebben az évben nagyon sok ember figyelmét fogod felkelteni. Ha akarod, ha nem, valami miatt érdekessé válsz másoknak és emiatt többen kereshetik a társaságod. Látszólag új kapcsolatokat köthetsz, de hidd el, azokat az embereket, akikkel az idén találkozol, azokkal a lelked már korábban szerződést kötött, hogy ebben az életedben itt és most kapcsolódni fogsz. Olyan helyekre sodorhat az élet, ahol már értél vagy úgy érzed, hogy minden zsigeredben jól ismered. Növelheted a kapcsolatrendszered részben azzal, hogy kimozdulsz a komfortzónádból, részben pedig azzal, hogy a meglévő barátok, ismerősök révén ismersz meg új embereket.

Sárkány hónap szülöttje:

Ez az év sok területen nagy felismeréseket hozhat neked. A munkádban váratlan, de semmiképp nem előzmények nélküli változások lehetnek. Ezek érinthetik a feladataid, a pozíciód, de ugyanúgy a környzetedben lévő emberek vonatkozásában is megélheted. Nagy fegyelemet és tudatosságot kíván tőled a Nyúl év energiája, mert számtalan olyan helyzet elé állíthat az élet, amikor rá kell döbbenned, hogy lehet lazázni, meg felületesnek lenni, de ennek komoly következményei lesznek. Viszont a komoly munka, a kitartás és eltökéltség is meghálálja magát, mert ahogy telnek a napok, azt fogod tapasztalni, hogy minden projekted jó irányba fejlődik vagy sikereket hoz. Az idén mindenféle jogi, hatósági ügy lehetséges, akár pozitív, akár negatív értelemben. Pozitív lehet például egy új munkahely és az azzal kapcsolatos szerződéses folyamatok. Kevésbé kívános ügy lehet például egy peres eljárás, amit csak akkor tudsz kedvező irányba fordítani, ha nagyon alaposan utánajársz a dolgoknak, figyelsz a kis részletekre, időt-energiát teszel bele abba, hogy bebizonyítsd az igazad. Ha viszont korábban hibás döntéseket hoztál, akkár kár is a fáradtság, mert az ide év az alaposságra, korrektségre akar tanítani, ehhez lehet, szükséges ez a fájdalmas tanulás. Azt javaslom, hogy mindenképp nagyobb körültekintéssel legyél mindenféle hivatalos ügyedben, inkább kétszer ellenőrizz mindent, minthogy egy kis apróságból legyen majd komolyabb problémád.

Az év során találkozhatsz rég nem látott ismerősökkel, felbukkanhatnak olyan helyzet vagy problémák, melyek már valamilyen módon szerepeltek az életedben. Ha ez utóbbit tapasztalod, biztos lehetsz benne, hogy korábban sem sikerült igazán jól megoldanod azokat, ezért kapod újra feladatként. Az üzleti és személyes életedben óvatosabban bánj a nőkkel, mert az idén velük többször meggyűlhet a bajod. Érzékenyebbek lehetnek vagy kevesebb segítőkészséget tapasztalhatsz a részükről.

Sárkány nap szülöttje:

A nyúl éve segíteni fog tisztábban látni a párkapcsolatodban. Egyrészt minden, amit bele tettél: szeretet, gondosdkodás meghálálja magát, valamilyen módon megkapod érte a “jutalmadat”, ami lehet, nem épp kézzelfogható valami lesz, de érzelmileg valószínűleg sokat tudsz majd belőle töltekezni. De a korábbi elhanyagolásod vagy bántásaid következményeivel is szembesülnöd kell, így ha ebben az évében mélypontra kerül a kapcsolatod, akkor semmiképp ne a másik felet kezd el hibáztatni, hanem gondolkodj el azon, te mit tettél vagy nem tettél azért, hogy ide jutott a kapcsolatod. Vond le a megfelelő következtetéseket és tegyél meg mindent a párodért, ha azt szeretnéd, hogy újra harmonikus kapcsolatban legyetek! Amennyiben nincs jelenleg párod, úgy ez az év hozhat igen meghatározó kapcsolatot, akár az igaz szerelemet is, még akkor is, ha nem épp a legkönnyebb típusút.

Ez az év nagyfokú érzékenységet is hozhat a számodra. Ez lehet akár az is, hogy látványosan nő az érdeklődésed mindenféle sprituális irányzat felé, sokkal erősebbek lehetnek a megérzéseid, de akár szimplán csak túlérzékeny is lehetsz, ami miatt többször vágysz mások szeretetére, gondoskodására.  Talán könnyebben el is érzékenyülsz, empatikusabb és segítőkészebb is leszel.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2023 NYÚL ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2023-as Nyúl év elemzésre!