fbpx

NYÚL

Nyúl év szülöttje (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Rajtad a világ szeme! Számos kedvező lehetőséget tartogat neked ez az év, ezért nagyon nem mindegy, miként állsz hozzá. Esélyes, hogy az év során valamilyen nagyobb külső változás történik. Azt tapasztalhatod, hogy felbolydul körülötted minden, és ha te magad nem is veszel benne részt aktívan, akkor is valamilyen szinten hatnak rád az események. Amennyiben külföldre vagy másik városba való költözést fontolgatsz – bizony ennek is van idén esélye – úgy azt javaslom, hogy legyél körültekintő mindenben. Különösen akkor, ha Sárkány jegy is van a horoszkópodban. Új kapcsolatokat tudsz kötni, ezek lehetnek barátságok is, de ugyanúgy üzleti szempontból hasznos ismeretségekre tehetsz szert.

Nyúl hónap szülöttje:

Sok szempontból meghatározó lesz számodra az év, főként a családod és barátaid miatt, de legalább annyira érinthetik a várható változások a munkád területét. Ezek a területek teljes egészében tárják fel magukat és mutatják meg, hogy valójában mi is a helyzet velük. Amennyiben az ideális munkát végzed, megfelelő helyen vagy, úgy leginkább arra számíthatsz, hogy a feladatok sokasodnak, de ezek nem csak terhet jelentenek majd, hanem egy folyamatos fejlődést és. Számodra is meglepő módon a karriered vagy a vállalkozásod szárnyalni kezd, ami pénzügyileg is jövedelmező lesz és így ebben az évben komoly megtakarításokat halmozhatsz fel. Bővítheted a kapcsolatrendszeredet vagy a meglévő által juthatsz előnyösebb helyzetekhez. Ami energiát beleteszel a munkádba, azt a feletteseid vagy üzletfeleid értékelni fogják, több pozitív visszacsatolásra is számíthatsz. Segítséget kapsz, amikor szükséged van rá és ha valamely oknál fogva kölcsönre van szükséged, akkor az is gyorsan összejön. Rád találhat az a munka, amire mindig is vágytál. A családod és a barátaid maximálisan támogatnak, elismernek és mögötted állnak bármilyen nehézség esetén.  Azonban az is ki fog derülni, ha nem a helyeden vagy, ha túl sok kompromisszumot kötöttél akár magaddal, akár a világgal azért, hogy megtartsd a jelenlegi helyed vagy kapcsolatod a környezeteddel. Már nem fog működni a bármi áron, de maradjon meg hozzáállás, mert ebben az esetben számíthatsz rá, hogy olyan események történnek, amelyek alapvetően forgatják fel a jelen helyzetet. Ez elsőre talán rossznak tűnhet, de nem kell kétségbe esni, mert a cél az, hogy a változások révén jobb irányba forduljanak a dolgok.

Nyúl nap szülöttje:

Igen érdekes évnek nézel elébe, ami azt jelenti leginkább, hogy sok meglepetést tartogatnak az elkövetkezendő hónapok. Nagyban befolyásolja a történéseket az is, hogy jelenleg milyen élethelyzetben van. Ha párkapcsolatban élsz és eddig minden rendben volt köztetek, akkor ez a tendencia többségében folytatódni fog, sőt még jobbá is válhat a helyzet. Papíron vagy fizikailag szorosabbá válhat a kapcsolat, illetve a korábbi kisebb konfliktusok megszűnnek, mert te és a párod is sokkal megértőbbek, együttműködőbbek lesztek. Ellenben a nyüglődő kapcsolatot nem kíméli az év energiája és mindent meg fog tenni azért, hogy kimozdítson benneteket a holtpontról. Ha kell szétrobbantja az egész kapcsolatot csak azért, hogy kiderüljön, vajon mennyire szilárd alapokra épült és kibírja-e a vészterhes időket is. Ha nem, akkor sajnálom, de itt az idő, hogy új utakra lépj és most fájdalom ide vagy oda, utólag be fogod látni (lehet, hogy csak évek múlva), jobb, hogy így történt minden. De lássuk, mi a helyzet, ha épp szingil vagy? Ebben az esetben nagyon jók a kilátások és mindenképp azt javaslom, hogy legyél nyitott az ismerkedésre, mert könnyen meglehet, hogy a nagy Ő fog rád találni. Így azért megéri egy kicsit nyüzsögni, nem?

Anyagilag is kedvező a 2023-as év számodra, minden adott hozzá, hogy sikereket érj el ezen a téren is. Persze, kicsi az esély rá, hogy csak úgy az öledbe hull a manna, de ha te is odateszed magad, akkor annak meglesz az eredménye is. A tanulás és szellemi fejlődés ideje ez, egyrészt befogadóbb is leszel, úgy érezheted, hogy könnyebben sajátítod el most még a nehezebb ismereteket is, másrészt megjöhet a kedved ahhoz, új terülteket fedezz fel. Ha szellemi munkát végzel, úgy mindenképp tapasztalni fogod az év kedvező energiáit, melyek az intellektusodra hatnak majd.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2023 NYÚL ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2023-as Nyúl év elemzésre!