fbpx

KutyaKUTYA

Kutya év szülöttje (1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Meglehetősen aktív időszak köszönt be a Disznó évével, mely nagy drámákat nem okoz, de fel tudja forgatni a világod. Azt fogod tapasztalni, hogy nagyon sok esemény, változás történik körülötted, mindenki rohangál, idegeskedik és tele van problémával. Idén a kapcsolatépítésnek kedveznek az energiák, így ha szeretnéd felhívni magadra vagy a tevékenységedre a figyelmet, az leginkább az új ismeretségek által tudod megvalósítani. Azok az emberek, szervezetek, melyekkel idén lépsz kapcsolatba, hosszú távon határozhatják meg távlati céljaidat.

Kutya hónap szülöttje

Sok szempontból ideális hónapok elébe nézel, főként akkor, ha már tavaly belekezdtél valamilyen munkával kapcsolatos tervbe. Ennek megvalósulását tudja segíteni a Disznó év energiája. Számíthatsz némi nehézségre is a kivitelezés során, illetve úgy összességében a munkádban is, de nem szabad engedned, hogy bármi kedvedet szegje és eltántorítson. Ne foglalkozz se a hátráltató emberekkel, és a negatív gondolkodást is űzd el magadtól. Fókuszálj a kitűzött céljaidra, ismerkedj, keresd a lehetőségeket.

Ha olyan dologgal foglalkozol, amit már nem szeretsz annyira, unod a munkád, eleged van a kollégáidból, akkor érdemes lesz keresgélni, mert esélyed lesz olyan helyet találni, amely hosszú távra hoz megoldást. Ugyanakkor kicsit több elszántságot és nagyobb optimizmust igényel majd az eredményes álláskeresés.

Kutya nap szülöttje

Sok szempontból érdekes időszak következik. Párkapcsolatban, ha jól működik, úgy nagy problémákra nem kell számítanod, viszont konfliktusokkal teli kapcsolat esetén kicsúcsosodhat az ellentét. Ha nincs még társad, de vágysz rá, idén kifejezetten nagy az esélye, hogy találkozol olyan partnerrel, akivel hosszú távú kapcsolatot tudsz kialakítani.

Személyes vonatkozása az évnek, hogy jobban vágysz majd az elcsendesült órákra, napokra. Kiválóan el leszel a gondolataiddal, de azért érdemes lesz figyelni rá, hogy ne válj magányossá, ne szigeteld el magad túlságosan a környezetedtől. Ha úgy érzed, sok volt már magadból, akkor menj ki a szabadba, keress társaságot, kirándulj, sportolj, stb. Ez nem csak lelki, hanem testi egészségednek is jót fog tenni, hiszen ez is fontos téma lesz az év folyamán. Ha túlhúzod a dolgokat, nem figyelsz a fizikai és lelki egyensúlyodra, a Disznó évében könnyebben meg tudsz betegedni.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2019 DISZNÓ ÉV

Menu