fbpx

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Sárkány év szülöttje (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Remélhetőleg sikeresen magad mögött tudtad a felforgató Kutya évét és nem okozott túl nagy komplikációkat neked. Ha igen, az a jó hírem, hogy jóval kedvezőbb és nyugodtabb időszaknak nézel elébe, amikor maximum néhány hónap tud csak felfordulást okozni. A Disznó energiája arra koncentrál, hogy végre te is megmutathasd a világnak, ki vagy és mire vagy képes. Kevésbé nyitott emberként is kiválóan megy majd az ismerkedés, lehetőséged lesz nagyon sok új emberrel összebarátkozni és gyümölcsöző kapcsolatot kiépíteni velük. Ha az üzleti életben tevékenykedsz, szükséged lenne új megbízásokra és megrendelésekre, akkor azt javaslom, mindenképp kezdj el nyüzsögni, mert most jóval kevesebb energiával tehetsz rájuk szert, mint bármelyik másik évben.

Sárkány hónap szülöttje:

Amennyiben az előző évben munkahelyet váltottál vagy odáig fejlődött a helyzet, hogy már nagyon szeretnél, úgy most lesz lehetőséged váltani is, illetve az újat felvirágoztatni. Új munkát, pozíciót vagy megbízást úgy kaphatsz, ha kimozdulsz a komfortzónádból, akár utazol is, de mindenképpen elkezdesz mozgolódni, keresgélni, mert főként az új emberek és körülmények hozhatnak megfelelő eredményt. Ne várd, hogy majd egyszer csak rád talál a nagy lehetőség, legyél proaktív és meglátod, az Univerzum is segítségedre lesz. Az idei év ráadásul jóval kiegyensúlyozottabbá tud tenni, ha problémáid vannak, azokra hatékonyabb megoldásokat fogsz találni, a rossz kapcsolatokat pedig higgadtabban tudod kezelni. Amennyiben minden rendben a munkáddal, és csak a kollégáiddal szeretnél némi felívelést, akkor érdemes lesz ismerkedni, utánajárni új lehetőségeknek, mert az új impulzusok, ötletek kifejezetten motiválók lesznek és sokkal jobban segítik majd terveidet.

Sárkány nap szülöttje:

Azok a Sárkány jegy szülöttjei, akiknél nem teljesen harmonikus a párkapcsolat, vannak nagyobb problémák, igencsak nagy fenteket és lenteket hozhatott a 2018-as év a maga mindent kiforgató energiájával. Ha sikerült megoldani ezeket az év során, úgy a Disznó esztendejében már nem nagyon kell számítanod nagy drámákra. Persze, így is lehet konfliktus, de ezeket már jóval könnyebben és kevesebb feszültséggel tudod/játok megoldani. Gondot maximum az jelenthet, hogy idén megcsap a romantika szele, és lehetsz akármilyen szoros kapcsolatban, akkor is szívesen flörtölsz, illetve a párodnál is tapasztalhatod ez. Ez nem komoly félrelépősdi, inkább csak némi kacérkodás, amit a helyén kell kezelni. Ügyelj arra, hogy a párod ezzel ne bántsd meg és Te se vedd véresen komolyan azt, ha esetleg ő tekintget ki egy kicsit a kapcsolatból. Ha nincs társad, úgy viszont eljött a Kánaán, szinte bármikor felbukkanhat egy vagy több jelentkező is, aki szívesen meghódítana, vagy akivel te szeretnél közelebbi kapcsolatba kerülni.

Anyagi szempontból viszont érdemes lesz koncentráltabbnak lenni, ellenkező esetben meglepődhetsz milyen gyorsan lenullázod magad pénzügyileg.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2019 DISZNÓ ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken?
Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2019-es Disznó év elemzésre!

Menu