fbpx

majom MAJOM

Majom év szülöttje (1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Meglehetősen zaklatottan indulhat az éved, több váratlan esemény és megoldandó feladat vár rád, ami kissé borúsan hangzik. Ugyanakkor az a jó hír, hogy jóval több kellemes eseményre, új kapcsolatokra, pazar élményekre és utazásokra is számíthatsz. A problémák akkor jelentkeznek, ha vannak még elvarratlan szálak, melyek most már végleg megoldásra várnak, avagy tettél olyat a múltban, amelyek következményeivel most kell szembe nézned. És ezek az események leginkább az érzéseidre fognak hatni.

Majom hónap szülöttje

A Majom havában születve nagyobb változásokat a munkádban, a karrieredben való fejlődést tapasztalhatod meg, főként, ha odateszed magad és nemcsak várod a pozitív eseményeket, hanem generálod is őket. Amennyiben nyitott leszel valami újra, van már ötleted, képességed, amely “piacképes”, úgy az Univerzum beáll mögéd és minden erejével azon lesz, hogy sikert érj el. De ehhez szükséges, hogy valóban beletegyél anyait-apait, különben semmi extra nem történik. A munkádban – lehet ez felettes, kolléga, üzleti partner – lesznek olyan emberek, akik szívesen nyújtanak neked segítő kezet, ha kéred. Azok pedig, akik fantáziát látnak benned vagy abban, amit csinálsz, kérés nélkül is támogatni fognak.

A Disznó jegy igencsak életszerető, igazi bulis, éljük meg a jót típusú szimbólum, mely rád erősen hat az évben, így várható, hogy a korábban ellaposodott vagy megszakadt személyes kapcsolataid újraélednek és velük ismét kellemes közös időszakokat töltesz majd el. Több utazás, kirándulás esélyes, illetve minden olyan program, amit korábban is szerettél, visszaköszön.

Majom nap szülöttje

A Disznó év kétesélyes a Majom nap szülöttjének. Most a karma, a hozott életfeladat erőteljesen jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy ha még mindig van párkapcsolat szempontjából tanulnivalód vagy még mindig folyamatosan ugyanabba a hibába esel, mint eddig, akkor ez az év felkavarja a szerelmi életed, hogy ezekkel szembesülhess. A problémás kapcsolatokat kiforgatja és megmutatja, hogy mi a gond, akár veled, akár a pároddal. A jó kapcsolatban is előhozhat eddig a szőnyeg alá söpört nehézségeket, melyekre ideje lenne valamilyen működő megoldást találni. A szinglik számíthatnak a legjobb időszakra, hiszen számukra eljöhet a várva várt “lelki” társ!

SZEMÉYES ÚTMUTATÓ – 2019 DISZNÓ ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2019-es Disznó év elemzésre!

Menu