fbpx

Ló év szülöttje (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, or 2014)

Ez az év nagyszerű lehetőségeket tartogat a számodra. Rengeteg társasági esemény vár Rád, számos program segít abban, hogy új kapcsolatokra tegyél szert. Ha már egy ideje fontolgatod, hogy változtass az életeden, mint például más városba vagy akár külföldre költözés, akkor ez az év támogat majd ebben, sőt nagy lendületet fog adni a kivitelezésben. Ez oly módon teszi, hogy a környezeted egyre inkább egyetért veled, miszerint igen, ezért és azért tényleg jobb lenne máshol új életet kezdened vagy pedig kényszerpályára kerülsz és szinte nem is lesz más választásod, mint menni vagy cselekedni. A baráti körödben is meghatározó események történhetnek, akár az ő életükben, akár a kapcsolatotokban.

Ló hónap szülöttje:

A Nyúl éve meghatározó lesz több okból is. Ez lesz az az év, amikor rá fogsz jönni, hogy eljött az idő, hogy alapjaiban változtass adott dolgokon. A Ló jegy szülöttjeként többek között a munkádban lehetségesek változások, amelyek érinthetik a feladataid, a munkaköröd, a kollégáid sorsát, akiknél ha változás történik az rád is hatással lesz. A szakmai és személyes kapcsolataidban bekövetkezhet nagyobb fordulat, melynek a célja az, hogy felismerd valamiért nem folytatható úgy tovább, ahogy eddig. Abban az esetben, ha eddig maximálisan alkalmazkodtál, akkor tisztán fogod látni, hogy ez mennyire nem jó neked, mennyire kellemetlenül érzed magad tőle. Amennyiben másnak a vállalhatatlan dolgai miatt érzed magad rosszul, akkor tudatosítsd, hogy ez nem rólad szól, nem vagy köteles részt venni benne és felelősséget sem vállalni érte. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy a saját hozzáállásodon kell majd változtatni, mert szembesítenek azzal, hogy te csinálsz valamit már hosszabb ideje helytelenül, amivel másnak kellemetlenséget okozol. Ez nehéz helyzet lehet, mégsem javaslom, hogy hárításba menekülj, inkább vállald fel és törekedj a megújulásra!

Ez az év hozhat változást a karrieredben, így ha netán felmondanak neked, akkor biztos lehetsz benne, hogy eljött az idő a továbblépésre. Valószínűleg már korábban meg kellett volna tenned, de nagy eséllyel húztad-halasztottad és most az Univerzum helyetted cselekedetett. A jó hír, hogy fogsz helyette másikat találni, akár jobbat is. Azonban, nem muszáj megvárni ezt a negatív fordulatot, ha érzed, hogy ideje van a váltásnak, akkor te is elkezdhetsz nézelődni, így sokkal inkább az irányításod alatt tudod tartani a folyamatokat.

Sok új kapcsolatot tudsz kötni az üzleti életben és nagy változásokat is tudsz végrehajtani a cégedben, amely hosszú távon kedvezően alakítja majd a bevételeid. Támaszkodhatsz a benned lévő kreativitásra és lelkesedésedre, de elég jó esély van arra is, hogy lesz körülötted olyan mentor, barát, kolléga, aki segítségedre lesz a fejlesztésekben és a pénzügyi döntésekben. Nyiss az újra, mert többek között ez lesz a kulcsa annak, hogy sikeres évet zárj! Ez igaz akkor is, ha alkalmazottként dolgozol, és ha saját vállalkozásod van. A kitartó munka meghozza majd az eredményt, de számolhatsz azzal is, hogy sok hirtelen változó körülmény próbára teszi a türelmed és időnkét feszült időszakokat eredményez.

Ló nap szülöttje:

Amennyiben épp nincs párod, akkor ezt az évet valószínűleg élvezni fogod, mert sok romantikus eseményre számíthatsz. Persze, az Univerzum előtte ráébreszthet, hogy min kellene változtatnod, akár magadon, akár a választásaid során és ehhez megküldi a “megfelelő” partnereket is. De ha ezzel megvagy, akkor már jöhet a szerelem is, így javaslom, hogy nyiss az ismerkedésre, járj többet társaságba, regisztrálj társkeresőkre vagy lépj be olyan tematikus közösségekbe, ahol van lehetőség személyes találkozásokra! Tudom, ezzel sokaknak van negatív élménye, de most mégis erre bíztatlak, mert ennek az évnek az energiája valóban támogatja a romantikát, a kapcsolatépítést.

Ha van párod és minden rendben működik, akkor ez a tendencia tovább folytatódik, viszont több olyan változás lehet idén, ami váratlan és nagyban befolyásolja majd az életetek. Ilyen lehet például költözés, lakás átalakítás, avagy a pároddal történő események. Abban az esetben, ha ellaposodott a kapcsolatod, sok a vita, a veszekedés, úgy a Nyúl energiája kenyértörésre viheti a dolgot és akár szakítás is lehet a vége. Ha ezt nem szeretnéd, akkor kezdjetek el közösen dolgozni a kapcsolaton, átbeszélni, hogy kinek mi a problémája a másikkal, még akkor is, ha eddig elviselte, sőt, akár hozzá is járult tevőlegesen, hogy ez a helyzet kialakuljon. Minél tudatosabban végzitek a tisztító munkát a kapcsolatotokban, annál nagyobb az esélye, hogy a végén erősebb lesz a kötelék köztetek, mint reméltétek volna.

Az önismeret éve is az idei, sok felismerésed lehet, sokat is változtatsz majd magadon, akár külsőleg, akár belsőleg. Ebben nagy segítségedre lesznek a megérzéseid, és azok a segítő emberek, akiket idén az Univerzum az utadba sodor, hogy a megújulásodban részt vállaljanak.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2023 NYÚL ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2023-as Nyúl év elemzésre!