fbpx

patkany PATKÁNY

Patkány év szülöttje (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Meglehetősen mozgalmas év vár rád, melyet sok területen jól ki lehet használni. Ehhez csak annyi kell, hogy keresd az új irányokat, ismerkedj meg emberekkel, nyiss az újdonságra. A Disznó éve számodra a kapcsolatok éve, az újaké és a régieké is, hihetetlen nagy potenciál lesz ebben neked. Amennyiben üzleti céljaid vannak, vagy szeretnéd magad és azt a dolgot, amivel foglalkozol ismertté tenni, úgy a segítő emberek és lehetőségek főként a még fel nem fedezett területeken várnak rád. Emiatt azt javaslom, hogy növeled aktivitásod, utazz, nyüzsögj, mert hamarosan, pont akkor és ott meg fogd találni azokat az emberek, aki segíteni tudnak neked céljaid elérésében.

Patkány hónap szülöttje

A munka és a család kerülnek fókuszba a 2019-es évben. Az előbbi főként a változások okán, míg az utóbbi a megélt érzelmek és események miatt. A munkádban hangsúlyosan sok lehetőséged lesz fejlődni, jelentsen ez munkahely váltást, szakmai és/vagy anyagi elismerést. Sokan fogják keresni társaságod, többen azért, mert téged találnak alkalmasnak arra, hogy a segítségükre légy. Ez azt is jelenti, hogy rendelkezel azzal a tudással, képességgel, amely felkelti mások figyelmét. Most lehet csak egy választ vagy tanácsot várnak tőled, de a későbbiekben ez meghálálja magát és más csatornákon keresztül visszakapod ezt a támogatást. Azok a területek, ötletek, melyekben eredményt szeretnél elérni többségében támogatottak lesznek a Disznó évében és azt tapasztalhatod, hogy tudsz is haladni bennük. Ennek csak az vethet gátat, ha megrekedsz a tervek mentén és csak álomvárakat építesz. Az első lépésre fókuszálj, menj és cselekedj és biztosan számíthatsz rá, hogy az Univerzum mögéd áll, akár energia, akár támogató emberek képében.

Patkány nap szülöttje

Az idei év kissé felforgathatja a kapcsolatodat, főként akkor, ha már amúgy sem áll szilárd lábakon. Te és/vagy a párod nyitottabbak lehettek a külső kísértésekre, nehezebb lesz ellenállni a vágyaknak. Azért is, mert eleve érzelmesebb leszel és ez felébresztheti a szenvedélyt is benned. Ha ezt nem a társad felé irányítod, akkor ebből könnyen zűrzavar támadhat, félreértéseket szülhet anélkül is, hogy bármilyen konkrét esemény történne.

A jól működő kapcsolatot ugyanakkor pont ez a szenvedély, romantika hatja át, ezáltal erősítve azt. Amennyiben pedig nincs még kapcsolatod, úgy a Disznó évében többször számíthatsz flörtre, hosszabb-rövidebb kapcsolatokra. Nem kizárt, hogy ezekből tartós kapcsolat alakuljon ki, de azon se légy kiakadva, ha csak a testiség és romantikus, ámde gyorsan kihunyó szenvedély dominál bennük.

Érdemes lesz több figyelmet szentelned az egészségmegőrzésnek, erősítsd immunrendszered, menj többet levegőre, kapcsolódj ki vagy kúráld magad gondosan, ha mégis ledönt valamilyen betegség a lábadról.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2019 DISZNÓ ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2019-es Disznó év elemzésre!

Menu