fbpx

nyúl NYÚL

Nyúl év szülöttje (1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Kiemelkedően sikeres évnek nézel elébe, melyet tudatossággal tovább tudsz növelni. Ha szeretnél valamiben nagyobb fejlődést elérni ezeket tedd meg:

Nyiss az újra, keress fel embereket, ismerkedj, mutasd meg a tehetséged a világnak abban a formában, amiben tudod vagy szükséges ahhoz, hogy felfigyeljenek rád.

Lépj ki a komfortzónádból, vagy tedd félre esetleges hezitálásod, lustaságod. Kezd el vagy fejezd be, amibe belekezdtél, mert azért a sikert nem a galambok hozzák: ha nem csinálsz semmit, a semmi lesz a jutalmad.

Ha olyan dologban szeretnél előrébb lépni, amihez nyilvánosság, új kapcsolatok, üzlettársak kellenek, úgy a Disznó éve segít abban, hogy egymásra találjatok. Főként, ha te is rendelkezel némi marketinges vénával, különösen eredményes tudsz lenni abban, hogy a világ figyelmét felhívd magadra.

Nyúl hónap szülöttje:

A Disznó éve nagyszerű lehetőségeket tartogat, nálad a tudás, képesség vagy az az ötlet, amivel most igazán nagyot tudsz előre lépni. Idén megkapod azt az erőt és bátorságot is, ami bármilyen terved megvalósítását segíti. Ha egyébként nem is vagy ilyen, most tűzön-vízen keresztül viszed az akaratod és nemcsak másokat “győzöl le”, hanem önmagad hátráltató tulajdonságait is. Nyúl havában születve a fejlődés megállíthatatlan, szinte biztos, hogy lesz valamilyen előremutató változás a munkádban, munkahelyeden, üzleti vállalkozásaidban és céljaidban. Az csak egy dolog, hogy a kreativitásod ismét szárnyakat kap, tele leszel jobbnál jobb ötletekkel, de ebben az évben az erő is megadatik a kivitelezéshez. Lépésről-lépésre haladj, kerüld a kapkodást és legyél kimondottan körültekintő a hivatalos ügyeidet illetően. Ha vezetőként dolgozol, akkor a csapatoddal együtt tudsz idén sikeres lenni, az okos döntések, átfontolt stratégia duplán kamatozik a Disznó évében. Amennyiben ezt szem előtt tartod, úgy nagy eséllyel számíthatsz előléptetésre, szakmai és anyagi elismerésre, változásra a munkahelyed/munkád és partnereid tekintetében.

Nyúl nap szülöttje:

Jó hír, hogy a párkapcsolatnak is kedveznek a 2019-es energiák, hiszen a meglévőt szorosabbra fonják, míg, ha pedig nincs társad, esélyes, hogy idén találkozol valakivel, aki enyhíti magányod. A jól működő kapcsolat számíthat leginkább támogatásra, ha ilyenben élsz, úgy ez az év nem hoz megoldhatatlan nehézségeket. Problémát maximum az okozhat, ha valamelyik fél birtoklóbbá, gyanakvóbbá válik az idén. Ezt érdemes elkerülni és a rossz gondolatokat azonnal törölni. Fókuszálj inkább a közös tervekre, a gyarapodásra mind érzelmi, mind anyagi téren. Ideális ez az év a kapcsolat elmélyítésére, összeköltözésre, házasságra. A nehézségekkel küzdő kapcsolat is helyre tud rázódni, de itt fokozottan figyelni kell a megfelelő kommunikációra és félre kell tenni az aggodalmaskodást.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2019-es Disznó év elemzésre!

Menu