fbpx

MAJOM

Majom év szülöttje (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

A Nyúl éve végre kiegyensúlyozottságot hoz az életedbe. Tisztában leszel, hogy mi zajlik körülötted a világban, de a történések nem hatolnak be az életbe mélyen, inkább csak felszíni “zúzódásokat” okozhatnak a problémák, de az idén veled lesz a szerencse és mindig te leszel az, aki valahogy a végén jól jár. Idén is érdemes lesz kipróbálnod magad új területeken, mert ezekből szakmailag sokat profitálhatsz, és a személyes életedben is pozitív élményekre tehetsz szert.

Majom hónap szülöttje:

A szakmai és a privát életedben is sokkal kedvezőbb évnek nézel elébe, lényegesen kevesebb kellemetlen változás jöhet és a külső/belső feszültség is csökkeni fog. Emellett számos pozitív esemény fog történni, ami hatással lesz a karrieredre, a feladataidra, vagy a vállalkozásodra. Ha olykor-olykor előfordulnak problémák az év során, meglátod, hogy ezek mind szépen meg is oldódnak. Lehet, okoznak majd egy kis stresszt és elterhelhetik a figyelmed a fontos dolgokról, de ezek csak átmenetiek lesznek.  Számíthatsz a munkádban előrelépési lehetőségre, fizetésemelésre, érdekesebb vagy kreatívabb feladatokra. Ha eddig szimpla beosztott voltál, úgy bátran pályázz meg felelősségteljesebb pozíciót, mert jó esélyekkel indulsz! Ez természetesen a bevételeidre is kedvező hatással lesz. Vállalkozóként bővíteni tudod a kapcsolatrendszered és az ügyfélköröd. Az idén az eddig elutasító partnerek is nyitottabban állnak majd hozzád.

A családi életedben is azt tapasztalhatod, hogy kevesebb feszültség van az idén, javulnak a kapcsolatok a rokonokkal. Lehet, hogy többet is lesztek együtt, ami jót tesz lelkileg neked és nekik is. Ha van a környezetedben betegséggel küzdő családtag, barát (akár testi, akár lelki), úgy azt javaslom, hogy foglalkozz vele többet, érezze, hogy mellette állsz.

Majom nap szülöttje:

Valószínűleg 2022-ben nagy változások történtek az életedben párkapcsolati fronton. Ha ezek negatív események voltak, mint például szakítás, akkor örülj, mert most jön a “tavasz”, lehet újra nyüzsögni, ismerkedni és jó esélyed van rá, hogy újra párra találj. Ha csak egy kis papucsdobálás és gyakoribb veszekedés jellemezte a tavalyi éved, akkor végre jön a nyugalom. Te sem leszel annyira ingerült és sértődős és a párod is kompromisszumkész lesz, így meg tudjátok oldani majd a problémákat.

Az idei év a nagy spirituális beavatást is elhozhatja neked. Olyan események átélője lehetsz, melyek ráébresztenek, hogy mi végre vagyunk itt a Földön, mi fontos és mi nem. Mesterek, tanítók jöhetnek az életedbe, akik beavatnak a spirituális világ rejtelmeibe.

A Nyúl éve támogat mindenféle otthonnal kapcsolatos bővítést, vásárlást, befektetést, így ha ilyen céljaid vannak, akkor hajrá, vágj bele, mert meg fogod találni azt, amire vágysz! Ugyanakkor a nagy pénzkiáramlás is vele járhat, így ha nem vagy megfontolt, akkor jóval többet költhetsz, mint amit terveztél.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2023 NYÚL ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2023-as Nyúl év elemzésre!