fbpx

MAJOM

Majom év szülöttje (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Változásokban és aktivitásban gazdag év következik, amelynek hatásait meglehetősen erősen érezheted saját életedben is. Tele leszel ötletekkel, vágyakkal, melyek új irányokat szabnak és az eddigi stagnálást felváltja a haladás. Tele leszel lehetőségekkel is, melyek főként a tágabb környezetedből érkeznek. A nagyobb változásokat is azoknak az embereknek és eseményeknek köszönheted, melyekkel nem számolsz napi szinten. Minél nyitottabb leszel a külvilágra, minél kezdeményezőbb leszel, annál könnyebben fogsz kapcsolatokat kiépíteni, új üzletet indítani. Itt fogod azokat az embereket megtalálni, akik segítségedre lesznek a kivitelezésben is. Zárkózottsággal, negatív gondolkodással elzárod magad ezektől a nagyszerű lehetőségektől, és bár feszíteni fognak a tervek, cselekvés vagy makacsság miatt elvágod a siker útját. Ennek elkerülése érdekében azt javaslom, tedd félre a rugalmatlanságot, fogadd be a kívülről jövő információkat és más emberek javaslatait, fogadd el a felajánlott segítséget.

Majom hónap szülöttje:

Egy ideje már tervezhetsz változásokat a munkádban, feladataidban, esetleg üzletedben és most el is jött az ideje a kivitelezésnek. Lehetséges csak részterületek megújításai, de akár az egész rendszer cseréje is úgy mint, új munka, más pozíció, új megbízások és ügyfelek, stb. A változások nem feltétlenül belülről fakadnak, nem kizárt, hogy lelkiekben még nem vagy kész vagy alapvetően hezitáló típusként megpróbálod elkerülni és minimalizálni a történéseket. Azonban, ha megért az idő rá, akkor nem nagyon lesz más választásod, mert az események rá fognak kényszeríteni a cselekvésre. Pedig annyira nem kell tartanod a jövőtől, mert alapvetően nagyon jók a kilátásaid 2019-re és némi komfortzónából kilépéssel és ügyességgel igazán nagy eredményeket tudsz elérni. Az egész év során folyamatosan lesznek ötleteid, melyek – ha életképesek – a karriered szempontjából és anyagilag is kedvező eredményeket hozhatnak. Fontos azonban, hogy bizakodóan állj neki a kivitelezésnek, mert egy kis belső hang azt súghatja, nem vagy elég jó, ügyes, képzett. Ne hallgass rá, hanem kezdj bele és majd, ha lesz probléma, azt megoldod. Ne vetíts előre magadnak megmászhatatlan hegyeket. Legyél inkább kezdeményező, ismerkedj meg új emberekkel, vázold fel nekik mit szeretnél, mutasd be ötleteid, és viszonylag hamar támogatókra is fogsz találni. Fel tudod majd kelteni az érdeklődést a terveid iránt és lesz is olyan ember, szervezet, akik fantáziát látva benne, mögéd állnak vagy segítenek az elindulásban.

Persze ezek a változások hozhatnak zavarosabb időszakokat, olykor túl sok nyomást és stresszt kell kiállnod, ezért erre érdemes lesz már most tréningezned magad. Nem a hárítás hozza el a nyugalmat, hanem a jól felépített stratégia és tervek, melyek mentén haladva kiegyensúlyozottabban tudsz haladni. Ez tud abban is segíteni, hogy észben tartsd a sok-sok várható tennivalót, és a zűrzavaros időszakok sem tudnak majd káoszt okozni.

Majom nap szülöttje:

Érdekes évnek nézel elébe, komoly változások várhatóak a párkapcsolatodban és/vagy otthonod területén. Párkapcsolatban élve szükség lesz újratervezésre, mert nagy valószínűség szerint minőségi átalakulásnak kell történnie, főként akkor, ha már jó ideje konfliktusokkal küzdötök. Akár te, akár a párod rendelkezhet olyan tulajdonságokkal, szokásokkal, melyek a másikat zavarhatják. A Disznó éve kihangsúlyozza ezeket a problémás területeket, megoldást követel rájuk. Nem jó stratégia ilyenkor a szőnyeg alá söprés, mert az nem hogy csökkenti, sőt még inkább növeli a konfliktus helyzetek esélyét. Sokkal jobban jársz, ha közös megoldásra, a dolgok megbeszélésére és együttes problémamegoldásra törekszel. A menthetetlen kapcsolatot a 2019-es év végső választás elé állítja, míg a csak simán problémásoknak megadja az esélyt az új alapokra helyezésre. Neked és a párodnak is nyitottnak kell lenni a változásra. Az együttműködés feltétele, hogy mindenki kiteregesse a kártyáit, elmondja, hogy mit akar, mit szeret és min szeretne változtatni. Ha csak az egyik fél köt kompromisszumot, az nem fog segíteni. A problémák gyökere sokszor már régóta fenn áll, amely megoldásra vár. Minél hamarabb és tudatosabban álltok neki a rendezésnek, annál gyorsabban kezd javulni majd a kapcsolat és a hangulat is.

Problémamentes kapcsolat esetén is várhatóak kisebb-nagyobb változások, olykor némi konfliktus is, de ezek kezelhetők lesznek. Esélyes, hogy minőségi ugrás jön, pl. összeköltözés, közös otthon vásárlása, házasság, stb. A közös terveiteket is rendkívül sok lehetőséggel támogatja a Disznó éve, ha nem ragadtok meg a tervezés szintjén, hanem cselekedtek, hamar megbizonyosodhattok a pozitív energiák jelenlétéről.

Szingliként elég nagy esélyed van rá, hogy az idei év hoz jelentőségteljes kapcsolatot, de ha erre nem is vágysz, úgy az otthonodban történhet kisebb-nagyobb változás, költözés, stb.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2023 NYÚL ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2023-as Nyúl év elemzésre!