fbpx

ló LÓ

Ló év szülöttje (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Folytatódik a Ló jegyűek sikerszériája, idén is sok szerencsés helyzetre számíthatsz. Minden problémád könnyen és váratlanul oldódik meg, még mielőtt túl bonyolulttá válna. Idén akkor tudsz igazán eredményes lenni, ha nem húzod meg magad, hanem megmutatod a világnak, hogy ki vagy és milyen területeken tudsz igazán hatékony lenni. Van benned erő és lendület, ezt biztosan te is érzed, most pedig vállald fel és mutasd meg a környezetednek is. Menj, utazz, köss új kapcsolatokat, vállalj nagyobb felelősséget. Ne aggasszon, ha irigy emberek mutogatnak rád, az csak azért lesz, mert a sikeres emberré váltál.

Ló hónap szülöttje

Kifejezetten fényes kilátások várnak rád 2019-ben, főként a munkád vonatkozásában, ami nem azt jelenti, hogy semmi gondod nem lesz, hanem azt, hogy mindegyiket meg tudod oldani, és minél ügyesebben irányítod a dolgaid, a beosztottaid, az üzleted, az hatványozottan térül majd meg mind elismerésben, mind pedig anyagiakban. Ez viszont azzal is jár, hogy a kezedbe kell venned az irányítást. Még ha szimpla alkalmazott vagy, akkor is lesz az életednek, munkádnak olyan területei, amelyekben magadhoz képest kiemelkedőt tudsz nyújtani, csak kezdeményezőnek és irányítónak kell lenned. Ha elégedetlen vagy a jelenlegi munkáddal, akkor most inkább a körülmények, kapcsolatok javítására fókuszálj, mert nem feltétlenül a váltás lesz a megoldás. Ha minden rendben a munkahelyeddel, akkor viszont pörgesd fel, vállalj be nagyobb felelősséget, feladatokat és az elismerést is megkapod a jól elvégzett munka után. Ja, arra ne számíts, hogy ennek mindenki egyöntetűen örülni fog, biztosan lesznek kritikusaid, de ne törődj velük, mert az ilyen emberek csak azt veszik észre, aki már kiemelkedett a szürke zónából, és elindult a siker útján.

Ló nap szülöttje

Párkapcsolat szempontjából meglehetősen hektikus időszaknak nézel elébe, sokszor lehet fent és lent érzés a szerelmi életedben. Most nem olyan erősen kötnek a külső energiák, így könnyebben felbukkanhat az ellentét köztetek, még  jól működő kapcsolat esetén is. Előbb gondolkodj, mielőtt reagálnál egy-egy vitás helyzetben, de ne aggódj, az idén nem várható olyan dráma, ami igazán kettőtök közé tudna állni. A legtöbb konfliktust meg tudjátok majd beszélni, maximum lesz egy kis ajtócsapkodás előtte. Ugyanakkor, ha igazán figyeltek egymásra, akkor a Disznó év energiájának csak pozitív oldalát érzitek majd, ami összeköt és tovább erősíti az egységeteket. Esélyes, hogy az otthonodban is lesz némi változás, ha szeretnél venni vagy eladni, költözni, arra is ideális ez az év, de vigyázz, mert rendkívül gyorsan változnak a körülmények, és valójában te magad is hamar meggondolhatod magad.

Amennyiben nincs párkapcsolatod, úgy váratlanul felbukkanhat valaki érdekes, de elég nagy esélye van, hogy ahogy jön, úgy megy is az életedből.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2019 DISZNÓ ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2019-es Disznó év elemzésre!

Menu