fbpx

KUTYA

Kutya év szülöttje (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Nézz körbe a világban, mert nagyszerű események és lehetőségek várnak rád! Az érdekességek, az új kapcsolatok, és minden olyan, amire titkon vágysz, ott lesz körülötted, neked annyi a dolgod, hogy elhagyd a komfortzónád. Ha az év során nehézségeid lesznek, akkor se aggódj, mert bármikor felbukkanhat az az ember vagy dolog, ami kihúz a csávából. A Nyúl éve abban támogat leginkább, hogy új kapcsolatokra tegyél szert vagy megszólítsd a környezeted azzal az üzenettel, amit el szeretnél juttatni a számukra. Segít üzletileg, szakmailag, de legalább annyira a privát életedben is, mert az év energiája nyitottabbá tesz és növeli benned a kezdeményezőkészséget. Ne lepődj meg, ha magadhoz képest többet akarsz közösségbe menni, barátkozóbbá válsz és örömmel fogadod mások közeledését. Lehet, pont így talál rád a nagy Ő is!

Kutya hónap szülöttje:

A Nyúl éve nagy segítségedre lesz mind a szakmai, mint a személyes életedben. Rengeteg jobbnál jobb lehetőségre számíthatsz. Megkapod azt a támogatást, amire szükséged van és többségében nyitott ajtók várnak majd mindehol. Ez talán túl jól hangzik, de bízz benne, hogy tényleg így lesz és ez vezéreljen az utadon az év során! A karrieredben élhetsz meg fejlődést, a munkádban előreléptethetnek vagy megkapod azt az állást, amire pályázol és amire igazán vágysz. Az üzleti életben is nagyobb az esélyed a sikerre, mert megismerhetsz befolyással bíró embereket, megtalálod a megfelelő partnereket és kollégákat. Az üzletfeleid, ügyfeleid nyitottabban fogadják a megkereséseidet. Ha segítségre van szükséged az év folyamán, akkor ez is a rendelkezésedre fog állni, hol támogató főnökök, kollégák személyében, hol pedig láthatatlan erők támogatását fogod élvezni. Amibe az idén belekezdesz, azzal másokra nagy hatással tudsz lenni. Inspiráló leszel a környezeted számára, de olykor még magad is úgy fel tudod lelkesíteni, hogy csak nézel, honnan van benned ez a nagy energia. Az év kiszámíthatatlansága ugyanakkor Rád is hat, így könnyen előfordulhat, hogy az ami ma beton biztosnak tűnik, abban holnapra minden megváltozik. Ezért – bár nem kenyered – legyél kész arra is, hogy ha szükséges, akkor változtatni is tudj a dolgokon. De ezen se aggódd túl, mert a Nyúl év energiája a problémákat és a nehézségeket is könnyedén el tudja simítani. Ha lesznek fentek és lentek, akkor is célba érsz majd. Mindehhez a jóhoz azonban szükséges az is, hogy te is oda tedd magad, saját befektetés és erőfeszítés nélkül kevésbé érvényesülnek a pozitív hatások. Figyelj arra, hogy ne hajszold magad túl, ne vállalj feleslegesen túl sok stresszes helyzetet. A testi és lelki egészséged megtartásának előfeltétele, hogy foglalkozz magaddal is, add meg magadnak a kellő pihenést, feltöltődést.

Kutya nap szülöttje:

A Kutya nap szülöttjeinek különösen kedvez az év párkapcsolat szempontjából. A meglévőt még erősebbé teszi, számtalan közös program és cél fogja tovább szilárdítani. Ha korábban voltak is nézeteltérések, azok napról-napra elsimulnak és egyszer csak teljesen meg is szűnnek. Esélyes, hogy ebben az évben lesz összeköltözés, eljegyzés, akár esküvő is. Még a nagyon romokban lévő kapcsolatot is képes a Nyúl év energiája felhúzni és újra működőképessé tenni. Abban az esetben pedig, ha nincs még társad, úgy nagyon kedvező időszaknak nézel elébe, nagy esélyed van rá, hogy komoly, hosszú távú kapcsolatra tegyél szert az év során. Ezen felül lehet még bármilyen kedvező változás a párod életében is, olyan, amely hatással lesz a te életedre is. Az otthonotokban történhet szintén változás úgymint: felújítás, átalakítás, költözés, vásárlás.

Időnként feszültnek, magányosnak érezheted magad, ezért jó lenne, ha most minél több időt töltenél társaságban vagy a természetben. Az egészséged ne hanyagold el, ha pihenésre vágysz, akkor add meg magadnak, ha pedig úgy érzed, hogy ki kellene vizsgálni valamit, akkor azt se halasztgasd túl sokáig!

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2023 NYÚL ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2023-as Nyúl év elemzésre!